|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Ale wy macie wymyślne te swoje menu, takie urozmaicone... ja to zwykle pomysłów nie mam
![]() Ja nabiłam dziś ładnie licznik - zrobiłam 19 km spacerkiem, boskie jutro będą zakwasy... a zaraz jeszcze 6 weidera...
|
|
#3182 | ||
|
Zadomowienie
|
Alez u nas wiosna dzisiaj byla
Ja troche polazilam, bo musialam kilka spraw na miescie zalatwic, a pozniej chlopaki przyszli po mnie do pracy i jeszcze jakies 1,5 godz. spacerowalismy. W domu bylismy przed 18.00. Uwielbiam, jak juz zaczyna byc cieplo i czas na dworze mozna spedzicCytat:
Dzis w moim eko sklepie kupilam ziarna orkiszu i pszenicy, szukalam tych zarodkow, ale nie bylo... Ilona a moga byc zarodki prazone ![]() Madziaa ja sobie wegle serwuje raz na sniadanie, raz na obiad, zamiennie - moze tak sprobuj Cytat:
U mnie dzis spowiedz z fotkami. Jutro szykuje mi sie rybny na maksa dzien ![]() sn: pol szkl. platkow owsianych z morelami i sliwkami i pol kostki twarogu + duza lyzka pasty rybnej z kolacji p: zawijasy dwa - pekinka + serek topiony+ ogorek+rukola+ szynka, drugi z serkiem topionym w plasterku bez szynki o: medalion z lososia zapiekany z tymiankiem i czosnkiem + zapiekanka z brokula, fasolki, soczewicy, siemie, slonecznik zalane jajkiem z serem zoltym p: dwie marchewki - zdjecia brak, bo zjedzone na spacerze k; dwa jajka na miekko, plus surowka z rukoli, ogorka, papryki, cebuli zalana octem na bialym winie
|
|
|
#3183 |
|
Rozeznanie
|
effa a Ty to dziś zauważyłam równe 4 miesiące plażowania.
pogratulować
|
|
|
|
#3184 | ||
|
Raczkowanie
|
Jeju.. jestem!!! Po calym dniu dopiero teraz siadlam.
Witojcie ! ![]() Cytat:
Ja to sie chyba jednak przerzuce na swoje wypieki , marnie wychodza ale moze sie naucze Bo boje sie cokolwiek kupowac. Napalilam sie na ten chlebek o ktorym pisalam, a okazalo sie ze nie mozna. Prawde mowiac przysiegam ze ogladalam go ze wszystkich stron i jedyne co widzialam to wielki napis z ma ogromna ilosc blonnika. Wiec wrzuciłam do wozka.. ehh.. Rano jedzac sprawdzam poraz kolejny sklad... i co .. czemu ja tego nie widzialam jak ogladalam przez 2 minuty te bulki ? Na szczescie zjadlam tylko polowke bulki, a one sa dosc plaskie wiec ilosciowo jak kromka... moze mnie nie zabije ![]() Możecie mi polecic jakies kupne chleby ? Bo u mnie jest wciaz ten sam problem ze chlebek nie schodzi, za to bulki za szybko wiec musialabym je piec co drugi dzien a niejednokrotnie nie mam zwyczajnie na to czasu, bo po powrocie z pracy tzn murzyńskiej mam swoja prace prywatna i dzieki temu zyje, wiec tu juz szkoda kazdej minuty . Jak juz nie bedzie wyjscia i nie bedzie mozna kupowac nic co dozwolone, to bede piec ten chlebek i mrozic. Cytat:
- Drążę.Z tym kuskusem to ja tez nie wiem. Ja mam ten blyskawiczny - chyba. Nie wiedzialam ze jest inny. Rozgladalam sie ostatnio, ale nic ciekawego i odmiennego nie znalazlam. Jak to jest ? Prosze o opinie, bo czuje ze sie gubie powoli : -polowka (cos jak polowka pity) nieszczesnej buleczki niedozwolonej, namoczonej w oliwie , jajecznica z dwoch jaj, plater wołowego pastrami, sałata, pomidor, 1/3 papryki, kilka plastrów ogorka zielonego, łyzeczka serka Turek na wierzch- jablko, trojkacik serka topionego light - sałatka : sałata, pomidor, papryka, ogórek, posypane lekko sezamem, polane oliwa, przyprawy i ziola + miesko duszone z kurczaka z cebulką w przyprawach i ziolach - jogurt mały naturalny + kilka orzechow - Twarożek ( 1/2 opakowania sera białego piątnica, cynamon, łyzeczka serka Turek, łyżeczka majonezu), 3 plastry sera zółtego, 2 plastry pastrami, ogórek - wszystko zawinięte w 3 liscie sałaty lodowej. a na jutro : (również prosze o opinie) - jajecznica, koktajl z banana na jogurcie naturalnym +łyżka zarodków - jabłko +łyżka serka Turek light - sałatka z warzyw i tuńczyka (zastanawiam sie czy dodac 2łyżki mojego kuskusa - tak jak jest wprzepisie ksiazkowym - ale poddaje pod watpliwosc ten kuskus) - orzeszki - smażone na oliwie dzwonko łososia, kalafior al dente, ciecierzyca - może jakiś deserek z ricotty albo z sera białego I jak bo cos czuje po kościach ze jak juz wejde na ta wage to jednak nic tworczego z tego nie wyjdzie. W miedzy czasie pije rano kawe z mlekiem, w pracy herbatki ziolowe albo owocowe, i wode, ale nie w jakichs wielkich ilosciach.
Edytowane przez dzonksik Czas edycji: 2009-03-05 o 21:26 |
||
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Mozna ciemne pieczywo to i chyba Schulstad wolno.
Jestem po 2 dniu a6w, zakwasy mam, ale czuje sie b. dobrze. Faktycznie w polowie cyklu serie znacznie sie wydluzaja, ale mam nadzieje ze dam rade |
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, to już VII część wątku, przyjmujecie jeszcze do swojej paki
? Właśnie mija mój czwarty dzień I fazy. Wszystko idzie gładko, ale wiadomo, wsparcie zawsze się przyda |
|
|
|
#3187 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie chyba nie mozna tego chleba bo na stronie widze ze wszytskie zawieraja ekstrakt slodowy ... nie wiem czy mam racje...
|
#3188 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zakwasów nie mam, ale czuje lekki ból w górnej partii brzucha. Cytat:
![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
Jasne, że TAK ![]() Powodzenia.
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, w takim razie włączam się. Obowiązuje jakieś wpisowe?
|
|
|
|
#3190 |
|
Raczkowanie
|
Lisku, bo ja jem duze sniadania
zawsze.. moze faktycznie wyglada ze duzo, ale.. na talerzu w sumie mialam te pol bulki i narzucone na nią warzywa z chuda wedlinka a jajecznica byla obok i wcale ne bylo jej tak duzo mimo ze z 2 jaj, generalnie nie wygladalo to jakos mega wypasnie a dzieki temu do 11 nie bylam wogole glodna, czyli przez jakies 4 godziny. Poza tym z typowo weglowej czesci posilku to ja widze u siebie tylko ta bulke. Reszte mozna juz od pierwszej fazy jesc, wiec nie czuje wyrzutow sumienia zadnych co do ilosci Jutro jednak , o ile moge ten koktajl z banana troche odchudze pierwszy posilek bo boje sie ze moze byc za duzo wegli gdybym dodala pieczywo badz jakies płatki. Wole rano dobrze zjesc niz wieczorem rzucic sie na jedzenie z calodziennego przeglodzenia. na jedynce tez duzo jadlam rano, nie wiem jak mi sie to sprawdzi na dwojce
Edytowane przez dzonksik Czas edycji: 2009-03-05 o 22:22 |
|
|
|
#3191 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zastanawialam sie nad tym co napisalas w czasie obiadu i musze zauwazyc ze ten wczorajszy jadlospis byl szczegolny bo - owsianki nie jadlam juz chyba ze 3tyg, galaretke zrobilam pierwszy raz w sumie bardziej dla TZ niz dla siebie, a dzis te nalesniki to bylo wyjscie awaryjne bo sie okazalo ze w pracy bede 11h na co sie nie zdazylam odpowiednio przygotowac wiec wybralam mniejsze zlo... generalnie odkad jestem na 2 fazie zazwyczaj jem 1 porcje wegli dziennie i to niezbyt duza, np, 2 mufinki z Lidlowej foremki albo troche makaronu, ok1/3 szk ugot kaszy gryczanej... 2 porcje sa bardzo rzadko i wyjatkowo, nawet zaczelam sie zastanawiac czy aby nie za malo ich jem, bo sie zdazaly dni ze bez wegli mialam... no ale i tak Cytat:
no i generalnie mam jeszcze tak ze jak wracam po weekendzie to z regoly waze jakies 1-1,5kg mniej w poniedzialek/wtorek(choc podejrzewam ze to efekt niepica w weekend - schodzi mi tylko ok 0,5-1l/dzien plynow i jem z regoly zawsze cos zgrzesze) ale juz w czwartek na wadze jest to samo co tydzien wczesniej ![]() nie mam napadow glodu ani apetytu, nie ciagnie mnie na slodkie, duzo duzo pije - jedynie mam wrazenie ze koniec koncow to za duzo tego jest ale w sumie z regoly duzo wazyw i rozmaicie to wyglada(tak mi sie wydaje )od kilku dni czuje sie do ![]() spac
Jestem idealna wszak kula to kształt doskonały ![]() Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-03-06 o 07:11 |
||
|
|
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
Chyba nie zdążę nadrobić tego, co dziś spłodziłyście na wątku, bom śpiąca i prosto z trasy a jutro kolejna, ale wpadłam zameldować, że ładnie trzymam dziś II fazę
śniadanie: pasta twaróg/tuńczyk/cebulka i trochę czerwonej fasoli bo akurat miałam II śniadanie: grejfrut + jajko na twardo ![]() obiad: makaron razowy + schab w kawałkach z pieczarkami, cebulką, pomidorami i ziołami, takie a'la spagetti I kolacja: 2 jajka na twardo z chrzanem + 3 plastry wędliny kolacja: łosoś wędzony jakieś 50 gr (pół opakowania) Możliwości ograniczone, bo byłam w drodze, ale moim zdaniem i tak ładnie, tym bardziej, że oparłam się lodom Nie wiem, co będzie jutro, ale najprawdopodobniej czeka mnie żarcie w restauracjach a tylko śniadanie i kolacja w domu ale co tam !buziaki dla Was
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to takiego i dlaczego zabronione? |
|
|
|
|
#3194 |
|
Raczkowanie
|
no bo .. poniewczasie sprawdzilam ze tenże ekstrakt zawiera maltoze ktorej nie wolno
|
#3195 |
|
Zadomowienie
|
Witam drogie Panie
![]() mocne postanowienie - spowiadam sie codziennie(oprocz weekendu) a jak nie to bijcie ![]() tak wiec moje plany na dzis: sn(po 5:15) - len+ pekinka, ogorek kiszony i 1/2 d.pomidora + jajecznica(2j) i 1/2 mozzarelli 2sn(9-10) - salatka: pekinka, 1/2 pomidora, ogorek kisz, 1/2puszki cieciorki, 1/2 puszka tunczyka, duza lyzka majonezu przek(13) - spora mandarynka o(ok15) - zupa kapusciana(ok 0,4l) k(ok19) - wiesniak z ogorkiem i pomidorem i slonecnzikiem jak mi sie uda to w weekend popracuje nad calotygodniowym menu - ocenicie? buziale
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj po raz pierwszy od początku diety zważyłam się. Dwa kilo w dół
|
|
|
|
#3197 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() 19 km???![]() ![]() Kiedy Ty masz na to czas? i siłę? maszerujesz w domu na bieżni czy w terenie?Cytat:
![]() Heh - kurier zostawił wczoraj paczkę w pracy, ale w drugim budynku. Będę musiała jakiegoś osiłka poprosić, żeby mi to wtachał na 2-gie piętro Wczoraj zrobiłam kotlety sojowe z granulatu. Chyba będą dobre ) - no ale opanierowałam w otrębach ...do tego sos pieczarkowy - dla mnie tylko na mleku, dla reszty domowników musiałam go niestety zagęścić mąkąI tak przy okazji- macie jakiś patent na to,k żeby skleić "mielone" sojowe? tzn co zamiast bułki? |
||
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3199 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Wczoraj nie udało mi się wygospodarować czasu na wizaz, więc dzisiaj nadrabiam ![]() Teliku, Fruity, Bambii i Junior/kaBambii życzę Wam zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Gratuluję spadku wagi, życzę wytrwałości w dążeniu do ideału ![]() Moj wczorajszy jadłospis w sumie wyszedł średnio ciekawie, cały dzień byłam w trasie i to jeszcze w turbo biegu Ś: Tak jak obiecalam Papraczkowi kromka chleba pełnoziarnistego z awokado, jajecznica z 2 jaj, zawijasek z chudej wędlinki i żółtego sera, 1/4 czerwonej papryki garść rzodkiewek P; naturalny serek homogenizowany z mixem orzechów O: kanapka z pekinką chudą wędlinką, żółtym serem i czerwoną papryką P: 3 gryzki jabłka, kilkanaście kulek cieciorki K: zupka krupnik/jak to jest na SB z kaszą jęczmienną?/ na serduszkach, surówka z selera i orzechów włoskich w sosie jogurtowo-majonezowym Dzisiejszy jadłospis Ś: 2 kromki chleba pelnoziarnistego z kleksem majonezu, wędzonym łososiem skropionym cytrynką i koperkiem, pomidorek, 1/4 czerwonej papryki, 1/3 długiego zielonego ogóraska, trochę żółtego sera z lini linessa, plaster wędlinki przyprawione ziołami p: Kakao i 10 sztuk migdałów O; Cieciorka na oliwie z czosnkiem, surówka z pekinki w sosie jogurtowym P: 1/2 Jabłka i 1/2 kostki białego sera z cynamonem K: 2 jajka w sosie musztardowym surówka z pora I jak Wam się widzi Należą mi się Walczę z tymi węglowodanami jak się tylko da, jest ciężko, alu mus to mus. Przezuwam każdy kęs sto tysięcy razy i jakoś pomalutku mi to idzie, choć przyznam, ze nie jest łatwo. Ostatnio naszła mnie ochota na nalesniki , także w weekend na pewno się za nie zabiorę, za przykładem Effy z ogromną ilością białego sera i konfiturami słodzonymi fruktoząWitam nowe plażowiczki. Życzę miłego dnia ![]() Dla poprawienia humoru - moje drogie nadchodzi WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!- spacerując przedwczoraj z moim "żywym sreberkiem" zauważyłam niezliczone ilości przebiśniegów i krokusów, bazie również czają się na drzewach, oj !!!!!!!!!!!!!!!! cieszyłam się jak głupi do sera. Oprócz tego ogromne ilości sprzedawców tulipanów na każdym rogu, a ten kwiat bądź co bądź zawsze kojarzyl mi się z wiosną i świętami wielkanocnymi
29.09.2012 I faza START! Edytowane przez mamaoli1979 Czas edycji: 2009-03-06 o 08:48 |
|
|
|
#3200 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
ło matko, aleście naprodukowały
![]() Cytat:
cudny ten medalion i zapiekanka zaprosisz?![]() no ale w trosce o wapń chyba skorupek nie jadłaś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
śniadanie:
bułka graham na zakwasie, serek homo 1//2 opakowania, mieszanka ziół, kawior z bakłażana zawinięty w trzy plastry szynki; herbata, espresso z mlekiem II śniadanie: dwa plastry żółtego sera, 10 zielonych winogron obiad: 80g piersi z indyka po marokańsku, 100ml kuskus z fasolką mung, mix fasolki szparagowej, brokułów i groszku bezłykowego z patelni; herbata podwieczorek: smoothie bananowy o smaku kawowym na mleku sojowym 200ml mleka sojowego pół banana 30ml espresso kolacja: 125g twarogu 2 łyżeczki powideł śliwkowych kakao bez cukru |
|
|
|
#3202 |
|
Przyczajenie
|
z okazji okienka w zajęciach wskoczyłam na internet by pochwalić się pysznym śniadankiem. BYło na słodko
mlet z 2 jaj z 2 łyżkami jogurtu i słodzikiem po usmażeniu przełożony zmiksowanymi orzechami brazylijskimi z resztą jogurtu i 2 łyżkami białego sera z aromatem waniliowym mniaaam, strasznie mi to smakowało bo w sumie takie urozmaicenie w tych śniadaniach. Zawsze był omlet z warzywami i mimo ze tu i tam jaja to to zupełnie inne coś.można takie śniadania jeść ?? nie żeby codziennie ale raz na parę dni ![]() a i jeszcze jedno pytanie, jest taki ketchup Mcdonalda bez cukru ale z syropem glukozowo fruktozowym czy jakoś tak (nie pamiętam dokładnie bo w sklepie wczoraj czytałam) możn ago od czasu do czasu?? i jeszcze jedno pytanko czy ogórki kiszone albo konserwowe można jeść ??
SOUTH BEACH I faza od 02.03.09 Edytowane przez fioletowa XD Czas edycji: 2009-03-06 o 09:56 |
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ketchup ogórki kiszone ogórki konserwowe nie zostały wymienione ale można pikle byle bez cukru |
|
|
|
|
#3204 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Gartuluję wyniku ![]() Cytat:
![]() <brawo> Cytat:
![]() Zazdroszczę, że na śniadanie możesz wtrynić tyle. Ja właśnie na śniadanie nei mogę zjeść dużo - napełniam sobie cały mały talerz różnymi rzeczami i nie moge tego wszystkiego wcisnąć w siebie. Ja nie wiem, czy po nocy mam lekko obkurczony żołądek, czy co... Cytat:
|
|
|
#3205 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziś miałam taka ochotę na wędzoną makrele i nie było ;(
znów będę musiała bez rybki wyżyć dzisiaj, chyba, ze jak będę wracała z pracy to gdzieś znajdę.
|
#3206 | ||||
|
Zadomowienie
|
Uff znalazlam kalarepe. Mam taka ochote, a wczoraj w zadnym warzywniaku po drodze nie dostalam. Dzis poszlam inna trasa i o ryneczek zahaczylam. Stwierdzam, ze na przekaske wole zjesc kalarepe, a nawet marchewke, niz jablko. Po warzywach mnie nie ssie, cos mi sie w glowie przestawilo. Jeny, jeny juz czuje te nowalijki za chwilke...
![]() Upieklam buleczki (w formie z Lidla na male chlebki) graham, dalam maslanke i juz wiem, jaka jest roznica... Swoja droga jezeli porcja chleba to 30g, to nie wiem, jak by u mnie mialo to wygladac, skoro jeden taki malutki chlebek wazy ok. 150g. No ale na sniadanie zjadlam "mniejsza" polowe z salata lodowa, duza iloscia rybki wedzonej, rzodkiewka i ogorkiem, do tego reszta zapiekanki obiadowej (Jakos 1/3 porcji obiadowej). Dzonksik ja teraz juz bardzo rzadko kupuje chleb, ale jak kupowalam to patrzalam na sklad i powiem ci szczerze, ze nie mialam problemu z kupnem pieczywa pelnoziarnistego bez dodatku czegos slodzacego i bez maki pszennej. W Lidlu u nas jest na przyklad chleb zytni w platkach owsianych. Sama natura, bez zadnych sztucznosci, na mace razowej i bardzo dobry. Cytat:
Teraz to juz w ogole bez szans![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale ja nigdy koteltow sojowych nie robilam![]() Mamooli nalesniki zrob koniecznie, takze dla malej Oli To sie rozpisalam...
|
|
|
#3207 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
zpraszamy Cytat:
Cytat:
Cytat:
a oto moja spowiedz, fotki wrzuce wieczorkiem 1.owsianka na mleku i z mlekiem sojowym i garścią jagód 2. mieszanka orzeszków 3. sałatka z lodowej, czerwonej fasolki, ogora kons. i całej puszki tunczyka sos majo-musztardowy4.3 plastry szynki i marchewka+pasek gorzkiej czekolady(w celach czysto zdrowotnych )5. u tesciow: sałatka grecka, szpinak zapiekany z serem, salatka cesar, grzanka na pełnoziarnistym chlebie(wszystkiego po trochu ale taka mała przesada chyba) owsiana, grzanka i czekolada=wegloowy ten dzen jakis
|
|
#3208 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() kochane co myslicie o tym makaronie? http://www.lubella.pl/nasze-produkty...oziarnisty-fit myslicie ze lepszy od tego zwyklego pelnoziarnistego??? |
|
|
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja Lubelle bardzo lubię mamaoli, im wcześniej przyzwyczaisz Olę do różnych rodzai pieczywa, tym będziesz później miała mniej kłopotu - moje dzieciaki jedzą każde, żytnie, pszenne, orkiszowe, pełnoziarniste i białe ale już np. dzieciaki mojego brata na inne niż biały chleb czy bułka nawet nie spojrzą ![]() a ja oskrobałam i sprawiłam dwie dorady a na resztkach gotuję wywar rybny ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- jeszcze mi się przypomniało czytając uwagi effy, "doktorek" zaleca zjedzenie przekąski 1-2 godziny po posiłku lub na 1 godzinę przed zwyczajowym napadem głodu czyli jak wiemy, że o tej 13 zgłodniejemy a obiad mamy dopiero na 15 to powinniśmy zjeść coś o 12 żeby przeciwdziałać
|
||
|
|
|
#3210 |
|
Rozeznanie
|
no taki: http://www.lubella.pl/nasze-produkty...a-pelne-ziarno
chodzilo mi o to ze tego fit wczesniej nie widzialam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

, jajecznica z dwoch jaj, plater wołowego pastrami, sałata, pomidor, 1/3 papryki, kilka plastrów ogorka zielonego, łyzeczka serka Turek na wierzch

i musze zauwazyc ze ten wczorajszy jadlospis byl szczegolny bo - owsianki nie jadlam juz chyba ze 3tyg, galaretke zrobilam pierwszy raz w sumie bardziej dla TZ niz dla siebie, a dzis te nalesniki to bylo wyjscie awaryjne bo sie okazalo ze w pracy bede 11h na co sie nie zdazylam odpowiednio przygotowac wiec wybralam mniejsze zlo...
My bierzemy ze wsi. Dzis tz przywlokl 60 sztuk... ciekawe na ile starczy
no i generalnie mam jeszcze tak ze jak wracam po weekendzie to z regoly waze jakies 1-1,5kg mniej w poniedzialek/wtorek(choc podejrzewam ze to efekt niepica w weekend - schodzi mi tylko ok 0,5-1l/dzien plynow i jem z regoly zawsze cos zgrzesze) ale juz w czwartek na wadze jest to samo co tydzien wczesniej 

zaprosisz?
mniaaam, strasznie mi to smakowało bo w sumie takie urozmaicenie w tych śniadaniach. Zawsze był omlet z warzywami i mimo ze tu i tam jaja to to zupełnie inne coś.