|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na cale szczescie ze tak Dziewuszki mam do was ogromna prosbe, prosze o mnostwo pozytywnych fluidow dla Lilki ona teraz tego potrzebuje. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja uwielbiam z grilla: kiszkę ziemniaczaną i białą kiełbaskę, posypane przyprawą pikantną do grilla i do picia zimne piwko ![]() ![]() ![]() ![]() Liloszku nasz kochany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-02 o 17:42 Powód: dla Lil |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wpadlam sie tylko przywitac bo jakos dzis nie jestem sobą.... Ndz na uczelni okazala sie totalna masakrą. Jak tylko pomysle o kolejnej takiej normalnie to ![]() Liluś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daguś no pewnie że myslimy co u Ciebie ![]() Czeko jak tam egz? Zaraz doczytam reszte o waszych zakupach, grilu etc.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Wtajemniczenie
|
no nie łatwa
![]() ![]() Sofferko - odżyj szybciutko i dawaj tu do nas ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-02 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sofferko na takie zmęczenie polecam długaśną kąpiel z olejkami relaksującymi, jak dla mnie to zawsze bomba ![]()
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
o masakra ja to wogóle mam problem z okularami taki, że żadne mi nie pasują
![]() ![]() LILKO ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do mamy to raczej nie jest kwestia złości to taki specyficzny syndrom emeryta, siedzi w domu i sobie coś wymyśla tzw szukanie dziury w całym plus hormonki w okresie przekwitania - najlepiej przeczekać, a potem w konspiracji z ciotą zaczynamy namawiać ją na powrót do pracy przynajmniej na 2-3 dni w tygodniu aby miała kontakt z ludźmi i nie zgnuśniała do reszty w tym domu .... przecież ma dopiero 57 lat - ja w tym wieku to będę zapitalała w trmpkach, dżinsach i koszulce JESTEM 18-LATKĄ z 40-letnim starzem ![]() Może wtedy sobie skoczę ze spadochronu .... ? ![]() Cytat:
![]() Ad 2 - czekamy na fotoska w nowej fryzurce Ad 3 - ja Ci pomogę ja ja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hmmmm egzamin ..... raczej WIELKA IMPROWIZACJA ![]() trochę wiedziałam, trochę spisałam od sąsiada, trochę pokombinowałam i raczej zdałam ![]() ![]() ![]() Lilosz trzymam kciuki ![]() ![]() A ja dzisaj zawlokłam mój tłuszcz na siłownię i będe go tam topić ..... 8 kilosów od wesela mi przybyło .... wczoraj waga wskazała 74 kg ![]() Ale jak się żarło czekoladki, ptasie mleczka, hamburgery, kebabiki, batoniki i inne gówno to teraz się ma za swoje ![]() Ale na siłowni było spoko ..... 16 chłopa i czekolada z tłuszczem sama ![]() ![]() Panowie sapali, naprężali się, napinali ..... mmmmmniam ![]() Zawsze mi się to ich sapanie jednoznacznie kojarzy .... a że mam bujną wyobraźnię .... to ciągle mi się tam śmiać chce ..... ![]() No dobra koniec przyjemności .... moja królica się chyba obsrała i to tak hmmmm ostro, że jak jej zaraz dupska nie umyję to się tu uduszę ..... kupa dziecka to istne perfumki w porównaniu z tym co może wyprodukować moja królica ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-02 o 19:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ha! wiedziałam ![]() Cytat:
Cytat:
ad1. ![]() ad2. ![]() ad3. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale miałam dużo do "powiedzenia" po Twoim poście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() padlam ze smiechu i podniesc sie nie moge!!! ratunkuuuuuuuuuuuu ![]() normalnie Choco wymiatasz ![]() LIL- ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zadomowienie
|
No ok przyznaję się pojechałam równo z samego poniedziałku
![]() Ja sobie zdaję sprawę, że ja powinnam pracować w kabarecie a nie w banku .... chociaż tam też jest ciekawie (staram się wykazywać jak mogę ![]() ![]() ![]() No i mamy kabaret w banku ![]() Aaaaa wczoraj z małżem planowaliśmy wakacje ..... tzn wyjazd w listopadzie .... no i wpadła nam w oko Kuba 7+7 tydzień zwiedzania i tydzień odpoczynku ..... i biura za taką imprezkę za dwie osoby życzą sobie ze wszystkimi opłatami około 15 -17 tys. plus trzeba wziąć kasę ze sobą ![]() No i sprwdziliśmy sobie BEZPOŚREDNIE ceny hoteli w Hawanie ..... za 10 noclegów ze śniadaniami w bardzo dobrym hotelu za dwie osoby ...... 300 EUR ..... tadam, żarcie tanie jak barszcz i cała reszta też taniocha. Znaleźliśmy też bilety lotnicze fakt że Aeroflot (rosyjskie linie lotnicze .... możemy nie dolecieć - ale czymże jest życie bez ryzyka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-02 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
przyszlam sie przywitac wieczorowa pora i ...... poleglam po przeczytaniu dzisiejszych postow Czekoladuchny
![]() ![]() Czeko ju ar maj master ![]() p.s. wiem co to znaczy jak sie krolis zesra ![]() ![]() ![]() ehh przypomnialam sobie Czekoladka ja widzialam u nas oferte wczasow na Kubie 10 noclegow za 650 funtow za osobe, wszystko w cenie, tylko nie jestem pewna czy Kubanczyka tez dolanczaja do zestawu ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-03-02 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej! Znowu zaspana
![]() Cytat:
![]() Dageciku potrzeba mi jeszcze jakieś stronki z firankami, tylko jakimiś fajnymi bo niestety muszę coś uwiesić w oknach, za nisko mieszkam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co to zakupów to OMG nie wiem jak mozna nie lubić ja w każdym razie uwielbiam szlajanie sie po sklepach ![]() A mąż niech się cieszy, że będzie miał dzidziusia ![]() Cytat:
![]() A w zielonym nie wyglądasz dobrze? Tak tu mówicie o wiosennych ciuchach. Kupiłam już taką płaszczyko kurtkę rozkloszowaną w Zarze ale mam jeszcze ochotę na taką skajową albo skórzaną krótką czarną kurtkę, np w Orsay'u takie widziałam i w H&M. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
![]() Wpadam się przywitać i życzyć miłego dzionka ![]()
#3524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia dziewczynki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke bo zaraz biere kiece i lece na WKD bo musze do Legionowa bo odbior zaswiadczenia do notariusza i jakis polecony na poczcie na mnie czeka.
Wierze, pamietam jak w zeszlym roku wybralismy sie po oprawki dla mego Skarba. Biedaczek.... chyba nigdy tylu oprawek nie przymierzyl jak wtedy, a ze on ma manie ze co roku zmienia oprawki to za 2 miesiace powtorka z rozrywki. Chetnie Ci pomoge Dzasti ![]() Cytat:
![]() http://www.magdalena24.pl/ http://www.firany24.pl/ http://www.firany-zaslony.pl/ http://www.tekstylia.abc24.pl/ Jak badziesz potrzebowac rady to pytaj, mam fiola na punkcie firanek Czeko jestes niemozliwa. Trudno czytajac twoje posty zachowac powage.... Chyba sprawe czy w realu tez taka jestes, wszak do Warszawy mam rzut beretem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a męża obkupisz innym razem ![]() Cytat:
![]() a u mnie już dziś słonka nie ma, ale za to jest nastrój nadal oki Cytat:
![]() Lilus mnóstwo ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a z tą siłownią to pojechalaś ![]() ![]() biedulko Ty nasza ![]() ![]() ![]() ![]() a myśmy mieli grilla w sobotę, co proawda nie pod chmurką, bo na to jeszcze trzeba trochę poczekać, ale od czego grill w kuchence w piekarniku, a kielbaska i zieminaczki były pycha - szkoda, że nie mogłam piwka wypić - ale po ciąży i karmieniu - to się dwoma łykami upiję ![]() ![]() ![]() buziaki PS. piszę już tą wiadomość 3 raz - jak się nie wyśle to ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziolszki lece.... pisac mi tu duzo abym miala co nadrabiac jak wroce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Rozeznanie
|
witam moge się dołączyć do wątku??
