American Girls po raz...IX - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-04, 13:35   #4411
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88
Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Nadrabiam zaległosci

nie Jakos sie nie zgadałysmy jeszcze chociaz omawiałyśmy sie z 10 razy.
kurcze.. nie chce tutaj zle mowic ani urazic kogos..ale chyba sie wasza przyjazn troche zepsula. Wazne w przyjazni sa takie spotkania. A tym bardziej ze tyle razy sie juz umowialyscie.

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Do usług

Dzień dobry

Tequila z rana
Uwielbiam na nia patrzec. Sliczna jest.

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Nana no coś Ty?!?!?! SAMA??? nie wiesz, że bez Teżecika nie powinno się nawet puszczać bąka?

Wlasnie zrobilam spagetti pachnie w calym domu
Dzisiaj znowu czulam sie podrywana.. ale chyba gosciu zwrocil uwage na samochod a nie na mnie bo dopiero mnie zauwazyl jak zamykalam auto pilotem ale niewazne dziaij mam dobry dzien bo sloneczko swieci, cieplo jest i juz mysle o tym jak niedlugo pojde na plaze sie opalac

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 13:36   #4412
Czekolada83
BAN stały

nie mam zdjecia, musialam je usunac hehe, nie dziwie sie wcale
moj dobry humor spowodowany tak sadze zwiekszeniem stezenia d3 w organizmie przerodzil sie w knura z powodu braku pracy nie moglam sie doczekac sciagniecia gipsu, juz go nie mam i nic tak naprawde sie nie zmienilo
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 13:37   #4413
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Ja słyszałam ze mikro mozna robic raz w miesiącu bo więcej uszkadza skore . ale nie wiem moze kosmetyczka wie lepiej .

Dziewczyny musze sie zabrac za siebie . Nic mi sie nie chce !! Nie moge wstac na zajęcia juz w tym tyg ni byłam na 2 bo na 9:30 nie wstałam . Wstaje ostatnio o 12 a nawet 13 :/ jak mam czas i cagle bym spała :/ wkurza mnie t bo marnuje strasznie czas . Musze zaczac wczsniej chodzic spac .
Mam dokładnie to saaaaaamo Niby czasu mnóstwo, ale jak wstane o 12 to nie mam na nic czasu Teraz też siedzę z maską na głowie, a powinnam juz być zrobioona, bo jadę do babci, wczesniej do lumpikow, a potem TZ po mnei przyjeżdza... A ja jak zawsze kilka godzin do tyłu jestem ze wszystkim
Od jutra nastawiam sobie budzik na 9-10, bo muszę sobie jeszcze paznokcie zrobić na rękach i stopach przed weekendem, no i pracy szukać
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 13:45   #4414
verzara
Wtajemniczenie

Miśka ja od tygodnia nastawiam budzik na 9 i nic :/ rano wyłaczam i spie dalej . Zero silnej woli . Jestem zła a siebie . Nawet w taka pogode mi sie z domu nie chce wychodzic . Na wykład nie ide . Ale musze kserówki zrobic . Najcetniej oszlabym spac spowrotem :/
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 13:48   #4415
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to saaaaaamo Niby czasu mnóstwo, ale jak wstane o 12 to nie mam na nic czasu Teraz też siedzę z maską na głowie, a powinnam juz być zrobioona, bo jadę do babci, wczesniej do lumpikow, a potem TZ po mnei przyjeżdza... A ja jak zawsze kilka godzin do tyłu jestem ze wszystkim
Od jutra nastawiam sobie budzik na 9-10, bo muszę sobie jeszcze paznokcie zrobić na rękach i stopach przed weekendem, no i pracy szukać
A ja mam nawet gorzej. nie jestem w stanie wstać po 7 więc nie byłam na zajęciach już od ponad tygodnia jakaś masakra. Śpię do 12 inaczej tragicznie się czuję, nie wiem jak mam to zrobić żeby wstawać o 7 radosna i jeszcze zrobić sobie super śniadanko i prysznic i dopiero wyjść...
Stary 2009-03-04, 13:53   #4416
verzara
Wtajemniczenie

hehe prysznic rano dobry żarty . Ja jak wstaje t sie umaluje ubiore szybko włosy związe i wychodze . Chyba ze mam np na 13 na zajecia to zwleke sie wczesniej no i wtedym ozna o pryysznicu pomysleć .

Jestesm spłukana ale wlasnie sprzedałam dwa ciuszki ;p
Stary 2009-03-04, 13:54   #4417
Miśka84
BAN stały

Może to ta pogoda, ze tak wszystkie???? Zimowa chandra? Ja mam co prawda dobry humor, ale nie jestem jakos w stanie sie ogarnąć, dbam o siebie, ale pomalowanie sie i wyjście z domu urasta u mnei do rangi jakiegoś światowego problemu I do południa w ogóle nie wychodzę z domu, bo nie chce mi sie malować (choć zajmowało mi to zawsze tylko 15 minut) No, ale jakos nie mogę się ogarnąć...
Ale dziś muszę i "chcę" Wysuszyłam włosy, zrobiłam sobie 2 kawą i zaraz idę sie malować Wam też każę!!!!!!!!!!!!!!!! Ruszyć tyłki z domu!!!
Stary 2009-03-04, 13:59   #4418
krokodylek
Raczkowanie

ja też mam problemy ze wstawaniem rano, ale juz się tak przyzwyczaiłam ze wstaje o 7 do pracy, ze wstaje rowno o 7 kazdego dnia i gdy tylko jakimś cudem spie dłużej od razu zle sie czuje
Misia i tak trzymaj
Stary 2009-03-04, 14:03   #4419
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Któraś pytała sie mnie o cyrkonie, a ja zamuliłam. Stąd zamawiałam:

http://www.allegro.pl/search.php?str...3096&country=1

Karuzela z cyrkoniami:

http://www.allegro.pl/item568218351_...ko_5_90zl.html

Ide zaraz robić najazd na lumpki Po raz pierwszy od baaaaaaaaardzo dawna Może cos znajdę, marzy mi sie spódnica z wysokim stanem elegancka
lupki u mnie to już nie radocha niema fajny rzeczy a jak już to drogie bolerko 32 zł a bluzka ładna tunika kolorowa 20 zł tylko nie zauważyli ze ma dziury kopiłam sobie żakiecik wpadający w fiolet dopasowany tylko ma lekkie poduszki i muszę do niego dokupić pasek kurde chyba ładniejsze rzeczy idą do większych miast bo ja jakoś nie mam szczęścia a tez poluje na spódnice w wyższy stanem i kamizelkę.Żakiecik kupiła za 12 zł bo ładnie się nie prezentował na wieszaku a miałam wizje rurki żakiecik z lakierowanym paskiem pod spodem zwykła bokserka i obcasik a jak na wieczór to kopertówka albo mała torebeczka

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
hej laski
Kurcze ja dalej pod wpływem czaru boba... mówicie że dłuższy i że nie blond... a ja kurcze bym właśnie chciała blond bo ciemny to już nie taki ostry jest, nie chcę skończyć a'la Vikusia Beckham ^^
ja bym chciała bardzo boba z uniesionym tyłem lekko natapirowanym i czarne włosy ale włoski mam cienkie
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:10   #4420
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
ja bym chciała bardzo boba z uniesionym tyłem lekko natapirowanym i czarne włosy ale włoski mam cienkie
Myślałam że bob jest dobry na cienkie włosy... Bo to wycieniowanie z tyłu sprawia że włosy się odbijają od skóry głowy... Zresztą wystarczy popatrzeć właśnie na V. Beckham. Ona ma 5 włosów na krzyż...
Stary 2009-03-04, 14:12   #4421
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
lupki u mnie to już nie radocha niema fajny rzeczy a jak już to drogie bolerko 32 zł a bluzka ładna tunika kolorowa 20 zł tylko nie zauważyli ze ma dziury kopiłam sobie żakiecik wpadający w fiolet dopasowany tylko ma lekkie poduszki i muszę do niego dokupić pasek kurde chyba ładniejsze rzeczy idą do większych miast bo ja jakoś nie mam szczęścia a tez poluje na spódnice w wyższy stanem i kamizelkę.Żakiecik kupiła za 12 zł bo ładnie się nie prezentował na wieszaku a miałam wizje rurki żakiecik z lakierowanym paskiem pod spodem zwykła bokserka i obcasik a jak na wieczór to kopertówka albo mała torebeczka

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Dlatego ja do lumpków chodzę raz na poł roku, bo tam droższe ciuchy niż na wyprzedażach No, ale czasem laski takie tam cuda wyrywają, że dzis sie przejdę, mam akurat 3 lumpki koło siebie, w 1 są nowe ciuchy
No i sa po drodze do mojej babuni Przejde się 3 przystanki na pieszo dla zdrowia

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-03-04 o 14:14
Stary 2009-03-04, 14:14   #4422
LilyHoney
Zadomowienie

Mi się strasznie podobają takie boby jak VB czy Rihanna miały, ale samej mi już szkoda robić, bo zapuszczam włosy. Może zrobię sobie na dłuższych ale to za jakiś czas
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:17   #4423
Miśka84
BAN stały

Cytat:
A ja mam nawet gorzej. nie jestem w stanie wstać po 7 więc nie byłam na zajęciach już od ponad tygodnia jakaś masakra. Śpię do 12 inaczej tragicznie się czuję, nie wiem jak mam to zrobić żeby wstawać o 7 radosna i jeszcze zrobić sobie super śniadanko i prysznic i dopiero wyjść...
A tak w ogóle to Ty studiujesz za granicą?
Stary 2009-03-04, 14:20   #4424
verzara
Wtajemniczenie

u mnie w tamtym roku miesci otworzyli taki duuuzy . I były na wakacjach tam swieetne rzecyz zawsze wychodziłam zadowolona z conajmniej 4 rzeczami . B yło suuuper . Dzięki temu mialam tak duuzo ciuszków . Teraz niestety w lumpku juz jest wiecej ludzi niz rzeczy chyba :/ masakra . Baki si rzucaja strasznie na wszystko . Musze tu w Krk sie wybrac tylko nei wiem gdzie bo nigyy nie byłam .
Stary 2009-03-04, 14:22   #4425
Zuziunia
BAN stały

Nie mam kiedy nadrabiać

Zaraz zabieram się za porządek w notatkach...bo potem nauka ciężko idzie.

Kupiłam sobie dzisiaj 2 cienie artdeco, bronzer z loreala, ładniutki i błyszczyk...wiosna idzie

byłam u fryzjerki ale powiedziała żebym jeszcze m-c poczekała z malowaniem odrostów.

Na wieczór jestem umówiona
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:28   #4426
verzara
Wtajemniczenie

ja dzis tez musze zroic porządek w tych wszystkich moich papierach po sesji . No i mam 6 rysunków do narysowania !! jak ja to zrobie . I juz nauka z chemi ;/
Stary 2009-03-04, 14:32   #4427
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
A tak w ogóle to Ty studiujesz za granicą?
Tak Edinburgh
Stary 2009-03-04, 14:33   #4428
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
ja dzis tez musze zroic porządek w tych wszystkich moich papierach po sesji . No i mam 6 rysunków do narysowania !! jak ja to zrobie . I juz nauka z chemi ;/
a co to za rysunki?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:37   #4429
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Edinburgh
łaaa tez tam ajde ale dopiero na 2 roku;p;p

Bo sie po 1 zagapilam z UCASEM a po 2 strasznie duzo kassy na to idzie;/
a na jakim uniwerku jestes?

