|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Pewnego dnia gdy spojrzysz na moją twarz możesz pomyśleć że wygrałeś.
Zauważyłam cię tańczącego Sprawiłeś, że wszystkie dziewczyny się na ciebie gapiły Koniec suchych łez Ty i ja wyglądamy jak "cześć-cześć" Czuję się lepiej bez Ciebie Poduszka Jest wszystkim, co mogę trzymać Czerwone Odejścia i Niebieskie jutra Leżąc na łóżku, dotyka mojej skóry O rany, żałuje, że śpisz Jestem tylko dziewczyną zakochana w tobie Myśli, żeby być blisko ciebie To nie niezrównane Chcesz mnie mocniej przytulić? Jestem tu, żeby oświadczyć, Że jesteś jedynym do którego należę. |
|
|
|
#4532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
r0zunia, Marzeniatko, abunee, Ola994 - dzisiaj kradnę od Was. xD wszystkie, które pokradly, pochwalily i w ogole temteremtem - dziękuję, miło mi (: __ obecny: co masz zrobić jutro zrób wczoraj to się spóźnisz za wczasu i możesz olać sprawę wcześniejaaneciaa, może: Z każda sekundą coraz mniej Ciebie tu.inne: Wciąż słyszę, że chcesz skończyć ze swoim życiem. |
|
|
|
|
#4533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To może ja odpowiem, myślę, że bananowalaska mi wybaczy tą drobną zniewagę - możesz, bo to mój opis ;] Kilka dni temu dodałam go na forum ;] Miło xD Tym bardziej, że to rozmowa z życia wzięta xD _______ Chciałabym powiedzieć, że zawsze będę przy Tobie. Ale nie mogę. Bo nawet 'zawsze' to za krótko... Dźwięki tak jak bąbelki szampana wirując znikają, unosząc mój płacz. A dziś dam Ci ostatnią lekcję miłości. Jestem kobietą i czuję swoją siłę Taki mały żalek uczepił się mnie kurczowo i nie chce puścić. Prędzej wybiję połowę ludzkości niż pozwolę Cię skrzywdzić. Otwieram drzwi chociaż nie mam dla kogo Tak długo milczałam chcąc abyś usłyszał jak moje serce śpiewa. Dziś byłam pomocą szkolną, takim modelem. Chciano pokazać dzieciom syndrom złamanego serca. Kiedy oczy śpią dusza więcej słyszy. Ty całym światem moim byłeś, moim Bogiem Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-03-03 o 16:51 |
|
|
|
|
#4534 |
|
BAN stały
|
Jestem kapryśna, jak serce bez domu. Jestem sentymentalna, ale nie wiesz o mnie wszystkiego. Lubię jak lubię, kiedy lubię. Masz z tym problem? Jeżeli coś chce, dostaję to od razu. Nie chcę być jak wszystkie inne dziewczyny na świecie. Jestem jedyną, która wie co dla mnie najlepsze. Jesteś skończony i nawet o tym nie wiesz. Dlaczego po prostu nie pozwolisz mi robić tych rzeczy, na jakie mam ochotę. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-03-03 o 16:59 |
|
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
bananowalaska :
wiem, że opis wcześniej był, ale tak mi się spodobał, że nie mogłam się oprzeć, żeby go nie dodać . ![]() na drugi raz już się powstrzymam, bo jakby każdy tak dodawał, to by się powtarzało . ![]() bez off`a `... z głową w chmurach łapać życie, gubiąc rytm.]
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
małe co nieco
może ktoś przyganie![]() .. z Tobą nie dotykam już chodnika.. ;* Moje życie, moje kredki, więc won z tymi mazakami...;D ...niedokończoną przyjemnością, przgryzioną wargą- do krwi. Łamię te zasady nadawane przez idiotów Bezcenna jest każda chwila... blee.. ...bo umiera miłość kiedy stargasz ją... jakby Świat nigdy nie miał być już taki sam mmm apsik![]() ...lecz serce nie mówi dobranoc..A kiedy zatęsknisz.. Mydlisz ludziom oczy bo chcesz uchodzić za lepszego
|
#4537 |
|
Raczkowanie
|
Jezu, robicie problemy z niczego.
