|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Zapraszam do udziału we flaszkach.
Musk Etro 3,45zł/ml gwaihally – 20ml Hexxana – 10ml beata11 – 10ml kasiulka - 10ml zeldee - 10ml mettemarit - 10ml L.T.Piver Un Parfum d'Adventure 2,6zł/ml gwaihally – 20ml beata11 – 10ml mettemarit - 10ml Mechant Loup L'Artisan 3,55zł/ml magdulenka - 30ml gwaihally - 15ml Kiepsko wygląda zebranie pełnych list, więc zaczynam myśleć nad planem B. Może czynem społecznym każdy zwiększy trochę działkę w Musk Etro to przynajmniej ta butelka zejdzie. Ludziska! To najpiękniejsze czyste piżmo pod słońcem!!! Kto nie znam a lubi piżmo niech się nie wacha! A Piver przypomina nieco brutalniejszą Theoremę klasyczną. A Wilczka to chyba prawie każdy zna... Zapraszam!!! Może poprosiłabym Favkes albo kogoś ze zniżką o zakupy, to troszkę taniej by wyszło...
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się do Ciebie będę musiała o atomiki uśmiechnąć wkrótce |
|
|
|
|
#4564 |
|
Rozeznanie
|
ja się mogę dopisać na 10 ml piżma Etro.
|
|
|
|
#4565 |
|
Rozeznanie
|
A co wy tak z tą zniżką?
Na swoim przykładzie wiem, ze zniżkę dostaje każdy już przy pierwszych zakupach. Pani wklepuje dane w komputer , mają w bazie i wsio...zniżka zawsze jest
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to od kwoty zakupu zależy. Powiedzmy 3% za zakupy powyżej 1000 zł?W sprawie AMBRE FETICHE - dziś wysyłam paczki do wszystkich oprócz Tezy - nadal nie mam adresu. Rywko, dzięki serdeczne za przelew Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-03-04 o 13:01 |
|
|
|
|
#4567 |
|
czyli Endżi
|
Wszystko popakowałam, za 10 minut wybiegam z domu mając nadzieję, że na poczcie nie będzie gigakolejki i zdążę na pociąg
![]() Została mi tylko Katt Kocie, dzisiaj policzę ile mam Ci do zwrócenia i jutro posyłam paczuchę.Jeśli są chętne na obejrzenie fotki to informuję, że znajduje się ona w najnowszej notce pod linkiem w podpisie
|
#4568 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Jejku, ja jestem strasznie ciekawa tego zapachu, tylko trochę drogie jak na branie w ciemno może tak z 5 ml wstępnie- jeszcze poczytam, a może próbka sie trafi do tego czasu ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
jejku ja się łamię, ale : Wilczka nie znam A ten Adventure nie jest zbyt męski w odbiorze?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-03-04 o 13:30 |
||
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, Sabbath bardzo dobrze opisała Wilczka. Dla mnie jest to zupka warzywna z dużą ilościa selera i pietruszki.
|
#4570 |
|
Wtajemniczenie
|
Beatko, bo ta zniżka to jest tylko przy zakupach stacjonarnych. A przy zamówieniach wysyłkowych jest za to gratisowa przesyłka.
|
|
|
|
#4571 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
selera! ![]() to ja dziękuję
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr, paczucha doszła do mnie już dziś
Wszystko pięknie zapakowane, nawet dziurki w atomizerkach zaklejone taśmą Nieżle się z tym wszystkim musiałaś namęczyć. Nic a nic nie wyciekło i wszystko w stanie idealnym.Dziękuję
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4574 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Serdecznie dziękuję za dodatek |
|
|
|
|
#4576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojde za Twoim glosem bo ja kocham pizmo wiec wezme 20ml ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
|
#4577 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A stacjonarnie przy pierwszych zakupach też mi nie dali, choć kupowałam trzy flaszki. Cytat:
Cytat:
Na psich kostkach.
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Moi Drodzy "FETYSZYŚCI"!
Wszystkie odlewki już wysłane - będę wdzięczna za sygnał kiedy do Was dolecą. Przestanę się wtedy martwić, czy wszystko z nimi OK. Ja natomiast dam znać jak dojdą do mnie ostatnie przelewy. Dziś doszedł przelew od Tezy - Michał, bardzo dziękuję EDIT Hisoka, Twój przelew również doleciał - serdecznie dziękuję Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-03-05 o 08:12 |
|
|
|
#4579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Więc mamy tak: Agnyska 50 ml + flacha Soso 10 ml Schachownica 5 ml Polly 5 ml Hexxana 10 - 50 ml w zależności od tego, jak się sytuacja rozwinie To ja w takim razie piszę do tego sprzedającego z prośba o rezerwację. Mam nadzieję, że się zgodzi ![]() Zakupy planuję na kwiecień-maj, sam musze zebrać fundusze.
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O matulu, już się nie mogę doczekać przesyłki.
|
|
|
#4582 |
|
Raczkowanie
|
cbr-ku
doleciało wszystko no i jeszcze na forum publicznym chciałam dodać, że zapakowane było pierwsza klasa!!! Moje pokłony i jeszcze kwiatuszek dla Ciebie
Edytowane przez norah82 Czas edycji: 2009-03-05 o 12:10 Powód: literówka |
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Cbrku, poczta polska mnie zadziwiła. wczoraj wysłałaś, a ja już testuje moje aqua alegorie
![]() zapakowane pkierwsza klasa, nic nienaruszone, nic nie wyciekło. ach!
|
#4584 |
|
never say no to panda
|
jejku, cieszę się, że atomki docierają całe, zdrowe i niewylane, bo już zaczynałam wątpić w uczciwość poczty
![]() czy byłaby szansa załapania się na 5ml Profvmvm? Aniołku - flachy wyglądają cuuudnie
|
|
#4585 |
|
czyli Endżi
|
Pobiegłam dziś z całym tym majdanem na pocztę i myślałam, że mnie tam na miejscu trafi...
Musiałam iść do takiego oddziału gdzie paniusie są strasznie przejęte swoją rolą i przy okazji mają tempo spacerującego ślimaka. Obklejenie znaczkami ośmiu listów poleconych zajęło kobiecie 15 minut a w dodatku powiedziała mi, że tych, których zamknięcie zaklejone jest taśmą ona mi nie przyjmie... Niestety paczka Be miała mniej szczęścia. Babon powiedział, że paczki ubezpieczone muszą być obłożone papierem Już nie miałam czasu biec do papierniczego po papier żeby pakować to na miejscu. Be - bardzo mi przykro - Twoja paczka poleci jutro ![]() Tylko w tym jednym odziale babiszony robią takie szopki
|
#4586 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
np. pół kilowy list, wartośc 200 zł, prio- 9,80zł a paczka 14 zł, jak list bedzie lżejszy to będzie jeszcze taniej
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-03-04 o 19:58 |
|
|
|
|
#4587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4588 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#4589 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4590 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Opakowałam tą flachę w cztery warstwy bąbli i wolne przestrzenie zajęłam papierem No i już wcześniej umawiałam się z Be na paczkę.Trudno - skoro już spakowane to nie ma sensu tego rozbebeszać ![]() Inna sprawa, że wierz mi, że zdecydowanie nie jest to mała paczka ![]() Aha dziewczyny drogie. Dajcie mi znać kiedy dotrą przesyłki - na pw albo w profilu żeby nie siać chaosu w wątku, dobrze ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

Może to od kwoty zakupu zależy. Powiedzmy 3% za zakupy powyżej 1000 zł?
Kocie, dzisiaj policzę ile mam Ci do zwrócenia i jutro posyłam paczuchę.
może tak z 5 ml wstępnie- jeszcze poczytam, a może próbka sie trafi do tego czasu 

Nieżle się z tym wszystkim musiałaś namęczyć. Nic a nic nie wyciekło i wszystko w stanie idealnym.

i jeszcze kwiatuszek dla Ciebie
Już nie miałam czasu biec do papierniczego po papier żeby pakować to na miejscu. Be - bardzo mi przykro - Twoja paczka poleci jutro