|
|
#4861 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
Cytat:
No i właśnie, zawsze pozostaje Karol ![]() Niezdecydowany facet to jedna z najgorszych rzeczy na nerwy, wiem coś o tym za dobrze Ale może jednak Altanek się zdecyduje jeszcze ![]() Cytat:
Właściwie to dobrze, że kusisz, ale czemu akurat teraz, jak miałam oszczędzać A zęby mam najgorsze z całej wsi To chyba moje trzecie kanałowe I jeszcze jak mi dzisiaj dentystka powiedziała, że martwe zęby mogą być odrzucane po jakimś czasie przez organizm, to się dopiero wystraszyłam! Przecież jak tak dalej pójdzie to do pięćdziesiątki nie będę miała zębów Chyba zacznę je myć co godzinę![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwidoczniej to nie jest Twój Książę ![]() Swoją drogą - ten facet to chyba ślepiec! stracił taką szanse!
|
|
#4863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że czas pokaże, że dobrze się stało
|
|
#4864 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Obiecuję że nie będę już kusić
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Wydrukowalam artykuly na jutro na okienko,dalej czekam na maile od wykladowcow i poczytalam mnostwo rzeczy do licencjatu.Musze to jutro madrze ulozyc ,ale to nie jest dobra godzina zwlaszcza ze juz mysle po czesku
Mam jutro stanowczo za duzo zajec Ide spac zaraz bo ledwo juz widze Madziarrko kochana moja ,trzeba byc slepym i glupim zeby przegapic taka zjawiskowa kobietke jak ty.Nie masz czego zalowac maj dir Lizzie siostro ma kocham ciem
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.cosmoty.de/news/2946/ dla Incantomaniaczek
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ze zdumieniem stwierdziłam że skończył sie mój Bourjois 10 sleep effect ![]() Wystarczył mi na 2,5 miesiąca a ja nakładałam go oszczędnie! W życiu żaden podkład nie wystarczył mi na tak krótko! zwykle jedna tubka była w użyciu dobre 6 miesięcy. Więc czeka mnie kupno podkładu ![]() Nie wiem czy znów kupić ten sam czy spróbować co innego - jak zwykle mnie kusi!.
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-03-03 o 07:47 |
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Wpadam na chwilę, bo jadę dziś do PUPu dowiedzieć się czy mój wniosek jest na liście oczekujących na staż i może uda mi się jakoś dowiedzieć też kiedy mogę się tego stażu spodziewać, więc trzymajcie kciuki żebym załatwiła wszystko. Mam nadzieję, że usłyszę jakieś pozytywne wieści.Wysmarowałam się wczoraj wieczorem próbką Garniera z mocznikiem i cieszę się, że jednak nie kupiłam pełnowymiarowego opakowania(a miałam taki zamiar). Kolejny raz okazało się, że balsamy Garniera mi nie służą - owszem pachnie ładnie i nawilża, ale też miałam wrażenie, że mam jakąś tłustą skórę jakbym się wysmarowała smalcem. Długo czułam ten film na ciele i mnie to wkurzało Tak samo miałam z czerwonym mleczkiem.Madzia Ten facet jest ślepy i tyle, stracił szansę. Ale Ty jesteś śliczna i mądra i zobaczysz, że niedługo spotkasz swojego wymarzonego księciunia ![]() kochanie współczuję tej sytuacji z ząbkiem
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że dziś uda mi się skoczyć do tbsu po ten żel. Chciałabym coś mocno owocowego na wiosnę, grejpfrut lub papaya Na szczęście mojego żelu pod prysznic Sephory zostało już tylko na 2-3 razy No i jak tylko dostane wypłatę to jadę na wiosenne zakupy ciuchowe ! Muszę odświeżyć swoją szafę, a kosmetykom póki co mówię nie
|
|
#4870 |
|
Miss Pudernica
|
Cześć
Prawie nadrobiłam zaległości i tak zachwalacie podkład Bourjois, aże ostatnio dumałam nad jakimś nowym, to go zakupię ![]() Isa trzymam kciuki za staż
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pojechaliśmy Korzystam jednak z wolnego i się lenię i rolniczę Po prysznicu wysmarowałam pupe termoaktywną Evelinką, na całe ciało mleczko afrykańskie Bielendy, na buźkę maseczkę nawilżajacą.Wczoraj dałam popis mojego zdołowanego nastroju Jakiś mnie dół ogarnał ni z tego ni z owego Ubzdurałamsobie że Samiec nie chce ze mną być, że to przecież niemożliwe, że to za piękne ...Wstyd mi teraz przed Samcem że musiał mnie taką ogladać. I smutno, że on tez był przez to smutny ... Oj tak, potwierdzam ![]() A paczka z Mazideł nadal nie spakowana
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-03 o 09:02 |
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
nosku na FoP doczytalam, ze te Eaux de Fleurs Kenzo sa limitowanka
i co ciekawe, to uniseksy a mnie sie jedwab i magnolia bardzo kobieco kojarza
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mAM NADZIEJĘ ŻE DZIŚ JUŻ DOŁEK MINĄŁ ? PRZECIEŻ SAMIEC Z PEWNOŚCIĄ CHCE BYĆ Z tOBĄ, TO WIDAĆ, SŁYCHAĆ I CZUĆ! przepraszam za caps locka, za późno sie zorientowałam
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja wypoczelam wyspalam sie
i w sumie to tyle ....
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4876 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Czad!
![]() Cytat:
ja też bym sobie grejpfrucika przygarnęła ![]() Cytat:
