|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cudowne Częstochowianki:)
Witam
mialam tam jechac do tego auchana ale wiedzialam co sie bedzie dzialo wiec zrezygnowalam, zreszta jak kazdy ma teraz w tym chodzic to ja podziekuje....Sebastian ok, bardzo jest mily a poza tym od razu dopasowywauje fryzure do twarzy, a jak mu cos proponujesz to tez stara sie abys miala to co chcesz...wiec ja i moje kolezanaki tam uczeszczamy ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- a coz tam jeszcze slychac ?? ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- hej madziamic chyba tlyko my jestesmy....jak tam na studiach??z czego macie teraz egz?? |
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Wam
Ja bylam wczoraj w Auchanie ale nic ciekawego, H&M taki sobie, spodziewalam sie wiekszego. A New Yorker nie mam jak porownac Delfa no wlasnie studiuja to co Ty, inzynieria produkcji 3 rok
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dj w NY był najlepszy
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, kilku ich tam bylo z tego co pamietam wiec nie wiem ktorego masz na mysli
A bylam tez w Douglasie i sie wypachnilam, moje zapaszki wszystkie na karteczkachCholera katar sie mnie przyczepil od wczoraj wieczor i tragicznie mi sie spalo, a teraz tylko z paczka chusteczek siedze
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm jak ja byłam był tylko jeden taki śmieszny
![]() Ja do Douglasa nie wchodziłam, za dużo ludzi tam było i jakiś facet z mikrofonem się czaił ![]() Pojadę tam kiedyś na spokojnie, ale i tak wolę zakupy w jakichś galeriach w ciekawszych miastach
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Trzeba czekac na Galeria Jurajska, to dopiero bedzie raj
Slyszalam ze ma tam byc 200sklepow
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa tam to dopiero będzie ludzi na otwarciu
![]() Ale słyszałam że ma nie być Zary
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Ale tam przynajmniej nie bedziesz musiala sie tluc autobusami Auchana
Szkoda ze nie bedzie, w koncu powinny byc wszystkie fajne sklepy A tak w ogole to New Look i Dorothy Perkins sa gdzies w Polsce juz? Kompletnie sie nie orientuje.
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Mhm, cały dzień w galerii- to jest to
Dojazd też super, mój busik ma przystanek naprzeciwko Jurajskiej ![]() a co do tych sklepów to nie mam pojęcia
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj a Auchanie
chociaż buty sobie kupiłam w deichmannie i kolczyki w h&m ;p ale szkoda, ze w naszym h&m nie ma kosmetyków;/a do galerii jurajskiej bede miała bliiisko
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozczarowały okulary w h&m, zawsze było tam coś ciekawego a tu takie zwykłe
![]() Było dzisiaj dużo ludzi? Aha, tak btw. może któraś z Was wie gdzie można u nas kupić dermacol?
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Widze ze prawie wszyscy byli w wczoraj w Auchan...dobrze ze nie pojechalam bo nie cierpie robic zakupow gdy jest taki tlum i mnie wszyscy popychaja a zreszta teraz cala czestochowa a napewno moj wydzial bedzie chodzil w tanszych ciuchach z hm....tak to jest gdy otwarli w koncu cos sensownego a nie jakies butiki..:/
A co wy tak tutaj dyskutujecie? wolne od szkoly?? |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
nie, mało
a autobusach na luzie były miejsca siedzące :Pdermacol kiedś można było kupić u tej babki pod merkurym, a teraz nie wiem ![]() od wczoraj mamy rekolekcje
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2009-03-05 o 13:26 |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
łoo to wczoraj się drzwi nie domykały w busie
![]() U tej takiej babki co ma ozdoby do włosów itd? ![]() Delfa szkoły średnie mają właśnie rekolekcje
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
tak właśnie tam
ona ma ozdoby do włosów a obok taki mały kramik z kosmetykami tylko tak jak pisałam, teraz nie wiem czy znajdziesz dermacol, ale tam zazwyczaj kupowała go moja koleżanka
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Ah sorki bo ja to sie nie orientuje
Jak slicznie ze juz coraz cieplej tak od razu weselej i lepszy humor![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- A nie wiem czy pisalas chodzisz do LO??a co to jest ten dermacol?? |
|
|
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
Może ciepło nie jest ale czuć to świeże, wiosenne powietrze Aż chce się żyć ![]() Tak chodzę do lo ![]() Dermacol to taki mocno kryjący podkład
|
||
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam wolne juz bo chodze do szkoly pn - sr
i spadam na miasto, papatki
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
no to widze ze tlyko ja mecze sie w tak piekna pogode na uczelni
![]() ah to niestey Ci nie pomoge...a co on tuszuje ten fluid?? A skad jestes,jesli mozna wiedziec?? ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno że tuszuje wszystko Ja go chcę jako korektor ![]() Link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html Wyślę Ci PW
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
hmm....wy tez tak macie ze nie macie :P osoby do ktorej mozecie sobie tak wyskoczyc z domu o kazdej godz?? bo mnie wlasnie tego brakuje, zeby miec kogos bliskiego na swoim osiedlu,gdzies w poblizu,gdzies blisko...
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
ja mieszkam z tz wiec nie musze wyskakiwac
![]() lece do fryzjera aaaaa 3mac kciuki!
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
ale ja mowilam wlasnie nie o TZ tylko przyjaciolce.....
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak mam
Mieszkam w domkach i na dzielnicy nic się nie dzieje kompletnie, a na miasto nie zawsze chce się jechać :P W sumie ze znajomymi którzy niedaleko mieszkają nie utrzymuję jakichś bliskich stosunków. |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
ja mieszkam tu od pazdziernika, wiec nie bardzo mam znajomych obok:P
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny , przypadkowo trafilam na Wasz topik i chcialam tylko napisac ze strasznie Wam zazdroszcze ze mieszkacie tam gdzie mieszkacie, sama bardzo bym chciala mieszkac w Czestochowie
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie przepadam za Częstochową, mam nadzieję że uda mi się studiować w innym mieście
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez nie lubie tego miasta...
Delfa ja tez tak mam ze nie mam. Teraz tz siedzi u siebie w domu, ja u siebie, i tylko wizaz utrzymuje mnie przy zyciu bo nie mam sie z kim spotkac... A wlasnie i trafilam w koncu do scandii, calkiem przyjemnie tam jest Ale bylam tylko zeby sprawdzic gdzie to jest bo na wiecej czasu zabraklo.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

mialam tam jechac do tego auchana ale wiedzialam co sie bedzie dzialo wiec zrezygnowalam, zreszta jak kazdy ma teraz w tym chodzic to ja podziekuje....

A bylam tez w Douglasie i sie wypachnilam, moje zapaszki wszystkie na karteczkach