NieZTejBajki - dziękuję, słońce ;* HeyYou - dziękuję boskaś Ty ;***Bananowalska - cieszę się, że się podobają, moja kochana Opisy; * Kochając marzy się o przyszłości. * Co prawda nie wiem jaką masz teraz minę i w jaki sposób układasz głowę na poduszce... * Schowaj mnie gdzieś, na dnie swojego plecaka. * Ironia to najlepiej chroniący przed uczuciami materiał. * Wolałabym, żebyś policzył wszystkie kropki na mojej spódnicy niż mówił mi o uczuciach. * Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. * Z papieru miłością. * - Bo to takie zabawne patrzeć na to wszystko.. - Na co? - Patrzeć, jak wszystko przed oczami obojętnieje. * Umiesz docenić po stracie - to nie sztuka. Wspomnieniami serca nie oszukasz. * Ludzie tylko mówią, że nie chcą miłości i zamyką drzwi, 'zapominąc' że okna są otwarte na oścież. * Wołaniem jesteś moich oczu. * Kocham cię, czy tego chcesz, czy nie. Czy ja tego chcę, czy nie. To jest jak choroba. Jak niemoc, która odbiera mi możność wolnego wyboru, która topi mnie w otchłani. Zabłądziłam w tobie, Morholcie, nigdy już się nie odnajdę, nie odnajdę siebie takiej, jaką byłam.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-03-03 o 19:17 |
|
|
|
#4538 |
|
Raczkowanie
|
Kochane. Mam prośbę
![]() ..wiem ze potraficie znaleźć takie opisy których potrzebuje bardzo dużo ! a mianowicie.. yyy.. opisy mówiące o uczuciach, tęsknocie bez słów 'miłość i kocham Cię' takie nie do końca dosłowne. wiem, że tego tu pełno.. ale ciężko coś wybrać a głównie są tu opisy smutne ![]() Prooooszę.! Mogę na was liczyć.? ![]() HelloŁ ;D ponawiam prośbę ![]() ________ Jestem wszystkim tym czym Ty jesteś dla mnie ![]() Chcę być z Tobą tu i teraz.. Wszystko co robię., robię dla Ciebie..
|
#4539 |
|
Wtajemniczenie
|
przestań się martwić - masz mnie na fotografii
szczęście rozstania rozsadza mnie.. z pełnym plecakiem wędruję przez tęczy kres. Narazie tyle, potem postaram się o więcej ![]() Od dłuższego czasu nałogowo kradnę. przepraszam czassami nie mogę się powstrzymać...
|
|
|
|
#4540 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a te powyżej mi się podobają . Cytat:
Cytat:
ale ja i tak go wolę w wersji Spodziewaj się najgorszego... Przygotuj się na najlepsze . : ) Cytat:
_____________ " - Bujanie się w babach to reakcja biochemiczna .
- Reakcja . ? Ale jaka . ? - Nie wiem, jeszcze jej nie miałem ." xD
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-03 o 18:18 |
||||||
|
|
|
#4541 |
|
Raczkowanie
|
nie lubię kawy. nie pijam piwa. to jaki jeszcze mogę mieć pretekst, żeby wyjść z domu? ![]() * chciałam tylko złapać dystans, a straciłam samą siebie z oczu.. * zakochaj się we mnie. ja się odwzajemnię. ![]() * -ale jak możesz przyjaźnić się ze swoim byłym? -to tylko wykorzystywanie surowców wtórnych. ![]() * czy nie moglibyśmy brać się na poważnie? zamiast brać się do ust? * choć uprawiam z tobą seks, wkrótce będziesz moim eks. ![]() * zimą z ust leci para i ta para łączy się w pary. a potem zostają odparzenia. * bo jak dostaję dwukropek i gwiazdkę to się rumienię potem przez dwa dni. ![]() |
|
|
|
#4542 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet gdybym ci nie pozwoliła zajubalabys' go ale bierz go Mała prosze xdCytat:
hihia te wyzej kradne xdCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
buźźka ![]() ![]() Cytat:
![]() a tak wgl to ja kradne kradne i pragne wiecej ![]() Nie przywykłam Cię wyprzedzać o level... ' Chcieć, oznacza wpływać na przebieg wydarzeń.. 'Nie istnieje nic, z czego natury nie wynikałby jakiś skutek'. . Miłość której Ci nie dam, ucieka i jest jak manekin. Nie chodzi o to żebyś wygrał, chodzi o to, żebyś grał! i to .. Chciałabym uciec od Ciebie Jak Kopciuszek I pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. Chciałabym, żebyś zachował go Na pamiątkę. Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz Ja nie istnieję Jak Kopciuszek ...
|
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam że ostatnio wogóle nic nie dodawałam ale siedziałam na wizażu bez logowania ;|
tak jakoś wyszło, no ale to nic, nadrobie to )chciałabym o jakies opisy, że nie moge być na każde kogoś zawołanie bo mam swoje życie i duzo obowiązków domowych - mieszkam sama z bratem. i jest mi z tym bardzo ciężko i smutno... nikt tego nie rozumie. heh prosze o pomoc o opisy ;*
|
|
#4544 |
|
Przyczajenie
|
"Istnieje Jedna Prawda, Prawda Jah Rastafarai"
Na maksymalnie pełnych obrotach... ...marzenia czasem się spełniają! ) Mów szeptem, jeśli mówisz o miłości. Wciąż daję Ci wolność.... ciepłe światełko w oczach ;*** )Zmieniło się w piasek... Który zmyje ulewa... ![]() ' taniec jest nie tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia. zbyt pozytywna bo ty. bo z tobą jest najpiękniej. |
|
|
|
#4545 |
|
Raczkowanie
|
Z Twoich wielkich słów kręcimy dziś komedię,
Ty nie musisz grać, zawsze mówisz brednie ! ` A kiedyś tak, jak Ona i On znajdziemy to, czego wciąż nam brak . ` Mieliśmy razem zdobyć świat !` ![]() Tyle złych spraw niszczy Nas . Czy to nadal My ? spójrz ! ja miłości dawno nie widzę tu . Nasza baśń . Fikcja, w którą uwierzyliśmy . Zobaczyłam w Tobie bohatera . ![]() .
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
kee - to Ty jesteś boska ;*
NieZTejBajki - ja wyróżniona przez Ciebie ? dziekuje _____ Wszelkie uczucia są zbędne
Mój makijaż może być zmazany, ale uśmiech pozostanie na zawsze Ona niszczy Jego umysł, to jest jej zaletą . Czy wiesz, że gdy odjeżasz umieram dziewięć razy . Dziewczyną jesteś więc usta masz .. usta koloru krwi ta miłość była jej wielką nadzieją zgaśnie blask oczu Twych, gdy wstanie dzień
|
#4547 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4548 |
|
Raczkowanie
|
moga byc też z hip-hopu jakies smuutne ?
ja to se własnie PIHa słucham : dość już moich i twoich łez, jak jest wiesz... być skałą wokół której toną... po ulicy krąży pech spuszczony z łańcucha... nie kołysz łodzią na której siedzisz. rozrzucone skacowane ramiona i nogi. słów na usta nie ciśnie sie zbyt wiele. spójrz na świat, tysiące zalet i wad. to serce tyka jak plastik. dobrze że nie wiesz co u mnie, bo pękło by ci serce. człowieku, bo nie zaśniesz.
|
|
#4549 |
|
Wtajemniczenie
|
życia mała garść ciągle w nas.
Mogłabym Cie po prostu kochać. ..zmysły postradać, bezpowrotnie. Ona była obca. Przybyła z baśni piękniejszej niż nasza. Świat się zawalił a my wciąż do słońca.
|
#4550 |
|
Raczkowanie
|
PIH:
procesja nieszczęść ciągnie się za plecami... przeszłość nie da się na trzeźwo znieść. potrzebny jest most nad rzeką kłopotów. dalej kłamiesz wytrwale ku chwale, hajsu więcej szajsu. dziś okolica jest szczególnie smutna, bez ruchu stoją podwórka... świat wyciera ob Ciebie brudne ręce. czujesz zbliża się najgorsze chociaż liczysz na najlepsze. nie ma wiary tam gdzie nie ma uczynku bez kary.
|
|
#4551 |
|
Rozeznanie
|
kusi mnie słowem. kusi gestem.
zapomnieć o wszystkim. zebrać, poukładać skołatane myśli. dzień adoracji kufla ;d nieistotne pragnienia. tysiące myśli. słowa ranią tak. uzależnienie jedno mam od zawsze. ideał piękna. miłość, która jeszcze nas zaskoczy. zmarnowałeś dwie szanse. trzeciej nigdy nie dostaniesz. przykro aż gardło ściska, znasz to? Dziewczynki mojeee ! bo teraz wyjątkowo ja potrzebuje Waszej pomocy. Chciałabym opisy że jest źle,nie radzę sobie, że bez Niego pusto tak. Tylko żeby to nie było użalanie 'ołł jaka jestem samotna'
|
#4552 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli z czymś sobie nie radzisz, to zrobimy to wspólnie Dla mnie to jak powietrze, potrzebuję Cie wiecznie Ty wiesz, że są dni, kiedy pryskają sny A później są wieczory, kiedy budzą się demony mogłabyś ty dzwonić Żeby mnie osłonić przed tym co tak boli Zaplątani w tej sieci impuls za impulsem Wiesz czasem luz jest, czasem przemierzam pustkę Czasem wszystko pod górkę, to życie jak turniej Umniejsz tępą furię, bo wiem, że Ciebie tracę
|
#4553 |
|
Rozeznanie
|
główna postać - Ty, reszta to statyści.
Chciałabym z lotu ptaka widzieć świat chciałabym biżej nieba być. podotykajmy się spojrzeniami.. nie pytaj mnie jaka jest prawda, wtedy nie będę musiała kłamać. są tysiące dróg i każda z nich prowadzi do Ciebie! szare miasto, a w nim miłości jak krwi..
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-03-03 o 18:36 |
|
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
Prośbaa xD Mogłybyście mi wymyśleć HAIKU? Czyli krótki, nierymowany wiersz
Takie głupie zadanie nam dali ;/ Maskaraa.. Pomożecie?Może: Bananowalaska, JednaNaMilion, Miluuu, Honey091, nydee, CukrowaPanna, papergirl, kee, lucyferowa,... i inne? xD Z góry dziękuj.. A! i jakby co to to pilne ;* _____ Zamknięta w czterech ścianach.. Spojrzałam w lustro i zobaczyłam twarz niewidzącego chłopca... Za każdym razem kiedy, próbuje latać spadam.
|
#4555 |
|
Przyczajenie
|
Hej wszystkim..
Mam wielką proźbe.. macie może jakies opis takie bez sensu.. ze juz mam wszystkiego dość.. tylko nie chodzi mi tu o miłośc.. licze ze pomożecie.. aa i cudowne te opisy sa.. ![]() _______________________ no wiec kilka ode mnie ja nie marze.. nie o tym.. oni..? niee..,! zamyka oczka.. nie ma↵_________↵i Prince Polo xD |
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje za pochwały
_Anusia_ nareszcie ale nie opuszczaj forum już na tak długo![]() _ Rozpieszczone serce i umysł nie umieją znaleźć się w innej sytuacji niż ta. bez przesłodzonych uśmieszków. Żeby docenić kogoś innego, sami musimy spaść na dno. anuluj straty. jestem terrorystką. Mężczyzno, stanowczo powinieneś umieć zabijać pająki, żeby odczuć satysfakcję z kobiety złapanej w twoją sieć. suche majtki na dnie morza.
|
|
#4557 |
|
Raczkowanie
|
_Anusia_ <3 I widze, ze na forum coraz wiecej Twoich opisow, ale niestety nie w Twoich wypowiedziach
![]() _________________________ _________________________ _______________ Gdyby nie było tak, jak było, to by nie było tak, jak jest. Boże, dziękuję Ci za to, że jesteś. Za to, że mogłam w Ciebie zwątpić. Szczęście się ma, albo się Nim jest. Szczęście puka do leniwych, bo wie, że mu nie otworzą.
|
#4558 |
|
Przyczajenie
|
tak troche z Farben Lehre:
![]() -ja nie wiem co to rzecz jest niemożliwa to u mnie nie bywa. -złodzieje naszych marzeń. -ale wtedy wyraźnie widzę Twoje oczy, wtedy niestety widzę je. i Edyty Bartosiewicz troszkę: ![]() -dlaczego nie mówisz nic i patrzysz się na mnie tak niepoczytalnie? -szybko przestałam być dzieckiem, czy choć przez chwile byłam nim? -zabawne jakie rzeczy potrafią czasem do głowy przyjść. -bo czasem lepiej odejść od zmysłów by nie zwariować. -bo z miłością jak z ogniem, z miłością nie ma zabawy. -bo życie tak krótkie jest i zamiast dalej tak tonąć wolę choć raz w swoim życiu spłonąć. jeśli jakieś opisy powtórzyłam to przepraszam z góry.. pozdrawiam wszystkieee. jesteście niesamowite!
Edytowane przez isia61 Czas edycji: 2009-03-03 o 19:34 |
|
|
|
#4559 |
|
Raczkowanie
|
moje ubrania przesiakniete Twoim zapachem . ; *
nauczysz mnie jezdzic na deskorolce szczescia ? wyryj pomarańczowe serce na tęczy w duszy ![]() degustuje smak porazki . ;] lovelovelove. You know . <3 w złote plamy słoń. (; żyjesz, by niszczyć? O.o ON kocha JĄ ; (
|
|
#4560 |
|
Raczkowanie
|
*
nie no w pytkę ! nie no nie mogę !
tutaj jest po prostu ŚWIETNIE ! ;* nie wiem czemu nie zalogowałam się wcześniej ! DZIEWCZYNY , uwielbiam was ! <3 jesteście prześwietne ! no , boskie ! ja nie umiem tak pisać ! ;< eej , czy mogę was poprosić o kilka opisów ! takich no , np. będziesz mój ? cześć , czy mogę być twoja ? ej , uwielbiam kiedy patrzysz jak patrze ? chciałabym należeć do Ciebie ? taki dla osób które z kimś kręcą .. i chcą im coś powiedzieć w taki sposób ! z góry dziękuję ! ;* JESTEŚCIE ŚWIETNI ! -,- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

bardzo mi się podoba..
rozwaliło mnie to
zabieram 

apsik