|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
bry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej styl- to pisanie ogólne (dla mnie często niezrozumiałe),a w razie braku argumentów czepianie sie słówek,lub okręcanie kota ogonem. nie potrafi grzecznie spytac się,jesli czegoś nie rozumie,tylko zaczepia "zaczepnym tonem,"czyt.riposta do EVY. jam prosta kobieta,nie zawsze rozumiem zawiłości wypowiedzi np. siny,czy hultaja.czesto czytam po kilka razy i nic. lubię cięty język SANTOS-A,szpiega,czy EVY-je potrafię zrozumiec bez korzystania ze słownika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Kumasz bazę ?
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Masz u mnie browarka (albo Martini, bo za mną chodzi) ![]() O niczym bardziej nie marzę, niż o samochodzie z automatyczną skrzynią biegów ![]() No może jeszcze o dobrej pracy, własnym mieszkaniu, spotkaniu księcia itd. Cytat:
Kolejne dobre wieści, może jednak ten dzień nie jest taki zły ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
|
Cytat:
Mam Martini White ![]() Właśnie dlatego kupiłam automatica ![]() ![]() No ten dzień nie był wcale taki zły....
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Konto usunięte
|
Gratuluję prawa jazdy, wyzdrowienia, regulowanych hormonów i innych pozytywów dnia dzisiejszego
![]() Ja mam dzień dupiaty, dawno nie miałam tak złego. Źle spałam (zatoki zatkane, dusiłam się całą noc), potem wracając z dzieciakami z kina jedno dziecko schowało się między 2 dorosłymi i nie wysiadło na przystanku. Darłam się w tramwaju że wysiadamy, klasa wysiadła, ja i 2 koleżanki też, liczymy dzieci a tu jednego brakuje. Więc jedna zgarnęła dzieci do szkoły, ja z drugą pobiegłyśmy na ostatni przystanek (na szczęście wysiadamy na przedostatnim), dziecka nie ma, mówią ludzie, że przeszło przez jezdnię i się w stronę szkoły wróciło. No to się uspokoiłam trochę i bardzo brzydko o nim całą drogę myślałam. W szkole mu tak nagadałam, że miał łzy w oczach. Moja wina oczywiście też jest, ale nie jestem w stanie trzymać każdego dziecka za rękę w trakcie wysiadania. Potem z ojcem jego gadałam, mówi, że tak samo jest w domu - dzieciak odlatuje, zamyka się w swoim świecie i nic do niego nie dociera, rozkojarzony kompletnie. Muszę na przyszłość pamiętać o tym. Potem dentysta i 240zł nie moje, i na koniec dnia pożarłam się z lubym tak, że szok. Padły nieprzyjemne słowa, mam teraz wrażenie, że on chce ślubu wyłącznie "bo już najwyższa pora", że wcale nie chodzi tu o żadne uczucie, bo kurna za przeproszeniem odgrzanie ogórków konserwowych w mikrofali nie jest chyba wielką zbrodnią? A usłyszałam, że zachowałam się jak idiotka, na co powiedziałam, że zachowuje się jak rozkapryszony gówniarz i nie życzę sobie takich tekstów do mnie i dalsze teksty mogą szybko związek zakończyć. No to odpowiedział, że "niech zakończą". Po prostu czuję się dennie i nie wiem co mam robić. Fuck. K mać i odrosty. I co tam jeszcze. A teraz idę ryczeń bo nie za bardzo wiem, co zrobić. A jeszcze przyjaciółka miała dzisiaj operację i wykryli jej jakieś zmiany w jamie brzusznej. Za dużo tego jak na jeden dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
BAN stały
|
Dawno się nie odzywałam,ale jakoś ostatnio nie potrafie się wbić w rozmowe.Noi niezbyt mam dzisiaj humor,dostaliśmy z tż-tem smutną wieść.O tym napisalam w nowym wątku,w naszym klubie.
Gratulacje luno. ![]() ![]() szajajabo,oj bardzo mi przykro. ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-03-04 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
biedna szajabo
![]() ale pamiętaj,że po pochmórnym dniu przychodzi słoneczko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
BAN stały
|
Coś na poprawe humoru/ów.Najlepiej dzisiaj kumpel się mnie pyta czy chce piwo.Odpowiedziałam,że nie chce.Zgadnijcie co mi powiedział.
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-03-04 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podziel się. Chodzi za mną ostatnio bardzo, a coś ciągle kupić nie mogę ![]() szajbuś ![]() ![]() ![]() ![]() Czy moje Moherki badają swoje piersi? Czy pamiętają o USG raz w roku, cytologii co pół roku lub rok od biedy, czy co miesiąc robią samobadanie piersi? Wzywam do akcji "zdrowie kobiety najważniejsze" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Konto usunięte
|
No raczej nie przeprosi, siedzi nadęty przed kompem. Z jednej strony niedopuszczalne jest dla mnie takie odezwanie się, z drugiej żal mi go - to musi być strasznie ciężkie życie, tak się przejmować byle pierdołami
![]() Nie, nie badam się regularnie - niestety. Ale jestem an dobrej drodze, zaczęłam regularnie do dentysty chodzić. I mam namiary na świetnego gine. |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Konto usunięte
|
Szaja biedulko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z radości wszystkim polewam (wedle życzenia).
![]() Szaja, sytuacja bardzo przykra. ![]()
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szajbo - ja mam trochę tak jak twój TŻt też mówię mojemu facetowi, że ten ślub bo tak wygodniej - odbiór korespondencji, wizyty (odpukać ) w szpitalu, ewentualne dziedziczenie, bo tyle czasu już razem zmarnowaliśmy i td... a przecież naprawdę chodzi o to, że jestem z Nim szczęśliwa i nie chcę bez niego żyć - więc Szajbo może twój TŻt mówi jedno a myśli coś znacznie milszego ![]() acha i też mu czasem mówie, że w razie czego ja mogę odejść - wiem podła jestem, ale to przez tą jego rodzinkę, oni sprawili, że na samo słowo ślub robię się nerwowa...
![]() Edytowane przez Wisienki Czas edycji: 2009-03-04 o 20:01 Powód: u |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11279533]Gratuluję prawa jazdy, wyzdrowienia, regulowanych hormonów i innych pozytywów dnia dzisiejszego
![]() Ja mam dzień dupiaty, dawno nie miałam tak złego. Źle spałam (zatoki zatkane, dusiłam się całą noc), potem wracając z dzieciakami z kina jedno dziecko schowało się między 2 dorosłymi i nie wysiadło na przystanku. Darłam się w tramwaju że wysiadamy, klasa wysiadła, ja i 2 koleżanki też, liczymy dzieci a tu jednego brakuje. Więc jedna zgarnęła dzieci do szkoły, ja z drugą pobiegłyśmy na ostatni przystanek (na szczęście wysiadamy na przedostatnim), dziecka nie ma, mówią ludzie, że przeszło przez jezdnię i się w stronę szkoły wróciło. No to się uspokoiłam trochę i bardzo brzydko o nim całą drogę myślałam. W szkole mu tak nagadałam, że miał łzy w oczach. Moja wina oczywiście też jest, ale nie jestem w stanie trzymać każdego dziecka za rękę w trakcie wysiadania. Potem z ojcem jego gadałam, mówi, że tak samo jest w domu - dzieciak odlatuje, zamyka się w swoim świecie i nic do niego nie dociera, rozkojarzony kompletnie. Muszę na przyszłość pamiętać o tym. Potem dentysta i 240zł nie moje, i na koniec dnia pożarłam się z lubym tak, że szok. Padły nieprzyjemne słowa, mam teraz wrażenie, że on chce ślubu wyłącznie "bo już najwyższa pora", że wcale nie chodzi tu o żadne uczucie, bo kurna za przeproszeniem odgrzanie ogórków konserwowych w mikrofali nie jest chyba wielką zbrodnią? A usłyszałam, że zachowałam się jak idiotka, na co powiedziałam, że zachowuje się jak rozkapryszony gówniarz i nie życzę sobie takich tekstów do mnie i dalsze teksty mogą szybko związek zakończyć. No to odpowiedział, że "niech zakończą". Po prostu czuję się dennie i nie wiem co mam robić. Fuck. K mać i odrosty. I co tam jeszcze. A teraz idę ryczeń bo nie za bardzo wiem, co zrobić. A jeszcze przyjaciółka miała dzisiaj operację i wykryli jej jakieś zmiany w jamie brzusznej. Za dużo tego jak na jeden dzień.[/quote] Widzę, że wszystkim teraz z malymi wyjątkami pod górkę. Nie jest to dobry czas. Tak kiepskiego okresu nie mialam już od ladnych 4 lat. Wszystkie problemy się zbiegają, rzeczy się nawarstwiają. Wcale się nie dziwię, że w zimie jest największy procent samobójstw. Trzymaj się cieplutko kochana ![]() Haftuję kubusia i wszystko mam w tyle! Wszystkim pozostalym moherom radze to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11280226]
Nie, nie badam się regularnie - niestety. Ale jestem an dobrej drodze, zaczęłam regularnie do dentysty chodzić. I mam namiary na świetnego gine.[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Raz w miesiącu- zaraz po miesiączce- namydlone w wannie, czy pod prysznicem, miejsce przy miejscu badamy piersi! Jeśli macie regularną miesiączkę i wiecie kiedy to będzie, ustawcie sobie przypomnienie w komórce, jeśli nie wiecie, naklejcie naklejkę na podpaskach, na żelu pod prysznic, na czymkolwiek- byle pamiętać i badać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | ||
|
Ty moja kumo.... ![]() Cytat:
Ja lubię Wyraka... co do pozostałych pani Si.ra z kotem na ten przykład, to przerost formy nad treścią i tu się zgadzam z Margo. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11279533] Ja mam dzień dupiaty, dawno nie miałam tak złego. Źle spałam (zatoki zatkane, dusiłam się całą noc), potem wracając z dzieciakami z kina jedno dziecko schowało się między 2 dorosłymi i nie wysiadło na przystanku [.....] Za dużo tego jak na jeden dzień.[/quote] Szaja, ![]() Cytat:
Dzielę ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11280226]No raczej nie przeprosi, siedzi nadęty przed kompem. Z jednej strony niedopuszczalne jest dla mnie takie odezwanie się, z drugiej żal mi go - to musi być strasznie ciężkie życie, tak się przejmować byle pierdołami ![]() Ja ekspertem od związków nie jestem..... dalej w Clubie... TAK... i kontynuacja w Clubie.
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Konto usunięte
|
Daria - mi też możesz przywalić, bo ani do gina ani się nie badam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
tag: nie jemy gofra
![]()
#2156 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, gdzie się gofer podział/a?
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety mammografia niczego nie wykazala... byla źle przeprowadzona i tyle. Wszystko skończylo się dobrze- ale bylo groźnie. Nie można niczego lekceważyć bo potem efekty są oplakane. Wirlandia, chyba o Imperka Ci chodzilo- ale ja też z przyjemnością Ci przywalę jak nie zaczniesz swojego zdrowia poważnie traktować! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
|
Wysłałam zaproszenie do MBC, ale nie ma odzewu ![]()
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kobiety po 37 roku życia powinny robić i USG i mammografię. Mammografia niestety często nie jest dokładna, dlatego ważne są oba badania. Sama dziś w OSDCP spotkałam kobietę, która robiła regularnie mammografię i było czysto, dopiero po USG właśnie okazało się, że ma raka ![]() U młodszych kobiet (i tych z małymi piersiami) mammografia za dużo nie da i u nich robi się raczej USG. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.