|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cytat:
Cytat:
Te 30 osób teraz będzie zaproszonych na rozmowę kwalifikacyjną i w każdym z powiatów zostanie wyłoniona 15 szczęśliwców , w skali całego województwa 225 osób. No zobaczymy, wysłałam dziś jeszcze do innego powiatu, gdzie rekrutacja trwa do piątku, a nóż widelec się uda tam ![]() ![]() a jak i to nie wyjdzie, to pewnie, że będę się starać o dotacje z UP na rozpoczęcie działalności ![]() Goosiu do mnie też wczoraj kumpela zadzwoniła czy idę z nią na aerobik, ale się uczyłam, umówiłam się z nią na za tydzień ![]() a co do bólu pleców, myślę, że to normalne, jednak jak mamy siedzący tryb pracy, to po wysiłku odezwały się plecy... hihi. ale jak będziesz chodzić regularnie, będziesz gibka że hej i nic nie będzie Cie boleć ![]()
![]() |
#3032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale niestety nie znam procedury. Fajnie, że też będziesz chodzić na aerobik.Obie będziemy gibkie ![]() Ja narazie chodzę tylko w poniedziałki, a to trochę mało ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też czekam, aż będzie cieplej... ta pogoda jakoś nie nastraja mnie do uprawiania sportów. ![]() no ja na początek też będę chodzić raz w tygodniu, ciekawe tylko jak długo... ![]() ![]()
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
Kliwio, a czy twój przepis na spaghetti (z blogu) jest SB?(z tego co widzę, to chyba tak) Oczywiście nie licząc makaronu, bo chyba nie ma ciemnego makaranu do spaghetti.
Uwielbiam tą potrawę, a dawno nie jadłam.Wsyd się przyznać, ale sos robiłam tylko ze słoiczka ![]() ![]() Ewulinek będziemy razem się motywować.Ja jak mam iść na aerobik i się z kimś umawiam, to idę, ale jak już mam sama biegać, to mi się nie chce ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-03-03 o 14:01 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Zakorzenienie
|
gosia takie typowe sb to to nie jest. bo jednak mieso mielone jest tlustawe, a z indyka mi nie smakuje.ale cala reszta zgodna.
![]() Generalbnie raz na jakis czas nic groznego sie nie stanie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
Goosiu OKI DOKI!
ale najpierw mnie motywuj , żebym pisała mgra ![]() ja tam sama też nie lubię biegać, chyba że słuchawki na uszy , a z kimś to się szybko męczę, bo gadam jak biegam, także wolę rower ![]() Dziewczyny ale mi zrobiłyście smaka na spaghetti - ja tydzień temu miałam ze szpinakiem i serem lazur , pychota.... dziś idę do Babci na obiadek... o jeee ![]()
#3037 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie, że raz na jakiś czas nic się nie stanie, ale ja zazwyczaj w niedzielę skubnę jakis kawałek ciasta do kawy ![]() Cytat:
![]() ![]() Też chyba wolę rower. Ale masz fajnie z tą babcią.Co na obiad? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
ja dziś bez obiadu, chyba że mnie koleżanka czymś dobrym poczęstuje.
W ogóle mam dziś zabiegany dzień, muszę skoczyć na pocztę, a jeszcze do biedry chciałam zajść kupić kilka rzeczy przed jutrzejszym wyjazdem. W ogóle padniecie - nie ma to jak złośliwość rzeczy martwych - spalił nam się wczoraj monitor od komputera, generalnie 10letni 17' LG - swoje pzreszedł. ale miałam stracha, dym jeszcze nie poszedł, ale skwierczą iskry w środku i obraz lata. Szok. I teraz czeka nas minum 800zł wydatku na nowy juz LCD - choć ponoć szkodliwe, ale nie ma już innych monitorów w sklepach ![]() Więc laptopa na wyjazd nei wezmę, a tż raczej PC z takimi akcjami nie wlaczy ![]() I jak tu przyoszczędzić na inne wydatki? ewulinek za mną to Twoje zielone spagetti tez już chodzi, od kiedy dałas mi na nie przepis ![]() ![]() ![]() gosia ihihi Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-03-03 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na obiadek - jedna z moich ulubionych potraw - jajeczka w sosie musztardowym, tak proste a tak dobre. ![]() Cytat:
Kliwia a Ty na jak długo znowu jedziesz? z tym monitorem niezła historia... ![]() no widzisz ale miał już swoje lata, ja kiedy kupiłam prostownicę - pierwsze prostowanie i mi wybuchła ![]()
![]() |
#3040 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym monitorem pech.Zawsze jak się chce zaoszczędzić, to coś takiego się stanie. Ewulinek, a co to za specjał.Ja też poproszę przepis ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak, to wybuchła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzeba makaron do spaghetti szpinak mrożony - ja ostatnio miałam w liściach i jest leszy od takiego juz sfiksowanego ![]() ![]() najlepiej dużo szpinaku, bo się kurczy na patelni. no i tak : szpinak na patelni rozmrażasz, jak już Ci się rozmrozi , dodajesz kostkę rosołową - 1 czy 2 / czosnek - jak kto lubi, ale dużo można dodać, bo wiadomo szpinak dość mdły/ ja potem wlewam śmietankę do sosów - ta żeby się trochę rozwodniło ( ale nie bardzo ) ![]() no i na koniec kupujesz lazur - u nas tak się nazywa ten ser - to ten niebieski z pleśnią : o ten : http://www.lazur.pl/products.php ja zawsze kupuje z 2 te trójkąty, bo on daje mega fajny smak... jak już się na patelni wszystko wymiesza to kruszysz tego lazura - żeby sie roztopił, a kawałek zostawiasz na posypanie jak już podasz z makaronem. Koniec niebo w gębie ![]() a co do prostownicy - podłączyłam do gniazdka, położyłam na półce poszłam do łazienki... słyszę buum. wlatuję do pokoju a tam dymek z niej poszedł i umarła. Jeden dzień miała, hahaha
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-03-03 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
Fajny przepis.Kiedyś muszę spróbować
![]() Prostownica jakaś felerna była. Ale szybko czas poleciał.Już po 16 ![]() Kiedy planujesz się ostro wziąć za magisterkę? A te egzaminy co się tak uczyłaś w tamtym tygodniu były już? Kliwio, a jak u ciebie praca magisterska?Ty teraz na delegacje cały czas jeździsz, to chyba nie masz czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli potem jeszcze 3, bo dziś rano przeglądałam indeks to mam 5 jeszcze ![]() biorę się za mgr od poniedziałku, tak postanowione... Prostownica tak, musiało z nią być coś nie tak, pan mi w sklepie wymienił , tamta już działała bez zarzutów. ale ja ogólnie jestem pechowa do takich rzeczy- jak na I roku mieszkałam w akademiku , to podczas imprezy grzałka mi wybuchła prosto w twarz. że ja wtedy cało z tego wyszłam, to się do dziś dziwię ![]() No już po 16 ![]()
![]() |
#3044 |
Raczkowanie
|
Witam Was kochane Wizażaneczki "Bliźniacze"!
![]() To i ja się dołączę... jeśli pozwolicie oczywiście. Nie przerobiłam jeszcze całego Waszego wątku ale napewno w wolnej chwili namiętnie się w niego wczuję ![]() Jeśli chodzi o datę urodzenia to jestem z ... 1 czerwca (Dzień Dziecka). Ma się to szczęście, prawda?!! A tematem spaghetti też jestem bardzo zainteresowana bo strasznie uwielbiam!!! Dziś nawet zjadłam sobie w pracy Danie w 5 minut: spaghetti z sosem bolońskim ale coś takiego to się umywa do spaghetti własnej robótki!!! A Wy mi takiego smaka robicie!!!
![]() |
#3045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej hej. zapraszamy! ja nie przepadam, za tymi z kubka makaronami, przejadły mi się na studiach ![]() no ale fakt- zaleje się i w minutę gotowe. a gdzie pracujesz??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3046 | |
Zakorzenienie
|
Ewulinek
O_o to trzeba dalej trzymać kciuki jak tyle egzaminów masz ![]() OMG z tą grzałką ![]() Cytat:
![]() Nie ma jak wykonane przez siebie spaghetti ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też nie przepadam bo mi się przejadły jak byłam przeziębiona i "suche", zimne buły nie przemawiały do mnie, ale jak dziś zobaczyłam spaghetti to się pokusiłam. Pragnienie nie zostało jednak zaspokojone. A pracuję sobie w hurtowni z wyrobami cukierniczymi na tzw. fakturowni... odbieranie telefonów, przyjmowanie zamówień, wystawianie faktur!!! Od rana zawsze urwanie głowy mam ale po południu mam "troszkę" czasu na buszowanie po Wizażu. goosia207... jest pycha, gdyby jeszcze moja dosyć leniwa natura nie była aż taka leniwa... Ale zawsze można ze słoiczka przyrządzić, z braku chęci - dobre i to!!! Chociaż lubię sobie popichcić, pokombinować z jedzonkiem ale do tego muszę mieć "wenę"!!!Wtedy wychodzi wszystko najlepiej!!!Najsmaczniej!
Edytowane przez adzipersik Czas edycji: 2009-03-03 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz jak będę robić, to z przepisu Kliwii ![]() Już prawie 17 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 |
Raczkowanie
|
Ja też uciekam ale się pojawię napewno i temat dokończę!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
Nie przeglodowalam, jadlam nalesniki ze smietana i dzemem
![]() ![]() ![]() ![]() co do makaronu a'la ewulinek, to ja do tego przepiswu widze makaron tagiatelle ![]() ![]() a znalazlam taki przepisik, bardzo podobny http://gotowanie.onet.pl/28601,0,1,t...a_przepis.html Ponadto monitpor zakupiony bedzie w czwartek. ![]() ![]() gosia magisterka lezy. Troche materialy zbieram. A tak to lezy, nie chce mi sie moze w weeknd zasiade, w sobote i niedziele. ewulinek wracam w piatek wieczorem. Witam i ja nowa duszyczke ![]() Jednoczesnie sie zegnam na kilka dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki
![]() My dzis z Tz zamówilismy obraczki, ale nei moge ich w necie znaleźć a tak chciałabym sie pochwalić ![]() aa i nie pamietam czy chwaliłam sie suknia na tym wątku, bo raz z Ewulnkiem gadalismy o sukniach i sobie linki wysyłałysmy, ale chyba zapomniałam pochwalić ![]() ![]() Ja nie zdążyłam napisać tego rozdziału i jeśli jutro zdąże skończyć, to w czwartek jade zawieść na uczelnie ![]() ![]() Kupiłam sobie wodę brzozową, żeby pobudzic cebulki i am nadzieje mieć mega długie włosy w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Zakorzenienie
|
domiks no ale do jakiego wzorku podobne kupilas? jakie kogo i w ogole.
wizaz uzaleznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Zakorzenienie
|
Kliwia do piątku Cię nie będzie , buuuuuuuuuuu
![]()
#3054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobne do Azzis, ale półokragłe i na scieciach jest lekki grawerek ![]() ![]() ja nie pamietam Twoich, tylko Azzis, bo mi sie takie podobaly od poczatku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Zakorzenienie
|
ewulinek chcesz moj numer telefonu ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() domiks ja mam klasyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a żebyś wiedziała , haha ![]() uciekam pomału spać, bo rano znów będę mieć problemy ze wstaniem ![]() a Manirax1 dziś tylko nas podgląda...
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-03-03 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór paniom
![]() Ale mnie nie było długo, łooooo Normalnie wybuchy, pyszne jedzenie, ślubne artefakty, pieniądze, rozstania i wiele innych rzeczy mnie ominęło. Postaram się nadrobić, doczytać i więcej pisać, niestety ale ostatnio zdrówko mi nie dopisywało i łóżeczko było moim najbliższym przyjacielem, te zmiany pogody mnie normalnie wykończą. Kliwia - miłego wyjazdu, a monitor kupisz tańszy niż za 800 zł. Uwierz staremu wyjadaczowi. A i najważniejsze, nie wyjadaj jedzenia zwierzątkom ![]() Edytowane przez manirax1 Czas edycji: 2009-03-03 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
Kliwio moje obrączki to mniej więcej cos takiego
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...O-Z-R02-OBR-72 ale ściete po obu stronach i grawer jakis inny ![]() klasyczne to jednak git ![]() ![]() zreszta bardzo podobne nasze i te na zdjeciu tez sa chba sciete po obu stronach tylko tak wyglada ![]() witaj Manira ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-03 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczne cudeńka - o obrączki mi chodzi A musze wprowadzić korektę - Ja to manirax a nie manira a 1 mam w nicku bo jestem jedyny i niepowtarzalny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie Manira, koleżanko ![]() ![]() ja uciekam, dobranoc ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-03 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.