Ja jestem mężatką z prawie 6 miesięcznym stażem ( więc malutkim) Też pomału urządzam z mężem nasze mieszkanko więc stronki do firanek bardzo mi się przydadzą chociaż myslałam może o jakiś zasłonkach hmm ciężko mi sie zdecydować. Nie wiem co jeszcze o sobie powiedzieć dzieci jeszcze nie mamy może za rok zaczniemy planowac jak się jakoś ustabilizujemy bardziej fonansowo bo na razie kredyt 30 letni we frankach nad nami wisi. no chyba tyle na początek |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Wtajemniczenie
|
Witaj u nas Lola7
pisaj o sobie i o tym jak uroiczytsość ślubna przebiegła, bo mu tu żądne opowieści i fociaków ![]()
![]() |
#3530 |
Zadomowienie
|
Hej babochy, humor lepszejszy ale jak widze ta pogode to
![]() Gosiu polecam sklep JYSK - sa tam zawsze firany w promocji albo w Ikei cos czasem mozesz znalezc Katarzinka a gdzie po kielbasce dla nas ![]() Mnie zakupy wkurzaja gdy musze cos konkretnego kupic np sukienke na wesele i nic wtedy niemoge znalezc a gdy chodze ot tak sobie to ciuchy same sie do mnie pchaja ![]() Czeko no nie moge ![]() ![]() Jako ze moje checi do wylazenia gdzies wieczorami sa rowne zeru od przedwczoraj zaczelam mini zestaw cwiczen na brzuch, uda posladki i piersi co my sie wszystko ladnie podnioslo i wygladzilo przed latem ![]() Lilus znow śle porcje ![]() ![]() ![]() Zakupowiczki pokazywac Nam te swoje łowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
za oknem dziś pochmurno ... Maleńka mam nadzieję, że słoneczko nie obraziło sie na nas tylko dziś jest u Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też powinnam zakupić jakieś okularki - teraz ratuję się soczewkami, a na co dzień jestem prawie jak kret śłepa, daje radję chociaz jak chciałam dowiedzieć się o której mam autobus a rozpiska wisiała za wysoko i nie widziałam to się podłamałam. Jak byłam zdecydowana to nie było żadnych odpowiednich oprawek - nic mi się nie podobało ![]() Wiecie moze na co zwracać uwagę przy oprawkach, jakie są najbardziej praktyczne i wygodne? Cytat:
Ja mam bardzo ciężkie włoski do układnia - są delikatne, ale mam ich sporo i są bardzo śliskie i cięzkie i przyklapują mi szybciutko ![]() dlatego zaczełam je cieniowac dosyć mocno i nosić trochę krótsze, zeby były lżejsze. Z tą fryzurką to trochę zaszlałyśmy, bo miałobyć lekkie podcięcie a potem fryzura zaczęła ży włąsnym życiem - Żal mi było po pawie rocznym zapuszczaniu do śłubu tak je ciachnać, ale coż - jakby co odrosną. ... przypomniało mi się jak byłam małą dziewczynką i strzygłam moją lalkę szmacianą (była duża i miała długie włosy z włóczki). Podcinałam jej końcówki włosków a one jakimś cudem odrastały ![]() ![]() Mam nadzieję, że jak normalnie wysuszę włosy to nie nie będzie tak żle - też nie mam zdolności fryzjerskich. Dzis się przekonam ... troszkę się boję muszę sie Wam przyznać, bo chciałam wyglądać "jak człowiek" a teraz ... ![]() Herbatka juz zrobiona - proszę ![]() - ja taką lubię i jest to jedyna herbata którą słodzę. Cytat:
O ile będziesz miaął ochotę to po weekendzie jestem dostępna. Będe musiała pochodzić i popatrzeć na rózne mebelki itp. które mogłabym wykorzystac przy moim projekcie zaliczeniowym. Dla Lilusi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Bardzo ciekawie zapowiada się Wasza podróż. Gratuluję odwagi, ja bym się raczej nie odwazyła na taką "samotną" wyprawę - chociaz Wy juz wprawni jesteście ![]() A w Moskwie byliście juz? To bardzo ciekawe miasto i każdy kto tam był jest zachwycony. Może warto się też po nim przespacerować. Cytat:
![]() Śmiać mi się teraz chce jak sobie przypomnę, że przychodziłam do pracy (poprosiłam informatyka żeby mi zablokował wizaż) i nie mogłam sobie znaleźć miejsca, spokojnie zacząć pracy ... otwierałam z przyzwyczajenie przeglądarkę i przypominałam sobie ze z wizażu nic nie będzie. Plus tego był taki ze nie musiałam zostawać w pracy po godzinach, żeby nadrobić to czego nie zrobiłam w trakcie dnia. Jak mi przeszedł odruch wpisywania w przeglądarkę wiadomego adresu, wizaż został przywrócony do łask, ale wiedziałam że mogę wchodzić na każdy temat tylko nie do Was bo bym przepadła :P Na szczęście była n-k i inne środki i nie byłam tak zupełnie odcięta ![]() Mam nadzieje, że tym razem znajdę umiar ... co jest możliwe bo jak wczoraj napisałam to wątek zamarł - ciekawe czy i dziś tak będzie ![]() edit: ale ze mnie powolniak - zanim naskrobałam do Was do się pojawiłyscie i zdąrzyłyście uciec ![]() Witaj Lola ![]() my też nie mamy dużo większego stażu - u mnie 13.03 będzie pół roku ![]() Napisz skąd jesteś, opisz dzień swojego ślub i okraś ten opis mnóstwem zdjęć bo jesteśmy tego - jak zwykle ![]() Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2009-03-03 o 09:34 Powód: dopisek |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() No dzisiaj ciut lepsza pogoda niż wczoraj, przynajmniej nie pada - na razie. na razie jest u krawcowej, która skraca mi w nim rękawy ![]() gdzie tam poszkodowany, krzywda mu się nie stała Cytat:
![]() ad. 2 Liloszku kochany ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 Ty to masz pomysły ![]() ![]() ad. 3 no co, nie narzekała bynajmniej ![]() ad. 4 wielka improwizacja ![]() ad. 5 małżeńskie jedzonko ![]() ad. 6 zazdraszczam Ci tych 16 chłopa ![]() ad. 7 to życzę pachnącego sprzątania ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 pewnie, że się cieszy ![]() ![]() ![]() jak zasłuży to na pewno ![]()
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
hej krejzolki!
