|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
nawet jak mnie tu nie ma, to widzę pochwały, ah ah ah kochane me!
![]() nadszedł nowy sezon na polowanie. zgadzam się na wszystko, rób ze mną co tylko chcesz! a nasze dłonie spotkały się przypadkiem. uwielbiam się śmiać, gdy pleciesz bzdury. podążałam tą smutną drogą zbyt długo, czas to zmienić. kokosowe usta masz. ja jestem jak mały kurczaczek, a ty bądź moim kogutem. wszędzie lateks i plastik. dziś mam swoją oazę. każde słowo królem. |
|
|
|
#4502 |
|
Raczkowanie
|
opisy o szczęśliwej milosci, ze jestem z nim krotko ale wiem dzieki niemu ze z nim cche byc ;* bo to on pomogl mi przejrzec na oczy jaka byłam głupia i oszukiwalam sama siebie z byłym. ze dziekuje ze walczyl ! o mnie.. i jest przy mnie
albo jakies wierze milosne krotkie podobne?
|
|
#4503 |
|
BAN stały
|
z Tobą przekraczać granice przyzwoitości .
Nie znajdziesz drogi życia nie znając drogi miłości . a jak nie Ty, to kto mi został ? dziś wyjdziesz ze mną i nie spytasz o kierunek Jestem zuchwała, bezczelna, zachłanna ! jeszcze ten jeden dotyk, usmiech Twoj jak serca promyk. może chcę dobrze, ale przynoszę ból . Edytowane przez neee Czas edycji: 2009-03-02 o 21:43 |
|
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
Biegnę do nikąd, choć coś mówi stój
namaluję kredką świat, taki świat co ma 5 lat. wiedzą coś o mnie, gardzą mną. Wiesz? tam, gdzie miłość jest Bogiem, a każde słowo królem.. Szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi i myśl na chłodno w świecie pełnym paranoi Noc z twarzą Marylin Monroe. jak konfident słowa dobierasz
jedyne czego pragnę, być z Tobą na zawsze. Jedyne po co żyję, jedyne za czym tęsknię, jedyne o czym myślę, jedyne moje szczęście.` Edytowane przez anyszowska Czas edycji: 2009-03-02 o 21:51 |
|
|
|
#4505 |
|
Rozeznanie
|
- Spodziewaj się najlepszego .. Przygotuj sie na najgorsze
![]() (uwielbiam ten opiss.
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
Paajkaa - a kradnij ile tylko chcesz
![]() _____ muzyka skończonego dnia. ja ogień. ty woda. i tak przez siedem dni, dzień w dzień sen się śni... x - i wiesz... chyba lepiej żebyśmy zostali przyjaciółmi. y - ... x - powiedz coś. y - kocham Cię. x - przestań... y - zawsze i na zawsze. pamiętasz ? nie pytaj mnie o nią. bo kiedy jestem z Tobą czuję się Irie. bądź szczęśliwy z nią.
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
2 opisy, które zrobiły furrorę na moim gg :
Brzydal jesteś, cofasz się o 2 pola . ` hej pasztecie, niech cię zmiecie. ! ![]() inne. Tyle wieczorów, które kończyły się z myślą, że jesteś przy mnie. Teraz kończą się z myślą, że już Cię nie ma.. nie życzę ci źle. życzę ci fatalnie. Noc została wymyślona po to, żebyś mógł bez trudu oswajać się z ciemnością... nienawidzę tego dnia, kiedy zaczęłam wierzyć we wszystko. zamarzyłam o lodach czekoladowych. a może o arbuzie. sama nie wiem. zwykłam ludziom źle życzyć na odchodne. Życie to jeden wielki absurd; rodzisz się i umierasz. wykrzywiam lekceważąco wargi silna, cyniczna z ironicznie zmrużonymi oczami. histeryzuję i jestem niewdzięczna. zapożyczone z wizażu oczywiście
|
#4508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie napisałam...20 lecie międzywojenne ... tylko..50lecie wojenne...(50 lat..)tak się to u nas w podręcznikach nazywa... (mamy 20lecie, 50lat, coś tam koniec i początek wieku...i mamy tą współczesną tak rozwinięta na 2cz...) czytaj kobieto czytaj , bo 50lecie wojenne jest wstępem do współczesności... może u nas to tak tylko jest rozgraniczone w podręczniku... ale nie zaliczyłam ich do 20lecia międzywojennego..NA PEWNO pozdrawiam ![]() ![]() ------- Jak pozbierać myśli z tych nie poskładanych? Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-03-02 o 22:25 |
|
|
|
|
#4509 |
|
Przyczajenie
|
'muzyka zaczyna się tam, gdzie słowo jest bezsilne - nie potrafi oddać wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.'
___________________ drzwi do percepcji. |
|
|
|
#4510 |
|
Raczkowanie
|
-farbowanie włosów to najtańszy sposób na poprawienie sobie samopoczucia. -wódka tańsza. - ale farbą nie zrobisz się na smutno. * mówią, że ja tylko o jednym... a ja przecież o aż trzech ![]() * - ale po czym poznać, że już nie jestem singlem, tylko starą panną? - po tym że wszyscy twoi znajomi na naszej-klasie mają na zdjęciu profilowym niemowlaka, a ty nie. * jeszcze ciąglę potrafię cię narysować z pamięci. * tylko żadnej szczerości. szczerość jest taka mało kreatywna. * jesteś piękna i mądra. to za dużo na jednego, i za mało na dwóch. * tamagotchi miałam jako dwunastolatka. teraz mam wirtualnych przyjaciół, których dokarmiam komentarzami na blogu. * tak, przyznaję, mam kocią naturę. jak tylko zobaczę jakiegoś ptaka, to budzi się we mnie instynkt łowiecki. ![]() * -czemu piszesz bloga? -mam światu do powiedzenia więcej niż mieści się w opisie na gadu-gadu. |
|
|
|
#4511 |
|
Zadomowienie
|
ten opis dodala faalka jakis czas temu..
nie ma sensu dodawac tych samych opisów kilka razy.. !zdradź swój nastrój, siebie znajdź tuu obok.
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-03-02 o 22:37 Powód: zdradź swój nastrój, siebie znajdź tuu obok. |
|
|
|
#4512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rany, jak już się tak oburzasz 'o coś swojego', to przynajmniej nie przywłaszczaj sobie Ty. Bo większość Twoich opisów w tym wątku pochodzi niestety z moich postów. ![]() (mhm, już czekam na bulwers pt "ojej te opisy były dawno nie każdy je ma, poza tym mam zapisane na dysku nie wiem który jest czyj, o co ci chodzi") ![]() co się stało z tym forum? ____________ fuck you very much. szczęśliwa i już. Odkąd odszedłeś, nie mam pretensji do świata. czas na sen. wciąż Ty przy mnie. choć już inne słońce wstaje. ostatni raz, ku*wa, spojrzałeś w moje oczy.
Edytowane przez _Anusia_ Czas edycji: 2009-03-02 o 22:38 |
|
|
|
|
#4513 |
|
Raczkowanie
|
Bananowsalska czy ja mogę sobie` zajumać ` Twój podpis .. ?
bardzo mi się podoba.. ![]() _____________________ "Usiadł Na Oknie Anioł Stróż Tym Razem.
-Ej,Mam Pare Pytań A Propos Dawnych Marzeń" Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-03-02 o 22:44 |
|
|
|
#4514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
; * dzięki Ci mała, oj przeceniasz mnie ; p ; * _________________________ ___________________ kąciki pulsujące szczęściem
myślałam, że potrafię nawet ziemię zatrzymać w biegu by Ci się nie zakręciło w głowie mówienie o sobie w liczbie mnogiej pomaga zrozumieć że umieranie z samotności jest zabronione gwałcę mój mózg, tysiącami odbić, których nie pojmuję. wypalam skręta na przystanku autobusowym z Bogiem ubieram szal, by zakryć swoja powierzchowność. ciężkimi butami brodzę w błocie czyjegoś nieszczęścia wirujesz w mojej głowie. sprawiasz, że wyglądam jak dziecko, które pierwszy raz widziało na oczy śnieg pojawiasz się i znikasz, twoja skóra zimna i blada serce na tacy?, nie tym razem serce nie bądź głupie, kopnij go w dupę ! coś Ci nie pykło, kochany ja się poświęcę, a Ty mnie potraktujesz jak list zwrotny? pękasz już ?
|
|
#4515 |
|
Raczkowanie
|
Kochane. Mam prośbę
![]() ..wiem ze potraficie znaleźć takie opisy których potrzebuje bardzo dużo ! a mianowicie.. yyy.. opisy mówiące o uczuciach, tęsknocie bez słów 'miłość i kocham Cię' takie nie do końca dosłowne. wiem, że tego tu pełno.. ale ciężko coś wybrać a głównie są tu opisy smutne ![]() Prooooszę.! Moge na was liczyć.? ![]() _____ Jestes moich marzeń spełnieniem.. właśnie Ty jesteś każda przyczyną.. Czas bez Ciebie okropnie się dłuży.. w siebie tak wpatrzeni..
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyy jak zawsze wszystkie cudownee. ;** nydee- Moja idealna. ;*. Ty wiesz,że nie ma dnia żebym Cię z czegoś nie okradła. ![]() NieZTejBajki - Strasznie mi miło,że zostałam wyróżniona,i to wlasnie przez Ciebie.Dziękuje. . Oczywiscie Też nałogowo okradam. ![]() ________________________ Spędziłam więkosc nocy zagubiona w Twoich oczach. To troche zabawne jak zycie moze sie zmienic przewrocic o180 stopni w ciagu dnia. czuje ze ta milosc to jedyna jaka moge miec myslalam ze moje serce nigdy nie bedzie zlamane . Zaznaczony, zapieczętowany, wysłany, jest Mój. <33 Trzymaj moją ręke,pokaż że możesz. Wyrzucam nasze wczoraj Przyczyną jest chłopak ktorego nigdy nie zrozumiem . Przykryc Cie diamentami dac Ci sloneczne wakacje O słodka miłości , czy mogę mieć Cię choć trochę ? |
|
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
Choćbyś sensu nie czuł, musisz iść człowieku. Jesteś bystry, to idź z tym nie tracąc charyzmy. Masz marzenie, rozplanuj i je wreszcie zdobądź. Nie broń się niemocą, ta moc jest w tobie. Poczuj smak zwycięstwa nad tymi, co tchórzą Idź z werblem, z sercem, miłością i duszą. Jeśli chcesz to tam będę, daj mi tylko kwadrans Jeśli chcesz porozmawiać, jeśli bierze Cię chandra Jeśli chcesz to powiedzieć komuś jestem tu zawsze Jeśli chcesz by ktoś pomógł Kotuś podnieś słuchawkę. jak super-woman, nie dam Cię skrzywdzić. Jestem cały czas z Tobą, chociaż myślisz, że obok.
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;* Little Pink Ballerina, dziękuję za wyróżnienie, ale wcześniej mnie nie było, widzę jednak, że dziewczyny Ci już super pomogły Nydee, łaa, miło mi ;D ;* _______ mamy w genach prawdziwy rap chcesz być niegrzeczny? pokaż mi to jesteś moim końcem i ciągle moim początkiem wieczoru myśli słodkie aksamitny dotyk tam gdzie mój azyl, własne chmury kreślę jesteśmy elitą, nie tłumem za ręce razem do horyzontu
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
W ciszy trwam.
I nawet gdy cię nie ma, zdaje się, jakbyś był. Zostanę kosmpoplitką uczuć. W nieznane prowadź. Łzy spłynęły na list. Rozmyły napisane czarnym atramentem 'kocham cię'. Niedojedzona bułka z niedopitym mlekiem... Niewypowiedzianych słów kilka. Zawieszona gdzieś między nami obojętność. Ukryta w szklanym domku, na plaży marzeń.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
dziękować dziewczynkom za pochwały <3 rzadziej patrzę w lustro, gdy zakładam dżinsy wystarczy mi krzak malin brakuje Ci ust oblanych białą czekoladą? zatem jesteś beznadziejny zakumkaj mi, proszę ; D nasyć mnie Swym spojrzeniem nawet obojczyki masz nieziemsko zgrabne a wiesz.. masz bardzo ładne firanki nadchodzi wiosna!! ^
|
#4521 |
|
Wtajemniczenie
|
bursztynowy chłopiec.
Okłamali mnie z nadzieją że uwierzyłem i przestałem chcieć. Pocałował jej usta. Oddała pocałunek z niezdarną słodyczą kogoś, kto nigdy się nie całował, najwyżej w marzeniach. Lubie jak jesteśmy razem.
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
CukrowaPanna - przeceniasz mnie Słońce
ale to miłe ![]() ______ tysiąc portretów na mojej twarzy. ponad tysiąc zdjęć... całkiem jakbym odtwarzała wszystkie wspomnienia. moja doba powinna mieć 72 godziny. myślę, że spokojnie by wystarczyło. przecież zawsze jesteśmy pod tym samym niebem. a teraz jestem tylko dla tych, co są dla mnie. z tymi co kolorują mi życie. moja mała, głupia idiotka.
