![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Tylko ja nie wiem czym uzyskac taki kolor, nie wpadłam na to jeszcze...
![]() Dla mnie takie kolory są naturalne po prostu, nie wygląda się sztucznie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Zostałam ciocią
![]() Mały Adaś ma 56 cm ,wazy 3600. Nie moge sie doczekać aż go zobacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A Gosia wie jak zrobić ten kolor i milczy !!! ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że jak miałam ten kolor to odrostu prawie nie było widać i chodziłam co 3 miesiące, także rzadziej ale za to płacisz więcej ![]() Gosia oglądałam Twoje zdjecia na nk, ale słabo tam kolor widać, prawie nie widać..... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-05 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że to będzie coś rodzaju miodu, ale miód chyba będzie rudzieć. Idę się jutro obciąć to spróbuję to zdjęcie jakoś sobie wrzucić do telefonu albo wydrukoac i się spytam fryzjerki co ona by zrobiła, żeby to uzyskać. No chyba, że znajdę lepsze zdjęcie ale nie wiem jak szukać. zeby nie zamęczać dziewczyn tematem tych włosów, wątek na fryzjerskim: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315967 tam będę o tym pisac Dori ![]() (klawiatura mi nawala, połyka literkę "w", rzadko się wybija, i w ogóle się zacina jakoś dziwnie, więc wybaczcie, że ostatnio tak połykam słowa w postach.)
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-03-05 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko ten kolor mi trochę odbiega od twojego wymarzonego cipepłego kanarkowego ![]() ![]() Powiem jak, to było u mnie.Wcześniej miałam pasemka blond na swoim brązie.Teraz robię baleyage z brązu i popielatego (albo coś w tym stylu) i posiadam gdzieniegdzie swoje żółtawe ![]() Raz zapłaciłam 190zł (za baleyage), ale znalazłam fryzjerkę, która zrobiła mi za 140zł tak samo ![]() ![]() Zobaczymy jak w sobotę będzie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie wiem o kim mowa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak zrobię w sobotę (bo teraz z odrostami, to wstyd), to prześle ci zdjęcie. Chyba, że mi schrzani ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Albo zobaczę w domu czy mam jakieś zdjęcia z tymi włosami gdzie dobrze widać kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wiem że odbiega, ja kanarkowego nigdy nie chciałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz tylko miałam sam blond. Nie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
O kurdę, w życiu bym nie poznała, a sama zdjęcie znalazłam:d (na wizażu)
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do koloru włosów, to ja właśnie teraz dążę do karmelu. Po ostatniej wizycie włosy są odrobineczkę jaśniejsze z karmelowymi refleksami, jednak nadal są brązowe. Krok po kroczku może dojdę do idealnego koloru, na który czekam z utęsknieniem.... a i oby okazało się, że mi pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Madlen a tej fryzurce którą masz dużo musisz poświęcać czasu? chodzi mi o układanie? podobno dobrze wycieniowane układają sie same ale czy nie musisz ich codziennie traktować prostownicą?
![]() Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2009-03-05 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostrzenica np. jak się urodziła, miała 48 cm i 2400 wagi. A rodzice jej zdecydowanie nie są niskopienni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powstrzymuję się ile się da przed zakupem. W drodze kompromisu kupiłam okrągłą szczotę, grubą. Moje włosy niby proste ale mają tendencję do wywijania się na końcach. Zaraz p przyjściu od fryzjera miałam na tyle mocno i dobrze wycieniwoane włosy, że nie musiałam robić praktycznie nic. Troszkę się zajmuję włosami, ale to ze względu na odżywianie, i zdyscyplinowanie ich (puszą mi się, a po rozjaśnieniu bardziej) - odżywka spreju, jedwab itp. Czasem używam lakieru do łosów, ale to jak chcę sobie zrobić przedziałek na boku i zaczesać włosy na jedną stronę głowy bardziej. Taki przedziałek + grzywka, wiesz. To psikam w miejscu przedziałka, żeby się włosy uleżały. Ale modeloać nie modeluję. Jedynie podwijam to długie pasmo na okrągłej szczocie, krótsze przeczesuję palcami przy suszeniu. I akcentuję pojedyńcze kosmyki gumą z joanny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
Możliwe
![]() Ale to się rzadko przekłada na to, jaką się później ma budowę. Ja np. jak się urodziłam miałam 56 cm i ważyłam chyba 3200 czy jakoś tak...teraz mam 164 cm.. A mój TŻ, jak się urodził, miał 46 cm i ważył 2200...a teraz ma 203 cm wzrostu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
No to ja byłam najmniejsza zdecydowanie, bo ważyłam 1.2kg. Trochę więcej niż torebka cukru:P
Ale to dlatego, że ciąża bliźniacza i wcześniak jestem ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-03-05 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo... ![]() EDIT: Dziewczyny, dzisiaj Dzień Teściowej ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-03-05 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A możesz pokażać ten karmel do którego dążysz, masz może jakieś zdjęcie gdzie jest ten kolor, tak z ciekawości.... Cytat:
![]() ![]() ![]() ButterB byłam w Naturze- zakupiłam ten specyfik do brwi oraz ten rozświetlacz polecany przez Ciebie, ceny takie że żal nie spróbować, aha i jeszcze lakier do paznokci wybielający- tzn. takie delikatny róż z funkcją wybielania za całe 6 zł. więc zobaczymy ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-05 o 13:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ceny są na prawdę śmieszne ![]() ![]() A Ty kupiłaś rozświetlacz w pędzlu, czy tę paletkę? Bo ja z tej paletki do rozświetlania używam tych najjaśnieszych kolorów, a tych ciemnych, jako cień...lubię taki makijaż w barwach ziemi ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-03-05 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.