![]() |
#211 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki ;)
Cytat:
![]()
![]() |
#212 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
bo ogólnie on zaczął wytryskiwać(?) i weszła mama i wiecie dziwnie by było jakoś dziwnie odsuwać się od siebie, więc on dokończył, ja sobie z nią porozmawiałam o głupotach typu co tam w szkole czy coś i nic nie zauważyła
![]() ale od tamtego czasu bardzooo się boję |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chociaz ja kiedys mialam sytuacje ze sprawialam przyjemnosc ustami mojemu Tż i też mam weszła ale ja sie mega szybko do niego dosunelam i nie bylo nic widac ![]()
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
ja miałam sytuację kiedy chłopak na mnie leżał i coś tam się dopiero zaczynało , on bez spodni, ja też. Leżeliśmy tak w pokoju gościnnym, rodziców nie było, a tu w pewnym momęcie wpada moja mama z koleżanką, chciała jej pokazać pokój, niestety się zorientowała co i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#218 |
Konto usunięte
|
Idem obalić browara. Do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-03-17 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Konto usunięte
|
My ostatnio chcieliśmy spróbować jak to jest, kiedy on kończy we mnie - dla mnie bez różnicy, on w siódmym niebie. Ale mimo, że poszłam do łazienki i wyłapałam i wytarłam wszystko co się ze mnie wylewało, czułam takie spływanie jeszcze przez kilka godzin
![]() I też nas kiedyś w identycznej sytuacji przyłapano, ale na chwilę TŻ po prostu przestał się ruszać, więc się nie skapnęli i wyszli szybko, żebyśmy mogli dalej oglądać film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Orlica, wyslesz mi na maila to opowiadanie??
![]() ![]() martynus89@o2.pl |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
;'
Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-03-17 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Konto usunięte
|
Jak brałam tabletki w wakacje, to była jasne, że Tż kończy we mnie. Obok leżał papier lub chusteczki i od razu po wyjęciu łapałam to
![]() UnbelievableGirl nie zazdroszczę sytuacji, jakoś mam szczęscie do tego, że wyczuwam takie momenty i nie próbuję nawet jednak jeszcze wlazłam na wizaż Tak sobie myślę, że w weekend pewnie będę miała okres, kwestia czy na cały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Reeva, wysłałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11251937]Się robi
![]() No u mnie identycznie ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Reeva, wysłałam ![]() Dziękuję ![]() Jutro obadam ![]() A teraz myk, myk. Spaćku ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
koleżanka chyba nie zauważyła, a moja matka zapytała chłopaka czy się kawy napije
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
wątek bombowy hehe chyba sie przyłącze
![]() ![]()
#228 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja myślę,że zauważyła,tylko nie dała po sobie tego poznać... ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- [quote=Ravissante;11245648]no no tylko pozazdrościć takiego poranka ![]() no dokładnie jednak to nie jest reguła że to facet jest ciągle napalony a kobiete boli głowa ![]() wiesz mi sie wydaje ze to przez to przemeczenie nie masz ochoty na seks caly dzien spedzasz w domu zajmujesz sie sprzataniem praniem itd no i jeszcze swoim malenstwem moim zdaniem maz powinnien cie czasem wyreczyc abys miala wiecej czasu dla siebie a jak juz sie zrelaksujesz i poczujesz sie piekna zadbana to wtedy ochota przyjdzie ![]() Nie spędzam w domu całego dnia-pracuję na dość odpowiedzialnym stanowisku ,jestem w domu o 16-także wszystko się kumuluje wieczorem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Będę dalej śledzić ten fajny wątek,bo daje mi duużo "natchnienia". Dzięx ![]()
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
kkk
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
hihi a moj dzis po szkole przyjedzie do mnie
![]() ![]()
#231 |
Konto usunięte
|
Mój zaraz będzie u mnie, zostałam w domu, bo we łbie mi się kręci, a on ma rekolekcje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Ten wątek jest hmmm...fajny
![]() nawet bardzo fajny ![]()
#233 | |||||||||
Zakorzenienie
|
nie było mnie przez weekend a Wy już tyle naprodukowałyście
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11251877]Jak brałam tabletki w wakacje, to była jasne, że Tż kończy we mnie. Obok leżał papier lub chusteczki i od razu po wyjęciu łapałam to ![]() my się śmiejemy że teraz zamiast gumek używamy chusteczek ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2009-03-03 o 10:55 Powód: literówka |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
mój miś jest przepracowany a ja za bardzo nie chcę go męczyc, biedak
![]()
#236 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11250678]My ostatnio chcieliśmy spróbować jak to jest, kiedy on kończy we mnie - dla mnie bez różnicy, on w siódmym niebie. Ale mimo, że poszłam do łazienki i wyłapałam i wytarłam wszystko co się ze mnie wylewało, czułam takie spływanie jeszcze przez kilka godzin
![]() I też nas kiedyś w identycznej sytuacji przyłapano, ale na chwilę TŻ po prostu przestał się ruszać, więc się nie skapnęli i wyszli szybko, żebyśmy mogli dalej oglądać film ![]() Ja uwielbiam jak kończy we mnie.Gumki fuuuj! Dobrze że są tabletki. A poza tym dzisiaj miałam upojny poranek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak seks przez szybę albo jedzenie cukierka z papierkiem.
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
może ona ni zaczaiła bo przecież raczej nie widziała go wcześniej w takim momencie
![]()
#239 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jedyne co mogę się przyczepić to durexy extra safe, strasznie grube i bardzo uciskujące, Tż bardzo się z nimi męczył dlatego teraz używamy tańszych i jest ok ![]() Spore to opowiadanie ![]() Nie umiałabym kochać się w pokoju, gdzie ktoś jeszcze jest. Nawet zadyszeć się nie da. Udusiłabym się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11257066]Wg mnie to też przereklamowana opinia. Sama brałam przez łącznie prawie 2,5 roku i teraz używamy gumki i też jest normalnie i na pewno higienicznie
![]() ![]() Jedyne co mogę się przyczepić to durexy extra safe, strasznie grube i bardzo uciskujące, Tż bardzo się z nimi męczył dlatego teraz używamy tańszych i jest ok ![]() Spore to opowiadanie ![]() Nie umiałabym kochać się w pokoju, gdzie ktoś jeszcze jest. Nawet zadyszeć się nie da. Udusiłabym się ![]() ja nigdy nie lubiłam i nigdy nie polubię,a opinia z cukierkiem do moich odczuc trafia w 100% ale co kto lubi i co komu pasuje. ze wszystkich gumek, to uczepic się mogę tych Durexów rozgrzewających. uczuliły, ogólnie masakra była.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.