zdrada czy lenistwo? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-04, 20:01   #61
novakia
Zakorzenienie

Dot.: zdrada czy lenistwo?

zdrada zdrada, podstepne zimne oczy gada!
ewidentna zdrada, kto nosi gume w spodniach dwa tygodnie?! zart jakis. po wspolnym uzyciu raczej i wspolnie sie ją wyrzuca.
novakia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 20:02   #62
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agat1976 Pokaż wiadomość
2 tygodnie a pogoda jaka byla to wszyscy widzieli-na bank spodnie by pral w tym czasie chociaz raz.poza tym prezerwatywa z ladunkiem noszona 2 tyg w spodniach w kieszeni...sory ale juz parokrotnie by poczul ze tam jest albo by sie to wylalo...ewidentnie zdrada
Tylko, że nie możemy przesądzać. Możliwe, że on w międzyczasie nosił i 4 pary innych spodni - nie znamy jego zwyczajów. Poza tym nigdy nie widziałam żeby facet włożył samą gumę do kieszeni - nawet do śmieci najczęściej wyrzucają ją włożoną w opakowanie, z którego wcześniej gumkę wyjęli. Nie wyobrażam sobie noszenia "gołej" gumki z kieszeni. Ale że mógł zapomnieć (jeśli nie nosił tych spodni) - w to mogę uwierzyć. A jeśli nosił te spodnie cały czas, to albo brudas z niego i fleja, albo jest mocno podejrzany.

Myślę, że w dobrym, normalnym związku nie byłoby miejsca na takie wątpliwości i zakładanie wątków o tym co to za prezerwatywa - brak zaufania, niedomówienia, jakiś dziwne sytuacje z ex - to jest prawdziwy problem.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2009-03-04 o 20:06
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 20:07   #63
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

To ja się wyłamię, bo dla mnie zdrada w tym wypadku nie jest tak oczywista

Bez względu na to, czy gumka była użyta wspólnie z autorką wątku, czy z inną dziewczyną, faktem jest, że zapomniał wyjąć pakunek z kieszeni. Mógł ją nosić dwa tygodnie, ale mógł ją nosić równie dobrze kilka dni. Tak czy siak, jest fleją. No chyba, że zakładacie, że przeleciał jakąś dziewczynę, spakował gumkę do kieszeni i zaraz po tym poleciał do swojej dziewczyny.

I dla mnie szczerze mówiąc dużo bardziej prawdopodobne jest zapomnienie o prezerwatywie, niż bycie na tyle nieostrożnym, by zdradzać i nie ukryć dowodów, dając się zdemaskować w tak głupi sposób

A tak poza tym, to naprawdę nie było możliwości zauważenia co TŻ zrobił z gumką? A może ma zwyczaj chowania jej do kieszeni, bo na przykład nie chce wyrzucać w domu, żeby rodzice nie znaleźli?
Stary 2009-03-04, 20:46   #64
blackbird
Raczkowanie

jeżeli to była ich gumka to miała 2 tygodnie-2 tygodniowa zużyta gumka smierdziałaby tak ze autorka nie miałaby wątpliwości jak długo spoczywała w kieszeni-więc sprawa jes chyba jasna?
blackbird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 20:51   #65
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

hehe tak pomyslalam jak to czytalam ze moze koledzy mu np podrzucili jak byli gdzies na jakims treningu czy gdzies, kolesie maja glupie pomysly czasami, bo np dwutygoodniowa gumka smierdzialaby jak nie wiem i nie wierze ze wsadzil ja taK o do kieszeni i o niej zapomnial, a z drugiej strony nie wierze ze jakby j zdradzil to zostawil by ta gumke w spodniach..
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 21:05   #66
Lady_kejsi
Raczkowanie

sprawa śmierdzi na kilometr... Jestem za tym żeby sprawdzić świeżość tej gumy...

Kocham od początku
'każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą'
Lady_kejsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 21:14   #67
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

sprawdzic to raczej nie sprawdzi bo co by nie bylo to pewnie juz dawno on wywalil ja...bo po takiej akcji to raczej juz "pamietal" zeby ja wywalic
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 21:24   #68
patbar
Zadomowienie

A zazwyczaj jak sie kochacie, co potem robicie z gumka? Dlaczego akurat wtedy poprostu jej nie wywalil? Nie rozumiem, po wszystkim polozyl ja sobie pod lozeczko, zeby potem do kieszeni wsadzic
patbar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 21:28   #69
marmi
Raczkowanie

GG do marmi

Mojemu eks wypadl kiedys z plecaka kawalek opakowania po gumce... Tez tłumaczył, że to nasze, był zmieszany, nie patrzył mi nawet w oczy...

Po pewnym czasie wyszło, że nie byłam jedyna...
marmi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 22:03   #70
201706190936
Konto usunięte

Moim zdaniem to zdrada jak byk!
Zmieszał się
Trzyma (rzekomo) gumkę w portkach dwa tygodnie
Zużyta gumka zaczyna śmierdziec po trzech dniach, a tu dwa tygodnie... bleh...
Zapach kondoma przeszedłby na spodnie (nie sądzę że jest aż takim flejtuchem że chodziłby dwa tygodnie w czyms takim - cuchnął by dosłownie na kilometr...)
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 22:11   #71
lady karen
Zadomowienie

Pokazałam mojemu TŻ posta autorki z zapytaniem o zdanie. Oto reakcja:
"jak można w ogóle włożyć prezerwatywę do spodni? a trzymać ją dwa tygodnie? fuuuuuj... <chwila ciszy> strasznie mnie to zniesmaczyło... <chwila ciszy> kur* * aż mnie ciarki przeszły <chwila ciszy> wiesz, nie mówmy już o tym, to obrzydliwe." przyznam że się uśmiałam bo był tak koszmarnie zniesmaczony że nic tylko sie śmiać. Ale nie o to chodzi - mój TŻ akurat jest czyscioszkiem i pedantem, ale zapytany na serio co myśli o sytuacji, powiedział, że nie wie przede wszystkim PO CO chować gumkę do kieszeni po jej uprzednim zużyciu. I że nawet gdyby ja schował w celu wyrzucenia a spodnie zaożył po dwóch tygodniach, to zanim by do mnie dotarl włozylby reke do kieszeni, przypomnial sobie i wyrzucił.

Niezależnie od TŻ, obstawiam zdrade.
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 22:31   #72
Fiffka
Raczkowanie

Niezależnie czy zdradził czy nie to noszenie gumki w spodniach wydaję mi się dziwne. Chyba, że kochaliście się w jakimś miejscu, w którym nie było kosza np. przymierzalnia w sklepie No i oczywiście Twój facet te spodnie miał na sobie ostatni raz dwa tygodnie temu wyprał je położył w szafie i założył podczas waszego ostatniego spotkania a gumka jakimś cudem przetrwała No i to najbardziej optymistyczna wersja jaką zdołałam wymyślić. Bardziej realistyczna to tak jak już wcześniej mówiono on Cię zdradza. Chyba, że naprawdę nie chodził w tych spodniach a gumka jakoś się zawieruszyła...

"Powiem jedno: kiedy się czegoś sobie życzy,trzeba bardzo uważać.Bo to życzenie kiedyś może się spełnić..."

Fiffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 22:45   #73
novakia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość
Pokazałam mojemu TŻ posta autorki z zapytaniem o zdanie. Oto reakcja:
"jak można w ogóle włożyć prezerwatywę do spodni? a trzymać ją dwa tygodnie? fuuuuuj... <chwila ciszy> strasznie mnie to zniesmaczyło... <chwila ciszy> kur* * aż mnie ciarki przeszły <chwila ciszy> wiesz, nie mówmy już o tym, to obrzydliwe."
a moj powiedzial- przeciez to jasne, zdradza ją i tyle, takiego głupka-co sie dziwic. pytam-czemu głupka? odpowiedz- bo to co napisała jest głupie.
niekoniecznie ma na mysli autorkę jako osobę, ale to iż jej post świadczy o jednym a ona jest ślepa nie widząc że jesr zdradzana...
novakia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 23:06   #74
SickAtHeart
Raczkowanie

hmm śmierdzi tu zdradą...
Nie wyobrażam sobie, żeby chodzić 2 tygodnie z takim "pakunkiem" w kieszeni... ktoś naprawdę musiałby być wieeelką fleją i brudasem, żeby chodzić tyle czasu z zużytą prezerwatywą w kieszeni poza tym nie wyobrażam sobie, że jeśli chodził w tych spodniach (nawet idąc do autorki wątku) to nie włożył do kieszeni ani razu ręki... Dziwne to wszystko...
Stary 2009-03-04, 23:19   #75
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vretka Pokaż wiadomość
To ja się wyłamię, bo dla mnie zdrada w tym wypadku nie jest tak oczywista

Bez względu na to, czy gumka była użyta wspólnie z autorką wątku, czy z inną dziewczyną, faktem jest, że zapomniał wyjąć pakunek z kieszeni. Mógł ją nosić dwa tygodnie, ale mógł ją nosić równie dobrze kilka dni. Tak czy siak, jest fleją. No chyba, że zakładacie, że przeleciał jakąś dziewczynę, spakował gumkę do kieszeni i zaraz po tym poleciał do swojej dziewczyny.

I dla mnie szczerze mówiąc dużo bardziej prawdopodobne jest zapomnienie o prezerwatywie, niż bycie na tyle nieostrożnym, by zdradzać i nie ukryć dowodów, dając się zdemaskować w tak głupi sposób

A tak poza tym, to naprawdę nie było możliwości zauważenia co TŻ zrobił z gumką? A może ma zwyczaj chowania jej do kieszeni, bo na przykład nie chce wyrzucać w domu, żeby rodzice nie znaleźli?
Ale jak to?Zdrada, nie jest oczywista, a zaraz sama pisząc zdanie, które pogrubiłam zaprzeczasz sama sobie, no chyba, że dla Ciebie zdradą jest niechlujstwo, lub całkiem inne zachowanie

Cytat:
Napisane przez Lady_kejsi Pokaż wiadomość
sprawa śmierdzi na kilometr... Jestem za tym żeby sprawdzić świeżość tej gumy...
Śmierdzi na kilometr zużytą prezerwatywą
Ja bym się na sprawdzenie gumki mimo wszystko nie zdecydowała, bo prędzej bym się znalazła nad deską klozetową, a tego ten facecik najwyraźniej nie jest wart.
Bo co?
Bo wszystko jest grubymi nićmi szyte, nawet gdyby był tym fleją, to nawet zużyta prezerwatywa by mu nie przeszkadzała?
Ale jak to mówią, jeden lubi pomarańcze, drugi jak mu nogi śmierdzą.

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 00:23   #76
alkaxy
biegam dla Zabawy

Pierwsze słyszę, żeby ktoś chował zużytą gumkę do kieszeni spodni, zrobiłam szybką sondę na gg i żaden się nie przyznał, że tak robi. Szybciej mówili, że kieszeń kurtki by była jakby nie mogli w domu wyrzucić i na pewno nie luzem, a na zewnątrz do pierwszego kosza by poszła.
Nawet jeżeli zdradza to ta historia i tak jest dziwna.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 10:08   #77
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
Ale jak to?Zdrada, nie jest oczywista, a zaraz sama pisząc zdanie, które pogrubiłam zaprzeczasz sama sobie, no chyba, że dla Ciebie zdradą jest niechlujstwo, lub całkiem inne zachowanie
Ja tam żadnego zaprzeczenia nie widzę Twoje wnioski również nie są według mnie logiczne i nie bardzo wiem na jakiej podstawie je wysnułaś.

Chodziło mi raczej o to, że jedynym niezaprzeczalnym jak na razie faktem jest, że chłopak nosił gumkę w kieszeni. Dopóki nie dowiemy się, co chłopak robi zazwyczaj z zużytymi prezerwatywami, co zrobił ostatnim razem i w jakim stanie był pakunek, nie widzę powodu, by oskarżać go o niewierność. Faktem jest, że jest fleją. Nawet gdyby zdradził np. dzień wcześniej, gumkę zostawił w kieszeni. Skoro był w stanie nosić ją przez dzień, to dlaczego nie dwa tygodnie?
Stary 2009-03-05, 10:35   #78
muammamija
Raczkowanie

Dla mnie sam fakt ze autorki postu nie odrzucilo od fali obrzydliwego smrodu = gumka jest nowa , koniec dyskusji.

Uwierzcie, ze to niewyobrazalnie cuchnie.Ja w czasach nastoletnich poszlam do kolezanki u ktorej caly pokoj tak niewyobrazalnie smierdzial(wybaczcie), ze szok. Robilysmy mega porzadki i okazalo sie ze jakis tydzien temu kolezanka z chlopakiem jakos tam nie wiem jak zapomnieli zabrac tej gumki zza lozka. Masakra.

Wyobrazcie sobie ze przez tydzien nie zmieniacie bielizny to taki smrodzik x10
muammamija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 13:07   #79
lejdi
Raczkowanie

Zażądaj szczerości.
Masz wątpliwości czy mu wierzyć czy nie- inaczej przecież nie pisałabyś na tym forum.

A swoją drogą.
To trochę nienormalne nosić w kieszeni zużytą prezerwatywę przez 2 tygodnie.
A fuj.!
lejdi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 13:11   #80
shockwaves
Wtajemniczenie

Hmm mogłaś wziąć tę gumkę, spakować w woreczek foliowy i go nastraszyć, że zaniesiesz do labolatorium i przebadasz czy DNA które tam pozostało zgadza się z Twoim. Może by się wtedy wygadał
Istotne jest też, czy wcześniej po wspólnym sexie z Tobą zdarzało mu się chować gumki w kieszenie?

Edit : możesz jeszcze przeprowadzić prowokację, powiedzieć mu wprost "wiem, że mnie zdradziłeś, mam dowody których się nie wyprzesz..."itp. Wtedy też może się przyzna.