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty nie widziałeś mnie...
nie patrzyłeś na mnie wcale... Już wiem, że kawa bez Ciebie nie smakuje tak samo leże na plecach .. bo tak się najlepiej tęskni obudź namiętność jeszcze raz ona pachniała dzikim sexem mam w sercu dziurę wielkości miłości nonsens
|
#4524 |
|
Raczkowanie
|
Mam małą prośbę macie jakieś opisy co mogę dać na gadu dla chłopaka z którym jestem pół roku a dopiero dziś rano przypadkiem wygadał się że jest śmiertelnie chory i może w każdej chwili umrzeć ;(( Będę wdzięczna
|
|
|
|
#4525 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4526 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam, że ciągle proszę.. ale nie daje sobie sama rady w tym wszystkim. Wybaczycie? ;'(
coś o tym, że chciałabym się zmienić specjalnie dla Niego, żeby tylko ten związek trwał nadal? że jestem w stanie to zrobić! proszę... ![]() bez opisów, bo nie mam ochoty na nic.. ![]() wszystko się j.bie.... |
|
|
|
#4527 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
głupek moj mały. <3 ;**Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --------------------------- 1.nie mówię że nie mogę bez Ciebie żyć. bo mogę. tyle że nie chcę. 2.bedzię mi brakować tych błądzeń bez celu,tych pożegnań długich. 3.Co mam myslec, kiedy mowisz ' juz na niczym mi nie zalezy?' .. 4.w twoim usmiechu jest cos, co sprawia, ze mysle, ze nie chciales naszego rozstania. 5.Jesteś bandażem na moje rany. Czasami zbyt mocno uciskasz. 6.Zwieść cię może ciągnący ulicami tłum, wódka w parku wypita albo zachód słońca. 7.godziny, wszystkie ranią, ostatnia zabija. |
||||
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
jak pięć palców u dłoni.
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
za nieobecność przepraszam. za pochwały dziękuję.
jeśli istnieje coś warte tego by zmienić się... zrobię to. krok, którym idę do złudzenia przypomina Twój zanim stracę Cię, chcę znać swój grzech. może znaczysz więcej niż sam wiesz. głuche milczenie kiedy pytam dokąd iść. Pozwolę mu odkryć to, czego Ty nigdy nie chciałeś mieć. to czego pragnę do złudzenia przypomina zło. patrząc jak umierasz mogę śmiać się. wszystko się wymyka i traci sens. w słodkim winie topię łzy ajjj nie mam jakoś weny. sory. rozczarowałam, wiem. ostatnio często mi się to zdarza...
|
#4530 |
|
Raczkowanie
|
podaj przepis na siebie, bo na mnie nie ma
Tęsknię, wracaj mój mężczyzno. Ilość kilometrów nas dzielących mnie przeraża. Brak mi nawet naszych nerwów, obrażania na żarty. Pozwolę Ci się ciągnąć zabawnie na włosy, możesz być nieznośny, ale wróć już, proszę. Albo przytul mnie chociaż przez telefon. dużo mi dziś ciebie. maj, bardziej niż maj kocham tylko Ciebie brakuje mi dziś jego 'kocham cie' jutro zabiorę cię na grenlandię- obiecuję, nie zamarzniemy, przecież mnie masz. za duzo dziś złego. niebo dziś płacze, proszę przestań. .. ładnie patrzysz; tylko śmiej sie do mnie więcej. miałam dziś pare sekund dla ciebie wiesz, idź już sobie. ksiazka kucharska mojego serca, cholera tyle w niej przepisow, a wyszedł tylko jeden "Wszyscy mężczyźni są kłamcy, fałszywi, paple, obłudnicy, pyszałki lub tchórze, nędzni, zmysłowi; wszyskie kobiety są przewrotne, wyrachowane, próżne, ciekawe i zepsute; świat jest kałużą bez okna, gdzie czołgają się najpotworniejsza płazy, przewalając się w błocie, ale jest na świecie rzecz święta i wzniosła: zespolenie tych dwojga szpetnych, ułomnych istot."
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

czytam wasze forum i uważam,że jest naprawdę świetne, ale jednego nie mogłam znieść .

bardzo mi się podoba..
Strasznie mi miło,że zostałam wyróżniona,i to wlasnie przez Ciebie.Dziękuje.
Masz megaśne opisyy i pewnie nie ja pierwsza i nie ostatnia ci to mówie <3