ciekawe jak 'długa' limitowanka. wg mnie mangolia i jedwab pachną baardzo słodko i raczej nie wyobrażam sobie ich na facecie a właśnie! Kupiłam TŻ 212CH i już się mogę doczekać, żeby go na nim wąchać ![]() Cytat:
Rozumiem co masz na myśli, za dużo szczęścia naraz zwłaszcza po tym wszystkim ile musiałaś na początku wycierpieć wydaje się aż nierealne ja też tak czasami mam
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie ... Jak sobie pomyślę ile się wycierpiałam, ile dołów miałam przez Samca, kiedy to tak bardzo pragnełam być z nim, a teraz moge się do niego przytulić, zobaczyć jego uśmiech, słuchac jak mówi do mnie "mój skarbie", gdy spędzamy ze sobą tyle czasu to mi sie to takie nierealne wydaje, że musi być jakiś haczyk bo to neimozliwe
|
#4878 |
|
|
Hosenko! Ale tym bardziej teraz już się tym nie zamartwiaj, tylko pomyśl że warto było powalczyć, żeby teraz być tak szczęśliwą go granic możliwości
nie ma sensu wynajdywać problemów tam gdzie ich nie ma I od siebie radzę żebyś ze swoimi złymi emocjami raczej powalczyła sama, nie obarczała nimi Samca, bo faceci rzadko takie rzeczy rozumieją. Zawsze kiedy łapie Cię taka głupia myśl, po prostu przytul się do niego mocniej i pomyśl że nic złego Wam razem nie grozi. Mi często w takich chwilach (a najczęściej jestem wtedy sama, bo TŻ daleko) pomaga piosenka Reamonn "Supergirl" i fragment "When you're in love what can go wrong?". I tak sobie śpiewam aż mi przejdzie ![]() Trzymaj się
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Nosku
![]() Wczoraj aż sie popłakałam Samiec dwoił się i troił żeby mnie jakoś pocieszyć i rozweselić.Dziś jest już znacznie lepiej, rano zadzwonił, posmsowaliśmy sobie, pogadaliśmy na gg i jeszcze posłucham sobie tej piosenki ![]() Ooo i dzwoni znowu
|
#4880 |
|
|
Kocha Cię jak wariat, przecież to widać
więcej wiary.. ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Warszawianki czy któraś z Was będzie robić niedługo jakieś zamówienie z mazideł albo BU albo czegoś takiego? bo ja chyba bym chciała jeden olej
|
|
#4881 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Hosenko macie już trudną drogę za sobą i teraz, kiedy już jesteście tylko dla siebie będzie dobrze A mi się ostatnio nie układa z TŻ Czasami się zastanawiam czy związek na odległość przez tyle lat ma sens...
|
|
#4882 | |
|
|
Cytat:
o ile na końcu tej drogi jest ta druga osoba A czy Twój TŻ nie może się przeprowadzić do Lublina? ![]() Dziewczyny na rozweselenie -> http://www.youtube.com/watch?v=d61gbsPTEqc ja mam poczucie humoru chłopaczka z gimnazjum chyba, bo mnie to śmieszy
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-03-03 o 11:15 |
|
|
|
|
#4883 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
TŻ jest starszy o 2 lata, ale w tym roku zmienił kierunek studiów i jest tak jak ja na I roku. Myslał o przeniesieniu się na Politechnikę Lubelską, ale to prawdopodobnie mogłoby wypalić jak zrobiłby pierwszy stopień, czyli za 2,5 roku.
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-03-03 o 11:16 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Muszę wziąć sie w garść i nie dopuszczać głupich myśli, zwłaszcza że nie mam powodów. Trzymam kciuki żeby u Ciebie wszystko było w porządku. Wiem, ze na odległość jest bardzo cięzko - mój Ex mieszka w Anglii i te prawie 2 lata kursowaliśmy między UK a PL. Mi humor poprawia: http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=gkLd-hpFLl0 Nie wiem co tam śpiewają, ale fajnie brzmi ![]() i jeszcze to: http://www.youtube.com/watch?v=9aMVxEFz2tw ("czipsy dwa" , "Golonke masz pan, jak Hitler nasz kraj" Po południu jedziemy do kolegi Samca - fotografa na sesję zdjęciową ![]() Nosku, genialne
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-03 o 11:21 |
|
|
|
|
#4885 | |
|
|
To nie jest takie proste na początku, rozumiem Cię doskonale, bo przez pierwsze pół roku bycia na odległość odstawiałam TŻtowi takie numery, że dziwię się, że to wytrzymał
Z Tobą jest lepiej, dzielna z Ciebie dziewczyna.Pierwszy rok najgorszy, zobaczysz Cytat:
2,5 roku szybko zleci. I koniec okienka Czas wracać na zajęcia. Dziś tylko do 19
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-03-03 o 11:23 |
|
|
|
|
#4886 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Bedzie sesja zawsze chciałam mieć taką profesjonalną albo chociaż taką ja przypominającą![]() Cytat:
Mają świętą cierpliwość do nas.U mnie dzisiaj też do późna, a po powrocie wypadałoby się zacząć uczyć na poprawkę, a ja mam takiego lenia
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) więc ma "znajomości" Chodzi za mną coś kosmetycznego tylko nie wiem co
|
|
#4888 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
fajny musi być![]() Za mną ciągle coś chodzi, od kilku lat nieustannie i nie chce sobie pójść
|
|
#4890 |
|
Miss Pudernica
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

Ale może jednak Altanek się zdecyduje jeszcze 

Obiecuję że nie będę już kusić

Tak samo miałam z czerwonym mleczkiem.

i już się mogę doczekać, żeby go na nim wąchać 

tylko nie wiem co