Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!! - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-03, 13:48   #3031
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć

Łeee, to mało.Wybierają tylko 30 na 600? Bez sensu
Dokładnie.Nie poddawaj się.

Strasznie mnie bolą plecy po aerobiku ostatnio mnie nie bolały
Dzisiaj wieczorem biegnę na spotkanie z dwoma koleżankami Troszkę sobie poplotkujemy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
czesc

wybrali 60 a i tak nie jest powuiedziane ze te 60 dostanie dofinansowanie, niestety to jest tak ze z tych 60 tylko 40 dostanie. taka jest rzeczywistosc
Trzymam kciukasy.
Jak z tego sie nie uda, to może z urzędu pracy byś wystąpiła jako bezrobotna o takie dofinansowanie?? teraz jest chyba 17k zł.

Te 30 osób teraz będzie zaproszonych na rozmowę kwalifikacyjną i w każdym z powiatów zostanie wyłoniona 15 szczęśliwców , w skali całego województwa 225 osób.

No zobaczymy, wysłałam dziś jeszcze do innego powiatu, gdzie rekrutacja trwa do piątku, a nóż widelec się uda tam a jak nie to II tura jest w kwietniu, wtedy też spróbuję
a jak i to nie wyjdzie, to pewnie, że będę się starać o dotacje z UP na rozpoczęcie działalności

Goosiu do mnie też wczoraj kumpela zadzwoniła czy idę z nią na aerobik, ale się uczyłam, umówiłam się z nią na za tydzień
a co do bólu pleców, myślę, że to normalne, jednak jak mamy siedzący tryb pracy, to po wysiłku odezwały się plecy... hihi. ale jak będziesz chodzić regularnie, będziesz gibka że hej i nic nie będzie Cie boleć
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 13:55   #3032
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

wybrali 60 a i tak nie jest powuiedziane ze te 60 dostanie dofinansowanie, niestety to jest tak ze z tych 60 tylko 40 dostanie. taka jest rzeczywistosc
Trzymam kciukasy.
Jak z tego sie nie uda, to może z urzędu pracy byś wystąpiła jako bezrobotna o takie dofinansowanie?? teraz jest chyba 17k zł.
To nieciekawie

Cytat:
Napisane przez ewulinek@vp.pl Pokaż wiadomość
a jak i to nie wyjdzie, to pewnie, że będę się starać o dotacje z UP na rozpoczęcie działalności

Goosiu do mnie też wczoraj kumpela zadzwoniła czy idę z nią na aerobik, ale się uczyłam, umówiłam się z nią na za tydzień
a co do bólu pleców, myślę, że to normalne, jednak jak mamy siedzący tryb pracy, to po wysiłku odezwały się plecy... hihi. ale jak będziesz chodzić regularnie, będziesz gibka że hej i nic nie będzie Cie boleć
Moja kolezanka z Tżtem dwa lata temu dostała dotację z UP na rozp.działalności
Ale niestety nie znam procedury.

Fajnie, że też będziesz chodzić na aerobik.Obie będziemy gibkie
Ja narazie chodzę tylko w poniedziałki, a to trochę mało muszę coś jeszcze wykombinować w tygodniu (coś innego) może rowerek treningowy we wtorki i piątki, a czwartek biegi.Muszę się zastanowić i czaekam aż będzie cieplej
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 13:58   #3033
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
To nieciekawie

Moja kolezanka z Tżtem dwa lata temu dostała dotację z UP na rozp.działalności
Ale niestety nie znam procedury.

Fajnie, że też będziesz chodzić na aerobik.Obie będziemy gibkie
Ja narazie chodzę tylko w poniedziałki, a to trochę mało muszę coś jeszcze wykombinować w tygodniu (coś innego) może rowerek treningowy we wtorki i piątki, a czwartek biegi.Muszę się zastanowić i czaekam aż będzie cieplej

ja też czekam, aż będzie cieplej... ta pogoda jakoś nie nastraja mnie do uprawiania sportów.
no ja na początek też będę chodzić raz w tygodniu, ciekawe tylko jak długo...
Stary 2009-03-03, 14:00   #3034
goosia207
Zakorzenienie

Kliwio, a czy twój przepis na spaghetti (z blogu) jest SB?(z tego co widzę, to chyba tak) Oczywiście nie licząc makaronu, bo chyba nie ma ciemnego makaranu do spaghetti.
Uwielbiam tą potrawę, a dawno nie jadłam.Wsyd się przyznać, ale sos robiłam tylko ze słoiczka i właśnie mi się przypomniało, że ostatnio pisałaś, że dodajesz spaghetti do bloga.Patrzę i jest!

