|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hehe dzieweczki ja jestem z Raciborza ale teraz mieszkam za Wrocłąwiem ...a kolejne studia robię w ...Opolu na Polibudzie (Wydział Mechaniczny)
Może kiedyś uda się zgrać na jakieś spotkanko ![]() Jaki ten świat mały ![]() Zaraz wymyślę wierszyk dla teściowej Daget Hehe i mojej też się dostanie![]() http://kasmodiah.blog.onet.pl/2,ID182850028,index.html a tu tak teściówka na wesoło
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-03-05 o 13:06 |
|
|
|
#3752 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wszmowuje właśnie jabłko to skrobnę coś tam. Głowa mnie boli, latam od rana tylko góra dół. Szok...
Cytat:
a już się cieszyłam...Zmywarka - super rzecz ![]() Cytat:
No, jak byśmy się z Kachą we dwie dosiadły to...to nie wiem co by było. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam was żoneczki w te piękne wiosenne popołudnie
O Mamuniu!! co tu się wczoraj działo się naczytałam ale nie będę cytować bo bym tu powieść napisałaSzkoda, bo ja wieczorkiem nie mogę zabardzo a tu tak fajnieale juz w przyszłym tygodniu goście pojadą a mąż do pracy wróci, to wieczorki będę spędzała z Wami kochane a teraz może jakąś kawunię wypijemy?? komu zaparzyć? jeszcze się ostało kilka kokosowych rurek ![]() Też gdzieś wyczytałam o dniu teściowej dzisiaj ![]() ja na szczęście mam dobre relacje z moją pewnie też dlatego, że jesteśmy zagranicą i widzimy się średnio 2 razy w roku po parę dni ciekawa jestem jak by to było na miejscu w każdym razie jest fajną babką ![]() i nawet zadzwonie wieczorkiem z życzeniami niech ma a jest tu kto z elbląga?? lub okolic bo widzę że same z południa miłego dnia laseczki ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
dobreCzekoladko gratuluję udanych zdobyczy moje koleżanki za to zawsze coś upolują
|
|
|
|
|
#3754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z elblaga nie jestem ale z poludnia tez nie . Centralna Polska sie klania Ale mnie wlasnie moj maz wkurzyl.... |
|||
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wiem, miałam się tu nie pojawiać do wieczorka, ale to silniejsze ode mnie Robota nawet szybko idzie, to co tam ![]() Ale w sobotę znowu muszę pracować Za to w nast tyg 3 dniowy weekend ![]() daguś a co mężuś zrobił
|
|
#3756 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz mama to święto obchodzi.
Lecz każdy pewnie się ze mną zgodzi Na naszą pamięć mama zasłużyła Bo nigdy źle nam nie życzyła Synka swojego oddała bez walki Nie traktowała mnie jak rywalki Super wesele nam wyprawiła I się wraz z nami na nim bawiła Dziś życzę mamie ogromu siły By się marzenia mamy spełniły Aby kłopoty dom omijały Wielkie podróże świat przybliżały Niech zdrowie zawsze się mamy trzyma Szczęśliwa będzie każda godzina Bo dobrze mi męża mama wychowała Więc wdzięczność ma wciąż będzie trwała
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-03-05 o 14:01 Powód: jedno dzisiaj za dużo;) |
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Wzielam na wesolo fakt ze od poniedzialku jak tylko staje po pracy w drzwiach mowi ze dzis rysujemy kuchnie, dobrze ze mamy czwartek a kuchnia nie ruszona, totalny olew.
Ale jak dzis kapnelam sie ze jest czwartek i facet od gazu moze tylko w piatki przyjsc na obloookanie naszych rur i zadzwonilam co niego z pytaniem co z gazownikiem to uslyszalam ze on ma wazniejsze sprawy w pracy i nie moze sie tym zajac . Pozatymstwierdzil ze to pewnie znowu jakis naciagacz.... a mnie az tapnelo.... w koncu sie wkurze i wprowadze sie do tego mieszkania w takim stanie w jakim jest bo mnie wkurza Rozpuszczalna poprosze Paulinko po fusiastej mam delirke ... Izus mowilam ze masz talent
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też czasem przejawia takie olewactwo, aż się boję co to będzie, jak zakupimy w końcu mieszkanko (a to coraz bardziej realne się wydaje Izuś, wierszyk jak zwykle wymiata
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kawunia już gotowa
|
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za kawe. Tylko ja bym wolala aby on zalatwil tego gazownika bo jak nie to znowu tydzien w plecy.... |
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kurna, kolejna wyprzedaż u Ewy. Miałam już nic nie zamawiać, ale te staniory są zarąbiste...
![]() No dokładnie ale ja już tak tęsknię do własnego samochodziku... wkurzyłam się i już. ![]() Cytat:
![]() a może jemu tak po trochu jest dobrze tak, jak jest...tylko sie nie chce przyznać. |
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu dzięki wielkie na pewno coś zamówię
|
|
|
|
#3769 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe ja chyba sobie dam spokuj tez będę udawała że nie wiem o niczym:P Cytat:
Wierszyk wymiata hehe ale ja jakoś nie mogę sie przełamać i do tesciowej zwracam się w dalszym ciągu bezosobowo czasem to męczące ale jakoś mi głupio i trudno mówic do niej mamo Cytat:
