|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
| chłopiec |
|
23 | 41,82% |
| dziewczynka |
|
11 | 20,00% |
| nie wiem |
|
21 | 38,18% |
| Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cześć
Sporo mamus osd rana na wątku Ja wstałam o 10 spałabym jeszcze ale babcia w odwiedziny przyszła i mnie obudziła ![]() Aniu ja chcę z Tobą Zazdroszczę wypadu. Nigdy nie byłam w Zakopanem. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I Twój TŻ tyle wytrzyma? Zazdroszczę Ja to teraz wogole nie mam ochoty na przytulanki ale wiem, że TŻ potrzebuje i tak średnio raz w tyg. się przytulamy. Dziewczyny a jako to jest z tym u Was? Czy tylk ja jestem taka oziębła? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie w piąteczek
u nas nawet słonko za oknami Mnie przeizebienie opuscilo teraz tylko syropek na wzmocnienie pijam i gardziol plucze bo jej mam medykamenty do jego płukania Majka V .... tryzmam kiucki daj znac co i jak czekamy czekamy, i za reszte dzeiwczyn kcuki trez trzymam,
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#3513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie umiem haftować ale za to zrobie serwetki na szydełku przynajmniej czas jakoś poleci
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz trochę czasu to warto coś porobić konstruktywnego![]() A może coś dla Dzidzi na szydełku? Ja sama nie umiem władać szydełkiem, ale moja Mama już robi jakąś niespodziankę dla mojej Małej
|
|
#3515 |
|
Raczkowanie
|
może jakąs narzutkę wydziergam, zobaczymy. jak coś wyskrobie to wkleję
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinak fajny ten twój kubus
|
|
|
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz póki mamy troszkę czasu trzeba to wykorzystać, bo jak się Dzidziolki urodzą to szybko do prac ręcznych nie usiądziemy![]() Cytat:
A wszelkie wzory dla Dzidzia chętnie przygarnę
|
|
#3518 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Karolinak82;1130672 5]Pokaż pokaż swoje zdolności
teraz póki mamy troszkę czasu trzeba to wykorzystać, bo jak się Dzidziolki urodzą to szybko do prac ręcznych nie usiądziemy![]() Dobra to idę coś działać, zobaczymy czy to nie słomiany zapał
|
|
|
|
#3519 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a tak to myk obkrecasz i jedziesz a jak ktos nie lubi to moze zablokowac Cytat:
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Hej słoneczka
Staram się Was podczytywać... z różnym skutkiem mi to wychodzi ale się staram ![]() Zaczęłam pracę w normalnych zmianach 8-16... i powiem szczerze, że po 4 dniach mam dość... Jestem totalnie wyczerpana, czuję, że maleństwu też to nie odpowiada bo boli mnie brzuszek i chyba to L4 bęedzie wcześniej niż od 1 maja... Drżę cała przed tym USG szczegółowym we wtorek... Zakupów dalej nie robię żadnych... Teraz nawet nie mam czasu o nich myśleć, zresztą jestem tak zmęczona, że nie chce mi się o nich myśleć... nie fajne jest wstawać rano o 5:40 i wracać do domu na 18:00 (bo 1,5 h czasu zajmuje mi powrót do domu )Eh... Cieszę się, że u Was jest wszystko dobrze
|
|
|
|
#3521 |
|
Ola-Unhola
|
Cześc Adaikaka
![]() Dobrze, że się odezwałaś, bo zastanawiałam się juz co się dzieje Dobzre, ze wszystko u Ciebie ok. Wizytą się nie stresuj, na pewno wszystko będzie dobrze. Ja ze swojej strony trzymam kciuki ![]() Zreszta mamy wiele mamuś, które zamilkły ![]() Wiecie co, mój Antoś to mnie kopie tylko w ciągu dnia na razie. Zaczyna z rana jak siadam do śniadanka i kończy jak biorę kąpiel ok 15. Buszuje sobie z każdej strony, a najbardziej to na środku. W połowie "drogi" między pępkiem a fretką
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
WItam
A wiec pomylam sobie balkonik ubrana w 2 swetry buty zimowe i ciepła pizame - wygaldalam jak jakies yeti hyhy kazyd sie gapil ale mam to gdzies bo czysto byc musi a pranie w koncu zaczne suszyc na zwenatrz juz sie steskniłam bo prania pachnacego wiatrem mmmmm ![]() pozatym ozdrowialam i musze troche domek ogarnac pozdrawiam i lecem
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#3524 |
|
BAN stały
|
Witajcie mamusie
Trzymam kciuki Majka ale na pewno wszystko będzie dobrze Wczoraj mąż wrócił późno jak zwykle zresztą, ale dobre wieści miał - dziś dzień prawie wolny Muszę jedzcze posprzątać, bo dziś do domku jedziemy pod Suwałki i wracamy w niedzielę więc nie piszcie dużo ![]() a mnie dzidzia kopie w sumie cały czas ale tak delikatnie i nie wiem kiedy ona śpi rano też obym się przebudziła to czuję a wieczorem zanim zasnę i leżę na plecach to też czuję. Gorzej jak się urodzi i też taka żywa będzie
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
no nic lece pomoc tz umyc auto.......potem musze sie ogarnac przed wizyta i gdzies mysle po 2 pojedziemy!!
z jednej strony sie ciesze ze zobacze dzidzie a z drugiej sie martwie czy wszystko bedzie ok........... pewnie sie odezwe wieczorem...
|
|
#3526 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
i czekam na relację . Koniecznie idź do okulisty, szkoda oczu, żeby się tak męczyły.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Kuruj Męża ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. za wtorkowe USG.
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczny zaglądam do lodówki a tam pustka Masło i dżem nawet chleba nie ma Szykują sie dzisiaj duże zakupki. W brzuszku burczy więc frytki smażę
|
|
|
#3528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się że Wam się podoba mój Puchatek...takie słowa mobilizują mnie do dalszej pracy Cytat:
na pewno wszystko będzie w porządku i czekamy na relację
|
|
#3529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z tym, że ja go czuję raczej nisko, wyżej też puka, ale rzadziej Cytat:
. Miłego weekendu Cytat:
.
|
|
|
#3530 |
|
Ola-Unhola
|
czekoladko, również przyłączam się do trzymania kciuków, jakby inaczej
Fajne sa pościele drewexu, jeden z tych wzorów wybiorę chyba jako zapasową na zmianę: http://www.allegro.pl/item564445746_...ne_kolory.html są tez z wypełnieniami
|
#3531 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na pewno wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Ola-Unhola
|
Znalazłam tez kawę i herbatę dla matek karmiacych. Kiedys ja przyuwazyłam, a potem nie mogłam znaleźc. Ciekawe jak smakują
http://www.allegro.pl/search.php?str...7292&country=1
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo nie wiedziałam że kawka jest...pewnie coś w stylu inki... Herbatkę dla matek karmiących produkuje też Hipp...a tu jescze Bocianek
|
|
#3534 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja przy karmieniu Bartusia piłam te wspomagacze hippa, ale w sumie krótko bo miałam nawał ![]() Pomagała jeszcze bawarka (herbata z mlekiem)
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze trochę i się przekonamy czy będziemy potrzebowały wspomagaczy
|
|
#3536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dzisiaj dobrze. Całe szczęście nic nie boli, ale wczoraj byłam już lekko przerażona.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
śliczny ten twój kubuś no to jak sie rozkręcisz daj znać to ja się ustawiam w kolejce do zamówienia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() za wizytę, daj znac jak wróciszCytat:
ach jak bym chciała żeby ktoś wymyślił kawę bezzapachową
|
|
#3539 |
|
Ola-Unhola
|
Właśnie popełniłam mały grzeszek
![]() Zjadłam chinska zupkę tao tao, krewetkowa, lekko ostra. Pyyycha ![]() ![]() Lepsze niz Vifona, duzo przypraw i ten aromat ech....
|
#3540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cukier w dalszym ciągu extra. Zjadłam ciacho francuskie, i chlebek ciemny z og~órkiem i wątrobianką i po obiadku jak zjem zn~ów skontroluje Cytat:
zakupy znoszę pieszo więc co dzień muszę iśc zeby przynieść coś na obiad.Jak tylko autko odbiore to jade na duze zakupy bo zamrazarka juz opustoszała i reszta zapas~ów, a dzwigac za duzo nie mozna wiec nosze scisle co potrzebne---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() dziekuje za zaproszenie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

Ja wstałam o 10
spałabym jeszcze ale babcia w odwiedziny przyszła i mnie obudziła 
... jutro 7 rano - kierunek Zakopane!
A jak już przyjedzie to ma jeszcze milion spraw do zrobienia i tylko głowę do poduszki przyłoży i śpi. Dobrze, ze się wtedy załapał na kopanie, bo teraz mało czasu a maleńka nie zawsze kopie. I taka to sprawa... Ale nie będę wam smęcić.
I Twój TŻ tyle wytrzyma?

u nas nawet słonko za oknami 
NIE LUBIĘ TROLLI

Dobzre, ze wszystko u Ciebie ok. Wizytą się nie stresuj, na pewno wszystko będzie dobrze. Ja ze swojej strony trzymam kciuki 

rano też obym się przebudziła to czuję a wieczorem zanim zasnę i leżę na plecach to też czuję. Gorzej jak się urodzi i też taka żywa będzie 

.