Edytowane przez shockwaves
Czas edycji: 2009-03-05 o 13:12
shockwaves jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 13:51   #81
201706190936
Konto usunięte

Sądzę że autorka wątku nie przeprowadzi takiej prowokacji, bo albo nie chce żeby wyszło szydło z worka albo woli się łudzić że nie było żandej zdrady, bo to przeciez cholernie boli, a złudzenia mniej.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 14:11   #82
TeQuiero
Zadomowienie

Hm... Podejrzliwa bym była dziwne..
Ale nic tu nie ma co nasze gadanie.. Musisz w rzeczywistości dowiedzieć się jak był naprawdę.. już sama powinnaś wiedzieć jak to zrobisz.

I will always love you.
You, my darling you
....
TeQuiero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 14:40   #83
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Sądzę że autorka wątku nie przeprowadzi takiej prowokacji, bo albo nie chce żeby wyszło szydło z worka albo woli się łudzić że nie było żandej zdrady, bo to przeciez cholernie boli, a złudzenia mniej.
Też tak myśle.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 15:35   #84
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Kiedyś TŻ wrzucił zużytą gumkę do kosza na papiery u mnie w pokoju. OK, bywa. Jeden, góra dwa dni później cos mi zaczęło śmierdzieć. Tego smrodu nie da się zapomnieć, ani nie da się nie zauważyć. Dwutygodniowa gumka oznaczałaby zapaszek na co najmniej kilka metrów dokoła tychże spodni, nie czarujmy się.
Dla mnie w takiej sytuacji zdrada byłaby oczywista, mój TŻ też skłania się ku temu

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 16:40   #85
Fiffka
Raczkowanie

autorko wątku była rozmowa z facetem?

"Powiem jedno: kiedy się czegoś sobie życzy,trzeba bardzo uważać.Bo to życzenie kiedyś może się spełnić..."

Fiffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 16:46   #86
arrabbiata
Zadomowienie

Co do tej gumki... to może być jeszcze taka opcja- mało prawdopodobna ale zawsze- że nie została ona do końca zużyta.. tzn bez ładunku była i mogła nie śmierdzieć przez te 2 tygodnie.

Ale to taka optymistyczna wersja, i tak stawiam na zdrade...
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 16:46   #87
Hija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cathas Pokaż wiadomość
Kiedyś TŻ wrzucił zużytą gumkę do kosza na papiery u mnie w pokoju. OK, bywa. Jeden, góra dwa dni później cos mi zaczęło śmierdzieć. Tego smrodu nie da się zapomnieć, ani nie da się nie zauważyć. Dwutygodniowa gumka oznaczałaby zapaszek na co najmniej kilka metrów dokoła tychże spodni, nie czarujmy się.
Dla mnie w takiej sytuacji zdrada byłaby oczywista, mój TŻ też skłania się ku temu
O, właśnie o taką informację mi chodziło wcześniej. W takim razie wiadomo, że ta gumka nie była wasza.
A faktycznie, autorkę gdzieś wcięło.
Hija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 17:47   #88
anomalia83
Raczkowanie

Wygląda mi to tak: był u byłej na szybki numerek zaplanowany czy spontaniczny nie ma znaczenia, nie zdjął nawet spodni, wyją co trzeba albo opuścił je tylko, po fakcie ze stresu lub wyrzutów sumienia schwał gumkę do kieszeni i był tak zajęty myśleniem o tym żeby autorka wątku się nie dowiedziała o zdradzie, że paradoksalnie zapomniał pozbyć się dowodu
Mogła również ta była porzucić mu gumkę do kieszeni, nie koniecznie z ładunkiem.

Ciekawi mnie ten smród, bo to jednak ważne, skoro autorka go nie poczuła znajdując gumkę to nie była ona stara...

Miała rozmawiać dziś z facetem, gdyby wynikło z tej rozmowy, że jej nie zdradził już by tu pisała. No chyba, że rozmowy jeszcze nie było.
anomalia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 20:41   #89
dressy
Zadomowienie

tak, masz powody do zamartwiania się. i tak Cię podziwiam, ja bym ładną awanturę zrobiła.
nie chcę wprowadzać Cię w złą drogę, ale myślę, że powinnaś być czujna..
(może to ja wariuję? ;P)

-coco chanel
dressy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 20:49   #90
kasandra82
Wtajemniczenie

O matko, dwutygodniowa gumka to by śmierdziała bardziej niż kiszone ogórki autorka wątku napewno by zauważyła że nie jest ona że tak powiem "pierwszej świeżości". Facet musiał ją do czegoś użyć, a wiadomo do czego się stosuje gumki. Skoro nie zrobił tego z autorka wątku, to zrobił to z inną. Dla mnie to tak właśnie wygląda.

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości