![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Dzięki rudym kłaczkom mam bardziej zielone oczy
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Taka nasza mala Vixen.
Zielone oczy sa niesamowite. ja mam w kolorze sraczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I dziękuję za motywację - lecę do fryzjera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za metamorfozę
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
Madzik - świetnie wyglądasz, super-zmiana !
#4416 | |||||
Wiedźma
|
Dziękuję. Dam, oczywiście.
Ale wolałabym nie musieć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój ojciec jednak był zupełnie trzeźwy - on nie pije. W każdym razie nie więcej niż normalny towarzyski człowiek. Dlatego to takie niepokojące. Poznał mnie na szczęście (choć wczesniej nie kojarzył, że ma córkę), ale kontakt był bardzo trudny. Jak gdyby nie docierały do niego słowa. Nie pamiętał swojego numeru telefonu... Poprzednio kilka razy kiedy dzwoniłam i uprzedzałam, że będę - nie zastalismy go. Brzmiał dziwnie czasem, ale nie aż tak... ![]() Trzymam za słowo i czekam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() O rany! Zupełnie inna Madzia! ![]() Zaraz napiszę, że ślicznie, tylko z szoku wyjdę... ![]() ... ... ... Wyszłam. ![]() Bardzo charrrakternie wyglądasz. I tak... no nie wiem, dojrzalej, szczuplej, bardziej zmysłowo. Kurczę. Ile robi kolor włosów. ![]() Cytat:
Moja babcia, mama ojca, była psychicznie chora, ale podobno oszalała po tym, jak jej radzieccy wyzwoliciele dziecko kolbami zatłukli na oczach rodziny... ![]() ![]() ![]() Ja w kolorze solidnego zatwardzenia. ![]()
![]() |
#4417 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne cięcie Lisiczko. I oczy bardziej zieloniaste ![]() Zdjęcia będą? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kobieta zmienną jest.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ślicznie
![]() ... juz w czasie metamoroz mozna było podejrzewać, że będzie Ci dobrze w tym kolorze. Do tego ekstra podkreślony kolor oczu ![]() Sabbath - wspólczuję. Może trzeba byłoby przebadać tatę pod kątem jakichś uszkodzeń mózgu, ucisków, czegoś typu torbiel, czy mały wylew ... nie wiem, ja nie medyczna, ale to pierwsze co mi przyszło na mysl. Dużo sił życzę w każdym razie ...
#4421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Twarzowy ten kolorek. Super efekt ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-03-03 o 16:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
BigMamo,Edyto, Vesenko - dziękuję
![]() ![]() Jeszcze mi palma odbije z tych komplementów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Madziczko, ten kolor, oprócz innych fajnych zmian, wyraźnie Ciebie ocieplił. U mnie, eufemistycznie rzecz ujmując, coraz wiecej śniegu na głowie, ale to mi się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w kolorze nie-wiadomo-czego. Szaro-zielone-w-żółte-ciapki ![]()
![]() |
#4425 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Łał ![]() Odważna jesteś. Ja mam całe życie takie same włosy (pomijając farbowanie - ciągle na ten sam kolor) i zastanawiam się, czy kiedykolwiek zdecyduję się przynajmniej je obciąć. Szczerze mówiąc - wątpię ![]() ![]() ![]() Ja mam po prostu zielone, ale niestety nie madziczkowo zielone ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 |
Wtajemniczenie
|
No więc... Teraz będzie jedna wielka pierdoła Wybaczcie... gdybym umiała sobie zrobic zdjęcie ![]() ![]() Ponieważ nie mam cery i oczu Madziczkowych, a na włosach odrosty będzie pierdoła czarno biała Skróciłam włosy o jakieś 4 centymetry... może o 5 ... Jestem zadowolona. Chociaż muszę umyc i ułożyc po swojemu ![]() A Sabbath ma oczy niemalże czarne, są przecudne - ja widziałam to wiem!! ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-03-03 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zakorzenienie
|
Jolu - zdjęcie trochę ciemnie, ale odświeżenie fryzurki widać
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
grozi wypollizowaniem
|
dziś dzien dobroci poczty polskiej,zasypała mnie przesyłkami i wszystkie pachnące. Teraz bedę przechodzić męki bom chora i nos zatkany a tu tyle materiały testowego
![]() Rawito!- ![]() ![]() Aggie!- ![]() ![]() Winter- ![]() ![]() Dziękuję również za wspólne zakupy CBR i Figarro ![]() ![]()
#4430 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A do mnie OI nie dotarło ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() gratuluję! szybko się uwinęliście, w takich chwilach uświadamiam sobie jaką ja jestem ofiarą- kuchenkę kupuję już 5 rok ![]() ![]() wow! super fryzurka ![]() Sabb ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Bo ja mam pewne podejrzenie niestety...małzyk chyba nie zanotował że ma być prio ![]()
![]() |
#4432 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Trudno,wybaczam mu
![]() Najważniejsze by wogóle doszło ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
grozi wypollizowaniem
|
przekażę mu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- w ogóle to oszczędzam- nie kupuje zadnych zapachów ![]() ![]() ![]() ![]()
#4434 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Co do biustnika-jak znasz dobrze swój rozmiar to nie ma się czego bać jesli chodzi o zakupy netowe ![]() Ja właśnie licytuję 2 na All-mężuś wie tylko o jednym hi hi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-03-03 o 18:53 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
Sabbacie biedny, obszturchany przez los
![]() ![]() ![]() Też niedawno zdarzyło mi się, khem - sprowadzanie tatula z krętej ścieżki ![]() Hecate, cieszę się bardzo i gratuluję pięknie! ![]() A fotki Madzika też bym sobie pooglądała. ![]()
#4436 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
kurde a mi sie teściu na złą drogę sprowadził i to z dobrego serca...jakaś rodzina piąta woda po kisielu zawezwała go do sądu ze trzeba zeznać ze nie ma innych spadkobierców ( o dom chodziło) to zeznał jak go prosili... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-03-03 o 19:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4440 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja własnie wygrałam stanik na All,nie dałam się przelicytować ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.