![]() |
#1171 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
![]() ![]() A co na to Twój mąż? Jeśli macie zapas kasy na to sportowe i Wam się obojgu podoba, to bierzcie je ![]() Co do obiadu, to jak przeczytałam Twoją odpowiedź to się zastanowiłam, bo to kupa kasy, ale nie ma co sobie teraz głowy zawracać, będę główkować w maju, jak będą się drukować zaproszenia. A do tego czasu to pozmieniam jeszcze zdanie z 200razy ![]() ![]() ![]() Kitek, no ciekawe gdzie uciekły pozostałe PM ze Śląska? Jak tak dalej pójdzie to zmienimy nazwę wątku na "Ślubne dylematy Kitka, LadySith, Katuni i SSR i nowych PM" ![]()
![]() |
#1172 |
Raczkowanie
|
Ja sobie Was w ukryciu podczytuję, do ślubu jeszcze tyleeee czasu to nie mam się za bardzo co udzielać. Z nowości u mnie - mamy fotografa, umowa podpisana. http://www.lukaszbaranski.pl/galerie.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co dziś jedziemy do Rudy Śl. pogadać z wodzirejem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wodzirej, no no no, a on dodatkowo do DJ, czy tylko wodzireja bierzecie? Cytat:
![]()
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha no i remont od środy zaczynam. No i tyle z przygotować ślubnych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
ja to sie teraz tak srednio udzielam bo w sumie to zostały mi same pierdoły do załatwienia,
ale jak wiadomo, nad takimi bzdurkami to się najwięcej czasu spędza... ![]()
#1177 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11245360]Mamy wybrane zaproszenia:[/quote]
ladne, eleganckie i skromne ![]()
#1179 |
Konto usunięte
|
Tekst po prawej stronie, a po lewej malutki wzór taki jak na wierzchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Raczkowanie
|
Właśnie bardzo spodobały mi się prace tego Pana i w ogóle super gość- konkretny i "taki, jak trzeba". Ofertę też ma bardzo rozsądną, bo fotografuje od przygotowań po oczepiny i plener (my chcemy w inny dzień) i w komplecie z albumem+CD 1500zł (mam nadzieję, że tu jakichś tajnych tajemnic handlowych nie zdradzam)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11245360]A na przykład chorują, smarkają, kaszlą i zbijają temperaturę ![]() Mamy wybrane zaproszenia:[/quote] Grypa sezonowa? - wracaj do zdrowia szybciutko A zaproszenia bardzo ładne, elegancki i z umiarem - a mają personalizację gości "automatyczną" czy ręczną piórem? ![]() Edytowane przez malinowe pole Czas edycji: 2009-03-02 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Konto usunięte
|
Wypisują tekst i zostawiają miejsce na wpisanie nazwiska. Mnie to pasuje
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 |
Raczkowanie
|
Tylko proszę - wypisujcie nazwiska piórem. jestem uczulona, jak ktoś takie eleganckie rzeczy próbuje długopisem wypisać. (Tak wiem, że to nie do końca racjonalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Rozeznanie
|
SSR
Niby to jest jeden taki dzień w życiu, ale....nie ma co przesadzać. Ostatecznie zostajemy przy Citroenie, wolę tę różnicę dołożyć do wakacji. Za 400zł to już będę 2 albo 3 wycieczki fakultatywne.
#1184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kitek a masz może namiary na tego gościa od aut sportowych, bo my wlaśnie takiego szukamy a TŻ to marzy o porsche ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() szajajaba ładne zaproszenia, takie skromne, klasyczne ![]()
![]() |
#1186 |
Rozeznanie
|
Nombre
www.docar.com.pl Oni są z Wrocławia. 1100zł za 4-5h, dojazd do młodych do 80km. Powyżej 80km trzeba płacić za odjazd. Najlepiej wysłać do nich maila z zapytaniem o termin i podać lokalizacje SSR U mnie też z gośćmi krucho. 70osób, bo inaczej się im niby nie opłaca robić wesel czy coś. No to teraz byśmy musieli nieźle kombinować. Swoją drogą, dla mnei taki wymóg, to jest trochę chore. No ale nic, nie ja jestem właścicielką tegoż lokalu. Ja czasem nie nadążam za ludźmi. Nie robiliśmy wesela, źle. Każdy się dopytywał, kiedy wesele, kiedy wesele. Teraz robimy weselicho i też źle. Obłęd. Ale ja się nie przejmuję, bo wychodzę z założenia, że wesele jest dla nas i przede wszystkim my sie będziemy dobrze bawić. Jeszcze mamy 6 osób, które bardzo się cieszą z naszego wesela. Więc dla nas 8 warto to robić. A reszta? Od nich samych zależy czy przyjdą z dobrym nastawieniem czy złym. Jak będą niezadowoleni, do tylko do siebie potem niech mają pretensje, że się źle bawili.
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-09-08 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
No więc oficjalnie dołączam się do Waszego grona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Rozeznanie
|
Witam kolejną pannę młodą
![]() Jak przygotowania? Masz już jakąś suknię na oku?
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-03-04 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
oo, kitek zmiana avatarka
u mnie postępy kiepsko :/ bylam u jubilera i te obraczki, ktore mamy do przetopienia to za mało :/ potrzebuję jeszcze dozbierać lub dokupić złota :/ w domu juz przekopalam wszystkie szkatulki i znalazly sie tylko 2 samotne kolczyki :/ nadzieja w rodzinie mojego ![]() ale za to cena uslugi jest w porzadku - 250 zl robocizna i 40 zl usluga grawerowania ![]()
![]() |
#1190 |
Rozeznanie
|
Tak, zmieniłam avatarka, bo tamten mi się znudził.
To i tak masz fajnie z tymi obrączkami. Ja sobie piszę jeszcze na innym wątku ślubnym (na kafeterii) i tam jak dziewczyny zaczęły pokazywać to od 2tyś w górę. Potem zaczęłam sobie przeglądać stronki z obrączkami i te co mnie by się podobały to kosztowałyby ponad 3tyś. Masakra! Teraz tych modeli tyle, że idzie oszaleć. A te obrączki co my mamy, to kosztowały 1,600 (to już myślałam wtedy że to strasznie dużo) i okazało się, że jedna dziewczyna chce takie same u tego samego jubilera co my zamawialiśmy. I gościu jej powiedział, że one kosztuję 2,600. \ W ciągu 3 lat cena poszła w górę o 1tyś My musimy nasze dać do odnowienia, co będą ładnie błyszczeć 01.08. To około 50zł będzie kosztowało.
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-03-04 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Przyczajenie
|
Uaktywniam się po przerwie
![]() termin ślubu ustalony: 25.06.2010 (piątek) Wesele: Pałac Kawalera w Świerklańcu - ok. 60 osób (połowa ze Śląska, połowa z Wielkopolski) Ślub cywilny: USC w Świerklańcu - w tym samym parku co Pałac Kawalera - chociaż będę próbowała "załatwić" aby urzędnik udzielił nam Ślubu w Pałacu - bo w samym urzędzie nie zmieszczę wszystkich gości, a bardzo mi na tym zależy. Zespół - jeszcze nie załatwiony, [poza tym nie wiem czy chcę zespół czy DJa Fotograf - jeszcze nie załatwiony, ale pomysły są Zaproszenia - wykona je moja mama, która jest najlepszą "rekodzielniczką" na świecie ![]() ![]() Suknia - teoretycznie wybrana - mam suknię marzeń, ale nie wiem jak będę w niej wyglądała więc na razie pozostaje ona tylko w moich myślach. http://www.annaisbridal.pl/pl/fota_2009.php?p=kristi_m1 Samochód - Crysler 300M albo Lexus 450H (oba czarne i oba rodzinne ![]() Kosztu jeszcze nie podliczałam, wydaje mi się że będzie to kwota 25-30 tysięcy. Z tym, że za każdą cześc płaci ktoś inny ![]() ![]() To tyle...
#1192 |
Raczkowanie
|
Przygotowania... to co najważniejsze już załatwione, a suknia na razie w planach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądaliśmy ten Pałac, ale jednak odległosc zrobila swoje i sie nie zdecydowalismy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Rozeznanie
|
Ładne te wasze suknie.
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-03-05 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie panny ze śląska
![]() od jakiegoś czasu podglądam wasz wątek i w końcu postanowiłam do was dołączyć ![]() mój ślub ma się odbyć 4 lipca w restauracji "Pod kasztanami" w Zabrzu, dlatego tez chciałam was zaraz prosic czy może wiecie cos na temat tego miejsca?? jakieś cenne uwagi i opinie? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
a masz juz zaklepany tam termin? bo jesli tak, to na zbieranie opinii ciut późno
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243565 w tym wątku byly jakies wypowiedzi na temat tej restauracji ![]()
#1197 |
Przyczajenie
|
mam zaklepany termin właśnie na 4 lipca... no za pózno nigdy nie jest ;P
właściwie szukaliśmy sal na wrzesien ale nigdzie nie było terminów a sale na około 100 osób tez nie jest tak łatwo znaleść... no i tak wyszło właściwie przez przypadek z tym 4 bo sie okazało że ktoś zrezygnował no i zdecydowalismy się na ten termin... a słyszalam pochlebne opinie na temat tej restauracji no i umiejscowienie jest dobre dla nas bo ja z Rudy Śląskiej a narzeczony z Gliwic więc tak w połowie drogi ![]() tylko że teraz przeczytałam gdzieś pare niezbyt ciekawych opinii no i troche się przejełam... pocieszam się tylko tym że mój ojciec jest takim typem człowieka że nie da się oszukać i łatwo nie popuszcza ;P... a tak w ogóle czytajac wasze wypowiedzi troche się załamałam :P... bo wy tak wszysto dokładniej z wyprzedzeniem... a ja :P... az wstyd sie przyznać... :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
no moj był tam na weselu kuzynki i nie byl zadowolony, szczegolnie z 2 dnia
![]()
#1199 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
Ja sobie tak po cichu podczytuje ale moze poleci ktos fajne salony okolice bytomia katowic chorzowa itp Ja mam wesele w Bytomiu w Sali Balowej, moze z zewnatrz nic specjalnego ale w srodku.. jak dla mnie idealnie duzo miejsca i ladny wystroj no i cena przystepna, szukam sukni bo wesele juz 1 sierpnia a jak pytalam w krakowie to 4 miesiace sie czeka mam nadzieje ze troche mniej bedzie ![]() A moze jeszcze jakis jubiler z bytomia albo okolic?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Przyczajenie
|
no ja mam na szczęście tylko jeden dzien... :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.