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:40   #4430
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
a co to za rysunki?

A jakies techniczne . Z grafiki inzynierskiej . Ale nawet nie wiem jakie jeszcze ;p
Stary 2009-03-04, 14:44   #4431
Lainathiel
Wtajemniczenie

U. Stevenson ale zmieniam w przyszłym roku najprawdopodobniej na Napier'a lub College of Art.
A Ty gdzie się wybierasz?
Stary 2009-03-04, 14:46   #4432
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
U. Stevenson ale zmieniam w przyszłym roku najprawdopodobniej na Napier'a lub College of Art.
A Ty gdzie się wybierasz?
ja chcialam albo na Napiera wlasnei albo do Queen Margaret ;D;D zobaczymy jak to bedzie...a ciezko z kasa ? bo moi rodzice niby maja i raczje bylo by ich stac ale ja juz neichce na studiach brac od nich wszytskiego...wolalabym sobie zapracowac na oplate za studia

Stary 2009-03-04, 14:46   #4433
verzara
Wtajemniczenie

jaki kierunek studiujesz ??
Stary 2009-03-04, 14:48   #4434
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Usuwa ja miałam jedna bliznę na drugiej, zero zdrowej gładkiej skóry.
Tylko wiem, że jest kilka typów mikro: diamentowa , korundowa i piaskowa (chyba??). Nie wiem czy kosmetyczki robią takie same lak lekarze. U mnie pomimo głębokiego (tak mi się wydaje skoro zupełnie spłyciły mi głębokie blizny) złuszczania nie miałam ani zaczerwienień ani strupów itp.
I też robiłam raz w miesiącu.
a pamiętasz może ile miałaś tych zabiegów i jakie? to zapytam kosmetyczki jaki ona zastosuje i będę miała porównanie...ale faktycznie, może kosmetyczki stosuja inną mikro
Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
pomogla!! jak sie co drugi dzien jej uzywa i dosyc dlugo sciera tak ponad minute to cera jest gladsza, jasniejsza, pory mi sie splycily i skora ogolnie jest taka odblokowana. wiadomo ze najlepiej byloby do tego dolozyc jakis kwasik.. ja wlasnie effeclar k od tygodnia zaczelam uzywac zeby pomoc troche zaskornikom zniknac ale on slaby jest. najlepsze efekty widzialam jak robilam mikro a zaraz po nakladam maske aspirynowa ale gabi sie mnie wtedy bala jak z nia na buzi siedzialam i przestalam ja stosowac. tylko zero opalanka ma sie rozumiec.. poszukam zdjecia jakie plamy mialam jak po mikro i effeclar chodzilam na solarke, masakra!!
czy ta maska aspirynowa serio na zaskórniki pomaga?? kurczę, chyba zacznę ją stosować, oby moja skóra się nie zbuntowała jak zacznę ją tak męczyć
Stary 2009-03-04, 14:50   #4435
Lainathiel
Wtajemniczenie

U. ja na chwilę obecną nie biorę kompletnie nic od rodziców. Zwłaszcza teraz kiedy funt jest okropnie drogi i musieliby chyba całą wypłatę na mnie oddawać. Generalnie nie ma tragedii, można spokojnie zarobić i mieć jeszcze na inne potrzeby, trzeba tylko w miarę zachować rozsądek :P Jeśli chodzi o studia to płaci mi rząd, więc za to nie płacę. Właśnie w szkocji w odróżnieniu od anglii za studia nie trzeba płacić. Wystarczy zaaplikować do SAAS.
verzara nie wiem czy pytanie do mnie. obecnie studiuję art&digital design, zamierzam się przenieść na architekturę wnętrz w bliższej lub dalszej przyszłości ^^ (oby tej bliższej)

Edytowane przez Lainathiel
Czas edycji: 2009-03-04 o 14:51
Lainathiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:54   #4436
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
U. ja na chwilę obecną nie biorę kompletnie nic od rodziców. Zwłaszcza teraz kiedy funt jest okropnie drogi i musieliby chyba całą wypłatę na mnie oddawać. Generalnie nie ma tragedii, można spokojnie zarobić i mieć jeszcze na inne potrzeby, trzeba tylko w miarę zachować rozsądek :P Jeśli chodzi o studia to płaci mi rząd, więc za to nie płacę. Właśnie w szkocji w odróżnieniu od anglii za studia nie trzeba płacić. Wystarczy zaaplikować do SAAS.
verzara nie wiem czy pytanie do mnie. obecnie studiuję art&digital design, zamierzam się przenieść na architekturę wnętrz w bliższej lub dalszej przyszłości ^^ (oby tej bliższej)
o jaa to ja jakos zle w necie wszystko kurde szukalam ;/;/ ale tam tez obowiazuje ten termin co w Anglii na UCasie nie ??

Stary 2009-03-04, 14:54   #4437
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
a pamiętasz może ile miałaś tych zabiegów i jakie? to zapytam kosmetyczki jaki ona zastosuje i będę miała porównanie...ale faktycznie, może kosmetyczki stosuja inną mikro

czy ta maska aspirynowa serio na zaskórniki pomaga?? kurczę, chyba zacznę ją stosować, oby moja skóra się nie zbuntowała jak zacznę ją tak męczyć
pomagatyle że ja boje sie ja robic po mikro zawsze czekam jakieś 2 tyg zeby ja zrobicale bardzo pomaga, jak dla mnie jest rewelacyjna
Stary 2009-03-04, 15:03   #4438
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
o jaa to ja jakos zle w necie wszystko kurde szukalam ;/;/ ale tam tez obowiazuje ten termin co w Anglii na UCasie nie ??
Jeśli na przyszły rok (2009/2010) to podejrzewam że już po terminie, ogólnie są 3 daty, pierwsza na medycynę, druga na wszystkie pozostałe oprócz daty 3 która jest na artystyczne. Medycyna jest do października czyli gdybyś złożyła koło sierpnia-września to dopiero na przyszły rok to sie liczy, czyi np składasz w tym roku 2009 to składasz na rok 2010/2011. Drugi termin jest chyba koło stycznia, a 3 w marcu.
Stary 2009-03-04, 15:08   #4439
eveline01
Rozeznanie

Heloo Śliczności

ale piękna pogoda dzisiaj ani jednej chmurki na niebie aż humorek podskoczył, zaraz lecę do fryzjera zrobić grzyweczkę , potem w domu farbowanko na moją hebanową czerń ukochaną I mam dziś mega motywację do cwiczeń i w ogóle,chyba ta pogoda tak na mnie wplynęła dziś

Lainathiel szkoda Twoich włosków obcinać na boba ale jak masz ochotę to rób wlosy zawsze odrosną a Ty masz idealną buzke do tej fryzury , taką pociągłą o ile dobrze zauważyłam.Bob super się prezentuje i wg. mnie jest jak najbardziej AG i sexy i w ogóle

lece prostować wlosy

tak w ogóle co się dzieje z Natural? brakuje jej tu

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 15:10   #4440
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli na przyszły rok (2009/2010) to podejrzewam że już po terminie, ogólnie są 3 daty, pierwsza na medycynę, druga na wszystkie pozostałe oprócz daty 3 która jest na artystyczne. Medycyna jest do października czyli gdybyś złożyła koło sierpnia-września to dopiero na przyszły rok to sie liczy, czyi np składasz w tym roku 2009 to składasz na rok 2010/2011. Drugi termin jest chyba koło stycznia, a 3 w marcu.
noto tak jak Anglia ten drugi termin jest do 17 stycznia ;p Pozniej etz mozna ale sa nikle szanse na dostanie sie )ale ja juz postanowilam ,ze 1 rok koncze w PL i potem wyjezdzam na erasmusa )

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości