![]() |
#811 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Cytat:
Cytat:
![]() klaudynko jaki kolor podkładu używasz? A kolorowy korektor to który dokładnie (Sunlight Color???) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1125055 2]step-by-step - krok po kroku[/quote]
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Organizatorka
|
Kobiety Kobiety w Albumie dałam Winged butter intensive w porównaniu do golden Light może wam pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lecę na EDM po free sample kit ![]() Widzę, że u Ciebie też perfect wygląda białawo.. Myślałam, że to ja jestem jakimś dziwolągiem ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-03-02 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zadomowienie
|
Witam,
dzisiaj przez przypadek wpadłam na wątek EDM i z miejsca się zakochałam ![]() ale mam ogromny problem... wątek jest nie do przebrnięcia... czytalam go przez 2 godziny i wiem mniej niż za nim zaczęłam czytać, dlatego proszę o pomoc.. potrzebuję podkład ładnie kryjący ale zarazem rozświetlający i dobry korektor. Czy możecie pomóc? Przeglądałam stronę EDM.. ale ona też pozostaje dla mnie czarną magia - za dużo tego... ![]() Proszę o pomoc i z góry przepraszam - pewnie pytań takich jak moje jest cała masa...ale jestem naprawdę zdesperowana |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Angel, przeczytaj tylko dwa pierwsze posty z czesci pierwszej, i jak przebrniesz przez aktorki to chodz pytac do woli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Organizatorka
|
Ja się czaiłam na Soft Butter Peach ale on jakiś mało żółty mi się wydaje , a może mi sie tylko wydaje ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Organizatorka
|
w dzienym swietle zrobie fotkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Konto usunięte
|
ma ktoś swatche:
11:59 Eye Shadow 12:01 Eye Shadow Wake Up Call Blush Gold Medal Silver Medal Bronze Medal ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1125181 1]ma ktoś swatche:
11:59 Eye Shadow 12:01 Eye Shadow Wake Up Call Blush Gold Medal Silver Medal Bronze Medal ? ![]() 11:59 ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1233826643
#826 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1125181 1]ma ktoś swatche:
11:59 Eye Shadow 12:01 Eye Shadow Wake Up Call Blush Gold Medal Silver Medal Bronze Medal ? ![]() kojarzę że widziałam w albumie swatchy EDM (tym co BlownFarAway umiescila) zestawienie tych medalowych (+ 4th place chyba) |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak, medale znalazłam w nocy (http://s267.photobucket.com/albums/i...t=EDMeye03.jpg) tylko nie mogę nigdzie znaleźć 12:01 bierze ktoś jeszcze udział w tym konkursie? ![]() zostawiłam nad ranem filmik, żeby się załadował na photobucketa, ładował się i ładował i w końcu i tak był error ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-03-03 o 08:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1125296 4]
bierze ktoś jeszcze udział w tym konkursie? ![]() zostawiłam nad ranem filmik, żeby się załadował na photobucketa, ładował się i ładował i w końcu i tak był error ![]() a kto organizuje i co można wygrać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Wtajemniczenie
|
ja mam swatch
![]() 12:01 kolorek bardziej jak fotka po lewej, to bardzo zloty cien, jak zmielone złoto i do tego dość nadrobinkowany i błyszczący ![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2009-03-03 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Dzis wziełam pod lupe przybyłe wczoraj próbki iiiiiiiiiii.............. .............. eureka
![]() ![]() Doradzcie prosze do tego sandy fair jakis odcien rózu?I co wziąc na wykoncznie makijazu, jaki kolorek? i jeszcze jedno moja cera po odstawieniu płynnych fluidów odzyła.Nie przypuszczałam, ze Revlon i Max Factor tak mi zmasakrowały cere. Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2009-03-03 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Rozeznanie
|
minute temu listonosz przyniósł mi moje pierwsze próbki !!
![]() i mam: winged butter buttered tan fawn w formule intensive korektor: pearl beige i róż: all smiles zaraz je przetesuje ![]() jak zobaczyłam listonosza to radosci nie było konca hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Czy moge prosić o radę ??
Bo ja jestem jakaś bliżej niezidentyfikowana ![]() Dziś przyszły mi próbki (po równych 7 dniach od zapłacenia). Kolorki (wszystkie w Intensive): - Beige - Fairly light - Buff - Fairly light neutral - Golden - Golden Light - korektor Intensive fair - róż best fiends Szczerze? Żaden mi nie pasuje ![]() Golden light za ciemny więc będzie na lato... z Buff Fairly light neutral ciut ciut za ciemny... z Beige Fairly light również ciut ciut za ciemny... Odcieniowo Buff jest w stanie się wtopić w cerę mimo, że wygląda jak przybrudzony... Beige również wtapia się... Patrzyłam na kolor korektora - Fair - on zaś jest za jasny! Pomóżcie ![]() ![]() Moimi nastepnymi typami mialy byc: - Olive - Light Olive - Buff - Perfect - Beife - Light Medium A jeszcze nastepnymi Linen Czy któraś z Was - doświadczona w odcieniach mogłaby mi porównać jak się one mają do tych co mi właśnie przyszły ? I doradzić ciepły odcień między Fair, a Fairly light ? ![]() Z góry dziękuję... Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-03-03 o 11:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Olive idą: Olive Fair -> Sweet almond i Light almond (o zblizonej ponoć jasności tylko różnicy w proporcji zieleni do żółci) -> Olive Light Może szukaj w gamie warm jak potrzebujesz ciepłych brzoskiwiniowych tonów? PS. Dobre zdjęcie + porada pastereczki to chyba najlepszy obecnie sposób na dobór koloru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Buff FLN jest za ciemny, to w żadnym wypadku nie bierz Beige Light Medium - ten jest ciemniejszy. Co prawda nie wiem, jakim cudem FLN miałby wyglądać jak przybrudzony ![]() Linen to chyba dobry pomysł. ![]() Na pocieszenie Ci powiem, że moje poszukiwania też były długie i żmudne, a na pamiątkę ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2009-03-03 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Rzabbocop
|
Kakusiu Light medium jest ciemniejszy od Fairli Light i Fairly Light neutral
Ciut jasniejszy Bedzie Linen on ma tez w sobie troche wiecej zolci niz Perfect. Perfect moze byc dobry jesli chodzi o ciemnosc ale tez ciut za szary, jednak polecam sprobowac. Ivory Linen Perfect Fairly Light Light Medium Fairly Light Neutral |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.