Ewulinek będziemy razem się motywować.Ja jak mam iść na aerobik i się z kimś umawiam, to idę, ale jak już mam sama biegać, to mi się nie chce

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-03-03 o 14:01 Powód: dopisek
Stary 2009-03-03, 14:03   #3035
kliwia
Zakorzenienie

gosia takie typowe sb to to nie jest. bo jednak mieso mielone jest tlustawe, a z indyka mi nie smakuje.ale cala reszta zgodna.
Generalbnie raz na jakis czas nic groznego sie nie stanie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 14:07   #3036
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Goosiu OKI DOKI!
ale najpierw mnie motywuj , żebym pisała mgra
ja tam sama też nie lubię biegać, chyba że słuchawki na uszy , a z kimś to się szybko męczę, bo gadam jak biegam, także wolę rower

Dziewczyny ale mi zrobiłyście smaka na spaghetti - ja tydzień temu miałam ze szpinakiem i serem lazur , pychota....

dziś idę do Babci na obiadek... o jeee
Stary 2009-03-03, 14:17   #3037
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
gosia takie typowe sb to to nie jest. bo jednak mieso mielone jest tlustawe, a z indyka mi nie smakuje.ale cala reszta zgodna.
Generalbnie raz na jakis czas nic groznego sie nie stanie
A ja z indyka mięsko nawet lubię, więc zapożyczę przepis na sos od ciebie , a nad mięskiem się zastanowie.Muszę zjeść w tym tygodniu spaghetti, bo chodzi już za mną tydzień
Pewnie, że raz na jakiś czas nic się nie stanie, ale ja zazwyczaj w niedzielę skubnę jakis kawałek ciasta do kawy

Cytat:
Goosiu OKI DOKI!
ale najpierw mnie motywuj , żebym pisała mgra
ja tam sama też nie lubię biegać, chyba że słuchawki na uszy , a z kimś to się szybko męczę, bo gadam jak biegam, także wolę rower

Dziewczyny ale mi zrobiłyście smaka na spaghetti - ja tydzień temu miałam ze szpinakiem i serem lazur , pychota....

dziś idę do Babci na obiadek... o jeee
Oczywiście praca na I miejscu, ale jak poćwiczysz, to dotlenisz mózg i będziesz wydajniejsza w pisaniu pracy
Też chyba wolę rower.
Ale masz fajnie z tą babcią.Co na obiad?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 14:18   #3038
kliwia
Zakorzenienie

ja dziś bez obiadu, chyba że mnie koleżanka czymś dobrym poczęstuje.
W ogóle mam dziś zabiegany dzień, muszę skoczyć na pocztę, a jeszcze do biedry chciałam zajść kupić kilka rzeczy przed jutrzejszym wyjazdem.

W ogóle padniecie - nie ma to jak złośliwość rzeczy martwych - spalił nam się wczoraj monitor od komputera, generalnie 10letni 17' LG - swoje pzreszedł. ale miałam stracha, dym jeszcze nie poszedł, ale skwierczą iskry w środku i obraz lata. Szok.
I teraz czeka nas minum 800zł wydatku na nowy juz LCD - choć ponoć szkodliwe, ale nie ma już innych monitorów w sklepach
Więc laptopa na wyjazd nei wezmę, a tż raczej PC z takimi akcjami nie wlaczy

I jak tu przyoszczędzić na inne wydatki?

ewulinek za mną to Twoje zielone spagetti tez już chodzi, od kiedy dałas mi na nie przepis
gosia ihihi

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-03-03 o 14:19
Stary 2009-03-03, 14:27   #3039
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
A ja z indyka mięsko nawet lubię, więc zapożyczę przepis na sos od ciebie , a nad mięskiem się zastanowie.Muszę zjeść w tym tygodniu spaghetti, bo chodzi już za mną tydzień
Pewnie, że raz na jakiś czas nic się nie stanie, ale ja zazwyczaj w niedzielę skubnę jakis kawałek ciasta do kawy

Oczywiście praca na I miejscu, ale jak poćwiczysz, to dotlenisz mózg i będziesz wydajniejsza w pisaniu pracy
Też chyba wolę rower.
Ale masz fajnie z tą babcią.Co na obiad?
Babcia najukochańsza na świecie
na obiadek - jedna z moich ulubionych potraw - jajeczka w sosie musztardowym, tak proste a tak dobre.

Cytat:
W ogóle mam dziś zabiegany dzień, muszę skoczyć na pocztę, a jeszcze do biedry chciałam zajść kupić kilka rzeczy przed jutrzejszym wyjazdem.

W ogóle padniecie - nie ma to jak złośliwość rzeczy martwych - spalił nam się wczoraj monitor od komputera, generalnie 10letni 17' LG - swoje pzreszedł. ale miałam stracha, dym jeszcze nie poszedł, ale skwierczą iskry w środku i obraz lata. Szok.
I teraz czeka nas minum 800zł wydatku na nowy juz LCD - choć ponoć szkodliwe, ale nie ma już innych monitorów w sklepach

ewulinek za mną to Twoje zielone spagetti tez już chodzi, od kiedy dałas mi na nie przepis
gosia ihihi

Kliwia a Ty na jak długo znowu jedziesz?

z tym monitorem niezła historia...
no widzisz ale miał już swoje lata, ja kiedy kupiłam prostownicę - pierwsze prostowanie i mi wybuchła straszne!
Stary 2009-03-03, 14:42   #3040
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

gosia ihihi
Biedna głodujedz dzisiaj?
Z tym monitorem pech.Zawsze jak się chce zaoszczędzić, to coś takiego się stanie.

Ewulinek, a co to za specjał.Ja też poproszę przepis nawt mam szpinak w zamrażarniku

Cytat:
Babcia najukochańsza na świecie
na obiadek - jedna z moich ulubionych potraw - jajeczka w sosie musztardowym, tak proste a tak dobre.

Kliwia a Ty na jak długo znowu jedziesz?

z tym monitorem niezła historia...
no widzisz ale miał już swoje lata, ja kiedy kupiłam prostownicę - pierwsze prostowanie i mi wybuchła straszne!
Kochana babcia (Ja już niestety nie mam babci od paru lat Jedna zmarła jak miałam 6 lat-do tego czasu mnie pilnowała, a druga 10 lat temu)

Jak, to wybuchła Nic ci się nie stało wtedy?
Stary 2009-03-03, 14:55   #3041
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna głodujedz dzisiaj?
Z tym monitorem pech.Zawsze jak się chce zaoszczędzić, to coś takiego się stanie.

Ewulinek, a co to za specjał.Ja też poproszę przepis nawt mam szpinak w zamrażarniku

Kochana babcia (Ja już niestety nie mam babci od paru lat Jedna zmarła jak miałam 6 lat-do tego czasu mnie pilnowała, a druga 10 lat temu)

Jak, to wybuchła Nic ci się nie stało wtedy?
hm.. przepis jest mega...
potrzeba makaron do spaghetti
szpinak mrożony - ja ostatnio miałam w liściach i jest leszy od takiego juz sfiksowanego ale oba się nadają
najlepiej dużo szpinaku, bo się kurczy na patelni.

no i tak :
szpinak na patelni rozmrażasz, jak już Ci się rozmrozi , dodajesz kostkę rosołową - 1 czy 2 / czosnek - jak kto lubi, ale dużo można dodać, bo wiadomo szpinak dość mdły/
ja potem wlewam śmietankę do sosów - ta żeby się trochę rozwodniło ( ale nie bardzo )
no i na koniec kupujesz lazur - u nas tak się nazywa ten ser - to ten niebieski z pleśnią : o ten : http://www.lazur.pl/products.php

ja zawsze kupuje z 2 te trójkąty, bo on daje mega fajny smak...
jak już się na patelni wszystko wymiesza to kruszysz tego lazura - żeby sie roztopił, a kawałek zostawiasz na posypanie jak już podasz z makaronem. Koniec

niebo w gębie

a co do prostownicy - podłączyłam do gniazdka, położyłam na półce poszłam do łazienki... słyszę buum. wlatuję do pokoju a tam dymek z niej poszedł i umarła. Jeden dzień miała, hahaha

Edytowane przez ewulinek@vp.pl
Czas edycji: 2009-03-03 o 14:57

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 15:09   #3042
goosia207
Zakorzenienie

Fajny przepis.Kiedyś muszę spróbować

Prostownica jakaś felerna była.

Ale szybko czas poleciał.Już po 16
Kiedy planujesz się ostro wziąć za magisterkę? A te egzaminy co się tak uczyłaś w tamtym tygodniu były już?

Kliwio, a jak u ciebie praca magisterska?Ty teraz na delegacje cały czas jeździsz, to chyba nie masz czasu
Stary 2009-03-03, 15:14   #3043
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny przepis.Kiedyś muszę spróbować

Prostownica jakaś felerna była.

Ale szybko czas poleciał.Już po 16
Kiedy planujesz się ostro wziąć za magisterkę? A te egzaminy co się tak uczyłaś w tamtym tygodniu były już?

Kliwio, a jak u ciebie praca magisterska?Ty teraz na delegacje cały czas jeździsz, to chyba nie masz czasu
Goosiu koniec egz, no co Ty . teraz w piątek jadę i mam 2
czyli potem jeszcze 3, bo dziś rano przeglądałam indeks to mam 5 jeszcze makabra.
biorę się za mgr od poniedziałku, tak postanowione...

Prostownica tak, musiało z nią być coś nie tak, pan mi w sklepie wymienił , tamta już działała bez zarzutów.
ale ja ogólnie jestem pechowa do takich rzeczy- jak na I roku mieszkałam w akademiku , to podczas imprezy grzałka mi wybuchła prosto w twarz. że ja wtedy cało z tego wyszłam, to się do dziś dziwię to to było przeżycie traumatyczne!

No już po 16 ja zaraz zbieram tyłek i ruszam do banku i już dziś tu nie wrócę! o nie!
Stary 2009-03-03, 15:18   #3044
adzipersik
Raczkowanie

Witam Was kochane Wizażaneczki "Bliźniacze"!
To i ja się dołączę... jeśli pozwolicie oczywiście. Nie przerobiłam jeszcze całego Waszego wątku ale napewno w wolnej chwili namiętnie się w niego wczuję!!!
Jeśli chodzi o datę urodzenia to jestem z ... 1 czerwca (Dzień Dziecka). Ma się to szczęście, prawda?!!
A tematem spaghetti też jestem bardzo zainteresowana bo strasznie uwielbiam!!! Dziś nawet zjadłam sobie w pracy Danie w 5 minut: spaghetti z sosem bolońskim ale coś takiego to się umywa do spaghetti własnej robótki!!! A Wy mi takiego smaka robicie!!!
Stary 2009-03-03, 15:24   #3045
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adzipersik Pokaż wiadomość
To i ja się dołączę... jeśli pozwolicie oczywiście. Nie przerobiłam jeszcze całego Waszego wątku ale napewno w wolnej chwili namiętnie się w niego wczuję!!!
Jeśli chodzi o datę urodzenia to jestem z ... 1 czerwca (Dzień Dziecka). Ma się to szczęście, prawda?!!
A tematem spaghetti też jestem bardzo zainteresowana bo strasznie uwielbiam!!! Dziś nawet zjadłam sobie w pracy Danie w 5 minut: spaghetti z sosem bolońskim ale coś takiego to się umywa do spaghetti własnej robótki!!! A Wy mi takiego smaka robicie!!!

hej hej.
zapraszamy!

ja nie przepadam, za tymi z kubka makaronami, przejadły mi się na studiach
no ale fakt- zaleje się i w minutę gotowe.
a gdzie pracujesz??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 15:34   #3046
goosia207
Zakorzenienie

Ewulinek
O_o to trzeba dalej trzymać kciuki jak tyle egzaminów masz
OMG z tą grzałką ty masz przygody
Cytat:
Witamy
Nie ma jak wykonane przez siebie spaghetti nalepsze
Stary 2009-03-03, 15:38   #3047
adzipersik
Raczkowanie

Cytat:
hej hej.
zapraszamy!

ja nie przepadam, za tymi z kubka makaronami, przejadły mi się na studiach
no ale fakt- zaleje się i w minutę gotowe.
a gdzie pracujesz??
A dziękuję za zaproszenie!!!
Ja też nie przepadam bo mi się przejadły jak byłam przeziębiona i "suche", zimne buły nie przemawiały do mnie, ale jak dziś zobaczyłam spaghetti to się pokusiłam. Pragnienie nie zostało jednak zaspokojone.
A pracuję sobie w hurtowni z wyrobami cukierniczymi na tzw. fakturowni... odbieranie telefonów, przyjmowanie zamówień, wystawianie faktur!!! Od rana zawsze urwanie głowy mam ale po południu mam "troszkę" czasu na buszowanie po Wizażu.

goosia207... jest pycha, gdyby jeszcze moja dosyć leniwa natura nie była aż taka leniwa... Ale zawsze można ze słoiczka przyrządzić, z braku chęci - dobre i to!!!
Chociaż lubię sobie popichcić, pokombinować z jedzonkiem ale do tego muszę mieć "wenę"!!!Wtedy wychodzi wszystko najlepiej!!!Najsmaczniej!

Edytowane przez adzipersik
Czas edycji: 2009-03-03 o 15:42
adzipersik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 15:52   #3048
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

goosia207... jest pycha, gdyby jeszcze moja dosyć leniwa natura nie była aż taka leniwa... Ale zawsze można ze słoiczka przyrządzić, z braku chęci - dobre i to!!!
Chociaż lubię sobie popichcić, pokombinować z jedzonkiem ale do tego muszę mieć "wenę"!!!Wtedy wychodzi wszystko najlepiej!!!Najsmaczniej!
Dużo razy robiłam ze słoiczka (ale brałam sos bez mięsa.Mięso zawsze kupowałam osobno) też bardzo dobre, ale tam pewnie dużo konserwantów
Teraz jak będę robić, to z przepisu Kliwii

Już prawie 17 koniec pracy
Stary 2009-03-03, 15:58   #3049
adzipersik
Raczkowanie

Cytat:
Dużo razy robiłam ze słoiczka (ale brałam sos bez mięsa.Mięso zawsze kupowałam osobno) też bardzo dobre, ale tam pewnie dużo konserwantów
Teraz jak będę robić, to z przepisu Kliwii

Już prawie 17 koniec pracy
Ja też uciekam ale się pojawię napewno i temat dokończę!!!
Stary 2009-03-03, 19:42   #3050
kliwia
Zakorzenienie

Nie przeglodowalam, jadlam nalesniki ze smietana i dzemem

co do makaronu a'la ewulinek, to ja do tego przepiswu widze makaron tagiatelle te grube wstazki jami
a znalazlam taki przepisik, bardzo podobny
http://gotowanie.onet.pl/28601,0,1,t...a_przepis.html

Ponadto monitpor zakupiony bedzie w czwartek. 800zł tak jak mowilam

gosia magisterka lezy. Troche materialy zbieram. A tak to lezy, nie chce mi sie moze w weeknd zasiade, w sobote i niedziele.

ewulinek wracam w piatek wieczorem.

Witam i ja nowa duszyczke

Jednoczesnie sie zegnam na kilka dni
Stary 2009-03-03, 21:00   #3051
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc Dziewczynki

My dzis z Tz zamówilismy obraczki, ale nei moge ich w necie znaleźć a tak chciałabym sie pochwalić ale do dwóch tygodni maja być.

aa i nie pamietam czy chwaliłam sie suknia na tym wątku, bo raz z Ewulnkiem gadalismy o sukniach i sobie linki wysyłałysmy, ale chyba zapomniałam pochwalić

Ja nie zdążyłam napisać tego rozdziału i jeśli jutro zdąże skończyć, to w czwartek jade zawieść na uczelnie ale miałam cel i nici z celu
Kupiłam sobie wodę brzozową, żeby pobudzic cebulki i am nadzieje mieć mega długie włosy w końcu

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 21:43   #3052
kliwia
Zakorzenienie

domiks no ale do jakiego wzorku podobne kupilas? jakie kogo i w ogole.

wizaz uzaleznia
Stary 2009-03-03, 21:45   #3053
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Kliwia do piątku Cię nie będzie , buuuuuuuuuuu
Stary 2009-03-03, 21:48   #3054
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domiks no ale do jakiego wzorku podobne kupilas? jakie kogo i w ogole.

wizaz uzaleznia

podobne do Azzis, ale półokragłe i na scieciach jest lekki grawerek naprawde są sliczne

ja nie pamietam Twoich, tylko Azzis, bo mi sie takie podobaly od poczatku

Stary 2009-03-03, 21:51   #3055
kliwia
Zakorzenienie

ewulinek chcesz moj numer telefonu ? bo sie zaplaczesz
domiks ja mam klasyczne.
Stary 2009-03-03, 21:55   #3056
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
ewulinek chcesz moj numer telefonu ? bo sie zaplaczesz
domiks ja mam klasyczne.

a żebyś wiedziała , haha

uciekam pomału spać, bo rano znów będę mieć problemy ze wstaniem

a Manirax1 dziś tylko nas podgląda...

Edytowane przez ewulinek@vp.pl
Czas edycji: 2009-03-03 o 21:57
Stary 2009-03-03, 21:55   #3057
manirax1
Raczkowanie

Dobry wieczór paniom

Ale mnie nie było długo, łooooo

Normalnie wybuchy, pyszne jedzenie, ślubne artefakty, pieniądze, rozstania i wiele innych rzeczy mnie ominęło.

Postaram się nadrobić, doczytać i więcej pisać, niestety ale ostatnio zdrówko mi nie dopisywało i łóżeczko było moim najbliższym przyjacielem, te zmiany pogody mnie normalnie wykończą.

Kliwia - miłego wyjazdu, a monitor kupisz tańszy niż za 800 zł. Uwierz staremu wyjadaczowi.

A i najważniejsze, nie wyjadaj jedzenia zwierzątkom

Edytowane przez manirax1
Czas edycji: 2009-03-03 o 22:01
manirax1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 22:00   #3058
domi7ks
Zakorzenienie

Kliwio moje obrączki to mniej więcej cos takiego

http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...O-Z-R02-OBR-72 ale ściete po obu stronach i grawer jakis inny ile daliscie za swoje za pare??? i jaka macie srednice?płaskie czy półokrągłe?
klasyczne to jednak gitnasze tez praktycznie klasyczne

zreszta bardzo podobne nasze i te na zdjeciu tez sa chba sciete po obu stronach tylko tak wyglada

witaj Manira

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-03-03 o 22:02
Stary 2009-03-03, 22:04   #3059
manirax1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kliwio moje obrączki to mniej więcej cos takiego

http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...O-Z-R02-OBR-72 ale ściete po obu stronach i grawer jakis inny ile daliscie za swoje za pare??? i jaka macie srednice?płaskie czy półokrągłe?
klasyczne to jednak gitnasze tez praktycznie klasyczne

zreszta bardzo podobne nasze i te na zdjeciu tez sa chba sciete po obu stronach tylko tak wyglada

witaj Manira

Śliczne cudeńka - o obrączki mi chodzi

A musze wprowadzić korektę - Ja to manirax a nie manira a 1 mam w nicku bo jestem jedyny i niepowtarzalny

manirax1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 22:05   #3060
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manirax1 Pokaż wiadomość
Śliczne cudeńka - o obrączki mi chodzi

A musze wprowadzić korektę - Ja to manirax a nie manira a 1 mam w nicku bo jestem jedyny i niepowtarzalny

dla mnie Manira, koleżanko

ja uciekam, dobranoc

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-03-03 o 22:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości