|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
dobry wieczór, własnie wróciłam z małego piwka
![]() Cytat:
![]() ![]() PS. też miałam chomika w dzieciństwie, a na imię mu było (jakze oryginalnie ![]() Cytat:
a egzaminator to Ci sie trafił widzę z tego typu, co to się do wszystkiego przyczepia-jak się za pewnie czujesz to źle, jak zbyt mało pewnie-też niedobrze. Powodzenia w kwietniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a zlot-super pomysł, tylko jak nas zebrac, jak my rorzucone po całej Polsce a na co się czaisz? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
na gorset, trochę bielizny (atlantic, key, gatta), biustonosze na moje wielgachne piersi
![]() ![]()
#2103 |
Zadomowienie
|
aaa czyli szykują Ci się bieliźniane zakupy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | ||
Zakorzenienie
|
Zamawiam budzenie miedzy 6 a 7, jutro jade do lekarza....
Mama wyrzucila swego meza z domu. Nie to ze sie nie ciesze, ale mam nadzieje ze sie ulozy i da rade. Ta cala przyjaciolka ojca naublizala mamie... o to poszlo.
![]() |
#2106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykra sprawa, ale w Twojej sytuacji może to wyjść na dobre. Btw, ta przyjaciółka musi mieć niezły tupet...
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | ||
Zakorzenienie
|
Wiem ze to moze wyjsc na dobre, i raczej wyjdzie. Ale on juz pare razy grozil, ze wezmie mnie, brata i matke o alimenty. "30 lat harowalem na was to mi sie cos nalezy od zycia"... matka tez harowala. Tak czy siak czuje sie jakos dziwnie, a przede wszystkim boje sie ze mama nie da rady i ze on tu sie znowu pojawi.
Wiecie co dzisiaj zrobil? Nie moglam podejsc otworzyc mu drzwi, no nie mialam jak wyjsc z pokoju. Mama tez z opoznieniem do drzwi podeszla, to on stwierdzil ze sobie idzie. Pozniej jak juz mama go z klatki zawolala i wszedl. Od razu do lazienki sprawdzic pralke, a ze pod pralka na misce lezalo pranie do powieszenia powiedzial do mnie tonem rozkazujacym ze on na jutro musi miec pusta pralke. Super, fajnie. Ale czemu? Mama go karmi za swoja kase, pierze za nasza kase (woda, prad, proszek), potrafi wyjesc zarcie za kase mojego TZ, nie chce oddac mamie pieniedzy ktore od niej pozyczyl... sypia tu, je za nasze, i ogolnie zyje za nasze... to jego definicja "zyje obok was". Myslalam ze wszystko bedzie mial za swoje i bedzie mamie placic za noclegi, a nie ze dzisiaj znowu sie doczepil do mnie o pranie, a wczoraj w nocy zbesztal mnie ze nie sprzatnelam kuchni. Wtedy okej, nie ma problemu. Ale zwyczajnie do szalu mnie doprowadza to ze nie daje nic z siebie, poniza nas, i jeszcze narzeka i wymaga! Moj facet to alfons, ja to wiadomo co, moja mama to alkoholiczka ktora chodzi ciagle pijana, w dodatku ja jestem debilem bo nie studiuje prywatnie zaocznej psychologii i nie mam faceta od siedmiu bolesci co to nawet roboty sobie znalezc porzadnej nie umie. No ale tak, jestem gorsza od jego nowej "coreczki". A prace z pl to z internetu sciagam i na pewno X napisalaby to lepiej (szkoda ze prof. od polskiego stwierdzila ze ja sie nadaje na zawodowe pisanie, i ogolnie to mam calkiem spory potencjal i dobrze by bylo zebym go wykorzystala), w ogole co ja smiem sie do niej porownywac (przepraszam to on mnie porownuje). To tylko debil ktory nie potrafi pojac present simple i present cont. ![]() Dziwne ze malo sie nie zesral jak zrobilam pare slicznych kubkow, zebym tylko dala mu, zeby mogl dac swoim ukochanym "coreczkom"... no bo ja MAM dac. Ta... 35pln od kubaska to minimum. A mimo to ja to beznadziejne beztalencie jestem, i w ogole dziwne ze podstawowke skonczylam (a na koniec gimnazjum grozila mi 6 z matematyki <wakacje, nie chcialo mi sie poprawiac tej cholernej 4rki na piatke>, mialam 6 z angielskiego i 5 z polskiego, a 2gi sem 1kl liceum zrobilam w niecale 3 miesiace od listopada do konca stycznia <przerwa swiateczna w grudniu>, 1 sem 1 kl, mialam