![]() witam Was kochane moje i lecę czytać co u Was ![]()
#3535 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja tez brałam slub 13 wrzesnia ![]() Miałam przez to z tesciami pewne kłopoty bo marudzili że 13 jest pechowa i że nie powinnismy brać w ten dzień ślubu. Wogóle wczoraj udało mi sie sprzedac moją suknię ślubną i tak aż mi się łezka w oku zakręciła jak musiałam się z nia rozstać. Ja jestem teraz w pracy więc zdjęcia jak coś wkleję jakieś z domku wieczorkiem. A jestem ze Szczecina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | ||
Rozeznanie
|
czekoladko wymiatasz
![]() ![]() ![]() pogoda byla ladna ale wczoraj... dzisiaj szaro ponuro mglisto i deszczowo ![]() Cytat:
![]() ![]() mnie czeka maly remoncik przygotowujacy to obskurne mieszkanie dla dziecka... od srody maly pokoj po swietach i operacji TŻa duzy... ![]() Cytat:
![]() przesylam oczywiscie zeby wsyćko co zle odeszlo bo to dobra dziewczyna ![]()
![]() |
#3537 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Ja czytam Was namiętnie ale nie piszę bo mam remont który zdaje się nie mieć końca ![]() W weekend bylam w szkole i mi sie podoba- siedzimy na ćwiczeniach z prowadzącym przy jednym stole i gadamy, rozwiazujemy zadania itp -przez to ze jest nas tak malo prowadzacy znaja nas po imieniu, można o wszystko zapytać i nie ma "siary". Kujony dwa zamilkły skutecznie gdy się okazało że jeden z grupy Marcjan liczy polowe tych rzeczy nawet w pamieci bo przy tym pracuje, a zanim oni znajdą w układzie okresowym pierwiastek by sprawdzić jego masę molową to ja podam gotowy wynik bo przez lata nauki tablicę Mendelejewa znam bardzo dobrze. Jednym słowem nie mają gdzie się wykazać i się częściowo uciszyli. Pochwalę się Wam że ja jestem specjalistką od metod numerycznych hehehe. Bo wykorzystujemy do tego excela , w którym ja intensywnie pracowalam zatem opcje znajduję bez wahania-a pamietam jak sklinalam na ten wytwór microsofta i to ile wykresów musiałam robić-a teraz tak ładnie to owocuje ![]()
#3538 | |
Zadomowienie
|
Hej Słonko
![]() Cytat:
Dostaliśmy od nich ich ślubne obrączki na dobrą wróżbę (są wspaniałym małżeństwem)a daty ich ślubu zmiksowaliśmy i powstała nasza ![]() Ja zawsze chciałam ślub we wrześniu, chociaż nie wiem skąd sie to wzieło. Wszystko dostosowywaliśmy pod tę datę i nie było łatwo, bo jak się okazało to był bardzo chodliwy termin. Ksiadz się pytał czemu wybralismy tę datę, bo był zdziwiony, że tyle par chce brać ślub w tym dniu ... powiedział nam, że numerologicznie wychodzi że to jest dobry dzień na zawarcie zwiazku małżeńskiego (oczywiście był niezadowolony, że ludzie w ten sposób wybierają datę ślubu) ![]() U nas nikt nie miał obiekcji co do tego termin, chociaż czasem ktos wspomniał o pechowej 13, ale jakoś wogóle nas to nie wzruszało ![]() Ja swojej sukni nie sprzedaje - na razie zachowam ją dla potomności ![]() ale nie dziwie się, że z żalem się jej pozbywałaś ... ale dobrze, że teraz będzie cieszyć inną pannę młodą ![]() edit: Hej Izuś mój Ty Omnibusku ![]() Cieszę się, że Ci się zajęcia podobają - co tydzień je masz? Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2009-03-03 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wracam do roboty słoneczka
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-03 o 10:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Wtajemniczenie
|
Tak-teraz zajęcia mam co tydzień-przynajmniej narazie
![]() Potem tygodniowa chyba przerwa i znów kaskada. Podoba mi się to że chłopaki mi pomagają w razie czego a ja się im odwdzięczam -współpraca to to co jest najlepsze na studiach ![]() Musze teraz zainwestować w tablice do obliczeń procesowych-50zł nie moje ale bez tego ani rusz. A i dostałam wódkę w niedzielę -dębową. Bo koledzy z semestrów niżej -studia inżynierskie mieli egzamin a ja im pomogłam zadania policzyć-obaj zdali na 5 ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.