|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Kurcze dziewczyny chciałabym zobaczyc każdej zdjęcie zeby sobie was lepiej jakos wyobrazić:P co wy na to??
Dla chętnych wklejcie jakies albo linka gdzie można je zobaczyć hehe ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 udanej zabawy ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ad. 1 po tatusiu amatorze - piłkarzu ![]() ad. 2 to fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3783 |
Wtajemniczenie
|
Lola
![]() ![]() No oczywiście że coś tam trzeba będzie ugadać ![]() A nasze zdjęcia są w wątkach Panny Młode 2008 różnych częściach "szukajcie a znajdziecie"
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-03-05 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Rozeznanie
|
plotakry
![]() nadrobilam i ledwo na oczy widze! ![]() ps. witam swiezynki ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 |
Zadomowienie
|
Wiecie co jestescie okropne!
Oczywiscie jak ja mam znizke formy to Was tu pelno i piszecie jak najete! ![]() Chyba jestem pogodo wariatką - jak tylko jest ładniej na dworze, jest mi lepiej ale jak sie pogarsza to znów wszystko wraca. Ach ![]() Izus czyzbys nowymi butami wzorowala sie na żółtym skrzaciku - Kasience? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja lecę do męża do wyrka bo już się wkurza że mnie nie ma:P buziaki zyczę udanego wieczoru no i już też nocki ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Wtajemniczenie
|
Haha słoneczny żółty to moje pragnienie z zeszłego roku: miałam kupić w wakacje żółte eksbuciki ale zabrakło mojego rozmiaru a na butki takie "sezonowe" szkoda dać więcej- w sklepie 170zł a bez marży u teściówki 100zł
![]() Mam już na wiosnę czerwone trzewiki, teraz kupiłam żółte, przydałyby się jakieś czarne i brązowe-ale te sobie obejrzę już w M-jach ![]() Mam póki co pełno obcasików ale bardzo odkrytych więc to już na naprawdę fajną pogodę:czarne,czerwone,br ązowe do wyboru do koloru ![]() ![]() Marzą mi się też w kolorze zgniłej zieleni...hehe pewnie za rok upoluję ![]() Ja też jestem mała pogodynka: uwielbiam słoneczne dni...nie lubię pluchy-chyba ze siedze w domku w miłym towarzystwie ![]()
#3789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() P.S Takze uwielbiam buty na wiosne juz mam sliczne nowe 2 pary z Zary: niebieskie seksowne koturny i czarne baletki, juz sie nie moge doczekac kiedy je ubiore ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-05 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malutka ![]() Izazusia buciki świetne takie żółte słoneczne w sam raz na wiosnę ![]() Ja tak tylko na chwilę wpadłam powiedzieć dobry wieczór a teraz spadam do gości i małżonka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Zadomowienie
|
![]()
Hejuś KOBIETKI.
Cytat:
A Kasienka nasia gdzie?? Uciekam, bo mąż mnie nawołuje... ![]() dobranoc. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 |
Zadomowienie
|
Zmykam moje Panie, dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Zakorzenienie
|
Chwalę się wszem i wobec moje kochane otrzymanym dziś ostrzeżeniem za:
"atak na inną uzytkowniczkę"- czytaj- pojechanie gnębicielki Agaciora ![]() Co za żenada ![]() Jutro Was doczytam, bo dziś czasu nie miałam. Buziaczki myszki ![]() Kolorowych snów ![]()
#3794 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() A coś ty tej gnębicielce napisałaś ![]() ![]() Mam dla was niespodziankę ![]() Mój brzusio w 28 tygodniu ![]()
![]() |
#3795 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc dziolszki, badzcie grzeczne ![]() Cytat:
Woooow Malutka ale brzuszek ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-05 o 21:47 Powód: Bo Malutka sie neglizuje |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Zakorzenienie
|
a ja sie przylecialam szybciutko przywitac i.........znikam spac....zapalenie spokowek mi sie przyplatalo
![]() ![]() wiec: dobrej nocy dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | ||||||
Wtajemniczenie
|
No to jest wieczorkiem, żeby jutro nie mieć tyle do nadrabiania. Mam straszny młyn w pracy, więc mogę nie mieć czasu, żeby zajrzeć. Całe szczęście jutro już piąteczek jestem umówiona na pizze z "moimi" dziewczynami (jest kilka rzeczy do obgadania) a w sobotę jedziemy na zakupki, tzn mam zajęcia a później zakupki będą. Zmaltretowałyśmy z mamą i siostrą tatę i teraz musi nam biedny coś na Dzień Kobiet kupić
![]() Dzisiaj wróciłam po pracy zjadłam zupkę (reszty obiadu nie mogłam zrobić z powodu awarii w dostawie wody) i go na basen. Strasznie ciężko się pływa po jedzeniu (chociaż zupa to w zasadzie żadne większe jedzenie). Mówię tak ku przestrodze, że lepiej trochę odczekać ![]() Cytat:
![]() A wiesz jakie wygodne. Kurna chciałabym teraz jakieś białe bo w takich najczęściej chodzę, chyba zamówię... ![]() Cytat:
Ps. Lizus ![]() Cytat:
Internet...na 100% jest oni tam wszystko mają teraz, więc się nie martw ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U lala prawdziwa ciężarówka z Ciebie ![]() Cytat:
![]() Ok spadam. Laptop to jednak super rzecz. Siedzisz sobie w łóżeczku i klikasz ![]() Dobranoc |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Wtajemniczenie
|
O kurcze, wczoraj już nikt po mnie nic nie napisał???? dziwne.
W każdym razie dzień dobry z kawą i sucharkami ![]() ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. popieram ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() fajoski ![]() u mnie wczoraj była tragedia ![]() ![]() ![]() no i wczoraj jeszcze Mąż po mnie przyjechał do pracy i namówił na wybranie okularków ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
O Dżizas kobity
![]() ![]() ![]() Aleście naskrobały!!! Mam 7 stron do nadrobienia ![]() Zostawić Was na jeden dzień i już broicie ![]() A tak na marginesie: Dziendoberek Lece czytać ![]() ![]()
#3801 | |||
Zakorzenienie
|
![]() No wieczorek był bardzo udany ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczności brzuszek słonko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oj przydadzą się. Jak już będzie umowa w łapce idziemy do banku rozeznać sytuację. Oby tylko się udało załatwić bez wkładu własnego, bo tylko tak mamy szansę. Buziaki na dobry dzień, bo nie wiem czy zajrzę do wieczorka ![]()
![]() |
#3802 |
Zakorzenienie
|
osz wy niedobre- znowu tyle do czytania mam!!!!!!
trzymcie kciuki za dzisiejsza wizyte u gina , moze sie dowiem kto we mnie mieszka ![]()
#3803 |
Zakorzenienie
|
No ta ja tez juz na nogach
![]() I to ja mam byc lizus???? Ja tesciowej slodyczami nie przekupiuje.... Choc mialam taka mysl.... ![]() Wiecie co ja taka zakrecona wczoraj chodzilam, ze chcialam umyc rece po pastelach pasta do zebow. A dzis rano okazalo sie ze na jednym z watkow pisalam do kobitki ale zwracalam sie imieniem innnej. A w srodku nocy przypomnialo mi sie ze przeciez Lola sie tu rozplywala nad moja kiecunia slubna a ja ja olalam. Ale wszystko jasne wchodze w III faze cyklu i juz tak mam ![]() ![]() Czekoladko trzymam kciuki, a maz pewnie bedzie w szoku ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-06 o 08:29 Powód: bo Czekoladka idzie do gina |
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() My już po spanku, umówiłam się z mamą na jakieś zakupki ![]() on tylko tak wygląda z przodu na duży ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ad. 3 oj jak najbardziej ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ad. 3 a fotka ma się rozumieć będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 to trzymam ![]() Ja uciekam. Buziaczki ![]()
![]() |
#3805 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe też jestem ciekawa co trzeba napisać aby dostać ostrzeżenie:P a brzusio superowy, strasznie podobają mi się ko0biety w ciąży hehe jak to brzmi:P Cytat:
To ja tez trzymam kciuki oczywiście Cytat:
![]() ![]() Buziaki dla wszystkich i życzę miłego dzionka ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
A ta znowu wojuje z zakupami
![]() No problemo mowisz i masz, rozpuszczalna, sypana czy z ekspresu cisnieniowego? Z mleczkiem czy bez? Poslodzic? ![]() I taki maly dowcip Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek. Panienka pyta: Czy będę miała trzy życzenia? Duszek: Nie, przykro mi, ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę? Chce, żeby te Wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju I harmonii. Duszek popatrzył na mapę i mówi: Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą do tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie... Panienka pomyślała przez chwile i mówi: No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, byl świetny w łóżku, byl wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie...... Duszek westchnął głęboko i powiedział: kur.... pokaż mi jeszcze raz tę cholerną mapę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hehehhehehehe dobre dobre ![]() A ja poproszę kawkę rozpuszczalną z 1 łyżeczką cukru i dużą ilością mleka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | |||
Zadomowienie
|
![]()
HEJ GWIAZDECZKI
![]() Witam, znowu pochmurno... ![]() Cytat:
![]() ![]() no nie bardzo mi to sie widziało, więc... ![]() "Gdzie płyn mama położyła" SĘ stworzyłam zdanie! (bo przecież nie powiem "Gdzie mamy płyn"... ![]() ![]() Teraz to sie czuję swobodniej, więc mamo...a to, mamo tamto...ale początki sa trudne.. ![]() A co do staniorków... Kurcze, ja to jeszcze nie mam odwagi, tak przez necik zamawiać...jakoś tak tradycyjnie wolę, a bo to potem odesłać, jakby w razie...za dużo z tym problemu według mnie...co myślicie...jak się do zakupów przez necik przekonać?? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
WRACAJ DO NAS... ![]() daget ![]() ![]() ![]() ![]() A dla mnie znajdzie sie jakaś mała filizaneczka, z dwiema łyzeczkami cukru i także duzą ilościa mleka?? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A kawusia juz do was leci ![]() ![]() Ach zapomnialam sie wam pochwalic, ze wczoraj na watku makijazowym dowiedzialam sie ze na slubie wygladalam jakby mi ktos oczy podbil, albo komus sie pedzelkiem po bokach wyjechalo.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Jak ja Ci "mówię", to Ci "mówię", a mówię, bo wiem, znaczy piszę.. ![]() Ja uwielbiam sie mocno malowac i co druga osoba pewnie by stwierdziła, że wyglądam jak ufo pewnie...no i co ja z tym robię?? ...ich problem... ![]() Rozumiem, bo są różne makijery...ale Ty zaliczasz sie ze swoim do tych "pieknotkowych". ![]() dziękowac za kaweczkę..chlupiem...:jap : |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.