najwyzsza srednia jak zwykle) Edit: On NIE MA gdzie isc, w sensie nie ma zadnej rodziny. Nikogo. Z genow ma tylko mnie i mojego brata, ma moja mame. Nikogo spokrewnionego wiecej. Tylko masa "przyjaciol"... powiedzcie mi jaki czlowiek moze ciagnac kase od wlasnej zony, wyzywac sie na wlasnej corce, odwrocic sie od wlasnego syna, niedoceniac w ogole rodziny? Marudzi ze niby go nigdy nie szanowalam... sorry, teraz go nie szanuje bo nie umiem. Zwyczajnie nie umiem widzac do jakiego stanu doprowadza mame. Zwyczajnie nie umiem go szanowac, gdy mimo ze on sie zobowiazal, to ja musialam skrecac szafy, przestawiac je... SAMA. Zwyczajnie nie moge, gdy on wyzywa sie na biednym starym bo 16letnim psie ze sika pod siebie (chyba go wtedy nawet kopnal) i gdy mowie zeby przestal bo to nie jego wina, tylko trzeba albo na leczenie albo psa uspic bo pies juz ledwo chodzi, on mi od *******onych gnoji... Zastanawiam sie jaka tragedia musi sie wydarzyc aby on przejrzal na oczy. I nie, raczej to nie moze sie stac mojej mamie, bo wtedy splynie po nim jak po kaczce. Nie wiem... chyba musialabym znalezc sie w stanie agonalnym w szpitalu zeby on skojarzyl mnie ze swoimi genami. Za jakas godzinke czy dwie wraca z delegacji TZ... lepiej sie poloze bo mnie udusi.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-03-04 o 00:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co do sytuacji domowej-to tak, jak pisze Reijel-na dobre by wyszło, jakby go wyrzuciła na dobre (pewnie sporo stresów by Cie ominęło, no i nie słuchałabys tych wszystkich przykrych rzeczy) PS. a jak ta rozmowa mamy o prace?to jutro?bo coś mi się kołacze po głowie, że w środę ![]() Edytowane przez Ainsel Czas edycji: 2009-03-04 o 02:28 Powód: literówki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |||
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]()
Witam, Sabah al Khair Moherki
![]() Cytat:
Przywiozę z lotniska i odwiozę na lotnisko ![]() ![]() Chomik długowłosy.... a podobny do szczura, tylko ma PR lepsze ![]() Nie mam problemu z gryzoniami, tak tylko żartuję ![]() Cytat:
Możesz komuś chętnie i z dobrej woli pomóc a w zamian otrzymasz degradację, bo ta osoba będzie sie bała, że skoro jesteś taka dobra, to zajmiesz jej miejsce. Ile ja się tego naoglądałam... to naprawdę zdumiewające jak awans otrzymują przeciętniaki tylko dlatego, że nie są lepsi od swoich szefów. W międzynarodowych korporacjach idzie to jeszcze dalej, dochodzą do tego sympatie i antypatie pomiędzy przedstawicielami różnych krajów, nawet pomiędzy absolwentami różnych Uniwersytetów, o animozjach koloru skóry, wyznania, płci nie wspomnę, bo oficjalnie przecież tego nie ma... i choćby nie wiem jak ktoś próbował zrobić równość i braterstwo to i tak mu to nie wyjdzie. Cytat:
W S T A W A J ! ! ! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj czepiaja sie jak diabli ![]() Z tym zlotem to ciezko pewnie bedzie,bo jak piszesz my porozrzucane ale po całym swiecie ![]() ![]() Cytat:
Ja zaspałam,wiec pobudki nima ![]() Mam nadzieje,ze wreszcie ułozy sie po waszej mysli i bedziecie spokojnie zyc.Szpiegus J tez nikogo poza niedzwiedziem a swoim bratem nie ma na tym swiecie,a traktuje go tak samo jak twój ojciec Was.Ja nie wiem co to za ludzie ![]() Dobry kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie problemem nie jest to przełamanie, co to, że TŻ nigdy nie ma czasu, żeby ze mną pojeździć dla wprawy, a jak już jeździmy, to po jakichś 45 minutach mówi "no , na dziś wystarczy". Sama jeszcze nie jestem gotowa, bo nie znam tego auta, nie umiem nim manewrować, z biegami jest inaczej, bo to diesel, ogólnie wszystko inaczej ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
Szpiegu, pewnie Cię to nie pocieszy, ale nie tylko Twój ojciec jest nienormalny. W mężu Twojej mamy dostrzegam pewne cechy wspólne z moim biologicznym. Nie wiem, skąd tacy się biorą, ale właściwie przestało mnie to obchodzić.
Zgadnijcie, czego nie cierpię? ![]()
![]() |
#2113 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EVO-jesli masz nadmiar energii i nadmiar hormonów to pomogę ci je rozładować: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=833 ![]() -tylko nie mówcie,ze jestem wredna,bo szczuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Konto usunięte
|
Margot - mnie to raczej temat wątku przeraża....
![]() "On i prostytutki" nigdy sobie czegoś takiego nie wyobrażam. Dodatkowo być prostytutką - to poniżenie dla samej siebie... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 | |
|
Cytat:
Mnie zdołowało, powaliło i nadal w szoku pozostaję: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...72&postcount=1
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm,to znaczy,że trzeba szukac nowego sponzora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, TZ pogania, wiec pozwolicie ze wkleje link do swojej wypowiedzi w innym watku... https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1441
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwileczkę
![]() Zdałam zdałam zdałam... ![]() ![]() Jestem kierowcą. ![]() aż normlanie nie wierzę.... ![]()
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | ||
Zakorzenienie
|
Pogonilam bydlaka... a wiec. Moj lekarz jest cudotworca, bo w 3 mies. wyregulowal mi dwa paskudne hormony (testosteron i dheas) ;>
Juhu... teraz tylko zadzwonic za tydzien spytac sie o p.ciala ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-03-04 o 15:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
|
Cytat:
Bravo, bravo... bravissimo ![]() ![]() ![]() ![]() Wypiję za to ![]() Luna... teraz dopiero do mnie dotarło ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zadomowienie
|
#2124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Luna
![]()
#2126 |
|
Hmmmm.... jakby to powiedzieć, aby nie skłamać? ![]() Noooo.... ![]()
![]() |
#2127 | ||
Zakorzenienie
|
Margo, oznacza to ze nie mam meskich hormonow juz jak facet i ze odstawiam sterydy i jedne hormony
![]()
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednoczesnie reguluja lagodnie te meskie hormony, zeby nie wzrosly. No i najwazniejsze nie jest to ani hormon, ani steryd. Jedyne co jeszcze lekarz kazal to uwazac na zoladek, bo skoro mialam zgagi po tych sterydach oznacza to ze mam wrazliwa sluzowke i mam o nia dbac. Poza tym masz wysoki testosteron (odnosnie "ja tez tak chce")? Kobieto to sie leczy... A poza tym zle bralam ta witamine, mam ja brac 2x dziennie a nie 1x, wiec nic dziwnego ze mi jeszcze tych wlosow troche wypada. Szkoda ze uklada sie tylko czesciowo leczenie, mogloby sie cale ulozyc, fajnie by bylo zeby mnie wyleczyli (z choroby autoimmunologicznej to nierealne... ale widze ze medycyna idzie do przodu). A w ogole to super by bylo gdyby moje zycie rodzinne tez sie ulozylo prawie tak pomyslnie jak leczenie. Ogolnie okreslam mojego lekarza mianem cudotworcy, bo w 3 mies zbil te meskie hormony z norm przekroczonych okropnie (jedne dwustukrotnie). A, no i mam na siebie uwazac, bo przez pierwsze tygodnie leczenia moze mi byc slabo i moge tracic przytomnosc, bo bede miala niskie cisnienie... ^^
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-03-04 o 15:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.