|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Kupujemy biżuterię w hurtowni - Galrach.com :)
Kurier będzie około godziny 17-18
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#243 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Słuchajcie, paczka doszła
Tylko nie wszystko rzeczy są w folii tzn. widzę ze 3 pierścionki bez folii i kartonika, jeden łańcuszek... Większość jak widać - ma opakowanie ![]() Łącznie jest to 140 sztuk biżuterii.. Teraz wszystko muszę popakować w koperty ![]() Osoby, które zamawiały TYLKO z Galracha - będą miały wysłaną paczkę jutro Na Izzi czekamy...
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#245 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
zapraszam tutaj rozmawiać o zamówieniu
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
jak będziesz już wiedziała co i jak dokładnie i komu czego brakuje i co Ci zostało, to daj znać, chyba będę musiała wybrać coś zamiast mojego awenturynka
![]() pisałaś coś że nia ma kolczykow różyczek, ale to te moje czy nie moje ![]() przeniesione z izzi ![]() P.S wysyłam adres na PW
Edytowane przez ninivo Czas edycji: 2009-03-05 o 15:56 |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mogli wyslac zlote kolczyki zamiast srebrnych, to mial byc komplet
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
moj masz czy napisac? bom zakrecona ostatnio..
|
#249 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Więc tak...
Paczki mam zaadresowane do: Utaletnowana (z powodu braku pierścionka chińskiego, włożyłam ten, który prawdopodobnie miał go zastąpić... ), plywok, Amizu, Deborah100. Zostaną wysłane jutro Pozostałe osoby albo nie przesłały mi jeszcze adresu albo też czekają jeszcze na przesyłkę z Izzi. Również proszę o pozostałe adresy! Problem jest z: - mad86 - brak kolczyków Crystal - Eary Grel - brak bransoletki turkusowej - Red Dream - brak kolczyków różyczki - mar_tal - brak wkrętki do włosów + 2x pierścionka - Lili99 - zamawiałaś 2 drobne bransoletki złote, mam jedną złotą i jedną srebrną.. - agabil1 - brak opaski z 5 jetami - candace1 - kolczyki przyszły złote, nie srebrne - Atalia - brak fioletowych korali Natomiast zostały mi się: - komplet perłowe disco ( https://www.galrach.com/fot/B579.jpg ) - kolczyki perełki ( https://www.galrach.com/fot/B845.jpg ) - bransoletka kółka stary mosiądz/stare złoto ( https://www.galrach.com/fot/B401.jpg ) - srebrna bransoletka, drobna, "łezki"? ( https://www.galrach.com/fot/B103.jpg ) - kolczyki słoniki stare srebro (https://www.galrach.com/fot/B831.jpg ) - drobna bransoletka srebrna (być może Lili99 zgodzi się na jedną srebrną, jedną złotą...) - kolczyki i naszyjnik z jetami, srebrne, prawdopodobnie komplet (naszyjnik: http://www.galrach.com/fot/B814.jpg , kolczyki: https://www.galrach.com/fot/B845.jpg) - naszyjnik srebrny z fioletowymi kamieniami (niestety nie mogę znaleźć, ale prawdopodobnie są to kamyki ametystu... mogę zrobić zdjęcie) W miarę możliwości postaram się znaleźć te rzeczy na stronie Galrach...
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-03-05 o 16:39 |
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#251 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
buuu, nie ma opaski mojej, i co teraz?
|
|
|
|
#252 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
ninivo nie, u Ciebie jest wszystko
Jeden awenturyn przyszedł. Tak samo jak na przykład przyszły opaski z jetami. Ale zapasy im się pokończyły i np. zamiast 4, mam 3. Zamiast 2 wenturynów, mam 1. Nie mogę przecież zgadywać kto chciał bardziej, czy kierować się jakimiś prywatnymi przesłankami. Paczki pakowałam po prostu według kolejności składanych zamówień wydaje mi się to najbardziej uczciwe...Jeśli kogoś nie ma na powyższej liście - to znaczy, że z jego zamówioną biżuterią jest wszystko w porządku ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Aguś, no w przypadku braku, ja zwracam pieniążki na konto. Albo coś można dobrać z tego, co mi wysłali "w zamian" za tamte rzeczy. Wkleiłam już wyżej zdjęcia. Ech, że też o tym nie wspomnieli przez telefon no
|
#253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#254 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Nawet jeśli nie był ważny, to był w zamówieniu... Ech, nie ma za co dziękować
![]() Jest mi przykro, że kilku rzeczy zabrakło ![]() W każdym razie wyjścia są dwa: - zwracam za daną rzecz pieniążki na konto - można coś wybrać z tych rzeczy, które wysłali mi prawdopodobnie w ramach zadośćuczynienia heh ![]() Tak naprawdę nic więcej się nie wymyśli, więc dziewczyny, których zamówienie ucierpiało - bardzo proszę o decyzję, co i jak ![]() mam nadzieję, że z Izzi nic już nie braknie, no!
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Hmmmmm dziwna to praktyka, żeby bez konsultacji z klientem wysyłać w zamian inny produkt.......
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Atalio, to prawda... Tym bardziej, że dzwonili do mnie z 5 razy z każdą informacją na temat tego, co się dzieje z zamówieniem. Tym bardziej mnie to dziwi
![]() No nic, kolejna nauczka na przyszłe zamówienia - aby w uwagach zamówienia napisać, że w razie braku towaru proszę o skreślenie go z listy, nie zastępowanie żadnym innym
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem co Wy Dziewczynki o tym myślicie,ale ja uważam że te rzeczy które wysłali w ramach "zadośćuczynienia" powinny zostac u Insane w podziękowaniu za zorganizowanie tego wszystkiego
|
|
|
|
#258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze dodatkowy kłopot dla Ciebie, żeby się w tym wszystkim połapać...............wrr rrrrrrrrrrr.............. ..... |
|
|
|
|
#259 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
W ramach rozwoju forum *Insane zostaje oficjalnie pełnoprawną organizatorką polskich sklepów.
Gratulujemy
|
#260 | |||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Wpłaciłyście mi pieniążki za swoje zamówienia, więc również za rzeczy, które niestety z niezależnych ode mnie powodów nie dotarły... Tak więc muszę zwrócić Wam pieniążki albo możecie wybrać coś z tego, co mi przysłali... Nie możecie przy przecież stratne ![]() Z tego, co mi wiadomo, organizacja zamówień jest na Wizażu działalnością charytatywną i tego się trzymajmy Cytat:
Że dla mnie kłopot, to nic, ale jednak część WASZYCH rzeczy nie dotarła ![]() Cytat:
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-03-05 o 17:38 |
|||
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
trudno - niech będą złote ...Już ślę mój adres na PW.
|
|
#262 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
angel001 wyraziła chęć zamiany złotych kolczyków na komplet disco... Cena jest mniej więcej podobna, komplet disco kosztuje 50gr więcej netto, więc darujemy sobie przelewy tej wielkości...
![]() demokratyczne pytanie... czy reszta wyraża zgodę ?
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
ja poproszę zwrot pieniędzy i wysłanie tylko jednej bransoletki
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
*Insane u mnie nie będzie żadnego problemu. Zupełnie mi nie przeszkadza, że jedna jest srebrna
Czekam jeszcze na izzi, ale za chwilę wyślę Ci PW z adresem. Jesteś kochana, że się tym wszystkim zajełaś;**
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Insane ja z Izzi bede miala nadplatę wiec wez z tych pieniedzy prosze
|
|
|
|
#266 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Zapomniałam jeszcze jednego przepisać
Sztuczna biżuteria - zasady prawidłowego użytkowania, sposób konserwacji:
Prosimy o przekazywanie powyższych zasad użytkowania oraz sposobu konserwacji biżuterii swoim odbiorcom. Jako, że dostałam taką karteczkę, to przekazuję ![]() Eary_Grel, w porządku Lili99, w porządku, dziękuję angel, ok
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
zgoda na wymiany, zamiany i wszelakiego rodzaju incydenty
![]() gratuluje *Insane wpisania na liste ![]() mam nadzieje, ze jeszcze nie raz skrobniemy jakies zamowienie ![]() adres wyslalam na PW, nie czekam na izzy wiec wszystko juz gra i buczy.. pozdrawiam i czekam na przesylke w takim razie..
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
tak
i jeszcze jak byś mogła to z innymi paczuszkami wysłać jutro to byś była kochana
|
#269 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Paczki spakowane, zaadresowane i gotowe do wysyłki dla:
- Utalentowana - Deborah100 - Amizu - Plywok - Eary Grel - Candace1 - Niuto - Lemonka Na resztę czekam na decyzję, a jeszcze inni czekają (razem ze mną ) na Izzi, aby wysłać wszystko razem
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
[quote=*Insane;11294359]Dziekuje, ale na takie cos nie moge sie zgodzic
Wpłaciłyście mi pieniążki za swoje zamówienia, więc również za rzeczy, które niestety z niezależnych ode mnie powodów nie dotarły... Tak więc muszę zwrócić Wam pieniążki albo możecie wybrać coś z tego, co mi przysłali... Nie możecie przy przecież stratne ![]() Z tego, co mi wiadomo, organizacja zamówień jest na Wizażu działalnością charytatywną i tego się trzymajmy Przepraszam ja to zle zrozumiałam .Myslałam ze Oni zwrócili pieniążki za te rzeczy których nie było,a te pozostałe to poprostu taki gratisik .Nie wiedziałam ze to są rzeczy za ktore dziewczyny zapłaciły!biżuterii sztucznej nie należy połykać; w razie połknięcia należy skontaktować się z lekarzem. a nie sztuczną mozna połykać
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

tzn. widzę ze 3 pierścionki bez folii i kartonika, jeden łańcuszek... Większość jak widać - ma opakowanie 

trudno - niech będą złote ...