![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
O, to chyba dobry znak?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
L_V też myślę, że to tylko i wyłącznie dobry znak
![]() hmm przez Was też zastanawiam się nad wizytą w Naturze ![]()
![]() |
#36 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tutaj kochana przypominasz mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Super wiadomość, L_V oni się napalili na Ciebie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słowo daję, dzisiaj kawy mi nie potrzeba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba standard?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Jak miałam długie to chodziłam do fryzjera raz na pól roku albo mama mi podcinała kocówki.
Jeśli chodzi o boby i fryzury gdzie są wycieniowane włosy przy twarzy: jak się tego nie podetnie to się jest sierściuchem. Krótkie pasma rosną, zaczynają się wywijać i tak dalej. Fryz traci kształt. Najażniejsze jest podcięcie grzywy i włosów na linii oczy, policzków.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, dawno nie miałam krótszej fryzury ![]() Zjadłam sobie właśnie sałatkę z wczoraj, zawsze robię więcej i pakuję do pracy na drugi dzień ![]() ![]() ![]() ![]() Czy to nie jest dziwne, że nie jedząc żadnych węglowodanów po trzech dniach zmieniają mi sie kształty ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
L_V ależ jestem ciekawa co Ci powiedzą!!
Ale Dori może mieć rację ![]() ![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
Jakbyś tam była przy okazji, to fajnie by było
![]() ![]() Kurcze ja dalej bez auta ![]() Ja też mam długie i podcinam co ok.2,5 m-ce |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo możliwe że po 3 dniach ograniczenia czujesz różnicę Pisz o efektach więcej..może w końcu wezmę się za swoją dietę. ![]() Wczoraj na wieczór znowu się opchałam, bo upiekłam paszteciki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Węglowodany są zdrowe dla układu trawiennego, lecz konsekwencje ich nadmiernego spożywania są już dla organizmu bardzo niekorzystne - zwłaszcza otyłość i cukrzyca, które pociągają za sobą kolejne, bardzo poważne schorzenia. Po zjedzeniu węglowodanów oczyszczonych poziom cukru we krwi gwałtownie wzrasta, gdyż cukry te są trawione bardzo szybko i prawie natychmiast jako glukoza dostają się do krwiobiegu. Jeśli ten cukier nie zostanie natychmiast spalony w trakcie wysiłku fizycznego, organizm wytworzy dużą ilość insuliny (co znacznie obciąża trzustkę - stąd powiązanie cukrzycy z dietą wysokowęglowodanową.Usuni e ona nadmiar glukozy z krwiobiegu transportując ją do komórek, gdzie wskutek przemian metabolicznych zostanie zamieniona w tłuszcz." ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- I jeszcze pointa ![]() "Dieta bogata w węglowodany oczyszczone prowadzi do otyłości, hypoglikemii, cukrzycy, nadciśnienia, chorób serca, nowotworów i wielu innych chorób... " Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-03-06 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pycha! Ja robię quiche z ciasta fransuckiego - ze szpinakiem, boczkiem i twarogiem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
L_V będzie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
szpinak powiadacie
![]() Muszę w końcu sprobować bo nieraz czytałam jak zachwalałyście. W sumie to miałam uraz do szpinaku z przedszkola, ale kiedyś próbowałam coś ze szpinakiem i stwierdziłam że to nie takie złe. Rozumiem że robicie z żywego? Tak mi się kiedyś obiło o oczy ![]() L_V spokojnie, masz taką armie wizażanek trzymającą kciuki że powalisz ich na kolana ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ja kocham szpinak
![]() jem sam, taki z brokułami zapiekany w piekarniku i posypany serkiem żółtym ![]() ![]()
#51 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Gosia umówmy się tak, jak będe w Naturze i będzie po dostawie to kupię i dam znać i wtedy ustalimy szczegóły, na razie i tak nie mają bo wczoraj kupiłam ostatnie ![]() Cytat:
![]() Hania u mnie to był spontan, założyłam spodnie a one takie ciasne w tyłku, nie za małe ale były luźniejsze i czułam taki dyskomfort więc nie miałam na co czekać, od razu zadziałałam tego samego dnia weszłam na dietę , zresztą i tak w marcu chciałam to zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podstawa to wciśnięcie czosnku, dużo pieprzu i gałka muszkatołowa. Ubolewam nad tym, że nie jest dostępny szpinak mrożony w liściach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() Ale ciśnienie mieli bo dziewczyna pracująca przede mną zwolniła się z dnia na dzien i musieli szybko działać. Cytat:
![]() Ale ja do diety potrzebuję słońca i spacerów ![]() Cytat:
Można sobie pozwolić na ryż brązowy, razowca, makaron pełnoziarnisty. Jak raz na jakiś czas zjesz sernik - też od razu nie przytyjesz. Kwestia tego żeby się do tych węgli nie przyzwyczaić. Bo niestety da się i w pewnym momencie nie zwraca się uwagi na to że w ciągu dnia wszamało się 2 kajzerki z masłem, serem i co gorsz wędliną. WŁAŚNIE..koniecznie daj znać co i jak!!
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O! Widzę, że tu cała grupa farciar ![]() ![]() Haniu nie do końca wierzę w to..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co, jeszcze 3h oczekiwania Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-03-06 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dajmy się zwariować...całe życie masz nie jeść spagetti z obawy że Ci troszkę tyłek urośnie. Jak urośnie przejdziesz na 2 tygodniową dietę i będzie git. Ważny jest dla mnie wygląd zewnętrzny..nie lubię być otluszczona..ale nie mam zamiaru całe życie byc na diecie. Jak mam ochote na pizzę to jem pizzę. Niewiele przyjemnosci jest w życiu wiec czemu mam sobie odmawiać pizzy raz na miesiąc ![]() Dobre jedzenie, picie, seks, muzyka, kino i ksiażka to podstawa mej egzystencji ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ja też jakoś nie miałam nigdy problemu z pracą do tej pory. Moja obecna to też kompletny przypadek. Przedtem robiłam coś zupełnie innego i w sumie nie byłam do końca zdecydowana, że zmieniam pracę. Ogłoszenie z obecnej mnie skusiło, przyjechałam zobaczyć, co to w ogóle za firma i ile zaproponują...na drugi dzień po rozmowie przychodziłam już do nowej pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedziemy czekać i powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie to kwestia kontroli, że zaczynamy się zapominać i ten wewnętrzny żandarm przestaje działać, dlatego spróbuję sobie wyznaczyć jakieś zasady, typu zjem pizzę ale jutro dzień bez węglowodanów, może o to tu chodzi ? Hania dlaczego sex na trzecim miejscu dopiero ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo niestety jest tak że po zjedzeniu jednej pizzy, jednego hamburgera coraz częściej przychodzi ochota na następne i następne i nagle okazuje się ze jemy fasty zbyt często. Co do sexu- w moim przypadku lepiej myślam zdegradować go do 3 miejsca ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-06 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.