|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
a zapomnialam napisac kupilam sobie ksiazke wyznania zakupoholiczki
(oczywiscie jak na pustaka przystalo zanim sie zebralam zeby isc do kina na film to... przestali go grac w multikinie ksiazka jest extra to powinna byc obok zołz powiesc programowa naszego watku |
|
|
|
#4322 |
|
Wtajemniczenie
|
noo vadi tez mysle ze to nie mozliwe chyba :p
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Myślisz, że to przez to zgrywanie się na kujona, kogoś wyglądającego na poinformowanego on tak do mnie lgnie? ( w końcu czasami trzeba zrobić kamuflaż pustaka, co nie?)
A ja już sobie nadzieję zrobiłam, że mam adoratoraaaa..... ![]() Ja jestem na głodzie zakupowym. Odliczam dni do czwartku kiedy w końcu odwiedzę centrum handlowe a potem kosmetyczkę.
|
#4324 |
|
BAN stały
|
maja szybko... a jaki masz plan na przeprowadzenie badan? i jakie chcesz robic?
cytrynowa kocham swineczki, sama mialam dwie pierwsza nazywala sie ROMEK i byla ze mna od I klasy podstawowki (pamietam ze rodzice nie mieli wtedy jeszcze auta i autobusem jechalismy 30km do zgorzelca po swinke i narobila mi sto bobkow w czasie podrozy do domu ) i zyla prawie 8 lat!druga to byla ZUZIA i zyla ok 6lat ale juz na studiach bylma chyba jak dobrze pamietam i z nia juz takiej wiezi nie mialam jak z ROMUSIEM. Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-03-04 o 00:04 |
|
|
|
#4325 |
|
Zadomowienie
|
maja to mozesz powiedziec promotorowi dla porownania ze kolezanka z wizazu ma oddac prace za dwa miesiace do oceny a jeszcze nawet nie ma spisu tresci...
![]() cytrynowa swinia pierwsza klasa, jak bylam mala to zawsze chcialam taka miec, ale jak juz mama zgodzila sie na swinie to sie przerzucilam na wiekszy kaliber i zaczelam prosic o psa (a jak to kobieta wie ze nawet 2+2 zamieni sie w 5 jesli zrobi awanture i bedzie dlugo plakac- wiec tak oto jestem posiadaczka juz drugiego psa i czuje ze na tym sie nie skonczy )
|
|
|
|
#4326 |
|
BAN stały
|
ide pierwszy raz od 6 tygodni wykapac sie obiema rekami
|
|
|
|
#4327 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
i jak? i co dalej z tym złamaniem? |
|
|
|
|
#4328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie dwa moje jamniki byly Zuzie Czym karmilas swinie? Ja jej daje marchweke, pietrzuszke, jablko, sianko oczywiscie i taka karme dla swinek i slonecznik. Chcialam jej jakos urozmaicic jadlospis ale nie wiem co mam jej dac. Twoje dlugo zyly takze musialas je dobrze i zdrowo karmic
|
|
#4329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odbieracie moją wiarę w siebie
![]() Cytat:
Badania będę robiła na schizofrenikach i zdrowych psychicznie studentach ASP. Będę u nich oceniała stan zdrowia psychicznego za pomocą PANS, poziom nasilenia myślenia magicznego za pomocą skali Magical Ideation Scale. Później będę analizowała ich wytwory plastyczne, portret, techniką dowolną (bo technika też będzie analizowana jako czynnik różnicujący twórczość). Analiza prac plastycznych bedzie oparta na kwestionariuszu analizy prac plastycznych dr. Tyszkiewicz. Ufff.... Cytat:
Pewnie przyzwyczaiłaś się do łapek TŻ
|
|
#4330 |
|
Zadomowienie
|
ide spac bo jutro znow do szkoly blehh
Dobranoc landrynki p.s. Vadi bede Cie szukala w snie, moze znow mnie nawiedzisz hahaha |
|
|
|
#4331 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie dobra ide spac bo juz glupoty wymyslam hahah |
|
|
|
|
#4333 |
|
*sportaddict*
|
powolanie do pustactwa
|
|
|
|
#4334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Cytat:
Zaraz popatrzę na nicki osób przeglądających wątek i postaram się odnaleźć pasujący nick
|
|
#4335 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jestem z siebie dumna. wstałam z łóżka a już zasypiałam i zrobiłam 2 serie tamilee webb ale mnie już nie bolą mięśnie , nie mam zakwasów a robie wszystko dobrze i starannie.
|
|
|
|
|
#4336 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
przynoszone 3 razy dziennie poza tym to co napisalas, chrupki kukurydziane, salata (ale nie mokra bo brzuch pecznieje i swinia zdycha), buleczke czasami zeby nie utyla moja jak slyszala kroki po schodach na gore to tak piszczala ze az uszy bolay wiedziala ze trawka bedzie![]() Cytat:
majus mylam sie sama, reka w gorze i heja. tz by sie skupil pewnie tylko na niektorych czesciach ciala ![]() dr powiedzial ze do tygodnia zobaczymy jak sama dam sobie rade z rozruszaniem raczki, jak bedzie zle to po 2tyg na rehabilitacje a jak bedzie dobrze to nie trzeba bedzie bo teraz na rehab. jest za szybko.. ja twarda jestem mimo bolu obkrecam ja na wszystkie strony, mysle ze dam rade ja rozruszac. najgorsze ze ie wygina sie narazie do gory, w dol dlon popchne ale do gory nawet sila nie chce isc.. chyb a to nieprawidlowe zlozenie sie klania:/ |
||
|
|
|
#4337 |
|
*sportaddict*
|
Lil, to się ciesz, a nie martw, bo to znaczy, że są mocniejsze, a nie, że nie działają
![]() Czekolada - powoli, bo popsujesz daj tej ręce trochę czasu, wiem, że to paskudne uczucie, jak nie masz pełnej władzy nad sobą (nadal nie czuję końca tego palca :/ ) ale to minie, tylko nie przeforsuj tej ręki, od dawna nie miała tyle ruchu
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-03-04 o 00:44 |
|
|
|
#4338 |
|
Wtajemniczenie
|
O rany właśnie zrobiłam 8min buns i 8min abs... przy czym 8min abs ledwo dokonczyłam bo po poprzednich 2dni temu do tej pory czuje miesnie
masakra... no ale czego sie nie robi dla bycia pieknym pustakiem XD
|
|
#4339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekoladko, a temat mojej pracy brzmi na razie: Myślenie magiczne jako zmienna w twórczości u osób chorych na schizofrenię oraz u osób zdrowych. Cytat:
|
|
#4340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nadrabiam zaległosci
![]() nie Cytat:
![]() co do kości tez bym zahaczała gdybym miała kości widoczne a inaczej zahaczam sadełkiem ![]() Cytat:
kiedys to gdzies widziałam na you tube czy cos Justys ładna bluzeczka i swietny tyłek ![]() edit nadrabiam dalej byłam dzisiaj na zakupach i pustak jutro sie pochwali co kupil
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-03-04 o 00:54 |
||
|
|
|
#4341 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
boli bo boli i pwnie dlugo bedzie jeszcze bolalo za tydzien kurs zaczynam![]() ide spac kobietki. dobranoc. |
|
|
|
|
#4342 |
|
Wtajemniczenie
|
ja szukam kroliczkow playboja do sciągniecia ale nie oge znalezc ;/ Chcialabym to ogladnac sobie ;]
|
|
|
|
#4343 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok ja również się żegnam
Różowych snów życzę. jutro podręczę jeszcze temat mojego blond boba :P hahaha
|
|
#4344 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
![]() a ja dzisiaj robie sobie wolne |
|
|
|
#4345 | ||||||
|
Rozeznanie
|
ja też
Cytat:
![]() a to drugie Cytat:
samotności się nie bój, jest lepsza niż bycie z tym idiotą ![]() Lainathiel ładnie, ale możesz później żałować Cytat:
![]() Cytat:
Cytrynowa moim pierwszym zwierzątkiem była świnka, na początku był Kubuś, później się okazało, że to Pani Świna i nazwałam ją Kasia.. Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wstałam z łóżka ,a tu pogoda mało wiele ,ciemno jest i wiadomo ,ale chociaż nie pada ,jeden plus teraz siedze z waxem ( zobaczymy jak to cudo się u mnie będzie spisywało) na głowie i zacznę się ogarniać ,bo mam na 11;30 do szkoły ,świetnie Jak tam dzień zaczęły Drogie AG ?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4347 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Natasza - oj Ty niedobra dziewczyno
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() ja juz po prysznicu i balsamowaniu,za chwile jakoes cwiczonka i trzeba sie bedzie ogarnac bo na 12 zajecia
|
#4350 |
|
*sportaddict*
|
:d
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

w sumie dwa moje jamniki byly Zuzie 

masakra... no ale czego sie nie robi dla bycia pieknym pustakiem XD