|
|
#4381 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: American Girls po raz...IX
|
|
|
|
#4382 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
rocznik '82Cytat:
![]() Cinderella5x jak Twój króliczek? rośnie? Co dajesz mu jeść? Dzisiaj mój zapał co do mikrodermabrazji trochę ostygł...niby kosmetyczka twierdzi , że mi to pomoże, na wizażu też znalazłam pozytywne opinie dotyczące tego zabiegu, nawet sporo zdjęć w necie (przed i po),ale boję się, że wydam sporo kasy i nic nie będzie widać! W dodatku siedzę w pokoju z taką jędzą (nienawidze jej!) i gdy jej o tym powiedziałam, to stwierdziła, że w necie kłamią i nie ma co liczyć na cuda, bo ona już to miała i nic nie dało (na zmarszczki) w ogóle mogę się oszukiwac dalej... tak mnie wkurzyła, że szok Głupia baba!! ale ona w ogóle jest dziwna, nie przyrzadza w domu niczego z ryb, kapusty, kalafiora, ... itp., bo śmierdzi! Na Wigilię je tylko owoce morza, bo ryby śmierdzą, ciągle mówi to samo (w kółko opowiada te same historie). Nikt z nią nie chciał siedzieć w biurze, bo jest bardzo konfliktowa i jak tylko zjawiłam się w pracy, to mi przypadło , ale jak już mnie zatrudnią na stałe, to będę musiała coś z tym zrobić
|
|
#4383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie przejmuj się ta baba ja też robię i widzę naprawdę różnice
|
|
#4384 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4385 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mi na robilas ochoty na tequile ale taka %, no ale gentelmeni nie pija przed poludniem wiec sie powstrzymam ale tylko do wieczora, bo jak to w chirurgach mowia : "more tequila-more love" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tak poza tym to Dzien Dobry dziewczynki i milego dnia bo spadam na "bardzo ciekawe" zajecia... wogole myslicie ze moge isc sama do kina na kochaj i tancz? jestem wkurzona jak nie wiem czy na taki film trzeba isc z kims? wszystkie moje kolezanki ida z Tztami a jak powiedzialam ze ide sama to zrobily takie miny: i powiedzialy: no co Ty..?
|
|||||
|
|
|
#4386 |
|
*sportaddict*
|
Nana no coś Ty?!?!?! SAMA??? nie wiesz, że bez Teżecika nie powinno się nawet puszczać bąka?
|
|
|
|
#4387 |
|
BAN stały
|
dzien doberek
![]() dziewczyny u mnie pogoda taka ze az sie buzia sama smieje ani jednej chmurki, slonce prazy ostro zasanawiam sie nad spacerkiem ale tak samej...---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- zabralam sie za sniadanie dzisiaj radosnie i pierwszy kęs brutalnie sprowadzil mnie na ziemie BYLAS WCZORAJ U ORTODONTY, NIE PAMIETASZ.. NIE GRYZIEMY!! dzizaz jak mnie zeby bola:/ ale co ta, wazne ze pogoda jest sliczna
|
|
|
|
#4388 |
|
Rozeznanie
|
lil coco już nie mam hehe
szybko mi przechodzi !!widzialam dzisiaj boskie buty dla mnie !! ale nie było mojego rozmiaru !! co myslicie o nich??? ![]() http://www.ninewest.com/-Jazid/30424...html?cgid=1039 |
|
|
|
#4389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też sobie pohulam
![]() Schną mi włosy i pazury więc w sam raz ![]() Cytat:
No, a od kiedy to nie można chodzić samemu do kina????!!!
|
|
#4391 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak nie chcesz sama to moze jakis AG wypad do kina?
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Wtajemniczenie
|
a na zaskórniki coś pomaga?
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie bardziej w moim stylu byłyby takie z metalowymi zamkami zamiast sznurówek.
|
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
|
#4396 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4397 |
|
BAN stały
|
natasza- ja ubóstwiam nine west. to jest jedyny sklep do którego zanim jeszcze wejdę, wiem że na pewno są jakieś boskie buty
![]() ten model ok, chociaż mi to złote coś przeszkadza, a ile w pl kosztują bo ja ich nie widziałam ?
|
|
|
|
#4398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też mi sie to złote cos nie podobało,ale jak założyłam to wcale nie rzucało się w oczy !! ja kocham nad życie nine west one były przecenione bo z kolekcji jesiennej chociaz wczesniej ich tam nie widzialam.. i kosztowały chyba 179 "chyba" bo ja zawsze patrze na cene .. wychodze ze sklepu i zapominam
|
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4400 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak trzymajTylko niech mnie żadna nie ubiegnie Piszcie wolniej, bo nie mam teraz weny twórczej na zakładanie wątku![]() Cytat:
Chociaż dłuższego zrób boba![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
?Cytat:
Cytat:
Przez Was też zaczęłam myśleć nad tą mikrodermabrazją |
|||||||
|
|
|
#4401 |
|
Wtajemniczenie
|
Miśka mi pani kosmetyczka powiedziała, że dla mnie najlepiej by było aby zrobić co 7-10 dni 5-6 zabiegów, ale mogę też zrobić co 14 dni, ja się zdecyduję co 14 dni, żeby jakoś kasę rozłożyć
2 zabiegi na miesiąc a nie wszystkie od razu, bo zbankrutuję!
|
#4402 |
|
BAN stały
|
Któraś pytała sie mnie o cyrkonie, a ja zamuliłam. Stąd zamawiałam:
http://www.allegro.pl/search.php?str...3096&country=1 Karuzela z cyrkoniami: http://www.allegro.pl/item568218351_...ko_5_90zl.html Ide zaraz robić najazd na lumpki Po raz pierwszy od baaaaaaaaardzo dawna
|
|
|
|
#4403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i chyba tak powinno się robić moja skóra przed tym wszytskim była w opłakanym stanie ale to jeszcze nie koniec....czeka mnie jeszcze kilka zabiegów musiałam robić mniejsze złuszczanie bo kosmetyczka powiedziała że nie może mi robić głębszego bo biorę tabletki anty( nie wiedziała jak zareaguje skóra)![]() aaaa i blizny te ż usuwa
Kobieta umie wszystko wybaczyć mężczyźnie, którego kocha, i kochać go nadal, jeśli dzięki niemu odkryła miłość w sobie samej Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-03-04 o 13:13 |
|
|
|
|
#4404 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Myślałam, ze może raz na miesiacu starczy![]() Czekolada - a ta domowa mikro z avonu pomogła Ci??? |
|
|
|
|
#4405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Usuwa
Tylko wiem, że jest kilka typów mikro: diamentowa , korundowa i piaskowa (chyba??). Nie wiem czy kosmetyczki robią takie same lak lekarze. U mnie pomimo głębokiego (tak mi się wydaje skoro zupełnie spłyciły mi głębokie blizny) złuszczania nie miałam ani zaczerwienień ani strupów itp. I też robiłam raz w miesiącu.
|
#4407 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak bede miała kasę to pójde Tylko musze jeszcze kosmetyczkę znaleźć hmmmm...---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
, ale chyba bałabym sie sama zrobic, skoro tak głęboko oczyszcza...Ja nei mam złej skóry, tylko 2 blizny - 1 po kolczyku na nosie, a druga pod broda po ospie No i ogólnie wiadomo oczyszczanie na pewno by się przydało i cos pomogło |
||
|
|
|
#4408 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a co do kasjera to jakos z rozmowy wyszlo ale moj tez zdcydowanie jest facetem a nie mezczyzna:| niestety! |
|
|
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja słyszałam ze mikro mozna robic raz w miesiącu bo więcej uszkadza skore . ale nie wiem moze kosmetyczka wie lepiej .
Dziewczyny musze sie zabrac za siebie . Nic mi sie nie chce !! Nie moge wstac na zajęcia juz w tym tyg ni byłam na 2 bo na 9:30 nie wstałam . Wstaje ostatnio o 12 a nawet 13 :/ jak mam czas i cagle bym spała :/ wkurza mnie t bo marnuje strasznie czas . Musze zaczac wczsniej chodzic spac . |
|
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laski
Kurcze ja dalej pod wpływem czaru boba... mówicie że dłuższy i że nie blond... a ja kurcze bym właśnie chciała blond bo ciemny to już nie taki ostry jest, nie chcę skończyć a'la Vikusia Beckham ^^
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

a nie 23 prawie:/ ja jestem pustak senior już :/
Przy mniejszym zwarzywieniu wystarczy mi Kosheen albo Imogen Heap
Głupia baba!! ale ona w ogóle jest dziwna, nie przyrzadza w domu niczego z ryb, kapusty, kalafiora, ... itp., bo śmierdzi! Na Wigilię je tylko owoce morza, bo ryby śmierdzą, ciągle mówi to samo (w kółko opowiada te same historie). Nikt z nią nie chciał siedzieć w biurze, bo jest bardzo konfliktowa i jak tylko zjawiłam się w pracy, to mi przypadło
nie przejmuj się ta baba
mam nawet małe wyrzuty sumienia 

i powiedzialy: no co Ty..?

?