|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
Dziękuję i zabieram .. ![]() ![]() ________ no off. Fałszywi przyjaciele to ci, którzy pojawiają się tylko w trudnych chwilach, ze smutną miną, niby solidarni, podczas gdy tak naprawdę twoje cierpienie jest pociechą w ich nędznym życiu. |
|
|
|
|
#4652 |
|
Raczkowanie
|
można prosić takie, które będę mogła ustawić jutro, kiedy będę na koncercie happysad'u? : D
olaa94, peculiarity , CukrowaPanna , DerGraueAllTag , papergirl , honey091 , BoskaPanna , Czarnula4 , Little Ballerina , Onax3 , Miluuu , rebellious , powinnam , Primadonna , lucyferowa , JednaNaMilion, kee, _Anusia_ ? ![]()
|
|
#4653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięęęki ![]() ______________ Ktoś nam ukradł nasze plany dając ból. Sprawa wygląda tak, że jestem w kropce. Śmiała się tylko twarzą. Powtarzała śmiech po innych. Wymyślacie tylko bzdury. Może wymyślicie wehikuł czasu?
Rap nas zmienia, rap kreuje, rap ocenia, rap wibruje. nie ma rapu i nas nie ma - kapujesz!? jedna miłość...dla Ciebie <33 Przepełniona hip-hopem tak jak powierze azotem <33 Edytowane przez tyshe Czas edycji: 2009-03-04 o 21:20 |
|
|
|
|
#4654 |
|
Raczkowanie
|
lucyferowa - dziękuję ! ;*
'Byłem wczoraj w perfumerii i widziałem,
jak kobiety z upodobaniem spryskiwały sobie wewnętrzną stronę nadgarstków, testując nowe pefrumy. Przypatrując się im, poczułem, że bardzo chciałbym pocałować Twoje nadgarstki. Czy ktoś całuje Twoje nadgarstki?' (samotność w sieci.) |
|
|
|
#4655 |
|
Przyczajenie
|
nigdy nie przestanę kochać sposobu, w jaki palisz papierosy.
pachniesz moją radością dobrze dobrze dobrze z tobą jest. a ja leżę na plecach. bo tak najlepiej się tęskni. ale teraz pójdę spać. bo tak najłatwiej. i przyśni mi się Twój zapach. Złap mnie za rękę. I nie puszczaj. Nigdy. <3 Chciałabym do Ciebie przyjechać... tak na całe życie, mogę? ciągle ty.
|
|
#4656 |
|
BAN stały
|
a może jednak ? Ty wiesz swoje . Ja znam prawdę . który to raz mówię że ten raz bedzie ostatnim ? może i nie wiesz najważniejszej rzeczy ... i po raz kolejny wmawiam sobie że bedzie dobrze . w moim świecie byłeś całkiem inny . ale to tylko mój świat , nie rzeczywistość . |
|
|
|
#4657 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ajjj, kolejna kosmiczna dawka opisów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
pulsowania emisja sufit wiruje i dudni podłoga muzyka, która nosi w sobie moc muzyka, która w całość łączy coś muzyka przeciw mentalnej niewoli Wybacz, nic lepszego nie przychodzi mi do głowy.. -Dlaczego Twoje usta smakują tak gorzko? -Bo już Cię nie kocham- odpowiada zimno, racjonalnie. masz dla mnie tego motylka na smyczy, o którego prosiłam? poproszę kilogram uczuć cienko pokrojonych zamknij się! lepiej zjedz sobie ciasteczko tańczą fale kryształowo czystego powietrza mające tak niepowtarzalny aromat tylko przy Tobie potrafię układać w sobie rozsypane klocki
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-03-04 o 22:13 |
|||
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
..eh ile do nadrobienia
![]() ![]() OPISÓW SZTUK KILKA: 'nasze małe-wielkie szczęście.' 'W światłowodzie miłości płynę.' 'Między niebem a ziemią uwięziona. 'zamknij mnie w swoim oddechu.. trzymaj w uścisku na każde jutro.' 'niebo z gwiazd okradnijmy i jedzmy je zamiast chleba.' 'a Kochaaaaasz? a baaaardzo?' 'wisimy na księżycu gwiazdami przypięci.' 'bo Ty wskrzeszasz moje marzenia.' 'Uwielbiam odbijać się od echa Twojego serca.' pzdr. ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2009-03-04 o 21:39 |
|
|
|
#4659 | |
|
Raczkowanie
|
Ja zachwycam no co ty, nie mam czym
za to Twoje to już co innego, uwielbiam;*Cytat:
Pozwolę sobie te ukraść ![]() Kee _Anusia_ - jak zawsze rewelacyjne<3 -- ~~ nad brzegiem siedziała wtulona w obszar bezkresny ~~ z pewnej odległości i po jakimś czasie wszystko staje się smugą drgającego błękitu ~~ wyjechać.. ręce wytrzeć o liście.. wyjechać natychmiast ~~ bez słów nazwiemy to.. co zaczęło się ~~ serce moje milczy, tonę w ciszy..wołam cię ~~ .. cała reszta niepotrzebna..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
|
#4660 |
|
Zadomowienie
|
GRZYB - Dzięki. ;*. ![]() ______ _____ __ Mylisz niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu
Podjęłam ostateczną decyzję: jeszcze się zastanowię Kredka, którą rysuję uśmiech na twarzy powoli się kończy. Zapach perfum i paryski błękit nieba w twoich szafirowych oczach Kochać czasem znaczy poprostu umieć nie być razem... Na białych drzwiach widać ślady wczorajszej miłości Daj mi chociaż kawałek dłoni, jeżeli mi całej nie możesz dać Drzwi mojego serca nie są zamknięte na klucz - wystarczy, ze zapukasz.. ________ _____ _________ Kapsiut - Badzo bym chciała Ci pomoc,ale dzisiaj absolutny brak weny ![]() Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-03-04 o 22:16 |
|
|
|
#4661 |
|
Przyczajenie
|
- zaufanie znaczy tyle co 'ucz się na własnych błędach'.
x: odrzucenie jest czymś okropnym. y: to prawda. -Twój pocałunek? mój smak raju.. -ci, których najtrudniej kochać, najbardziej potrzebują naszej miłości. ______________________ drzwi do percepcji. |
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
NieZTejBajki - dziękuję.
ja Twoim guru ? - zaszczyt ! uwielbiam. <333
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4663 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)Cytat:
Bo tylko oni potrafią być happy i sad jednocześnie -koncert ![]() Długa droga w dół... pod scene ![]() 'miało nie wiać w oczy naaam lalalaaa' -spiewam z happysadem xD ______________ rozłączyło nas życie zbyt szybko. rozłączyło nas życie zbyt mocno. pokonam ból. pokonam strach. nastąpiła dezynfekcja uczuć.
|
|
#4664 | |||
|
Zadomowienie
|
kradne ;]
;*!;] Cytat:
;*Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli tylko chcesz to znajdziesz czas ... ..ciut za mało jest! tylko 2 ;D ale moze komus cos
|
|
#4665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a to kradnę. ![]() cieszy mnie to . ![]() ---------------- Byłeś moją myślą pierwszą, Lądów moich marzeń brzegiem. Dziwna ta miłość w autobusie co tylko trwa przystanków parę, lecz zapisuje dzień na plusie, kiedy pozwala żyć im dalej... zaczerpnięte z wizażu.
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2009-03-04 o 21:56 |
|
|
|
|
#4666 |
|
Raczkowanie
|
Mam małą prośbę macie jakieś opisy co mogę dać na gadu dla chłopaka z którym jestem pół roku a dopiero dziś rano przypadkiem wygadał się że jest śmiertelnie chory i może w każdej chwili umrzeć ;(( Będę wdzięczna
......................... ......................... .. A tak poza tym to śliczne opisy )Lucie je czytać )
|
#4667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko takie coś przychodzi mi do głowy. tak szybko to się stało.. nie myśl że zapomnę. od teraz z każdą chwilą coraz bardziej Cię kocham. 'mój świat' jest zagrożony. to wszystko dzieje się za szybko... cieszmy się tym, co jest. potem może być za późno. nie wiem, czy coś podpasuje. brak veny.
|
|
#4668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy się przyda bo są fajne
|
|
#4669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
total brak veny. ale spróbuję. ![]() utożsamiam się z Nimi .;* / happysad wraz z kryptocytatami. zmieniam świat . na koncercie. podróż z i pod prąd. ![]() z pamiętnikiem młodej zielarki przemierzam świat. tyle. nie wiem, czy pomogłam. ![]() cieszy mnie to.
|
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
wszystkie myśli, uczucia, których nie masz gdzie pomieścić.. tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście. - jak bardzo Ci na nim zależy? - za bardzo, bardziej niż jemu. - odszepnęłam. Przecież wiesz, że mi zależy, mam nadzieję, że uwierzysz. I tylko Twój uśmiech pcha mnie do przodu, by znów myśleć.
|
#4671 |
|
Raczkowanie
|
* Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość.
* Nie zasłużył na to, żeby wiedzieć, że go kocham. * A może wolnością kobiety jest własnie prawo do pozostania ubraną? *...tylko nasza miłość należała do nas. * Opowiem Ci przemilczany akt zapomnienia.
Nikt jej nie obiecał, że raj jest tani... Edytowane przez zemstablondynki Czas edycji: 2009-03-04 o 23:25 Powód: ortografia |
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
lucyferowa , Vivi12399 , tyshe , Primadonna , CukrowaPanna . dziękuję za najmilsze przywitanie na ziemi ! ;* lilyblack masz świetną wenę , czym się inspirujesz? kilka ; zapełniłam pustkę, wiesz, oddychając tobą.
wiesz chcę być tylko szczęśliwa .. z TOBĄ ! - co się tak gapisz? - Chciałem sprawdzić jak wyglądasz o 4 nad ranem. - I ? - Jesteś cudowna! przepraszasz mnie? za to, że wywróciłeś całe życie me? chcębymiłośćzabijała. będziesz mój ? ;* bo wiosna pachnie tobą ! kim jestem że mówisz że mnie potrzebujesz ? otulona samotnością , częstuję się samotnością . moja samotność przypomina czarno-białą tęczę. tak szybko stałeś się ; WSZYSTKIM ! Edytowane przez GRZYB Czas edycji: 2009-03-04 o 22:18 |
|
|
|
#4673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w końcu wizaż to nie komisariat .
![]() trzeba grzecznie. ![]() a opisy serio coraz lepsze masz. ![]() _________ jeżeli myślisz, że mnie złamałeś... to fakt. tylko myślisz.
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
GRZYB: Dziękuje ;**
-ty , ty , ty, i znów TY ! <3 malinoweusta: -ciągle ty. neee: -a może jednak ? -Ty wiesz swoje . Ja znam prawdę . -może i nie wiesz najważniejszej rzeczy ... -i po raz kolejny wmawiam sobie że bedzie dobrze . -w moim świecie byłeś całkiem inny . ale to tylko mój świat , nie rzeczywistość . Kradnę : )) Kapsiut: 'miało być tak pięknie..' i będzie ;D / koncert . ;] o jak ja kocham to miejsce ! ;D/ koncert ;] 'czego chcieć więcej ?! prócz tego co mam ?! // happysad . 'gdzieś pośród sześciu miliardów głów!' ;DD // koncert . 'kogo niosą na swych rękach ? czyje wykrzykują imię?' 'tak czy siak ? nieważne !' ;d // koncertowo może coś się spodoba : )) ________
to nie tak, że dla mnie nie istniejesz.. Masz prawo wyboru. Zawsze. Niby nic a jednak coś. <3 zmysłów aura magiczna Edytowane przez BoskaPanna Czas edycji: 2009-03-04 o 22:31 |
|
|
|
#4675 |
|
Rozeznanie
|
Little Ballerina - dziękuję ;* I niestety nie powstrzymałam się od kradzieży. Ten wpakowałam do kieszeni gdy nikt nie patrzył ;D 'Myślę, że coś się pali. Aaa tak, właściwie to tylko moje serce.'
Miluuu - ojej ;D Gdzie tam świetna ;D Ale zrobiło mi się naprawdę miło ^^ Bo dosyć często sama Cię okradam ;* GRZYB - miło mi ^^ I niezłe opisy jak na początek ![]() Kapsiut: A dziś to ja powyrzynam wszystkich wkoło i zostanę sam na sam ze szczęśliwo-smutnymi. A ja wołam: 'jeszcze, jeszcze, jeszcze...'. Podejrzewam, że po dzisiejszym koncercie również każda moja część ciała będzie potrzebowała porady psychologicznej. Abym się nie uzależniła ;D wybacz, że tylko tyle. Naprawdę ostatnio coś ciężko mi to wszystko idzie ;* ________ A tęsknota, ta mała cholernica, powoduje, że czując Twoje perfumy no obcej osobie, podążam za nią jak cień. Udowadniamy, że w miłości wszystko dozwolone. Nawet związek diabła z archaniołem. Płacz ukryty w szumie fal spłoszony krąży jak ptak kamieniem trafiony spada Jesteśmy największymi grzesznikami, najpiękniejszego grzechu na świecie. Miłości. I zamknęłam serce w starej pozytywce. Nie będzie mi buntować rozumu.! Marmurowa dama Łzy cicho rzeźbią duszę na kształt róży Bo Ty, kotku, jesteś tą na jeden raz. Ja tą, która ten jeden raz pomnoży przez miliony. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-03-04 o 22:39 |
|
|
|
#4676 |
|
Raczkowanie
|
kamisha : ) <3
_ w wydychanym powietrzu półtora promila smutku jeżeli nigdy nie tęskniłeś, to nie mamy o czym rozmawiać pogrzebawszy nasze lepsze dni to takie nieprzyjemne umierac każdego dnia od nowa zamarło serce, gdy zrozumiało sens twego spojrzenia A to ta, która się nie złamała i wystrychnęła życie na dudka, biorąc z niego garściami, podczas gdy ono chciało jej odebrać wszystko. deszcz ma w sobie coś z łez moje nieśmiałe 'kocham cię' zerka na ciebie speszone powiedz mi, jak to jest nie czuć smutku, uśmiechać się rozbabrałam sobie myśli zakwasy mięśnia sercowego wszyłam cię w podszewkę mojego serca, by cię nigdy nie zgubić. ale ty sam odszedłeś. a pusta huśtawka ze zgrzytem płaczu się kołysze ślepnę. nie potrafię dostrzec radości w w podskokach słonecznych promieni. w całość składam roztrzaskane jutro potłuczone uściski rąk nie lubię tak wisieć nad przepaścią upośledzona uczuciowo dlaczego nikt nie mówi, jak żyć? smutek pęcznieje mi w głwoie niepewność moja rośnie jak na drożdżach zazdrość swoim podszeptywaniem kłuje mi umysł chciałabym pójść naprzód, ale nie potrafię, bo twoje macki mam wciąż na plecach.
|
#4677 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym dzwonić do kogoś co wieczór. Nie dzwonie do nikogo. A Ty?
chwilowo było jej dobrze. lubiła go mieć przy sobie - i tyle. Gwiazdkę z nieba i róg księżyca Ci dam. kołysanki-utulanki wydmuszka. |
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() "..you and I flyin' high we climb high high up to the sky..." "show me heaven cover me leave me breathless.." "you've such amazing grace I've never felt this way..." "...już wiem, że od dziś chcę dzielić z Tobą wszystkie moje sny..."
|
#4679 |
|
Raczkowanie
|
grzyb - dziękuję Ci bardzo
![]() papergirl - ojj. nie zauważyłam kurde. głupio mi tak. znowu Cię okradłam <3*DREAMS*** - nie ! właśnie nieustannie mnie zachwycasz <3 też Uwielbiam ;*kapsiut - przepraszam, ale jakoś nie mogę nic wymyśleć sensownego =* bananowalska - nie ma sprawy. też kilka ukradłam, więc jesteśmy kwita <3Kurz zaczął spadać na dywan z komody, tworząc dziwne kształty serc Dobra chodźmy już spać kochanie, bo mam ochotę na przytulanie Błyszczysz Mój Drogi Zostawiam Cię teraz, wrócę za rok, może już będziesz mężczyzną Teraz już nikt nie zechce kaleki. Po poprzednim związku odniosłam pewną urazę – straciłam serce.. Ta cisza zabiera Ci mnie Skaczące tętno, zarumienione policzki, gdy przechodzisz obok Czemu musisz być aż do tego stopnia atrakcyjny? Ignorowanie Cię jest niemożliwe Kolejny pretekst by tylko z Tobą zostać __________________ Dzień dobry, poproszę 1kg uśmiechu a może być nawet 10 kg, bo często go brak w domu, lepiej mieć na zapas, a jest może paczkowane szczęście? Poproszę 7. Na każdy dzień tygodnia.
|
|
#4680 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przez noc coś dodam jak przyjdzie mi wenaa bo narazie mi jej brakk . A chce coś napisac w formie opowiadaniaa . a te u góry zabieram ![]() Cytat:
Bez off : * nadmiar wody w organizmie . * - masz rację kochany , wygrałeś tę walke .. - Ale wojna jest moja . * To będzie dobry dzień , to będzie piękny dzień ..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.