|
|
#4831 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
ale wątpię żeby to tak w rzeczywistości wyglądało ![]() Cytat:
![]() ja to w sumie nigdy bazy nie używałam, i jakoś nie wydaje mi się zeby mi była potrzebna. po co mnie kusicie ![]() nie kuj jak ci z tym źle
|
||
|
|
|
#4832 |
|
Raczkowanie
|
zaręcza sie ktoś wreszczie czy co bo nudy!!!
a tak przeczytało by sie, pogratulowało, pozazdrościło i cieszyło ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4834 |
|
Raczkowanie
|
eeee tam, Aelitka bedzie nasza następną narzeczoną, ahh moge sie załozyc z nią tylko jeszcze nie wiem o co
![]() ![]() : D![]() alre tak bedzie!!!taaaaaaaaaaaaaaa aaak
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-03-05 o 15:26 |
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak obstawiam
|
|
#4836 |
|
Raczkowanie
|
już sie nie moge doczekać czytania jak i co wyglądało całe wydarzenie ahh
![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
#4837 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry joke ![]() to teraz, żeby wam udowodnić że racji nie macie..... a little bit of conversation ![]() dzwonił właśnie tż. ma super humor, taki na dowcipkowanie. ja: no heeeeej tż: cześć, co tam?? ja: no nic, jem pierogi [hahahahah, odchudzam się ]tż: słuchaj, musimy się zastanowić co robimy! ja: tzn? tż: rozstajemy się czy zaręczamy??? ja: ... tż: to jak?? ja: rozstajemy! ![]() kurde zapomniałam co mi tż odpowiedział
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
oj, Aelitka, chyba jednak dziewczyny mają rację, że będziesz pierwsza
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
noo
![]() chyba tak będzie. ja umyłam włosy i mam duużo ich teraz przyjdzie dziś do mnie TŻ jakiś stekniony jest chłopak ![]() wiecie co ja mam super serum do biustu eveline 3d takie różowe, jest extra
|
|
|
|
#4840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4842 | |
|
Wtajemniczenie
|
e tam, ja w to nie wierze ![]() Cytat:
i kurde capi kawą niemiłosiernie ;Pniee... nie napalaj się ![]() on tak często gada, i to już od ho ho kiedy.. mocny w gębie ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- no pewnie sutki będziesz mieć za***iste ![]() edit o, wykropkowalo mi. sorrrrki ;P ej laski wlasnie sie dowiedzialam ze taka moja znajoma to za mąż wychodzi przyjaciolka mojej bylej wspollokatorki za miesiac byla wspollokatorka tez byla zaskoczona ale to nie koniec. za miesiac i to w stanach! cywilny koscielny jak po pol roku czy ilestam beda mogli do pl przyjechac (cos tam z zielona karta nie rozumiem) ło bosze ale się ludziom zycie uklasa dziwnie...... Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-03-05 o 17:11 |
|
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
mógł by urosnąć A masowanie to moja Kluska bardzo często uskutecznia ![]() zmykam na koncert TSA Miłego wieczorku życzę
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-03-05 o 17:30 |
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Raczkowanie
|
oh no czyms musze, mnie predzej kaktus wyrośnie niż będe narzeczoną więc chociaż czyjeś zaręczyny sobie "poprzeżywam"
![]() ![]()
|
|
|
#4847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no o TO mogę się akurat założyć o wszystko ![]() co lepsze, jestem pewna wygranej ;P |
|
|
|
|
#4848 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Oj Wy tu zaraz o kaktusach
Ja chwilowo nie myślę o pierścionku, na dzień dzisiejszy marzy mi się sama obecność TŻ'ta... a dzisiaj to choćby rozmowa przez te jego problemy z netem rozmawiamy raz w tygodniu, kurde no!Poza tym wiem jedno - jak będziemy mieszkać razem, obydwoje będziemy mieli w miarę stałą pracą za którą jesteśmy w stanie się utrzymać - włączy mu się tryp prorodzinny... No i jutro na 17 na to spotkanie organizacyjne kursu, hmmm... ciekawe jak będzie A co do biustu - mój też mógłby urosnąć wcale się nie pogniewam
|
#4849 |
|
Zadomowienie
|
Aelitko wszystkiego najlepszego
...i hmmmm też coś mam takie przeczucie, że dla Ciebie ta chwila jest tuż, tuż i bedziesz pierwsza. Dziękuję Wam ogólnie dziewczyny za miłe przywitanie pewnie, że będę się odzywać.Insane dziękuję bardzo za miłe słowa ..i zgadzam się z Tobą - wspólna cecha: niezdecydowanie.Hajja Hawwa - tak 26 (rocznikowo ). Wiem, że w końcu trzeba bedzie zacząć tę rozmowę ale troche obawiam sie jej skutków. Obawiam sie, że nawet delikatne rozpoczęcie tematu moze zadziałać jak płachta na byka ... Ale coś czuję, że jak nie porozmawiamy to będę tak czekać drugie 5 lat albo i z 10...
|
|
|
|
#4850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też obstawiam, że rozmowa może pomóc... ja mojemu jakiś czas temu "oświadczyłam", co i jak, że jestem gotowa na kolejny krok itd :P jakoś to przeżył.... =) ale wątpię, żeby aż tak - co by się zaraz oświadczać nie... gówniarze przecież jesteśmy
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
mój biust też mógłby urosnąć
|
|
|
|
#4852 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aelitka to jeszcze nic co ty masz.ja mam gorzej.mam plaska (bez podtekstow) i rocznicy owocnej w kazdym wzgledzie zycze![]() dobry wieczor |
||
|
|
|
#4853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a skąd wiesz jaką mam pupę?!?! ![]() to zdjęcie co tam wstawione było to nie wiem skąd, znalazłam na googlach ![]() rocznica jest zaajeeee owocna, zrobiłam sobie zupę pomidorową i zjadłam ją, a także pierogi ruskie na drugie danie. poza tym dwa odcinki ally mcbeal, jedna strony pracy na monograf, trochę drzemki... jeszcze myślałam, że może mi się uda gdzieś wyrwać wieczorem - tż mojej współ kończy mieszkanie i chcieli się pochwalić - no ale się nie odzywają a wieczór tak jakby już jest... więc ekhm ekhm nawet rzęs nie wymalowałam dziś ![]() a jutro popołudniu będzie już mój luby ![]() gdzie ta grape?!? |
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm 2 dni się nie logowała na wizażu... (sprawdziłam )mam nadzieję, że wszystko ok?....
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Może neta nie ma?
|
|
|
|
#4857 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
No właśnie ktoś napisał, że miewała problemu z netem
mój TŻ jak był w IE też miał przeboje z internetem Też mam nadzieję, jak tam się miewa ![]() Aaaa tu się okazę, że wróci zaręczona z podróży przedślubnej po wstępnym miesiącu miodowym hehe
|
#4858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie tez sie zastanawiam co z nia...moze rzeczywiscie cos z tym netem.. po wyplacie pierwsze co zrobie to kupie sobie ta baze pod cienie...mam dosc tak mi sie waża te cienie:-/ Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-03-05 o 19:42 |
|
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4860 | ||
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję że to to...
Cytat:
chociaż ta opcja mi się bardziej podoba - świętują ambitnie coś i dopiero będzie jazda jak się pojawi ![]() kurka pewnie ten net, ehhh ![]() Cytat:
spooookoswojego nie wstawię, bo mam gorszy celll ![]() ![]() uaaa ale mi nudno, bleeee nawet kwiatka nie dostałam, a czasem się zdarzała mojemu wpaść na pomysł, co by kuriera z bukiecikiem podrzucić, buuuuuu jakoś tak mi dziwne, dzień gorszy niż zwykły, nawet po te cienie do sklepu nie poszłam bo mi sie nie chcialo! porazka
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

... Ale coś czuję, że jak nie porozmawiamy to będę tak czekać drugie 5 lat albo i z 10...