|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Cytat:
przecież to jest intermediate. u nas są wyżej ci co mieli >88% z podstawy! no a to przecież podstawa. ale mi się nie chce. uhu uhu. jeszcze 60 stron z rachunkowości, praca z angielskiego, dział poprzedni z makro bo coś nie za bardzo mi się utrwalił ;P damy radę ![]() Leluśka chyba naprawdę mniej będzie się udzielać
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ale Ci zazdroszcze, tez mam chec na takie zakupy, ale nie ma za co:/
wspollokator chory wspanialomyslnie zrobilam mu herbate z miodem i cytryna i tosty
|
#4773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a galerii centrum i u kolezanki wonder Cytat:
![]() u nas to intermediate maja ci co mieli z matury rozsz 80-90 % ;] my go mamy bo bardzo nalegalismy ![]() ogolnie u nas angielski to taki relaksik, poucze sie troche slowek do kola i tyle ![]() dzisiaj juz naprawde biore sie za te moje wszystkie notatki, bo wczoraj zamiast je posegregowac poszlam spac ![]() a dzisiaj juz musze zaczac niemiecki bo za tydzien sprawdzian i buuu : ( mam nadzieje ze zalicze w pierwszym terminie :| Mariolcia, jeszcze tylko ciuchowe jakies wiosenno-letnie jak bede miec wene, i potem juz oszczedzam;p
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-03-05 o 19:46 |
||
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas większość, która pisała rozszerzoną ma upper albo advanced. pierwsza mini kłótnia chłopacy-my za nami ![]() pojechałabym sobie do domu ![]() ale to chyba dopiero 8 kwietnia nastąpi...
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zawsze mówili, że matura rozszerzona jest na poziomie FCE. a między nim a intermediate są 2 przedziały upper-inter. i pre-FCE. Ale w sumie macie biznesowy engish, ja miałam taki w LO i denerwowało mnie, że muszę się uczyć pojęć, których po polsku nie rozumiałam
![]() Udało mi się kupić długie spodnie dresowe I całkiem fajne do tego.I jeszcze jakiś koleś zaśpiewał mi "zakochałem się.." i zabrał kaszkiet pod którym ukrywałam brak makijażu ale oddałU was też tak zimno?
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, u Nas też tak zimno ;( U nas na najwyższy poziom z angielskiego trzeba było mieć około 70% z matury podstawowej z angielskiego. W ogóle to jaja były na początku z tymi językami, mnie skierowali na rosyjski o_O a teraz w ogóle nie ma rosyjskiego, ani francuskiego :/
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Vill wonder jest rewelacyjny, dla mnie o wiele lepszy od diora i masterpiece max i 2000 calorie. jak zuzyje moj zapas tuszy to znow do neigo wroce, zuzylam chyba 4 opakowania wondera
![]() niedlugo to sie poprawki. poprawka oswojona, teraz wrocilam z egzaminu, ktory pisalam jeszcze raz, ale wykladowca jest zdania ze ja jedyna z 200 osob na roku powinnam miec wyzsza ocene niz na ktora napisalam. a w poniedzialek historia. no i jeszcze wielka zagadka co z ekonomia.. ale jest git |
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a on wydluzajacy, ale najwyzej dokupie cos pogrubiajacego [np volume express] i bede uzywac naraz ![]() choc zobaczymy jeszcze jak sie bedzie prezentowal
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest w sumie cieplo
niby tylko jakies 4 stopnie ale jakos tego nie odczuwam :P_A wogole jutro na poludniu ma byc 13 stopni
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
szalona
![]() jestem wykończona po dzisiejszym dniu! same ćwiczenia od godziny 10 do teraz;/ ale dostałam 4 z laborek z fizyki i jestem dumna
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwielbiam zakupy kosmetyczne a jeszcze bylam z kumpela, ktora co mi tylko wpadlo w lapki podsumowywala "70 zl za cienie? to nie duzo "![]() dostalam 100 zl od babci, teraz ide do pracy [200] zwrot z podatku ponad 200.. nalezy mi sie ![]() ale ja musze jak najszybciej zalozyc jakas lokate bo jak widze te kilka tysiecy na koncie to tak potem wygladaja moje zakupy ![]() szkoda ze to na kredyt ![]() ale co tam, przyszly maz bedzie splacal
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-03-05 o 20:44 |
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się niestety nie udało z DOve;/ a z Garnierem nie próbowałam |
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Tes: Mi też się nie udało. Szkoda
![]() Vill: Jejku też bym chętnie zrobiła jakieś duze zakupy kosmetyczne, ale zastanawiam się cały czas czy kupić sobie skórke z NY, bo już mierzyłam, wyglądam ok, cena ok, ale sama dziwnie się czuje, a mam tylko jedną, starą kurtkę na wiosne. A skórki są taaaakieeee fajne ![]() A z kosmetyków mam ochote na mineralki, ale pogadam z mamą to może uda mi się je kupić. Wróciłam z kolacji z tż, znaczy ja piechotą, a tż autobusem i byłam pierwsza ![]() Powiedział że jestem uparta jak osioł no cóż jakąś wade każdy musi mieć. Zetka: I jaki wynik kłótni, ustaliliście coś? Lelus; Cieszy mnie twoje nastawienie do tych poprawek
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm, można tak powiedzieć. Chociaż z facetami to różnie bywa i czasem proste sprawy do nich nie trafiają.
Ale pogadaliśmy o głośnym zachowaniu kumpli i muzyce o 2 w nocy w środku tygodnia i o pilnowaniu dyżurów sprzątania ![]() Tamia a jak Twoi współlokatorzy?^^ bo też są ciekawi prawda?
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
i cojuz nie bedzie wizyt?
![]() ja nie bralam udzialu w tym dove:P chodzi o te z rossmana? marta ja tez bym poszla i do pracy i na zakupy i wogole do jakiejs kosmetyczki
Edytowane przez Mariolcia =P Czas edycji: 2009-03-05 o 21:42 |
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z mineralnych zakupiłam sobie pudry z EverydayMinerals. Całkiem fajnie jak się pomaluję, ale jak wracam z uczelni to się świecę
z różu jestem zadowolona, a z cieni jednego tak, drugiego nie.I przyszły mi jakieśd uperele z mazideł. Pododaje sobie do balsamów i odżywek
|
#4788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdnaiem robi to i toCytat:
a wlasnie teraz tak mysle, ze Tobie by sie bardzo przydaly. jak sie ma Twpja skora? ja testuje dove. Cytat:
ale byla pyszna- z czekolada ![]() chyba czas pojsc jutro do sciany placzu, poplakac sie i sila persfazji zabrac jej jakies pieniadze. innego wyjscia nie mam.. jak cos to mam podbita legitymacje do konca wrzesnia. jak nie dostane warunku, to pojde na wizaz, kosmetologie czy cos i tez bede szczeslwia. chociaz administracja mi sie bardzo, bardzo podoba |
|||
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale po opiniach sie zorientowalam, ze ci co sa na nie to pewnie nie radza sobie ze szczoteczka ![]() jak cos to poprosze o instrukcje;> bo takiej szczoteczki jeszcze nie mialam przyjemnosci uzywac, bo jakos przez kilka ladnych lat bylam wielka fanka volume express
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bylam na rozmowie o prace w prywatnym szpitalu i jutro mam dostac odpowiedz. Moze w koncu praca mnie znalazla?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
to do mnie?;P
nie no wizyty będą, tylko kiedy spotkanie ma się przerodzić w imprezę i jest środek tygodnia to po prostu muszą nam o tym powiedzieć, albo zapytać - bo nie mam zamiaru wtedy w takich warunkach się uczyć
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też muszę stworzyć jakąś listę niezbędnych kosmetycznych zakupów
![]() No nic, trzeba pobuszować po KWC. Znalazłam swój idealny podkład - Maybelline w musie - i nie zamienię go na żaden inny. Ale jakieś fajne cienie, kredka do oczu i parę innych drobiazgów by mi się przydało.
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i mam zaskórniki. A nogi mam przesuszone i czasami mi się skóra przez to łuszczy
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z moją skórą jest teraz całkiem dobrze tfu ftu nie zapeszając ![]() używam ziaji calma i kremu pod oczy też z tej serii i jest super ![]() a do ciała tylko Garnier czerwony i też jest ok, tylko trzeba być relugarnym i tego mi brakuje ![]() mi niby dzisiaj przyszedł przelewe od rodziców 300zł ale wolałabym tego narazie nie ruszać, a jak przyjadę jutro do domu to w sobotę pójdę do dziadka i pewnie dostanę jakaś zapomogę
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
dziewccczyny a jakich używacie różów do policzków i podkładów?
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2009-03-05 o 22:04 |
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Podkład tak jak pisałam Maybelline w musie, a różu nie używam w ogóle
![]() A używałyście kiedyś czegoś do wybielania zębów, jakichś specjalnych pasków do naklejania, past itd.? ![]() Bo marzy mi się uśmiech Nataszy, ale pewnie nigdy do czegoś takiego nie dojdę ![]() http://bi.gazeta.pl/im/7/5260/z5260037X.jpg A przy mojej twarzy i uśmiechu zęby /nie/stety bardzo bardzo widać.
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Podklad essence mineralny, bo nic innego moja twarz nie toleruje
![]() A roz Bourjois
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, na kwc jest taki fajny produkt tani
poszukaj ;p tez kiedys kupie ale na razie nie ![]() zwlaszcza ze ja mam zgryz otwarty i w ogole sie nie lubie usmiechac ;p usmiech - jedyna rzecz jakiej w sobie nie lubie [fizycznie] ;p
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uzywam jedynie pudru prasowanego Feather Finish, ma idealny kolor dla mnie, ale chce sie przerzucić na puder z essence mineralny ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Nija ja tez w sumie bym chciala cos wyprobowac wybielajacego, ale jakos nie mam przekonania ze to skutkuje jak znajdziesz cos ciekawego to napisz
Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-03-05 o 22:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

wonder czy jakos tak?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)