|
|
#1231 | |
|
BAN stały
|
Dot.: ***Hardcore Barbie/Barbie Light*** CZ.V
Cytat:
ale przy okazji mam nadzieje ze mi sie nie przytrafi :P bo u mnie tak jak u Pushit zdaje sie instynkt macierzynski sie nie rozwinal wcale :P mi na mysl o ciazy sama sie slabo robi :P a dzieci malych nie lubie kompletnie, poza tym jestem brzydliwa i wszelkie wydziliny obce mnie doprowadzaja do mdlosci ^^ a dzieci male lubia "wydzielac" :P brrr to nie dla mnie. zreszta, jak patrze na ten swiat to ja dziekuje, nie chce tu dzieci chowac hehehe :P za to lubie nastolatkow heheh ^^ TZ sie smieje ze jestem pedofilka LOL xD bo do mnie lgna chlopcy ;P tacy wlasnie 14-16 :P a ja sie super z takimi dogaduje, mam juz tylu "nibybraciszkow" ze szok xD jeden taki mieszka obok mnie, nawet jego mama mowi ze jestem jego siostra na pewno :P 16 lat teraz, no od kiedy go znam (mniej wiecej tyle co TZ bo on sie z nim znal) to go ze soba targam na wszystkie imprezy probuje wkrecic, dziewczyny mu szukam xD no i jogolnie takie hanging out uprawiamy ^^ |
|
|
|
|
#1232 |
|
Rozeznanie
|
Dj dziekuje za te kciuki ale narazie to nie
![]() ![]() ja to mam straszny instynkt macierzynski, nie przerazaja mnie ani kupki anic zadne inne wydzieliny
WIARA, NADZIEJA, MILOSC... Edytowane przez martyna_martyna Czas edycji: 2009-03-04 o 09:54 |
|
|
|
#1233 |
|
Wtajemniczenie
|
Cindi ojj no właśnie to jest aż.. idiotyczne!
dobra ja już uciekam ^^ dobranoc |
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
foxiak mi się wydaje, że minisiowi chodzi o ten link na yt co ma w swoim podpisie szept-anioła
![]() bry barbiątka miłego udanego różowego ( ) dnia życzę! żonka lovv ;*** |
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
a ja 7 lekcji
Ale moze sobie skroce bo po 3 mam wf z ktorego jestem zwolniona;/,2 angielskie ale naszego nauczyciela nie ma wiec mamy z 2 grupa..wczoraj tez mielismy i siedzielismy i patrzylismy co oni robia..wiec sie napracowalismy...;/ i na koniec godz. wychowawcza.. 4 godziny bezczynnegoo siedzenia w szkole Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-03-04 o 14:53 |
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej sie moze przyzwyczisz.. chyba ze go nadal kochasz, to wtedy bedzie ciezko![]() wyplacz sie w poduszke w domu, on nie musi widziec ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- ok ja mykam do skzoly ale za 4godzinki powinnam byc spowrotem ![]() paa
|
|
|
|
|
#1239 |
|
BAN stały
|
jest tu kto??
![]() na szkolnym nadal same anioly sie odzywaja...ja nie wiem, znacie jakies osoby z gimnazjum ktore chodza do skzoly zeby sie uczyc i wysluchac wszystkiego co nauczyciele maja do powiedzenia a na przerwach siedza i powtarzaja material na kolejne zajecia? :P moze ja do jakiejs szkoly dziwnej chodzilam, ale u mnie na przerwach sie szalalo a jak cos sie robilo to bylo to robione na szybko na kolanie prace domowe na nastepne zajecia :P |
|
|
|
#1240 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() ![]() jak ja chodziłam to faktycznie kucie było przed klasówką, ale jeśli chodzi o makijaże to nauczycielki ganiały za to. Pamietam kiedyś wychowawczyni kazała iść do łazienki wszystkim które miały makijaże. Bylo to śmieszne bo wiedziałyśmy że i tak się nie zmyją bo jak się zmyją to niedokładnie:P Faktycznie teraz jest większy luz, może akurat ta szkoła jest wyjątkowa i stare tradycje podtrzymuje
Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2009-03-04 o 09:47 |
|
|
|
#1241 |
|
BAN stały
|
ja mialam kolezanke ktora w 2 gimnazjum sie zafascynowala latami 50 i zaczela uzywac ognistoczerwonej smzinki hehe :P tez kazali jej sie zmywac zawsze, w koncu sie zmeczyla :P
ale mi chodzi o to strasznie powazne podejscie do szkoly i nauki w tym wieku... no prosze.. :P nawet najwieksze kujony u mnie czasem gadaly na lekcjach :P |
|
|
|
#1242 | |||
|
Zakorzenienie
|
CZęść
Cytat:
![]() Ja miałam za to samych kolegów w LO od razu jak przyszłam do 1 klasy Ale to wynikało z tego że ja strasznie śmiała jestem haha i mówię co myslę. Ech brakuje mi LO i to bardzo , na studiach to kicha jest i tyle chodzę bo muszę a do LO się chodziło bo chciało ( bynajmniej ja) sntymentalna sie robięCytat:
zawsze przychodzili do nas chłopaki starsze i gralismy w siate ![]() Kochanie współczuje Ci... Nie powiem że wiem co czujesz ale przechodziłam coś podobnego przez rok prawie w LO :/ Cytat:
Ja nigdy lekcji nie odrabiałam tylko odpisywałam hahaha i dobrze skonczyłam szkołe i zdałam mature;P a na Geografi w LO moja przyjaciółka robiła koncik kosmetyczny na koncu klasy i sie malowałysmy :P kiedys nawet nogi goliła bo zapomniała a WF był Albo nagrywała dokument na niemieckim ![]() Ogólnie ja byłam głupia od gimnazjum:P i każdy nauczyciel pamietał moje imie od paru spotkan chyba dlatego bo non stop nawijałam hahaha teraz na studiach zaocznych co jadę pare razy też wiedzą jak mam na imie i to chyba tylko moje znają a Pani od ngola mówi do mnie Anetko a byłam na zajęciach 3 razy w półroczuco do instynktu macierzyńskiego mi sie też nie wykształcił... Jak pomyślę o dziecku to mi się słabo robi. Może przed 30 Teraz chcę szaleć i się spełniać . Jakoś nie lubie dzieci - bobasów. Ale lgną do mnie tak od 9 lat w zwyż :P każde mówi mi cześć i TŻ sie smieje ze nie mam innych znajomych
To face the fear but not feel scared Oooh, wild horses I wanna be like you I wanna run with the wild horses Run with the wild horses Edytowane przez AnetaK20 Czas edycji: 2009-03-04 o 10:48 |
|||
|
|
|
#1243 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam instynkt ale teraz mi przeszło jak się rozstałam z M.
teraz chcę się wyszaleć, wiecie co? tak myślałam ze jak sie wyszaleje to czy będę miała ochotę na związek. Nikt mi nie odpowiada narazie oprócz M. I jak będzie taka możliwość to będę chciała wrócić....... Samolubne prawda? ![]() Dobra dziewczyny ubieram się i spadam do czytelni pisać pracę. Zabieram laptopka mojego 17'' :P i internet więc jak będzie tam chodził to jeszcze zajrzę do was
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzależnienie od wizazu Czy ja wiem czy samolubne Niusia ... Ja to dopiero samolubna jestem... :/
|
|
|
#1245 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
![]() zonko ja tam mam duzy instynkt macierzynski ![]() gdyby byly warunki to juz byl mogla miec bobaska ![]() tak w ogole to zmykam nieldugo, na chwile tylko jestem
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Któras szukała butków różowych
na all sie jakieś pojawiły i to we wszystkich kolorach teczy
|
|
#1247 |
|
Raczkowanie
|
AnetaK20 - śliczne
a link do nich może posiadasz ??
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item568369240_...okarda_39.html
![]() Ten sprzedawca ma wszystkie rozmiary i kolory i modele. Tylko ceny sa wysokie bo wcześniej te buty kosztowały 35 zł a teraz 70 zł
|
|
#1249 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne butki
tylko ja muszę mieć na paseczki bo wszystkie są za szerokie dla mnie![]() już w czytelni jestem z lapem obłożona książkami i oczywiście wizaż musi być otwarty achhh hihihi
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
kurcze tak mi sie nie chce isc na to bierzmowanie ze masakra ;/ jak sobie pomysle ze mam stac w kosciele 2 godziny to ![]() i wogole nie wiem w co ja mam sie ubrac ![]() anetka sliczne buciki te co wkleilas link to najbardziej podobaja mi sie szare,czarne i te ciemne niebieskie bo rozowe sa ale takie jasne a ja za tkim nie przepadam
|
|
|
|
#1251 |
|
Wtajemniczenie
|
ok,ja uciekam slicznotki sie szykowac do TZ
![]() paaaa
|
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
jejjj jakaś p***a przyszła na moje miejce i mnie wygoniła:[ jakby nie mogła sobie numerka zmienić a ja się już rozsiadłam:/ musiałam zmienić miejsce z gniazdkiem mam nuemrek do niego i juz nikt mnie nie wygoni
![]() Anetka... ja mam podjąć decyzje czy chce z nim dalej tworzyć związek czy nie i wtedy dopiero mam się odezwać:/ ciężko mi, na pewno bardziej niż jemu
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wlasnie wrocilam ze sql i mam pyszna pelnoziarnista buleczke xDz twarrzkiem i warzywami ) Koktajl dzsiiaj na kolacje ;p;p;p
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
Un
nie za dużo tych proteinek i wogólle? hihihizadzwonili do mnie z jakiejś firmy!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() jutro na 15.30 idę na rozmowę AAAaaaaaaaaaa mam nadzieje że to jest fajna praca i mi się uda bo juz nie pamietam co mówiła ![]() ![]() ![]() RÓŻOWA MOC Z NAMI !!
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnei nie wiem ale wyczytalam ze powinno sie raz dziennie zamiast jednego posilka ^^ ale to na odchudzanie;D
Trzymamy rozowe kciuki N )a i mam jeszcze czerwona zielona i glamoura;p a snickersa mi sie tak chce ze zaraz umre;p
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje i trzymam kciuki ![]() |
|
|
|
|
#1259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Będę trzymac kciuki różowa moc niech będzie z TOBĄ Ja idę coś zjeśc. Dzis chyba zrobię pierś ala KFC zobaczymy co z tego wyniknie:P
To face the fear but not feel scared Oooh, wild horses I wanna be like you I wanna run with the wild horses Run with the wild horses Edytowane przez AnetaK20 Czas edycji: 2009-03-04 o 13:44 |
||
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
anetka ładne ale tego ładnego rózu nie ma
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

sntymentalna sie robię