American Girls po raz...IX - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-04, 22:55   #4621
messinka
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

tak ,ale zjadłam wcześniej i nie miałam już siły hehe ,zawsze jem coś lekkiego

lecę na Kardashianki dobranoc AG kolorowych i słodkich snów

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 23:05   #4622
vikuniaa
Zakorzenienie

a ja lece jeszcze sie pocuzyc z ang. i spac...
juz trzy dni sie z tz nie odzywamy ;/
Stary 2009-03-04, 23:06   #4623
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicole the Blonde Pokaż wiadomość
ja proponuje w ten weekend
co na to Klatka, U., Maya?

bylo w Tally Weijl bo juz chyba nam wykupili, a przynajmniej dzis nie widzialam
ja jestem za za za !!!

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
kiepski dzień cięzki mi smutno mi

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
po 1 na co idziemy????

po 2 co jest takiego cudownego w TW?
na kochaj i tancz!!!

w TW byla sukienka fajna taka jak kiedys dziewczyny szukaly ale juz jej nie ma bo dzisiaj bylam

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
idę w piatek na maraton i bedzie też ten film, by lam kupić dzisiaj bilety i okazało się że praktycznie wszystkie miejsca są zajete za wyjatkiem pierwszego rzędu a ja nieuświadomiona że na maraton trzeba kupic bilety o wiele szybciej niż 2 dni przed przezyłam szok aż się przeszłam do drugiego multikina gdzie na szczeście uchowały się jeszcze 2 miejsca obok siebie w dobrej lokalizacji

Miśka też zaliczasz maraton?? ja będę pierwszy raz, masz jakieś wskazówkidla początkującej
kurna ja tez chcialam na to isc!!!

Cytat:
Dlaczego nie jestescie blizej zaprosilabym was wszystkie teraz do siebie kupila skrzynie wody i razme ze mna byscie topiły smutki
Cytat:
nie pijemy a raczej chlejemy co sie tsalo nie wiem dopadly mnie smutki przeszlości nagle zatęskniłam bardzo intensywnie za bylym facetem chyba chciałabym do tego wrócic ale chyba marne moje szanse bo jestem tylko głupia blondynką

what?? jaka blondynka?? chyba sie przewidzialam.... ja tez mialam takie cos przez jakis czas ale mi Bangsa wytlumczyla i juz nie chcem wracac do zadnego ex!!

szczecinskie AG to co idziemy na ten film? a moze pojdziemy na maraton caly? czy nie damy rady do rana? mozemy sobie przemycic driny na sale kinowa hihihihi

klatka ja pic bardzo chetnie ale jak chcesz ze mna pic to do rana bo inaczej nie mam czym wrocic do domu, a uwierz mi ze tez mam co topic w alkoholu

wlasnie jestem po 2 redsach i otwieram calsberga i nie wiem jak to po cichaczu zrobic zeby reszta famili nie slyszala ze pije do kompa buahhaha
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 23:11   #4624
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
ja jestem za za za !!!

na kochaj i tancz!!!

w TW byla sukienka fajna taka jak kiedys dziewczyny szukaly ale juz jej nie ma bo dzisiaj bylam

kurna ja tez chcialam na to isc!!!

what?? jaka blondynka?? chyba sie przewidzialam.... ja tez mialam takie cos przez jakis czas ale mi Bangsa wytlumczyla i juz nie chcem wracac do zadnego ex!!

szczecinskie AG to co idziemy na ten film? a moze pojdziemy na maraton caly? czy nie damy rady do rana? mozemy sobie przemycic driny na sale kinowa hihihihi

klatka ja pic bardzo chetnie ale jak chcesz ze mna pic to do rana bo inaczej nie mam czym wrocic do domu, a uwierz mi ze tez mam co topic w alkoholu

wlasnie jestem po 2 redsach i otwieram calsberga i nie wiem jak to po cichaczu zrobic zeby reszta famili nie slyszala ze pije do kompa buahhaha
oj wlacz na chwile glosno muzyke xD

a kiedy ejst ten caly maraton?;p;pBo ja to chetna ale raczej na niedziele;p bo ptek i sob mam zawalona;p;p

