|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
dzięki
muszę się za czymś rozejrzeć, chociaż i tak pewnie na lato używać podkładu nie będę... nawet tej zimy nie używałam..no chyba, że czasami od mamy wzięłam z maybelline..
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się boję, że zniszczę sobie szkliwo i że to całe wybielenie zębów nie jest tego warte Chyba wszystkie te wybielające paski itp. sprawiają, że dziąsła stają się bardzo wrażliwe, zęby 'słabsze' itd. Kurczę no, boję się
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
zetka do Ciebie:P nie dziwie sie, ze Was to zaczyna zloscic.
Gdzie ten konkurs dove i garnier?? ja uzywam pudru revlon i prasowanego maxfactor, nie wiem jaki konkretnie w zasadzie
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Nij, część dziewczyn na AG stosowało białą perłę, ale zdania podzielone.
DsC, ja tak jak pisałam na razie mam puder z Everydaymineral. Za próbkę 3 pudrów, korektora i różu dałam 2,5$ (próbki za darmo, płaci się za wysyłkę). Mariolcia, nad wątkiem jest ogłoszenie. Dove już się skończyło, Garnier do 8.03
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do dziąseł, niestety ale były podrażnione, szczotkowanie zębów sprawiało mi ból i pojawiła się też krew ![]() Średni efekt, dużo zachodu... Nie byłam zachwycona. |
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupie białą prełę, ale ta drozsza
podobno dziala
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba jednak kupię jakąś porządną pastę wybielającą Blend-a-med i będę myć zęby kilka(naście
) razy dziennie. Nie wiem, boję się, że tymi paskami itp. zrobię sobie tylko krzywdę
|
#4808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm zachwalacie ten puder z essense i chyba go wypróbuje jak wykończe moje ( a mam 3 podkłady, 2 pudry ehh)Ja mam z vipery, ale teraz jest dla mnie za ciemny, no ale mieszkam go z pudrem i jest w miare przyzwoity efekt. Ale mam ochote na jakiś mineralny. Póki co czekam na stypendium z wszystkimi zakupami Cytat:
![]() Ehh tyle rzeczy bym sobie kupiła, a tu funfuszy brak ![]() Ostatnio zaczełam stosować acnederm bo moja cera jest okropna, a jak skończe acne to szykuje sie na kuracje differinem. Na dzień tylko calma, jak mam mocno przesuszoną skóre to biolipidowa, jak taka w sam raz to zwykły nawilżający. Znacie może jakiś dobry kosmetyk oczyszczający twarz? Bo po oczyszczaniu bym chciała dobrze zadbać o cere, no i potrzebny mi jest filtr ( oczywiście nie wiem jaki, stosujecie jakiś?) ps. w gre doszłam do 13 levela, dalej mi się nie chce ![]() Nija: Mi zęby się wybieliły po częstym stosowaniu właśnie zwykłej blend-amed white coś tam. Ale ogolnie mam podatne na wybielanie szkliwo. Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2009-03-05 o 22:59 |
||
|
|
|
#4809 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz przechodizmy do dłuższych włosków szczoteczki -malujemy tak jak poprzednio pisałam maksymalnie starając się zaakcentować końce rzęs (NIE BÓJMY SIE-NIE SKLEJA!! ![]() dolne rzęsy, malowanie: lusterko tzrymamy ręką tak abysmy patrzyły w górę i malujemy na prosto (ważne:nie rób ruchu zyg-zag;]) Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tz posmarowalam nim plecy to 80% jakis syfkow, wagrow mu zniknelo! jesli chodzi o zapychanie itp to ja jakis problemow z tym nie mam, a pryszczy nigdy roz mineralny essence i tez z essence z nowej limitowanki. a podklad wlasnie skonczylam revlon custom creations ( tzn jest z aciemny, bo jasna czesc zuzylam), kupilam sobie revlona podklad i w sumie jestem w fazie testow. bardoz sobie chwale podklady gg z oriflame. no i leci do mnei podkald nyx, ale paczka zaginela wiec chyba jzu go spisze na straty. Cytat:
![]() teaz palnuje ten zakup. ale najpierw uporam sie z sesja. a wtedy rzuce kawe ( juz ja ograniczylam do mimimum), ogranicze herbate i rzuce cole. odpisalam CI przy poscie Huli :P Edytowane przez lele Czas edycji: 2009-03-05 o 23:11 |
||||||
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam prace z angielskiego i teraz robię sobie przerwę i potem makro
![]() i pograłabym w jakąś fajną grę w necie ![]() ale nie znam żadnej ![]() a w tą od Niji już mi się nie chce bo mi kulki przed oczami latają
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Zetko to zagraj sobie w "Postaw klocka" :P
http://kominek.blox.pl/2007/10/POSTAW-KLOCKA.html Calkiem fajna i wciagajaca ![]() A ja ide juz spac, caly tydzien wstawalam o 6.30 i jestem wykonczona ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
fajna
![]() przeszłam 17. i idę spać bo ledwo widzę. no chyba, że jeszcze trochę makro bo przez grę nic nie zrobiłam
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
fajna nazwa ![]() a ja dziś nie poszłam na wykład, nie opłacało mi się, zwłaszcza, że mam sporo zaległości dzisiaj to chyba do wieczora z książek nie wyjdę...
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, piszecie o eko skórce z NY, chodzi o taką, jak w załączniku? Jeśli tak, to mi też wpadła w oko
Tylko nie wiem jakie butki do niej, mogłyby być sportowe?
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,28139,khol-express-kremowa-kredka-do-oczu.html ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- A ta gra w 'stawianie kloca' Jestem dopiero przy piątej planszy ale jest naprawdę super
|
|
#4816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nazwa jest troche dwuznaczna ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4817 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam;D
bylam tylko 18 km od Katowic, ale niestety nie udało nam sie tam dotrzeć ![]() impreza ogolnie zaje bista! ![]() i w ogole Hej Wam dziewki;D
|
|
#4818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sportowe buty jak najbardziej by pasowały Cytat:
Tamia: Opowiadaj, więcej szczegółów prosimy!! Wróciłam z zakupów, nakupywałam samych warzyw i owoców, samych zdrowych rzeczy i bedę się odchudzać ( znaczy kontynuować dietę, tylko bardziej rygorystycznie).Już po 2 tygodniach widze poprawe jędrności skóry przez syrenke i serum eveline, brzuch robi się coraz ładniejszy, a cera się poprawia
|
||
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
doszłam do 11 levelu w postaw klocka
![]() ![]()
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to mam kilka planów zakupowych, ale na razie hajsu brak ;pPotrzebuję pomocy z Excelem, może mi ktoś pomoże z zadaniami? |
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
no też tak właśnie wyczytałam
czyli połowe mam za sobą;P fajnie, że można zapisać ten kod i nie trzeba od początku zaczynać ![]() ![]() idę też sobie zagrać ^^ a potem do książeeeeek, uhu uhu
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety z exelem nie pomoge bo nie umiem ![]() Szybko się zniechęciłam do tej gry:p znaczy doszłam tylko do 5 levela
|
|
|
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
![]() nie czuje stóp ![]() całą noc przetńczyłam w szpikach i stroju góralskim ![]() w ogole w zyciu nie pomyslalabym ze bede sie tak dobrze bawić na imprezie o takim charakterze, bez alko i znajomych i sie zdwiłam, ale pozytywnie..w ogole zosatalam krolowa parkietu i wygralam konkurs w zwijaniu włoćzki ![]() takie to rzeczy noo;D
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się szybko zniechęcam, ale w tej grze jest dobre to, że trzeba myśleć
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Tamia ale co to za impreza
bo chyba coś mi umknęło bo nie wiem o co chodzi
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Ja umiem obliczać sumę i średnią
|
#4827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w Zakopanym jako tancerka pracowałam
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
to jest to co kiedyś o tym wspominałaś
wydawało mi się, że to w maju gdzieś miało być;Pi byłaś na góralskiej imprezie;O zazdroszczę!! uwielbiam takie coś :serduszka: zresztą ja w ogóle uwielbiam góry (co w takim razie robię na drugim końcu Polski?!
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba pojadę do UP zapytać o jakieś staże, ale chciałabym 3-miesięczny, żeby przed studiami mieć jeszcze trochę wakacji
Tzn. w poniedziałek pojadę, bo mam nadzieję, że do poniedziałku już mi sprowadzą do VOBISa moją kartę do cyfrówki i futerał ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Czemu nikt się nie odzywa w sprawie pracy
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

muszę się za czymś rozejrzeć, chociaż i tak pewnie na lato używać podkładu nie będę... nawet tej zimy nie używałam..no chyba, że czasami od mamy wzięłam z maybelline.. 

jak znajdziesz cos ciekawego to napisz 

( a mam 3 podkłady, 2 pudry ehh)

fajna nazwa