heheh mój mąż ma tak samo i też jest strzelcem, więc może strzelcy tez tak mają:P a ja właśnie kończę prackę i lecę do domku więc buziaczki wieczorkiem na pewno zerknę co się tu wyprawia
|
|||
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do taty (teścia) łatwiej może dlatego,że mój tato odszedł 5 lat temu
|
|
|
|
|
#3771 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
A my dzisiaj z synkiem byliśmy na wizycie u gina i wsio w porządku
Cytat:
![]() jasne, że tak ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 oj by się działo oj działo ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3772 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie "pyszne" sztaniczki podrzucasz...fajne te obniżki...Cytat:
Moja mama ostatnio mi rzuciła tekst..."a wiesz bo K. to nie mówi mi mamo, jakoś tak omija..." heh Z mężem niby często wpadamy na kawkę, czy obiadki do "moich", ale to sie tak wydaje, bo jeśli idę do szkoły, to w tygodniu nie ma Go, wiec rzadko widzi moich rodziców....choć pewnie jakby chciał, to by mówił ... ![]() ..ja z teściową siedzę w domku, dlatego szukałam pretekstu żeby pierwszy raz powiedzieć, a teraz to sypię"mama", nawet nie wiem kiedy... ![]() a teść w trasie, wiec troszkę rzadziej słyszy.. Izuś Ty to jesteś pisarka...podpisuję sie pod życzeniami...uwielbiam moją teściową... malutka Aha czyli jak wrócę do domku, to mam do wytarcia laptopik, bo naprawdziuchno tego u rodziców "moich" nie oplułam...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-05 o 18:34 Powód: bo malutka była u ginka |
||
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
ufff nareszcie skonczylam z tymi cholernymi PITAMI!!!
musialam wykazac dochody z zagranicy i z polski!! i musze oddac fiskusowi 60zł! to i tak nie duzo, myslalam ze bedzie wiecej
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
No moja tesciowa dostala ode mnie wlasnorecznie zrobiona karteczke i jest wniebowzieta
. A moj mezus przyszedl i przeprosil za zachowanie. Zadzwonil do gazownika umowil sie na poniedzialek-wtorek, i co najlepsze nawet nie bolalo. Hhehe Malutka super ze wszystko w pozadku ... buziak x 2 Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-05 o 18:37 |
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
malutka super że synuś zdrowo rośnie
daguś no widzisz, jednak mężuś nie taki złu ![]() Ja Was dzisiaj na wieczorek opuszczam, bo znajomi przychodza
|
#3776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Wlasnie przydreptal do nas na gore nasz wielki psiak. Pocieszne zwierze by sie do rehabilitacji dla dzieci nadawal. A ze zazwyczaj siedzi u rodzicow to nas nie odwiedza bo musi wlezc o schodach a zazwyczaj mu sie nie chce. Agus udanego wieczorka. |
||
|
|
|
#3777 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczorek moje drogie
![]() Właśnie poplaciłam kaskę za moje zakupy allegrowe- buciczki Uprzedzę wasze pytanie i do posta dołączę link do aukcji:http://www.allegro.pl/item570727700_...0_od_amar.html Hehe takie wygodne płaszczaki ![]() Zauważyłyście że M.A.R.T.A nas już nie odwiedza? chyba zapracowana biedulka jest. A mnie nóżki rwą, za dużo stresu mam z tym remontem i moim mężem. Dziś szukałam po całych obornikach puszek nadtynkowych 10/10. Nie było. Poszłam do domu a mąż do mnie- no dobra moga być większe...Taa to ja znowu do sklepu wkurzona na maxa. Jak ja tego mego męża nie ubiję to będzie cud... Ciekawe czy w więzieniu będzie dostęp do wizażu...
|
#3778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja tez jestem ze Szczecina ![]() a wogóle w poniedziałek idę do kina na ten film z angeliną namówiłam dzisiaj kolezankę, bo mój mężuś jak juz wspominałam nie lubi takich filmów,:P |
|
|
|
|
#3779 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to teraz już chyba koniecznie trzeba się umówić na kawę ![]() Acha - wierszyk dla teściowej super ![]() Cytat:
I też nie wspomniałam o święcie a właśnie wróciłam od niej z kawy ...
|
||
|
|
|
#3780 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten świat jest mniejszy niż myślałam
A ja w Szczecinie na pewno będę 4 kwiatnia z rana... Mój małżonek ma zjazd a po nim jedziemy na urodziny teścia...Czyli jak cos to od 9 do powiedzmy 12 mam czas ![]() Kinia, Malutka...jak tylko Wam czas na to pozwoli...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

. A jesli chodzi o parapetowe to jestem jaka najbardziej za hehheheh. Tylko najpierw kupie zmywarke abym po tej wielkiej grupie miala w czym pozmywac
a już się cieszyłam...
się naczytałam ale nie będę cytować bo bym tu powieść napisała
a tu tak fajnie
w każdym razie jest fajną babką
hand-made: urodzinowo na 40tkę

Mój też czasem przejawia takie olewactwo, aż się boję co to będzie, jak zakupimy w końcu mieszkanko (a to coraz bardziej realne się wydaje 

A ja tylko troszke oplułam..też sie liczy do wytarcia??
I też nie wspomniałam o święcie a właśnie wróciłam od niej z kawy ...