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 23:15   #4625
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
a czemu, co sie stalo??
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 23:17   #4626
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
oj wlacz na chwile glosno muzyke xD

a kiedy ejst ten caly maraton?;p;pBo ja to chetna ale raczej na niedziele;p bo ptek i sob mam zawalona;p;p

maraton chyba w nocy piatek/sobota u nas jest jeszcze w heliosie ale tez chyba w ta sama noc tylko o jeden film wiecej. a Ty na imprezke idziesz?

no to jak Wam nie pasi to mozemy isc na ten jeden w niedziele czy kiedy tam chcecie? ja jestem otwarta na propozyszyn tylko kurde mam w piatek peeling migdalowy wiec moge sie luszczyc hahahaha

hahaha unrepeatable widze ze masz opanowane sposoby zagluszania otwieranego piwa juz otworzylam...od razu dwa teraz musze szybko wypic zeby nie wygazowaly hahahahah
Stary 2009-03-04, 23:19   #4627
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
maraton chyba w nocy piatek/sobota u nas jest jeszcze w heliosie ale tez chyba w ta sama noc tylko o jeden film wiecej. a Ty na imprezke idziesz?

no to jak Wam nie pasi to mozemy isc na ten jeden w niedziele czy kiedy tam chcecie? ja jestem otwarta na propozyszyn tylko kurde mam w piatek peeling migdalowy wiec moge sie luszczyc hahahaha

hahaha unrepeatable widze ze masz opanowane sposoby zagluszania otwieranego piwa juz otworzylam...od razu dwa teraz musze szybko wypic zeby nie wygazowaly hahahahah
hahha sie gra sie ma ;D

no wiec tak moj tata sie wkurzyl bo w przyszlym tyg ide na 3 18nastki i 1 impreze w City ;D i powiedzial ,ze jak chce ejchac na Openera to w tym tyg nie imprezuje i nie wychodze na noc tylko sie ucze ;/ w piatek do 21 mam korki z anglika w sob rano z matmy hahahhah a po polusniu pisze prezent maturalna xD tob tzreba sie spotkac na wizazu w 4 i omowic noo xD

Stary 2009-03-04, 23:26   #4628
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
hahha sie gra sie ma ;D

no wiec tak moj tata sie wkurzyl bo w przyszlym tyg ide na 3 18nastki i 1 impreze w City ;D i powiedzial ,ze jak chce ejchac na Openera to w tym tyg nie imprezuje i nie wychodze na noc tylko sie ucze ;/ w piatek do 21 mam korki z anglika w sob rano z matmy hahahhah a po polusniu pisze prezent maturalna xD tob tzreba sie spotkac na wizazu w 4 i omowic noo xD

a to tata noo i do kina tez Cie nam nie odda?
nomm trzeba omowic ale Klatka nam juz zwiala no nic do weekendu sie jeszcze zgadamy

ahh pamietam te piekne czasy jak sie latalo na trzy 18 tygodniowo ja nawet na mature z polskiego poszlam na kacu
Stary 2009-03-04, 23:27   #4629
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość

Serio? Ja często pomykam saute, a blondi jestem i wydawało mi się, że to wygląda dość dobrze, jako brunetka na pewno musiałabym akcentować mocniej oczy.
Ale może się mylę??
Bo Ty maju jesteś ogólnie piękna i to dlatego A tak poza tym to wydaje mi się że tak jest gdyż ja mówię o bardzo jasnej platynie, nie o naturalnym blondzie platyna wydaje mi się że jest wymagająca i trzeba dobrze zawsze wyglądać poza tym mam wrażenie że uwydatnia zmęczoną skórę... tak przynajmniej wg mnie :P

Miśka dziękuję nie ma czego podziwiać, języka najlepiej się uczyć właśnie tu na miejscu Do każdej sytuacji można się przyzwyczaić. ja mimo wszystko dalej nie czuję się jakoś super pewna jeśli chodzi o angielski...

Nadrobiłam was, sporo naprodukowałyście. Ja byłam dziś na małych zakupkach i terningu modelek ^^ Upolowałam 3 sweterki
Stary 2009-03-04, 23:28   #4630
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
a to tata noo i do kina tez Cie nam nie odda?
nomm trzeba omowic ale Klatka nam juz zwiala no nic do weekendu sie jeszcze zgadamy

ahh pamietam te piekne czasy jak sie latalo na trzy 18 tygodniowo ja nawet na mature z polskiego poszlam na kacu
wez mi niemow ja mam wlasnei zaproszenie na dzien przed haha stary mnie chyba udusi xD

niemoge mu podpadac bo strasznie chce na tego Openerraa ;D

Stary 2009-03-04, 23:43   #4631
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
wez mi niemow ja mam wlasnei zaproszenie na dzien przed haha stary mnie chyba udusi xD

niemoge mu podpadac bo strasznie chce na tego Openerraa ;D

ja sie do polskiego zaczelam uczyc dwa tyg przed matura a moja mama zobaczyla mnie oblozona ksiazkami i mowi przestan juz sie uczyc, teraz to juz nie ma co, napewno juz wszystko umiesz, teraz to juz lepiej idz na spacer wyjdz gdzies ze znajomymy, a ja dopiero zaczynalam myslalam ze szalu dostane no i dwa dni przed matura bylam na gruuubej imprezie urodzinowej heheh a matura ogolnie mi zaje**** poszla wiec moze mama miala racje
Stary 2009-03-04, 23:49   #4632
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
wrocilam z cwiczen z psychologii, a raczej mialy one forme wykladu
a jutro mam na 7,30
po drodze jak wracam t jest stadion wisły,mecz dzisiaj,pelno kiboli i mnie zaczepiali..;/
tesknie za TZ i jest mi tu zle
nie smutaj sie ja tez bylam dzisiaj w krakowie na uczelni, jutro tez musze jechac - moze kiedys sie spotkamy

Cytat:
mam taki mętlik w głowie nie chce tego robic,ale finansowo na tym strace

A propos Izy Miko, to chetnie zobacze jej film z Mateuszem Damieckim, widzialam na jakims tvnowskim programie cos o tym filmie Kochaj i tancz czy jakos tak i zapowiada sie fajnie
w tym filmie gra brat mojej przyjaciolki z gimnazjum

Cytat:
ja z malopolski, kolo Krakowa
a konkretnie? jesli nie chcesz pisac tutaj to napisz mi na priv

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Ja tez z Krakowa . A dokladnie to skąd jesli moge wiedziec Widze ze coraz więcej nas jest z Krakowa lu okolic , musimy kiedyś zrobic spotkani AG
ja jestem za !

dzisiaj mialam meczacy dzien i w sumie to zaraz ide spac.. przeczytalam co pisalyscie i chyba w ten sposob zakoncze dzien.
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 23:54   #4633
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
ja sie do polskiego zaczelam uczyc dwa tyg przed matura a moja mama zobaczyla mnie oblozona ksiazkami i mowi przestan juz sie uczyc, teraz to juz nie ma co, napewno juz wszystko umiesz, teraz to juz lepiej idz na spacer wyjdz gdzies ze znajomymy, a ja dopiero zaczynalam myslalam ze szalu dostane no i dwa dni przed matura bylam na gruuubej imprezie urodzinowej heheh a matura ogolnie mi zaje**** poszla wiec moze mama miala racje

miałam podobnie

vadi właśnie umyłam włosy i mam nadzieje,ze niczego nie pokręciłam
lotion na pare godzin, pozniej umyłam i wax wmasowałam w skórę głowy , seboradin balsam we włosy i to 20 minut pozniej zmyłam ciepłą wodą ...

olejku kokosowego i kamiwazy nie mam jeszcze ...

zmywając włosy były takie gładkie hehe chyba już działa !!
mam nadzieje,ze zobacze efekty szybko

katia ja zamówiłam też lauress i 3 marca zostały do mnie wysłane próbki ... ponoć dobra firma poleciły mi dziewczyny z wątku o minerałkach

tyle jest tych firm,ze nie ogarniam juz tematu hehe

myslałam żeby jeszcze raz zamówic z EDM próbki i pędzle 2 ...
tylko czekam az mi kasa dojdzie na paypala ...

szczerze to EDM lekko mnie rozczarował szału nie ma w moim przypadku więc szukam dalej ale może to kwestia formuły i koloru ..
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 00:02   #4634
boondziek
Zadomowienie

Trochę mnie nie było a tu tyle do nadrobienia : D
Łej , komputer mi się psuje nie chce ze mną współpracować.

Używała któraś z Was pasków wybielających do zębów ?
Mam jakieś z Cresta i potrzebuje patentu ,bo z dolnych zębów mi się zsuwa ten paseczek i nie wiem co robić bo się boję ,że go połknę .

No i dobranoc
boondziek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 00:06   #4635
nanaaaaa87
Zadomowienie

Dobranoc slicznotki!! ide spac zanim zaczne wysylac glupie smsy i nie jade jutro na uczelnie, nie ma takiej opcji heheh

Rozowych snow!!
Stary 2009-03-05, 00:40   #4636
Lainathiel
Wtajemniczenie

Jest tu jeszcze kto czy wszystkie poszłyście spać?
Stary 2009-03-05, 00:42   #4637
angel001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Jest tu jeszcze kto czy wszystkie poszłyście spać?
no popatrz na dol, ja naliczylam z 9, i kazda cicho sza
angel001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 00:45   #4638
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angel001 Pokaż wiadomość
no popatrz na dol, ja naliczylam z 9, i kazda cicho sza
no właśnie... może jednak śpią :P
Stary 2009-03-05, 00:55   #4639
natasza87
Rozeznanie

nocne marki hehe

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

właśnie Lainathiel jaka decyzja jeśli chodzi o włoski ?
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 00:55   #4640
angel001
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie... może jednak śpią :P
chyba zaczynają wiać to i ja wieje do wyrka
angel001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 01:06   #4641
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angel001 Pokaż wiadomość
chyba zaczynają wiać to i ja wieje do wyrka
to dobrej nocki ja jeszcze poczuwam trochę :P hehehe

Natasza prawdopodobnie na tak juz się oglądałam za fryzjerem
Stary 2009-03-05, 03:02   #4642
milusiaam
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynki nie mam czasu na wateczek mój kochany ostatnio... dzisiaj spotkałam się z koleżanka i tak sie skułyśmy łoo
Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
ale widzialam przystojniaka dzisiaj ok 190 wzrostu, chyba jakis sportowiec bo szedl z dwoma innymi tez takimi duzymi.. czarne wloski, wielkie niebieskie oczy.. i on zerkal i ja zerkalam rzadko mi ktos wpada w oko a on super wygladal.
tez tak kiedys miałam widziałam go w sklepie był wyysoki i taki przystojny...szłam z kapusta pekinska w reku a za mna ciagnał sie moj tz (to było z poltora roku temu) i patrzyłam na kolesia jak nie wielkie ciastko z bita smietana on był chyba z dziewczyna ale tez patrzył na mnie...dosłownie sżłam jak ciapa i patrzyłam sie w jego niebieskie oczy...miedzy naszymi spojrzeniami leciała iskra co ja mowie to błyskawica była... az dreszcze miałam mrau ....i pewnie skonczyło by sie to duuuzo lepiej gdyby nie to ze wpdłam na wozek jakiegos mohera... i gdyby nie tż zauwazył i odrazu awantura szkoda ze go tam nie rozebrałas wzrokiem ,mogłas sie na niego rzucic bla bla a jego dziewczyna tez go ciap za reke i tak skonczył sie moj romans.pozniej jeszcze jak stalismy przy kasach to była wymiana spojrzen ale taka dyskretna i usmiech w kacikach ust ach...
do dzisiaj pamietam te jego habrowe oczy...
Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
kurcze.. nie chce tutaj zle mowic ani urazic kogos..ale chyba sie wasza przyjazn troche zepsula. Wazne w przyjazni sa takie spotkania. A tym bardziej ze tyle razy sie juz umowialyscie.
Wiesz co ja nie bede tego komentowac...poprostu nie chce jej urazic ze wzgledu na to co kiedys było miedzy nami...

Cytat:
powiem szczerze ze ja tego nie rozumiem...z tz widuje sie codziennie praktycznie ...nigdy sie nie rozstalismy na dłuzej niz 3 dni I poprostu nie wyobrazam sobie jakby miała sie do tz nie odzywac trzy dni zasze w ciagu dnia on mi pisze z 15 sms dzwoni jak wraca z pracy ja do niego tez pisze co robie itd czesto jest tak ze usypiamy razem słuchajac swojego oddechu w słuchawce...i neiw iem jak mzona sie do tz nie odzywac trzy dni...nie martwisz sie o niego?? wogole nie macie kontaktu typu gadu...sms...nic?

chciałam jeszcze napisać ze nie wiem co mi jest ostatnio ale zapominam o jedzeniu...dosłownie mogę nic nie jeść rano jak zjem śniadanie ,to cały dzień nie jem przychodzi tż i mowi co kochanie dzisiaj jadłas a ja yyy i sie łapie na tym ze zapomniałam ze trzeba jesc wogole głodu nei odczuwam dzisiaj zjadłam dwie kanapki rano...i mimo tego ze pilam to nie bylam w stanie nic w siebie wmusic pozniej nie wiem dlaczego tak jest oprocz tego ostro cwicze kupilam sobie karnet na basen, i robie a6w dzien 4...dzisiaj załozyłam spodnie na :upe: które kupialm dwa miechy ttemu zawsze były na mnei troszke za duze...i zakladam zapinam wstaje a one chyc i zleciały z tylka ... ale sie ucieszyłam jak jeszcze schudne troszke bardziej to pokaze wam efekty jak wazyłam najwiecej w swoim zyciu i jak teraz jest i jak bedzie z dwa tygodnie

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-03-05 o 03:07
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 06:37   #4643
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
chciałam jeszcze napisać ze nie wiem co mi jest ostatnio ale zapominam o jedzeniu...dosłownie mogę nic nie jeść rano jak zjem śniadanie ,to cały dzień nie jem przychodzi tż i mowi co kochanie dzisiaj jadłas a ja yyy i sie łapie na tym ze zapomniałam ze trzeba jesc wogole głodu nei odczuwam dzisiaj zjadłam dwie kanapki rano...i mimo tego ze pilam to nie bylam w stanie nic w siebie wmusic pozniej nie wiem dlaczego tak jest oprocz tego ostro cwicze kupilam sobie karnet na basen, i robie a6w dzien 4...dzisiaj załozyłam spodnie na :upe: które kupialm dwa miechy ttemu zawsze były na mnei troszke za duze...i zakladam zapinam wstaje a one chyc i zleciały z tylka ... ale sie ucieszyłam jak jeszcze schudne troszke bardziej to pokaze wam efekty jak wazyłam najwiecej w swoim zyciu i jak teraz jest i jak bedzie z dwa tygodnie
To niedobrze Milusiu, ze mało jesz. Z czego masz energie do cwiczen?
Powino siejesc 5 zbilansowanych posiłków w ciagu dnia, to zapewni zdrowe schudnięcie,
bez jojo.

Dzien Dobry Dziewczynki
ja zaraz zmykam na uczelnie

Milego Dnia,
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 06:54   #4644
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
boszzzz co te chlopy nie wymysla zeby babe do garow zaciagnac ...
heh to samo pomyślałam..

Cytat:
będzie dobrze, ja ostatnio z Tżtem miałam ogromny kryzys, a teraz jest jak w raju też myślałam, że jest źle, fatalnie, że to koniec, ale porozmawialiśmy i było ok.. tego samego życzę Wam

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
zwariowałaś! ja też chcę zapominać o jedzeniu, ale to chyba jedyna rzecz, o której nigdy nie zapomnę
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 07:36   #4645
justusia16
Wtajemniczenie

Dziewczyny a jak używacie tego oleju kokosowego na włosy?
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 08:43   #4646
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
nie moge znalezc w internecie porzadnego slownika psychologicznego a musze znalezc definicje kilku pojec na jutro
Jakie konkretnie pojęcia musisz zdefiniować??

Cytat:
nie pijemy a raczej chlejemy co sie tsalo nie wiem dopadly mnie smutki przeszlości nagle zatęskniłam bardzo intensywnie za bylym facetem chyba chciałabym do tego wrócic ale chyba marne moje szanse bo jestem tylko głupia blondynką
Kochana, ani się waż więcej tak pomyśleć o sobie
Cytat:

nasza sliczna Maja

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość

moj brat pojutrze przylatuje do pl i wyslalam mu liste zakupow z primarka
Ale Ci zazdroszczę!!!
Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Maju ,uwielbiam czytać Twoje posty ,musisz być bardzo sympatyczna
Bardzo mi miło messinko
Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
słyszałyście?
"Super Express": Zmywanie naczyń korzystnie wpływa na wielkość i jędrność piersi.
I że niby mam wyręczyć w tej kwestii mojego kochanego No way Ja jestem od wycierania
Chyba...że na wielkość piersi to zmywanie też wpływa
Cytat:
Zmięknie, na pewno zmięknie i się odezwie.
Cytat:
Bo Ty maju jesteś ogólnie piękna i to dlatego A tak poza tym to wydaje mi się że tak jest gdyż ja mówię o bardzo jasnej platynie, nie o naturalnym blondzie platyna wydaje mi się że jest wymagająca i trzeba dobrze zawsze wyglądać poza tym mam wrażenie że uwydatnia zmęczoną skórę... tak przynajmniej wg mnie :P
Raczej dlatego, że jak zauważyłaś nie jestem platynowo blond a mam taki średni odcień blondu
Faktycznie przy platynie należy chyba zawsze wyrównywać koloryt cery, dbać o brwi etc.

Nie boisz się takiego radykalnego cięcia?? Wiem, że to włosy i odrosną, a Ty masz bardzo ładne rysy twarzy, duże oczy więc nie musisz sobie dodawać czy kamuflować czegoś włosami.
Ja jestem taki cykor jeśli chodzi o włosy, że jestem w stanie skrócić je do linii ramion i dalej - stop
W środę jestem umówiona do fryzjera ale pewnie wyjdę z -5 cm

Katia, a próbowałaś zmieszać ze sobą odcienie minerałków? Ja trafiłam idealnie z tymi kolorami: jeden to jaśniuteńki beż, drugi to żółtek, taki jak potrzebuję gdy jestem opalona. Najczęściej najpierw nakładam na centralną część twarzy jasny, a potem, zamiast brązera nakładam ciemny puder mineralny na boki twarzy, na poło przy włosach, na brodzie, nosie.
Myślałaś o wymianie na targowisku? Chętnie bym przygarnęła Twoje minerałki, ale w zamian mam właściwie tylko jasne-soft white pryzmy Givenchy i błyszczyk E.L, bo wszystkiego innego używam stale.

Vadi, jak się czują Twoje kociaki??
Stary 2009-03-05, 08:56   #4647
maja55
Zakorzenienie

Znów porcja Tequili z rana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo45.jpg (111,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo49.jpg (114,6 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo61.jpg (53,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo62.jpg (61,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo65.jpg (62,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo67.jpg (84,3 KB, 38 załadowań)
Stary 2009-03-05, 08:57   #4648
justusia16
Wtajemniczenie

Brzydka jest Tila, tylko ladne ciuszki ma czasem..
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 08:58   #4649
maja55
Zakorzenienie

Sniłam dziś o tym, że malowałam się i mój róż Clinique wydawał mi się taki ..bardziej złocisty, pod światło taki...zielonkawy. Okazało się, że ktoś podłożył mi oliwkowy cień Kittycat, abym nałożyła go sobie na policzki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo71.jpg (69,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo122.jpg (48,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo132.jpg (123,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo149.jpg (41,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo155.jpg (31,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo158.jpg (73,5 KB, 11 załadowań)
Stary 2009-03-05, 08:59   #4650
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Brzydka jest Tila, tylko ladne ciuszki ma czasem..
Też nie podoba mi się Tila, ani jej twarz ani ciało, ale ciuchy ma bardzo fajne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo162.jpg (107,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo167.jpg (69,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo181.jpg (82,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo186.jpg (94,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo191.jpg (87,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo194.jpg (77,0 KB, 45 załadowań)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości