American Girls po raz...IX - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-03, 23:56   #4321
nanaaaaa87
Zadomowienie

Dot.: American Girls po raz...IX

a zapomnialam napisac kupilam sobie ksiazke wyznania zakupoholiczki
(oczywiscie jak na pustaka przystalo zanim sie zebralam zeby isc do kina na film to... przestali go grac w multikinie )

ksiazka jest extra to powinna byc obok zołz powiesc programowa naszego watku
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 00:01   #4322
verzara
Wtajemniczenie

noo vadi tez mysle ze to nie mozliwe chyba :p
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 00:02   #4323
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
oj nie, wątpię, to bardzo mało prawdopodobne
Myślisz, że to przez to zgrywanie się na kujona, kogoś wyglądającego na poinformowanego on tak do mnie lgnie? ( w końcu czasami trzeba zrobić kamuflaż pustaka, co nie?)
A ja już sobie nadzieję zrobiłam, że mam adoratoraaaa.....

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
(oczywiscie jak na pustaka przystalo zanim sie zebralam zeby isc do kina na film to... przestali go grac w multikinie )

ksiazka jest extra to powinna byc obok zołz powiesc programowa naszego watku
Ja jestem na głodzie zakupowym. Odliczam dni do czwartku kiedy w końcu odwiedzę centrum handlowe a potem kosmetyczkę.
Stary 2009-03-04, 00:03   #4324
Czekolada83
BAN stały

maja szybko... a jaki masz plan na przeprowadzenie badan? i jakie chcesz robic?

cytrynowa kocham swineczki, sama mialam dwie
pierwsza nazywala sie ROMEK i byla ze mna od I klasy podstawowki (pamietam ze rodzice nie mieli wtedy jeszcze auta i autobusem jechalismy 30km do zgorzelca po swinke i narobila mi sto bobkow w czasie podrozy do domu ) i zyla prawie 8 lat!
druga to byla ZUZIA i zyla ok 6lat ale juz na studiach bylma chyba jak dobrze pamietam i z nia juz takiej wiezi nie mialam jak z ROMUSIEM.

Edytowane przez Czekolada83
Czas edycji: 2009-03-04 o 00:04
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 00:04   #4325
nanaaaaa87
Zadomowienie

maja to mozesz powiedziec promotorowi dla porownania ze kolezanka z wizazu ma oddac prace za dwa miesiace do oceny a jeszcze nawet nie ma spisu tresci...

cytrynowa swinia pierwsza klasa, jak bylam mala to zawsze chcialam taka miec, ale jak juz mama zgodzila sie na swinie to sie przerzucilam na wiekszy kaliber i zaczelam prosic o psa (a jak to kobieta wie ze nawet 2+2 zamieni sie w 5 jesli zrobi awanture i bedzie dlugo plakac- wiec tak oto jestem posiadaczka juz drugiego psa i czuje ze na tym sie nie skonczy )
Stary 2009-03-04, 00:04   #4326
Czekolada83
BAN stały

ide pierwszy raz od 6 tygodni wykapac sie obiema rekami
Stary 2009-03-04, 00:06   #4327
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Myślisz, że to przez to zgrywanie się na kujona, kogoś wyglądającego na poinformowanego on tak do mnie lgnie? ( w końcu czasami trzeba zrobić kamuflaż pustaka, co nie?)
A ja już sobie nadzieję zrobiłam, że mam adoratoraaaa.....

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
i jak? i co dalej z tym złamaniem?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 00:12   #4328
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:

cytrynowa kocham swineczki, sama mialam dwie
pierwsza nazywala sie ROMEK i byla ze mna od I klasy podstawowki (pamietam ze rodzice nie mieli wtedy jeszcze auta i autobusem jechalismy 30km do zgorzelca po swinke i narobila mi sto bobkow w czasie podrozy do domu ) i zyla prawie 8 lat!
druga to byla ZUZIA i zyla ok 6lat ale juz na studiach bylma chyba jak dobrze pamietam i z nia juz takiej wiezi nie mialam jak z ROMUSIEM.
Swinie maja to do siebie ze jak sie denerwuja to wala mnostwo bobkow. Moja na poczatku tez tyle walila, teraz mam ja z godzine na kolanach to zdarzy jej sie czasami jeden sporadycznie ;p A Zuzie mialam jamnika w sumie dwa moje jamniki byly Zuzie

Czym karmilas swinie? Ja jej daje marchweke, pietrzuszke, jablko, sianko oczywiscie i taka karme dla swinek i slonecznik. Chcialam jej jakos urozmaicic jadlospis ale nie wiem co mam jej dac. Twoje dlugo zyly takze musialas je dobrze i zdrowo karmic

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 00:14   #4329
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
noo vadi tez mysle ze to nie mozliwe chyba :p
Odbieracie moją wiarę w siebie
Cytat:
Za szybko. W tym czasie to sie chyba myśli o temacie pracy, może tytule....
Badania będę robiła na schizofrenikach i zdrowych psychicznie studentach ASP. Będę u nich oceniała stan zdrowia psychicznego za pomocą PANS, poziom nasilenia myślenia magicznego za pomocą skali Magical Ideation Scale. Później będę analizowała ich wytwory plastyczne, portret, techniką dowolną (bo technika też będzie analizowana jako czynnik różnicujący twórczość). Analiza prac plastycznych bedzie oparta na kwestionariuszu analizy prac plastycznych dr. Tyszkiewicz. Ufff....
Cytat:
maja to mozesz powiedziec promotorowi dla porownania ze kolezanka z wizazu ma oddac prace za dwa miesiace do oceny a jeszcze nawet nie ma spisu tresci...
panie doktorze...wie pan..bo moja koleżanka, pan pewnie nie zna, ona z wizązu jest, wie pan, wizaż.pl....taki portal, ja się na nim o wszystkim właściwie dowiedział, jak dbać o cerę, pan wiedział, że alkohol w kosmetykach to samo zło?? wizaż zresztą też, bo tutaj Vadi napisze o Kamiwazie, więc już mi kasa z konta leci, w drugim poście wklei bluzeczkę z żabotem z allegro, Vadi pan nie zna...?no to jest nasza moderatorka, z fitnessu, o własnie, to z wizażu wiem, że powinno byc dużo bialka, malo węgli, i że skakanka i hula hop to najlepszy przyjaciel AG, Jak to pan nie wie kim są Ag.....
Cytat:
Pewnie przyzwyczaiłaś się do łapek TŻ
Stary 2009-03-04, 00:16   #4330
nanaaaaa87
Zadomowienie

ide spac bo jutro znow do szkoly blehh

Dobranoc landrynki rozowyyyyych snow!!!!

p.s.

Vadi bede Cie szukala w snie, moze znow mnie nawiedzisz hahaha
Stary 2009-03-04, 00:17   #4331
vadi
*sportaddict*

i na mnie wszystko zwalić tak??

ps: polecam Wam film '7 dusz' ('7 pounds') - smutny, ale super...

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
p.s.

Vadi bede Cie szukala w snie, moze znow mnie nawiedzisz hahaha
odpalam miotłe
Stary 2009-03-04, 00:21   #4332
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:

panie doktorze...wie pan..bo moja koleżanka, pan pewnie nie zna, ona z wizązu jest, wie pan, wizaż.pl....taki portal, ja się na nim o wszystkim właściwie dowiedział, jak dbać o cerę, pan wiedział, że alkohol w kosmetykach to samo zło?? wizaż zresztą też, bo tutaj Vadi napisze o Kamiwazie, więc już mi kasa z konta leci, w drugim poście wklei bluzeczkę z żabotem z allegro, Vadi pan nie zna...?no to jest nasza moderatorka, z fitnessu, o własnie, to z wizażu wiem, że powinno byc dużo bialka, malo węgli, i że skakanka i hula hop to najlepszy przyjaciel AG, Jak to pan nie wie kim są Ag.....
buahahahah i pewnie by sie wieczorem okazalo ze mamy nowa "uczestniczke" w watku "dziewczyny czy moge sie do was przylaczyc, od dawna was podczytuje jednak nie mialem odwagi sie udzielac, ale dzis zachecony przez moja najlepsza studentke poczulem powolanie do pustactwa i musialem to napisac. Przyjmiecie mnie? juz nawet skakanke kupilem"

nie dobra ide spac bo juz glupoty wymyslam hahah
Stary 2009-03-04, 00:25   #4333
vadi
*sportaddict*

powolanie do pustactwa
Stary 2009-03-04, 00:28   #4334
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
ide spac bo jutro znow do szkoly blehh

Dobranoc landrynki rozowyyyyych snow!!!!
Ja też już powinnam zamykać ślepka, bo jutro czeka mnie jakaś prezentacja na zajęciach a a charczę i chrypię.

Dobranoc

Cytat:
buahahahah i pewnie by sie wieczorem okazalo ze mamy nowa "uczestniczke" w watku "dziewczyny czy moge sie do was przylaczyc, od dawna was podczytuje jednak nie mialem odwagi sie udzielac, ale dzis zachecony przez moja najlepsza studentke poczulem powolanie do pustactwa i musialem to napisac. Przyjmiecie mnie? juz nawet skakanke kupilem"

nie dobra ide spac bo juz glupoty wymyslam hahah

Zaraz popatrzę na nicki osób przeglądających wątek i postaram się odnaleźć pasujący nick
Stary 2009-03-04, 00:39   #4335
lil coco
BAN stały

Cytat:
i na mnie wszystko zwalić tak??

ps: polecam Wam film '7 dusz' ('7 pounds') - smutny, ale super...
genialny jest ten film !!!

jestem z siebie dumna. wstałam z łóżka a już zasypiałam i zrobiłam 2 serie tamilee webb

ale mnie już nie bolą mięśnie , nie mam zakwasów a robie wszystko dobrze i starannie.
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 00:42   #4336
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
Swinie maja to do siebie ze jak sie denerwuja to wala mnostwo bobkow. Moja na poczatku tez tyle walila, teraz mam ja z godzine na kolanach to zdarzy jej sie czasami jeden sporadycznie ;p A Zuzie mialam jamnika w sumie dwa moje jamniki byly Zuzie

Czym karmilas swinie? Ja jej daje marchweke, pietrzuszke, jablko, sianko oczywiscie i taka karme dla swinek i slonecznik. Chcialam jej jakos urozmaicic jadlospis ale nie wiem co mam jej dac. Twoje dlugo zyly takze musialas je dobrze i zdrowo karmic
moja od wiosny do jesieni jadla glownie trawe i mlecz przynoszone 3 razy dziennie poza tym to co napisalas, chrupki kukurydziane, salata (ale nie mokra bo brzuch pecznieje i swinia zdycha), buleczke czasami zeby nie utyla moja jak slyszala kroki po schodach na gore to tak piszczala ze az uszy bolay wiedziala ze trawka bedzie

Cytat:
Za szybko. W tym czasie to sie chyba myśli o temacie pracy, może tytule....
Badania będę robiła na schizofrenikach i zdrowych psychicznie studentach ASP. Będę u nich oceniała stan zdrowia psychicznego za pomocą PANS, poziom nasilenia myślenia magicznego za pomocą skali Magical Ideation Scale. Później będę analizowała ich wytwory plastyczne, portret, techniką dowolną (bo technika też będzie analizowana jako czynnik różnicujący twórczość). Analiza prac plastycznych bedzie oparta na kwestionariuszu analizy prac plastycznych dr. Tyszkiewicz. Ufff....

Pewnie przyzwyczaiłaś się do łapek TŻ
a chorych szpital ci udostepni? ja mialam z tym problem, nie chcieli mnie za bardzo na oddzialy wpuszczac a jak juz sie zakorzenilam na jednym to zaczelam przeprowadzac wlasna ewaluacje pracy terapeutrek i wyszly mi rozne cuda i ktoregos dnia przyjezdzam do szpitala a pani oddz. do mnie ze dziekuja mi za wspolprace... a dyr to dobry znajomy ojca mojego exa byl wiec dzieki niemu moglam tam pobuszowac troche.. a przypomnij temat pracy?

majus mylam sie sama, reka w gorze i heja. tz by sie skupil pewnie tylko na niektorych czesciach ciala
Cytat:

i jak? i co dalej z tym złamaniem?
dr powiedzial ze do tygodnia zobaczymy jak sama dam sobie rade z rozruszaniem raczki, jak bedzie zle to po 2tyg na rehabilitacje a jak bedzie dobrze to nie trzeba bedzie bo teraz na rehab. jest za szybko..
ja twarda jestem mimo bolu obkrecam ja na wszystkie strony, mysle ze dam rade ja rozruszac. najgorsze ze ie wygina sie narazie do gory, w dol dlon popchne ale do gory nawet sila nie chce isc.. chyb a to nieprawidlowe zlozenie sie klania:/
Stary 2009-03-04, 00:42   #4337
vadi
*sportaddict*

Lil, to się ciesz, a nie martw, bo to znaczy, że są mocniejsze, a nie, że nie działają

Czekolada - powoli, bo popsujesz daj tej ręce trochę czasu, wiem, że to paskudne uczucie, jak nie masz pełnej władzy nad sobą (nadal nie czuję końca tego palca :/ ) ale to minie, tylko nie przeforsuj tej ręki, od dawna nie miała tyle ruchu

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-03-04 o 00:44
Stary 2009-03-04, 00:49   #4338
Lainathiel
Wtajemniczenie

O rany właśnie zrobiłam 8min buns i 8min abs... przy czym 8min abs ledwo dokonczyłam bo po poprzednich 2dni temu do tej pory czuje miesnie masakra... no ale czego sie nie robi dla bycia pieknym pustakiem XD
Stary 2009-03-04, 00:52   #4339
maja55
Zakorzenienie

Cytat:

a chorych szpital ci udostepni? ja mialam z tym problem, nie chcieli mnie za bardzo na oddzialy wpuszczac a jak juz sie zakorzenilam na jednym to zaczelam przeprowadzac wlasna ewaluacje pracy terapeutrek i wyszly mi rozne cuda i ktoregos dnia przyjezdzam do szpitala a pani oddz. do mnie ze dziekuja mi za wspolprace... a dyr to dobry znajomy ojca mojego exa byl wiec dzieki niemu moglam tam pobuszowac troche.. a przypomnij temat pracy?
Chorych będę miała z kilku szpitali. Mój promotor jest lekarzem psychiatrą w jednym ze szpitali więc z częścią chorych no problem. W Opolu też jest oddział, tam z kolei mam staż i już pytałam o zgodę, złożyłam podanie i tez otrzymałam zgodę. Mam ogromną nadzieję, że inne szpitale potraktuję mnie równie przyjaźnie

Czekoladko, a temat mojej pracy brzmi na razie: Myślenie magiczne jako zmienna w twórczości u osób chorych na schizofrenię oraz u osób zdrowych.

Cytat:
majus mylam sie sama, reka w gorze i heja. tz by sie skupil pewnie tylko na niektorych czesciach ciala
/
Też tak sobie pomyślałam
Stary 2009-03-04, 00:52   #4340
milusiaam
Wtajemniczenie

Nadrabiam zaległosci

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość

Milusiaam spotkalas sie z Tytka w koncu?
nie Jakos sie nie zgadałysmy jeszcze chociaz omawiałyśmy sie z 10 razy.

Cytat:

nasza pustakowa fama się roznosi, dzis dziewczyna z dietetyki chciała mi pojechać i napisała, żebym zajęła się lepiej dobieraniem odcienia blondu

też tak mam, potrafię np. 'zahaczyć' kością biodrową w futrynę, przechodząc przez drzwi
łoo matko...

co do kości tez bym zahaczała gdybym miała kości widoczne a inaczej zahaczam sadełkiem

Cytat:

jak byłam mała (ale nie bardzo mała ) wymyśliłam fascynujące zajęcie pt. jak wysoko jestem w stanie machnąć nogą zapomniałam tylko, że miałam na sobie długą koszulę nocną i jak machnęłam jedna nogą, dół koszuli pociągnął drugą i zanim zorientowałam się, co się stało, gruchnęłam na ziemię i zakryłam się nogami
Hahah zanim doczytłam do konca pomyslałam ze uderzyłas sie kolanem w nos kiedys to gdzies widziałam na you tube czy cos

Justys
ładna bluzeczka i swietny tyłek

edit nadrabiam dalej byłam dzisiaj na zakupach i pustak jutro sie pochwali co kupil

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-03-04 o 00:54
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 00:54   #4341
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Lil, to się ciesz, a nie martw, bo to znaczy, że są mocniejsze, a nie, że nie działają

Czekolada - powoli, bo popsujesz daj tej ręce trochę czasu, wiem, że to paskudne uczucie, jak nie masz pełnej władzy nad sobą (nadal nie czuję końca tego palca :/ ) ale to minie, tylko nie przeforsuj tej ręki, od dawna nie miała tyle ruchu
wiem wiem.. staram sie nie chronic juz jej tak po prostu zeby zaczela normalnie funkcjonowac boli bo boli i pwnie dlugo bedzie jeszcze bolalo za tydzien kurs zaczynam

ide spac kobietki.
dobranoc.
Stary 2009-03-04, 01:00   #4342
verzara
Wtajemniczenie

ja szukam kroliczkow playboja do sciągniecia ale nie oge znalezc ;/ Chcialabym to ogladnac sobie ;]
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 01:21   #4343
Lainathiel
Wtajemniczenie

Ok ja również się żegnam
Różowych snów życzę. jutro podręczę jeszcze temat mojego blond boba :P hahaha
Stary 2009-03-04, 02:09   #4344
lil coco
BAN stały

Dobranoc
a ja dzisiaj robie sobie wolne
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 05:57   #4345
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
91
ja też

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Mama nie raz pukała i się pytała ,czy nie zasnęłam w tej wannie ,a ja co chwilę dolewałam gorącej wody i tak mi czas mijał

Jeszcze kiedyś mój brat miał wolkmena Nie chciał mi dać posłuchać ,to zapięłam sobie saszetkę wokół bioder ,do jednej z kieszonek wsadziłam kasetę i do jakiś tam rogów przywiązałam sznurowadła ,a końce wsadziłam do uszu (że to niby moje słuchawki były) i tym udowodniłam bratu ,że nie potrzebuje jego wolkmena
haha ja do tej pory tak robię(z wodą)
a to drugie

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
jest zle, ale bedzie dobrze. juz wiem wszystko, co go bolalo, bylam zla, niedobra, to bylo toksyczne i nie chce, NIE CHCE byc ze mna. no to nie.
boje sie samotnosci...
co za dup*k! oj kochana niech spada, dobre podejście
samotności się nie bój, jest lepsza niż bycie z tym idiotą

Lainathiel ładnie, ale możesz później żałować

Cytat:
ale widzialam przystojniaka dzisiaj ok 190 wzrostu, chyba jakis sportowiec bo szedl z dwoma innymi tez takimi duzymi.. czarne wloski, wielkie niebieskie oczy.. i on zerkal i ja zerkalam rzadko mi ktos wpada w oko a on super wygladal.
ohhh..dlaczego nie ja no cały dzień się po mieście kręciłam i nikogo

Cytat:
czytałam, fajna

Cytrynowa moim pierwszym zwierzątkiem była świnka, na początku był Kubuś, później się okazało, że to Pani Świna i nazwałam ją Kasia..

Cytat:
Cytat:
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 08:40   #4346
messinka
Zakorzenienie

nana ,ale wymyśliłaś
Wstałam z łóżka ,a tu pogoda mało wiele ,ciemno jest i wiadomo ,ale chociaż nie pada ,jeden plus teraz siedze z waxem ( zobaczymy jak to cudo się u mnie będzie spisywało) na głowie i zacznę się ogarniać ,bo mam na 11;30 do szkoły ,świetnie

Jak tam dzień zaczęły Drogie AG ?

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 08:42   #4347
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
Dobranoc
a ja dzisiaj robie sobie wolne
ja też podobnie jak wczoraj !!
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 08:56   #4348
messinka
Zakorzenienie

Natasza - oj Ty niedobra dziewczyno

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 09:10   #4349
orzeszek01
Zakorzenienie

Dzien Dobry

ja juz po prysznicu i balsamowaniu,za chwile jakoes cwiczonka i trzeba sie bedzie ogarnac bo na 12 zajecia
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 09:13   #4350
vadi
*sportaddict*

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d4c159560025781d49adb629.jpg (21,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cb6f9d4b00266d0249adb654.jpg (34,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5963b42d00283c5e49adb63e.jpg (32,0 KB, 26 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości