![]() |
#4471 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
![]() A mi też się jakoś lepiej zrobiło. Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Może "zakuwa" do matury?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Jest mi tak źle, że nawet nie idzie sobie wyobrazić... osoba którą kocham bezwarunkowo uważa zę nhie zasługuj e, żeby mnie kochać.. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-03-05 o 21:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Wiem jak się czujesz... Myślałam, że u mnie już wszystko w porządku i w końcu pogodzono się ze strasznym faktem, że nie chodze do kościoła... Figę... Ostatnio moja siostra wyznała, że też nie jest wierząca, na co mój tata zareagował słowami "Następna głupia panienka ![]() Jest mi niezmiernie miło...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie głupia, bo każdy ma prawo wierzyć albo nie wierzyć w to co chce.. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-03-05 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() ![]() Prawie jestem z wami tpsa z neostrada wypiela sie na mnie tylem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to ja bym chciala. Chce i nie chce. Mam nadzieje, ze wpadne. Nie mam preferencji. ani testu. Poczekam do soboty, ale mnie bola piersi... Autentycznie bola. Cytat:
A czemu ta osoba tak mysli? to przeciez bzdura. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie, że to bzdura..tylko ja czasem jestem okropna ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-03-05 o 23:27 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to chyba znaczy, że jesteś w jakiś sposób gotowa ![]() ja nie jestem w ogóle ![]() ![]()
![]() |
#4483 | |||
Wiedźma
|
Dziękuję.
![]() Cytat:
![]() A za Ciebie trzymanie kciuków juz zaczynam trenować! ![]() ![]() Już?! ![]() Cytat:
ja pamiętam, kiedy mój ojciec odszedł spotkałam się z nim na mieście, a on powiedział mi, że już mnie nie chce widywać, bo teraz ma dwóch nowych synów, którzy są lepsi, bo nie słuchają metalu i nie maja długich włosów. ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam wreszcie pierwsze zdjęcia z sesji, tylko nie wiem, komu je miałam pokazać poza Sałatą i Yolą. Zgłaszać się proszę. ![]()
![]() |
#4484 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja miałam przekichane, bo nie byłam blondynką - tak w ogólnym zarysie. Cytat:
![]() Cieszę się, że przespałaś normalnie nockę ![]() A jak Ci idzie lektura wiadomej przesyłki? Prawdę mówiąc obawiam się zupełnie serio, bez kokieterii, że to nie Twój styl i że nie masz się co z tym męczyć ![]() ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-03-06 o 04:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie dzisiaj zdaję na 8:00 mam testy ![]() ![]() Jestem na kursie ze środków unijnych na przedstawiciela handlowego z prawem jazdy. Z grupy 15 osób z naszego kursu podzielonych na 3 dni 4,5 i 6 marca. 12 już oblało,dzisiaj zostałam ja i jeszcze 2 inne osoby. Czyli wychodzi 100% oblań na pierwszym egzaminie ![]() No nic idę się szykować ![]() U nas też jakiś czas temu była afera i co ![]()
![]() |
#4486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się zdziwiłam, ale w końcu już marzec ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ilość oblewanych kursantów się nie zmienia od lat i wciąż oscyluje wokól 90-95% na grupę ![]() Piątek dzisiaj kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
I ja, ja
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chceM. Chyba jednak nie ciaza u mnie co cos sie dzieje z hormonami. Jak wroce z PL pojde sie przebadac. Czuje sie jak przed okresem a przeciez skonczylam niedawno. W niedziele juz lecimy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja tez chcem zobaczyc efekty tej sesji ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Figarro ![]()
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po powrocie rodziców z urlopu, kiedy i ja odpoczywałam w domu, bez ciągłego zrzędzenia, narzucania własnego zdania, na dzień dobry, zaraz po przekroczeniu progu przez ojca usłyszałam "Anoreksja! Nie mogę na Ciebie patrzeć bo wyglądasz jak śmierć." Co pozostało mi zrobić, odwróciłam się na pięcie, powiedziałam "To nie patrz" i poszłam sobie poryczeć. Mimo że minęło ponad pół roku boli cholernie. Czemu ja nie potrafię takich słów olewać, żeby mnie to nie raniło, nie bolało?
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie potrafię czasem olać. A co dziwniejsze i co mnie zawsze zastanawia, a nadal nie umiem tego rozgryźć - bolą mnie bardziej komentarze ojca, mimo, że przykrości robi mi bardzo rzadko i do tego nie są one robione z premedytacją i świadomością. Jeden tekst w stylu "A czemu nie piątka?" (gdy dostałam np 4 z super trudnego sprawdzianu, w liceum), potrafiło mnie bardziej rozłożyć na łopatki, niż złośliwostki, docinki mamy, na które potrafiłam znaleźć równie ciętą i złośliwą ripostę. Jakbym miała uogólnić (choć i tak cięzko uogólniać, bo wiadomo - wyjątki są wszędzie), tata zawsze krytykował ( choć to kurczę złe słowo - on po prostu wymagał) - mnie pod względem intelektualnym. Tzn. nigdy nie powiedział, że jestem głupia, nieinteligentna, ale właśnie jakoś tak nieświadomym zachowaniem sprawiał, że czułam się przy nim nieswojo, niedouczona, jak taka głupiutka gąska. Potrafiło mu się wymsknąć w towarzystwie jakieś porównanie, że ktoś tam się lepiej uczy, czy że jest na studiach zagranicznych, albo skończył jakiś tam kurs. Nigdy nie dopowiadał, że " a ty nie", ale to się samo mi jakoś nasuwało. Potem się dowiadywałam, że ojciec gdzieś się tam mną chwalił ( i to jak!), że jest ze mnie dumny, ale.... no właśnie, robi to, jak mnie nie ma. Jak z nim jestem, jest cisza, albo porównania. Po prostu moi rodzice wyznają zasadę, że nie chwalą mnie zanadto i zbyt często, żeby mi się w d... nie poprzewracałao ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-06 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moze to kwestia osobowosci i ogolnego sposobu bycia, ale nigdy, nawet jako dziecko nie mialam problemow i nie przezywalam stresow z tego powodu, ze nie "przynaleze" do zadnego kosciola, (choc jestem osoba gleboko wierzaca, ale nie w to, co okreslaja systemy religijne). Natomiast moj mlodszy brat, czasami czul sie niekomfortowo- a mowiac wprost; nie potrafil poradzic sobie bezstresowo, w niektorych sytuacjach, (takze takich w ogole nienacechowanyc nietolerancja), gdy np. wychowawczyni w podstawowce podarowala wszystkim pamiatki, z okazji Pierwszej Komuni Swietej- a On nie wiedzial, jak sie ma zachowac i czul sie paskudnie, bo wstydzil sie swojej postawy ![]() ![]() Nie chodze do kosciola, nawet pogrzeb mojej Babci, w zeszlym tygodniu byl zorganizowany tak, by msza odbyla sie kilka godzin po nim i bysmy wraz z bratem nie czuli sie przymuszeni do uczestniczenia w niej, tym bardziej, ze sam pogrzeb byl swiecki- a jednak, (tzn. wbrew temu, co moga powierzchownie pomyslec osoby, ktore nie potrafia przyjac do wiadomosci istnienia odmiennego swiatopogladu) przepelniony byl emocjami, zaduma, nadzieja, miloscia i gleboka wiara, ale taka nieusankcjonowana. To kwestia szacunku- my nie odebralismy nikomu prawa do uczczenia pamieci Babci zgodnie z ich religia i nikt nie dal nam odczuc, ze postepujemy niewlasciwie- a co sobie pomysleli, to juz przeciez nie nasz klopot ![]() Tak wlasnie postrzegam tolerancje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za
![]() ![]()
#4496 |
Zakorzenienie
|
#4497 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
grozi wypollizowaniem
|
#4499 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.