|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Chwale sie obraczkami
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zobaczcie jakie teraz znalazłam na allegro! Jedna z nich maja juz mega mały obcasik 1,5 cm. Ale czy to nie będzie że tak powiem za mały... Chciaż myślę że będą wygodne. Co sądzicie ? http://allegro.pl/item568119860_buty...as_1_5_cm.html http://allegro.pl/item571835128_buty...e.html#gallery domi7ks - bardzo ładne ! a w srodku to matowane złoto ? Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-03-03 o 23:20 |
|
|
|
|
#4383 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja sobie dzisiaj zamowilam takie butki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=571995690 zeby miec na zmiane do dlugiego tancowania, moze nie sa jakies powalajace ale napewno beda wygodne bo mialam kiedys takie podobne tylko ze czarne, i cena zachecajaca
|
||
|
|
|
#4384 | |
|
Raczkowanie
|
śliczne!!!super wybor
Cytat:
ide spać dziewczyny do jutra. Jutro ajrze na chwilke bo w południe jade do wawy wiec dopiero po week sie odezwe. papap kolorowych
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc Lustereczko
![]() A ja sie właaśnie zastanawiam nad tymi: http://allegro.pl/item566495686_buty...9.html#gallery tez właśnie do przebrania. Mam od tego sprzedawce podobne czarne i sa bardzo fajne. kotekMamrotek - ja tez jestem wybredna ;p na razie spodobalo mi sie w nich to ze maja nisku obcasik Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-03-03 o 23:29 |
|
|
|
#4386 |
|
Rozeznanie
|
Katunia
witam ladne te butki do przebrania, ale ja wlasnie nie chcialam kupowac do przebrania w szpic bo slubne mam w szpic i jakby w razie mnie odgniotly to lepiej zmienic na calkiem inny model niz na podobny, dlatego tez wybralam z odkrytym palcem i paseczkiem na piete. a z wczesniejszych linkow do wkleilas to pierwsze butki ladniejsze, drugie maja dziwny szpic. |
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Lustereczko - no wlasnie ten drugi szpic mi sie nie za bardzo podoba, za duzy.
Pamietam jakie butki zamawialas i wlasnie sa na stronie takie w promocji!! Tylko przypomnij jak to bylo u Ciebie z rozmiarem, bo Ty swoje wymianialas. Mialas je za duze czy za male ? Ja czółenka najczesciej kupuje 38 chociaz wszystkie pozostale butki mam 39. A tam wlasnie jest w promocji 38! i mnie kusi.... ;p |
|
|
|
#4388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widze ze w wyprzedazy sa dwa rodzaje moich butkow jeden jest taki jakie ja mam ze skory eko, a drugie sa z atlasu z troszke innym ksztaltem obcasa, tez ladne 
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2009-03-03 o 23:50 |
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Ahia, dzięki.
Muszę sie zastanowić bo te butki mi sie najbardziej podobają! takie same jak Twoje
|
|
|
|
#4390 |
|
Rozeznanie
|
szkoda ze nie mieszkamy blizej to bym Ci dala przymierzyc hehe
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Niooooooo
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Katunia śliczne butki, też szukam na niziutkim obcasiku tylko mam problem : suknia jest koronkowahttp://www.wizaz.pl/forum/showthread...313709&page=14 post 418 więc odpada skórzany but, kolor ivory więc buty chyba jasne ecru musi być ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam koronkową suknie, a nie wykluczam butów z eco skórki, czy skórki. Ładnie do koronkowej sukni by prezentowały się te: nad nim i sie wlasnie zastanawiam http://www.buty-slubne.net/index.php...ne-wzor-202-24 a ze Lustereczko juz takie ma wiec wierze ze sa fajne i ladne ![]() Kolor mysle ze ecru bucikow do Twojego koloru sukni. |
|
|
|
|
#4394 |
|
Zadomowienie
|
to może jeszcze raz:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...313709&page=14 post 418 a buty te do koronki cudowne!!! |
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chyba jest na niej podobna koronka do mojej, która wybrałam ![]() Te butki moim zdaniem będą idealnie do niej pasowac. Albo jakies gładki, może satynowe, bo suknia jest już tak strojna że nie trzeba jej dodatkowo ozdabiać butami. |
|
|
|
|
#4396 |
|
Zadomowienie
|
też tak sądzę Katunia, tym bardziej że welon jest długi a ja chcę jeszcze kwiat do włosów
![]() te buty są ekstra, szkoda, że nie ma takich w sklepach tylko trzeba po necie buszować, ja właśnie nie wiem: białe nie da rady - suknia będzie wyglądać jak stara, ecru mogą być za ciemne, a w opcjach nie ma jasnego ecru ![]() koronki górą ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- no i tak jak napisałam w 1 forum - dodatki to moja zmora ![]() naturalna blondynka o bardzo delikatnej urodzie (anemicznej ;p) suknia jest koloru ivory, do tego dlugi welon i koronkowe bolerko bez rękawków w tym samym kolorze? nie mam pomysłu na fryzurę (długie cienkie ale zdrowe włosy kolor ciemniejszy blond coś pod miodowy, proste, plus grzywka za brwi), i chciałabym kwiat we włosach storczyka najlepiej ale nie wiem czy czysta biel kwiatu nie bedzie anemiczna? na pewno będę się próbowała w lipcu opalić echhhhhhhh |
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
No to może dlatego warto te ecru zamowic, wtedy suknia bedzie sie odbijac na ich tle ewentualnie, gorzej jakby wygladala na "brudną" przy "za białych" butach.
Tak jest koronki górą !! Dziewczyny tu ostatnio wklejaly ladne fryzurki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308261&page=142 Moze coś ci przypadnie do gustu... Ja tez nie mam do kona wybranej fryzury, ale wiem ze jakis prosty kok. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-03-04 o 00:31 |
|
|
|
#4398 |
|
Zadomowienie
|
racja, Tż w końcu na nas głównie patrzyć będzie i to jemu mamy się podobać. Mojemu podoba się większość sukni, ale wiem że lubie romantyczne proste koronkowe, nie chciałam ze skromnością przesadzić w końcu ma mnie być na weselu widać na tle innych kobiet
![]() w stylu empire też są fajne, podobają mi się także na pewno będziesz cudnie wyglądała a koronkowe suknie pięknie się mienią <marzy>
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
I to jest to co moj TZ lubi najbardziej hiii
|
|
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem co z biżuterią, ale chyba ograniczę się do maleńkich kolczyków, bez bransoletki nawet, bo obawiam sie przerostu formy nad treścią
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam na razie perełki, przekówki bo sobie specjalnie zażyczyłam na urodznki hiii ;p i moze je wykorzystam. Teraz zmykam spac. Dobranoc
|
|
|
|
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
śpij dobrze
![]() może też wezmę perełki?? hmmm bo cyrkonie będą się świecić
|
|
|
|
#4403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak chcesz mozemy sie wymienic , bo ja czasem mam ich dosc ! no dokladnie ... mysle o lekkim upieciu bardzo ladne !! Cytat:
w moim guscie i jeszcze niski obcasik
|
|
|
#4404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4406 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!
Jak ja Wam zazdroszczę, że na ślub i wesele możecie założyć buty na niskim obcasie Ja muszę mieć wysokie bo mam 163 cm wzrostu a mój TŻ 196
|
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, z każdej strony noramlne złoto błyszcząceCytat:
![]() dzieki |
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Moje! nie mam teraz czasu, by sie siedziec z Wami na biezaco, ale caly czas podczytuje. wiec odpowiadam:
SPECJALNE ZAPROSZENIA DLA RODZICÓW: Tak, zapraszamy rodzicow, gdyz calosc sami sobie sponsorujemy, poza tym wiem ze moja mama byla nieco zniesmaczona po weselu mojego brata, bo u nich wogole jakos dziwnie bylo-nie prosili a rodzice mlodych spotkali sie pierwszy raz ich weselu. Wiec z dwojga zlego, wole by sie ktos obrazil ze zaprosilam niz ze nie zaprosilam. te zaproszenia zewnetrznie byly takie jak dla kazdego ale w srodku bylo tak: Jest jedna miłość, która nie liczy na wzajemność, nie szczędzi ofiar, płacze i przebacza, odepchnięta wraca - to miłość rodzicielska Będziemy bardzo szczęśliwi, Wiedząc że będziecie obok nas w tym szczególnym dniu, Kiedy sami przed sobą, wobec Boga i osób nam bliskich Przyznawać się będziemy do gotowości pójścia wspólną drogą życia I bycia dla siebie na zawsze! Tym samym Panna Mloda i Pan Mlody Mają zaszczyt zaprosić Drogich Rodziców Mame i Tate Na swój ślub, który odbędzie się 06 czerwca 2009 roku o godz. 16.00 w Kościele ........... w ..................... i przyjęcie weselne Bawcie się wesoło, adres jak poniżej: ......................... ........ |
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Też bede miała perełki .Dziewczyny!! Buty na przebranie!! A nie lepiej od razu kupić takie z odpowiednim obcasem? Ja będę trzymała fason przez całe wesele. Nie ma mowy, żebym przebierała buty. Nawet jak mnie nóżki będą bolały, to wytrzymam .A to moje buciki Kotyl 153 na dole stronki http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.eobuwie.com.pl/data/gfx/icons/large/7/7/3077.jpg&imgrefurl=http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-2977-Kotyl-8211-177.html&usg=__DDniCiQRGg YeCseSfQ3S5m8SH0k=&h=155& w=155&sz=3&hl=pl&start=2& um=1&tbnid=TlyP2ttHsnqpuM :&tbnh=97&tbnw=97&prev=/images%3Fq%3Dkotyl%2B153% 26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3 D%26sa%3DG I nasze obrączki http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,140 Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-03-04 o 11:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

i zdam Ci relacje czy warto
chodzilismy po rynku i nie mogłam znaleźć tego Bm-u
w końcu zamówiliśmy u tego jubiera o którym Ci mówiłam

. Odzyskała go na szczęście - po prostu po niego pojechała i zabrała. Chce go mieć na pamiątkę. Ja swojego też nie oddam - choćby przez sesję w tygodniu po ślubie. .