|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stare plotkary '93 :D `cz. VIII !
Cytat:
|
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
laza hm.. ja bym wzięła chustke o takiej strukturze może ale mniejszą o wiele
ja chce miodowe soczewki mam dylemat ![]() pomożecie? ;pp mniejwięcej wiecie jak wyglądam. Jak chcecie się przyjżeć lepiej to na fbl jest w archiwum duużo zdjęć chce sobie przemalować kłaki /mam takie szatynowe, takie `szare`.. tzn takie nudne, ;/ /na taki kolor jak na fotkach w załączniku. Tzn nie chce dosłownie rudego jakbym w tym wyglądała? xdd mam wrażenie, że idiotycznie, ale podoba mi się to ![]() wypowiecie się? ;pp SPÓJRZCIE NA NUMER STRONY
Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2009-03-03 o 18:13 |
|
|
|
#2043 |
|
Wtajemniczenie
|
Diana, też chciałam coś zrobić ze swoim nudnym kolorem włosów
![]() Ale postanowiłam, że jeżeli w ogóle, to zrobię to w wakacje, żeby potem nie musieć się pokazywać publicznie w nieudanym kolorze ![]() Rudawy odcień włosów Kirsten jest bardzo ładny, jednakże ty mi się podobasz taka jaka jesteś ![]() Haha ![]() W każdym razie zmiana koloru nie byłaby chyba taka duża? Bo właściwie z brązowego na brązowy Więc myślę, że możesz zaryzykować |
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała w wakacje takii ciemnyy brąz albo jasny..
ale szamponetką coś a naturalny mam taki średni brąz .. ;p
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie chyba nie byłaby duża ;d ale ten mój `brąz` o ile można go tak nazwać
jest taki przytłumiony, bez połyzku ciekawszego, taki nudny nie ma w nim głębi żadnej ;/ Przed końcem roku szkolnego farbnę ![]() tylko nie wiem czym bo kurde nie wiem jak wyjdzie i nie chce tego koloru na kilka tygodni jakiś pomysł czym to pomalować?
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam w głowie pustkę, i ciekawe co dostanę, jak w rozprawce jeden argument oprę na "Samotności w sieci" <olaboga>
pewnie polonistka stwierdzi, że to żenua, ale nic lepszego nie przychodzi mi do głowy.. wrrhhrrr..to do tego 'czas, który trwonisz dobrze się bawiąc, nie jest czasem straconym' (wiecie, jakieś blablabla, że zabawa, pisali sobie i w ogóle happy i w końcu miłooość ;F)... no chyba że mam napisać o Kmicicu:F że walki były dla niego niezłymi przygodami i w ogóle podchodził do tego na luzie, dobrze się bawił (mieczem ) i ahh :F kurde.Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2009-03-03 o 19:08 |
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
euuee to jakąs mam tę chuste kupić ? już nie wiem ;p jaką małą ?
aa idę z psem a potem się do bioli pouczę i bd 39 i pół i spać suup...
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
idę się histy pouczyć :|
grr. |
|
|
|
#2049 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie, ja też musiałabym ...
dla przypomnienia, historia to syf
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Wracałam dzisiaj z P. ze szkoły i mówię mu, że nie jadę do Grecji, a on
czemu ... A ja no że nie chcę i wgl moje koleżanki nie jadą. I on mnie namawia, a ja, żeby podał mi jeden powód, dla którego mam jechać, a on z rozbrajającym uśmiechem: JA To powinno Cię przekonać ![]() Piszę z nim esy ;dd |
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
mircia
http://allegro.pl/item566315234_apas...ka_okazja.html tu się bardziej opłaca http://allegro.pl/item565341550_atmo...19_160_cm.html tu jest więcej fot ;D
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro mam mecz , więc dopiero o 10 pobudka
|
|
|
|
#2053 |
|
Zadomowienie
|
hoop hoop !
powiedzcie mi jaka jest róznica pomiędzy pamiętnikiem a dziennikiem ? ![]() muszę na polski napisać ... |
|
|
|
#2054 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym chciała być brunetką.
Blondynki za bardzo rzucają się w oczy Mircia Za dobrze masz ! ![]() Czy biała skóropodobna torebka (workowata) pasuje do materiałowej czarnej kurtki? ![]() Jaki byście dały szaliczek do tego? ![]() Maliniu Dziennik są to notatki, które pisze się codziennie (na bieżąco). Wpisy w pamiętniku uzupełnia się tylko po jakimś ważnym, szczególnym i wyjątkowym wydarzeniu
Edytowane przez E l a t e Czas edycji: 2009-03-03 o 20:14 |
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętnik to chyba bardziej osobisty - tzn. emocje, uczucia itd.
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
dziennik:
Wtorek 03.03.2009r. 8:00 - wstałam i poszłam zrobić śniadanie 10:00 - przyszłado mnie Magda i poszłyśmy na lody [ble ble ble] pamiętnik: Wtorek. 03.03.2009r. Hmm.. miałam dziś w sumie ciekawy dzień. A więc tak.. o 8 zadzwonił budzik. Niechętnie zwlokłam się z łóżka. [ble ble ble]
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
o matko zamówiłabym to Term Line
no tak dziennik - pisany codziennie, a pamiętnik od czasu do czasu tak strasznie boli mnie noga po moich dzisiejszych ćwiczeniach nasmarowałam maścią i może trochę ból ustąpi ![]() myślałam sobie dzisiaj jakie rzeczy chcę kupić oprócz tych na egzaminy i normalnie potrzebuję kasy aa na wakacjach koniecznie muszę gdzieś iść dorabiać ![]() aa farbować się narazie nie chcę, tym bardziej, że kumpela mi dzisiaj powiedziała, że do słońca mam rude włosy ![]() ![]() a Ty Diancia no w sumie ładnie byś wyglądała wg mnie w tym kolorku
|
#2058 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie było mnie pare dni, a Wy tu tyle napisałyście !
![]() Tęskniłyście ? ![]() Tato mi zablokował wizaż na pare dni, bo powiedział, że za dużo tutaj przesiaduje ![]() Ale już odblokował ![]() Przed chwilą wróciłam ze spotkania do bierzmowania... Ostatniego Za tydz. w pon mam testy. I już ksiądz zapisał 3 imię. A więc będę Joanna Monika Nadzieja
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
wcinam pyszne czekoladowe lody z Grycana
|
|
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomasuj ![]() też chce rude do słońca ![]() tadaaa ![]() tylko nie wiem czym je pomalować, żeby w razie czego zeszło szybko ??Cytat:
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
eej . X w czw ma mecz z chłopakami z mojego miasta.
i kumpel mnie cały czas namawia, żebym pojechała do niego.. ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- a gdzie się podziały wszystkie ?!
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
sandały z kartonu i ciśniem na kolanach do częstochowyyy ;f
jazdaa hahhahauha ;d idę chyba spać ^.^ |
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
ja również ide spać
![]() |
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Jest tu ktoś?
![]() ja jestem chora i siedzę w domuu
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
jest ktoś?
dzisiaj przed historią z Aśką wzięłyśmy Term Line, miałyśmy atak śmiechu ale świetnie się czuję zwolniłam sie po historii bo gardło mnie dzisiaj boli.. na rele miałam oddać ćwiczenia /nie mam ich wcale/ a na plastce jakiś projekt, ktorego nie mam xd
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Ah, hej kochane ;*
Znowu mnie nie było trochę, bo byłam chora. Rany, już 2 tydzień do szkoły nie chodzę X_X |
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
a my dziś mieliśmy wdż... pierwszy raz w tym semestrze (w pierwszym zamiast tego mieliśmy edukację europejską ;f).... i chłopaki oczywiscie uciekli;d więc były same dziewczyny.... no a ta lekcja z dyrektorką;] i wywaliła nas 25 minut przed dzwonkiem na przerwę;] bo się wkurzyła.. pff ;x bo coś tam mieliśmy robić w parach, a że ja siedziałam sama i taka jedna K. tez sama, to dyrektorka kazała nam usiąśc razem, a że ja K. nie lubię, to nie usiadłam;f yhh i za to wywaliła całą klasę ;dd przynajmniej byłam wczesniej w domu^^
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a raczej dwie xd nauczyciele wiedzą o tym więc raczej nie mam z nimi nic wspólnego ale czasem jak mnie przesiądzie koło którejś na fizyce to mówię, że nie usiąde.. ostatecznie klne pod nosem i przeszkadzam natarczywie w lekcji xddhaha u mnie by nas dłużej przetrzymała własnie na lekcji
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście mam fajne dziewczyny w klasie i nie mam takiego problemu.
Obym w LO trafiła na jakieś fajne laski...
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie też są fajne dziewczyny, ale wiadomo - są wyjątki.. i to aż trzy..:F
i w sumie ostatnio czwarta zaczyna mnie wkurzać swoim zachowaniem;]]] yhm... a siedzę z nią na polskim;f już wolałabym siedzeć dalej jak na historii z tkaim jednym od którego śmierdzi fajkami gorzej niż od baby od biologii ;x palacze za dyche;d |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

/mam takie szatynowe, takie `szare`.. tzn takie nudne, ;/ /

a naturalny mam taki średni brąz .. ;p
jest taki przytłumiony, bez połyzku ciekawszego, taki nudny 

05.06.2015