Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-06, 18:20   #4291
carri_esce
Raczkowanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;11312477]Ciekawe, skąd masz takie przecieki
Który raz będziesz wtedy zdawać? I o której godzinie?[/quote]
A to juz tak odgornie narzucone Intuicja kobieca podpowiada mi ze musi tak byc
Bede zdawac po raz pierwszy i duzo wczesniej, bo o 7.30

"...Never give up! It's such a wonderful life..."

27.02.2004r.
27.06.2010r. - PIERWSZE "TAK"
15.07.2010r. - MGR!

carri_esce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 19:00   #4292
lemonka
Zakorzenienie

no nic nie musialam zalatwiac, u mnie od tego roku sa same takie krotkie terminy na egzaminy..
babka nawet proponowala mi wtorek 10tego.. ale nie chcialam.. wzielam piatek 13stego :|
dobra, co mi tam.. oblalam na testach przez pieprzone ciagniki rolnicze.. wstyd nad wstydki.. nie mialam z tym problemu.. tak sie cieszylam, bo pomimo pogody jezdzilo mi sie rano super, caly placyk bezblednie, parkowania, zawracanie zrobilismy z instruktorem.. odwiozl mnie, niczym modlitwe odspiewalam mu swiatelka i maske.. a tu takie G..
pocieszyl mnie jedynie fakt, ze polowa nie zdała.. w tym jedna osoba po raz czwarty, a dwie osoby po raz trzeci- chociaz nie wiem czy to takie pocieszajace..
teraz pelna mobilizacja.. nie widze w ogole innej mozliwosci jak zdac ten shit za tydzien pkt 7 rano i dzielnie czekac na jazdy..

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 19:19   #4293
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
no nic nie musialam zalatwiac, u mnie od tego roku sa same takie krotkie terminy na egzaminy..
babka nawet proponowala mi wtorek 10tego.. ale nie chcialam.. wzielam piatek 13stego :|
dobra, co mi tam.. oblalam na testach przez pieprzone ciagniki rolnicze.. wstyd nad wstydki.. nie mialam z tym problemu.. tak sie cieszylam, bo pomimo pogody jezdzilo mi sie rano super, caly placyk bezblednie, parkowania, zawracanie zrobilismy z instruktorem.. odwiozl mnie, niczym modlitwe odspiewalam mu swiatelka i maske.. a tu takie G..
pocieszyl mnie jedynie fakt, ze polowa nie zdała.. w tym jedna osoba po raz czwarty, a dwie osoby po raz trzeci- chociaz nie wiem czy to takie pocieszajace..
teraz pelna mobilizacja.. nie widze w ogole innej mozliwosci jak zdac ten shit za tydzien pkt 7 rano i dzielnie czekac na jazdy..

Kurcze szkoda, ale tak to jest. Moja koleżanka też oblała na testach. Ja akurat na egzamin teoretyczny poszłam na jak bym miała pisać sprawdzian bo i tak wiedziałam że zdam
Ale teraz się przyłożysz i zdasz oba
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 19:24   #4294
cyanide sun
Wtajemniczenie

jak niektorym wizazankom wiadomo 13 mam egz. tak wiec we wtorek i czwartek mam jazdy - z tym instruktorem co zawsze. natomiast dzis mialam jazde z zupelnie innym z innej szkoly. w sumie to tamten jest dosyc surowy i przed jazda troche sie denerwuje i chce zeby mi jak najlepiej poszlo - a efekt jest odwrotny. dzis poszlam na jazde z mysla ze to tylko jednorazowa przygoda i ze jest mi w sumie obojetne jak wypadne - luzik zero stresu. na dodatek ten instruktor jest bardzo religijny i caly czas sluchal radia via i maryja co powodowalo ze sie podsmiewalam pod nosem. i efekt? to byla chyba najlepsza z wszystkich przedegzaminacyjnych jazd. zrobilam troszke bledow bo przez miesiac w koncu nie jezdzilam ale w porownaniu do jazdy przed poprzednim egz poszlo mi super. przekonalam sie ze stara prawda o niestresowaniu sie i lepszych w tedy efektach w jezdzie jest jak najbardziej prawdziwa. szkoda tylko ze na egz juz nie dam rady sie niestresowac heh.
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 19:27   #4295
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
Myślałam, że jak zgaśnie raz, góra dwa to się oblewa na bank... ?
Cytat:
Napisane przez alisza Pokaż wiadomość
mi tak instruktorzy mowili, i tez bylam swiecie przekonana
No bo to generalnie jest błąd. Ale część egzaminatorów za to uwala, a część puszcza - uznając, że te samochody są już tak wysłużone, że sprzęgła nie łapią dobrze. Przecież nie od dziś wiadomo, że to mało obiektywny egzamin. Z resztą! Ja jako jeden z dwóch błędów miałam wymienione "za długie trzymanie kierunkowskazu" Już nie pamiętam tylko, czy przed czy po skręcie. Nie wiedziałam, że jest jakiś przepis na to?

Z resztą, zobaczycie potem. Egzamin egzaminem, a życie życiem .

Gratuluję Jolu!

Lemonka, Mrowinka uda się następnym razem
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 19:27   #4296
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
Kurczę, przykro mi szczególnie, ze to głupia teoria, ech...

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 19:35   #4297
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

U mnie na teori tez byla laska co 4 raz juz nie zdala

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 20:16   #4298
alisza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
No bo to generalnie jest błąd. Ale część egzaminatorów za to uwala, a część puszcza - uznając, że te samochody są już tak wysłużone, że sprzęgła nie łapią dobrze. Przecież nie od dziś wiadomo, że to mało obiektywny egzamin. Z resztą! Ja jako jeden z dwóch błędów miałam wymienione "za długie trzymanie kierunkowskazu" Już nie pamiętam tylko, czy przed czy po skręcie. Nie wiedziałam, że jest jakiś przepis na to?
przy 1. podejsciu tez mialam zwrocona uwage o kierunkowskaz, ze za wczesnie wlaczam. A tak mnie uczono, i zaden z 3 instruktorow, oraz zaden z 3 pozostalych egzaminatorow nic nie powiedzial. Czyli co, subiektywne to wszystko jest..
I fakt egzamin egzaminem a zycie zyciem. Teraz to sie zaczyna prawdziwa nauka, i wszystko od poczatku. I przede wszystkim samodzielnosc
Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
U mnie na teori tez byla laska co 4 raz juz nie zdala
na moim poprzednim egzaminie, gdy siedzialam w poczekalni, kobieta opowiadala, jak ostatnio miala teorie. Zreszta 3 razy oblala, i gdy 4 raz juz zaliczyla, podeszla do niej kobieta i zapytala "zdala pani? bo ja 13 raz podchodze i nie moge zdac"
alisza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 21:59   #4299
L I L Y
Zakorzenienie

lemonka
ojej. szkoda, że nie zdałaś. ale ważne, że tak króciutko będziesz czekała na kolejny egzamin na pewno następnym razem się uda

mrowinka
nie przejmuj się. czasem tak bywa, że ze stresu nie wychodzi. ale następnym razem musi się udać i nie ma innej opcji!

jola2243
serdeczne gratulacje! Witamy w gronie kierowców teraz to już pozostało czekanie na odebranie plastiku już się doczekać nie mogę.

a swoją drogą ze snickersami to było tak, że przed egzaminem zjadłam aż dwa
i może ta dawka orzeszków pomogła mi trochę

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 22:17   #4300
strawberka
Zakorzenienie

lemonka będzie dobrze, najważniejsze, że nie musisz czekać miesiącami

mrowinka 3mam mocno kciuki, tym razem zabrakło szczęścia, ale następnym razem się uda

jola2243 gratulacje
Stary 2009-03-06, 22:29   #4301
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Lemonka, Mrowinka uda się następnym razem
Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
mrowinka
nie przejmuj się. czasem tak bywa, że ze stresu nie wychodzi. ale następnym razem musi się udać i nie ma innej opcji!
Cytat:
Napisane przez strawberka Pokaż wiadomość
mrowinka 3mam mocno kciuki, tym razem zabrakło szczęścia, ale następnym razem się uda
Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że faktycznie się uda. Jeśli nie, to mam zamiar zrobić sobie parę tygodni przerwy, żeby trochę odsapnąć i przestać myśleć o tym wszystkim, bo od 2 miesięcy przeżywam ciągły egzaminacyjny stres.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 22:32   #4302
strawberka
Zakorzenienie

ja już nie mogę doczekać się tego egzaminu- nieważne co się stanie..... mam już dość tego stresu, oczekiwania, pytań, odpowiadania... tylko jeżdżenia nie mam dość bo mam super instruktorkę gdybym miała z nią od początku, to pewnie miałabym już plasticzek w kieszeni

Edytowane przez strawberka
Czas edycji: 2009-03-06 o 22:33
strawberka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 22:42   #4303
Shogi
Raczkowanie

No to 13 egzamin, a w czwartek na 13 dodatkowe 3 godzinki Coś dużo tych 3,może szczęśliwe Ale tfu tfu nie zapeszajmy
Shogi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 22:46   #4304
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
ja już nie mogę doczekać się tego egzaminu- nieważne co się stanie..... mam już dość tego stresu, oczekiwania, pytań, odpowiadania... tylko jeżdżenia nie mam dość bo mam super instruktorkę gdybym miała z nią od początku, to pewnie miałabym już plasticzek w kieszeni
Ja już nawet jazd mam dość. Naprawdę potrzebuję odpoczynku. Testy teoretyczne mam ważne do 7 lipca, więc nie spieszy się, będę mogła zrobić sobie przerwę w zdawaniu.
A Ty kiedy masz egzamin? Pewnie pisałaś, ale nie doczytałam
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 23:14   #4305
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alisza Pokaż wiadomość
przy 1. podejsciu tez mialam zwrocona uwage o kierunkowskaz, ze za wczesnie wlaczam. A tak mnie uczono, i zaden z 3 instruktorow, oraz zaden z 3 pozostalych egzaminatorow nic nie powiedzial. Czyli co, subiektywne to wszystko jest..
Ja jeszcze rozumiem, jak jest jakaś inna droga, brama, parking i za wcześnie sie wrzuca migacz, to faktycznie jest błąd, bo przecież się sugeruje skręt/zjazd komuś za nami i obok nas. Z resztą, sama ostatnio miałam taką sytuację, ze przed wypadkiem uratował mnie chyba szósty zmysł, bo skręcałam w lewo i jechała babka sobie z naprzeciwka. Aż nagle na wysokości początku długiego parkingu wrzuca migacz w prawo, tak, jakby chciała stanąć tam. Teoretycznie mogłam jechać ja, bo parking się kończył przed moim zjazdem, ale coś mnie tknęło i poczekałam. Babka skręciła w tą samą ulicę, w któą ja skręcałam. Jakbym ruszyła, dzwon byłby aż miło. I to z mojej winy, bo jak udowodnię, kiedy ona wrzuciła migacz. Chciałam kobiecie trochę nawtykać (bo stanęła u mnie pod blokiem), ale za szybko się zwinęła.

Ale przy "normalnym" skręcie, nie ma reguły na wrzucanie migacza. Tak samo jak na hamowanie i dodawanie gazu. To są głupie błędy, byleby się doczepić

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;11318163]Ja już nawet jazd mam dość. Naprawdę potrzebuję odpoczynku. [/quote]

To niedobrze, powinnaś zrobić sobie trochę luzu. Takie psychiczne umęczenie się tematem też niedobrze działa
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 23:48   #4306
0lkaa
Raczkowanie

Ja też nie zdałam. Na początku egzaminator cały czas mnie poganiał "bo mamy opóźnienie", przy cofaniu na łuku wjechałam w pachołek i już mi podziękował...ale zwróciłam mu uwagę że inny pachołek stoi jakiś metr od wyznaczonego miejsca (poza łukiem, no ale jednak) - więc mogłam powtórzyć i wyszło bez problemu. Od tego momentu facet był strasznie wściekły, komentował każdy mój manewr i przyczepiał się rzeczy, które mi wcześniej instruktorzy wbijali do głowy na koniec wpisał mi błędy nie wiadomo skąd wzięte więc będę się od tego na pewno odwoływać. Np. nie podobało mu się moje zachowanie przy przejściach dla pieszych, bo raz przepuściłam kobietki które stały już na krawężniku, drugi raz jakaś wyszła na pasy i zaraz zawróciła, a ja się zatrzymałam i tak:/ zapłaciłam już i umówiłam się na kolejny egzamin, za 2 tygodnie, ale liczę, że jednak dostanę pieniądze z powrotem.
0lkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 00:42   #4307
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jola2243 Pokaż wiadomość
No więc tak, miąłan na 12,00, wyczytali mnie o 13.40masakra z tym czekaniem, trafiłam na babkę, jak usłyszałam jej nazwisko to pomyślałam, że to moja szansa, bo mówiono, że ona jest ok.
Placyk szyciutko, wyjechałam na miasto, ciągała mnie bardzo, 3 razy robiłam zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury drogowej, nie robiłam koperty, piałam 1 parkowanie prostopadłe, 3 razy przez rondo, i tak zleciało 55 minut, a poza tym bardzo często gasł mi samochód- 8-9 razy, myślałam że przez to nie zdam, ale jak podjechałam pod ZORD, to powiedziała mi że zalicza mi egzamin.
Jak wysiadłam, to nie wiedziałam jak się nazywam, niezbyt miło to będę wspominać, dobrze że mam już z głowy
Gratulacje
Zawracałaś aż trzy razy?? Nieźle, ja tylko raz a parkowanie miałam najprostsze bo skośne

0lkaa
Chcesz się odwoływać? Jeśli wygrasz to nie zwrócą pieniędzy ale będziesz za darmo miała kolejny egzamin.
Szkoda, że tak wiele zależy od egzaminatorów, bo niektórzy są okropni
Jak można mówić, że ma się opóźnienie To nie wina zdających a jego obowiązkiem jest przeprowadzenie egzaminu w sposób normalny.
Mam nadzieje, że następnym razem trafisz na porządnego gościa i zdasz
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 03:42   #4308
jola2243
Zakorzenienie

A z tym gaśnięciem samochodu to rzeczywiście tak jest, że się oblewa jak zgaśnie więcej niż 2 razy, ale z tego co mówił mój instruktor, to błąd jest wtedy jak gaśnie samochód na skrzyżowaniu np- po prostu w takiej sytuacji, gdy tamuje się ruch albo stwarza przez to zagrożenie dla ruchu innych pojazdów, a mi się udalo bo gasł mi przy parkowaniu, przy zawracaniu, raz zgasł mi przed wjazdem na rondo, ale szybciutko ruszyłam i nikt na mnie nie trąbił z tyłu, więc pewnie dlatego mi zaliczyła- sama myślałam że już nie zdałam jak wracałyśmy do Zordu, a tu taka miła niespodzianka

Mrowinka i Lemonka trzymam za was kciuki mocno, teraz musi się udać, a swoją drogą, ja myślałam że nie zdam, bo ta dobra marcowa passa trwała tak długo, że myślałam, że wy pozdajecie, a ja polegne, no nic, mam nadzieję, że wam się uda:kciu ki::kciuk i:
jola2243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 10:51   #4309
0lkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
0lkaa
Chcesz się odwoływać? Jeśli wygrasz to nie zwrócą pieniędzy ale będziesz za darmo miała kolejny egzamin.
Szkoda, że tak wiele zależy od egzaminatorów, bo niektórzy są okropni
Jak można mówić, że ma się opóźnienie To nie wina zdających a jego obowiązkiem jest przeprowadzenie egzaminu w sposób normalny.
Mam nadzieje, że następnym razem trafisz na porządnego gościa i zdasz
Ale jak ustalą mi termin tego darmowego egzaminu, to będę mogła jeszcze odwołać ten na który się zapisałam i dostanę kasę - przynajmniej mam taką nadzieję. Egzaminator na koniec jeszcze mnie spytał jak oceniałam swoją jazdę...zaczęłam mówić, a on "ale proszę się nie tłumaczyć" - tak jak za każdym razem w czasie jazdy kiedy pytał "no dlaczego pani tak zrobiła?!"
0lkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 11:14   #4310
alisza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 0lkaa Pokaż wiadomość
Ale jak ustalą mi termin tego darmowego egzaminu, to będę mogła jeszcze odwołać ten na który się zapisałam i dostanę kasę - przynajmniej mam taką nadzieję. Egzaminator na koniec jeszcze mnie spytał jak oceniałam swoją jazdę...zaczęłam mówić, a on "ale proszę się nie tłumaczyć" - tak jak za każdym razem w czasie jazdy kiedy pytał "no dlaczego pani tak zrobiła?!"
az mnie krew zalewa jak czytam skad sie takie wredne dziady biora?? noo skad?? za wszelka cene chce w Ciebie wpoic, ze sie nie nadajesz, aby stres wzial gore :/ ja rozumiem, jesli nawet ktos kto robi na egzaminie mnoooostwo bledow, to on nie ma prawa sie tak zachowywac. Przesiadka albo wracamy do wordu i niech wytlumaczy bledy na spokojnie i do widzenia!

Z tymi pieszymi tak jest.. Przy 1 podejsciu dzieciak odbiegl od matki, i w kierunku ulicy, no to sie zatrzymalam, bo to w koncu tylko dziecko.. I ochrzan dostalam ;(

A z tym pacholkiem to zes sie nie dala, rewelka

Edytowane przez alisza
Czas edycji: 2009-03-07 o 11:16
alisza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 11:29   #4311
strawberka
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;11318163]Ja już nawet jazd mam dość. Naprawdę potrzebuję odpoczynku. Testy teoretyczne mam ważne do 7 lipca, więc nie spieszy się, będę mogła zrobić sobie przerwę w zdawaniu.
A Ty kiedy masz egzamin? Pewnie pisałaś, ale nie doczytałam [/QUOTE]

11.03 o 11 może 11 przyniosą mi szczęście dziś miałam jazdy- łuczek wychodził mi elegancko, ani razu nie wjechałam w pachołek na mieście też fajnie, instruktorka powiedziała, że jest ze mnie dumna, że i ja mogę być z siebie dumna i mogę iść pić wieczorem: mam jej błogosławieństwo
Stary 2009-03-07, 11:40   #4312
L I L Y
Zakorzenienie

strawberka to super tak trzymaj a na pewno się uda zdać egzamin

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 11:43   #4313
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
11.03 o 11 może 11 przyniosą mi szczęście dziś miałam jazdy- łuczek wychodził mi elegancko, ani razu nie wjechałam w pachołek na mieście też fajnie, instruktorka powiedziała, że jest ze mnie dumna, że i ja mogę być z siebie dumna i mogę iść pić wieczorem: mam jej błogosławieństwo
To super Oby tak dalej i wszystko pójdzie jak z płatka
Zawsze powtarzałam, że dobry instruktor to połowa sukcesu

Stanisław Lem

Stary 2009-03-07, 11:55   #4314
strawberka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
To super Oby tak dalej i wszystko pójdzie jak z płatka
Zawsze powtarzałam, że dobry instruktor to połowa sukcesu
ja bym nawet rzekła, że więcej niż połowa gdybym miała z nią od początku, to już dawno miałabym plasticzek w kieszeni... ale cóż tak widać musiało być.. teraz odzwyczajam się od złych nawyków, uczę się nowych rzeczy... i to jest to
Stary 2009-03-07, 14:17   #4315
koonikpolny
Raczkowanie

Jaaaaaaaa. Chyba mnie dopadł jakiś przedegzaminacyjny stres Zdalam sobie sprawe ze zostalo 11 dni
koonikpolny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 14:21   #4316
Vivienne
... choć nie Westwood

Nawet nie wiecie jak ja Wam współczuję... jak sobie przypominam te dni przed egzaminem- to był istny koszmar. Nie było chwili żebym nie myślała o egzaminie

A teraz to samo przeżywa mój brat 16 marca ma egzamin. Żal mi go, bo ma straszna presję przez to, że ja zdałam.

Stanisław Lem

Stary 2009-03-07, 14:30   #4317
strawberka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koonikpolny Pokaż wiadomość
Jaaaaaaaa. Chyba mnie dopadł jakiś przedegzaminacyjny stres Zdalam sobie sprawe ze zostalo 11 dni
11 dni to jeszcze bardzo dużo.. postaraj się czymś zająć- doświadczona w wielokrotnym zdawaniu koleżanka Ci to mówi wiem, że to trudne, ale postaraj się
Stary 2009-03-07, 15:09   #4318
koonikpolny
Raczkowanie

Cytat:
11 dni to jeszcze bardzo dużo.. postaraj się czymś zająć- doświadczona w wielokrotnym zdawaniu koleżanka Ci to mówi wiem, że to trudne, ale postaraj się

Robie pranie
koonikpolny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 15:14   #4319
strawberka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koonikpolny Pokaż wiadomość
Robie pranie
żebym jeszcze i ja się wzięła do roboty... mam do napisania pracę na zaliczenie na studia... a TŻ coż pichci na obiad
Stary 2009-03-07, 15:17   #4320
201608051010
Konto usunięte

obiecalam sobie ze nie bede sie odzywac do mojego egzminu i nikomu o nim przypominac ale co mi tam
mam 16 marca
jak przed pierwszym sie denerwowalam juz na kilka tygodni przed tak teraz mam go totalnie gdzies i mam nadzieje, ze tak juz zostanie do dnia egzaminu
chcociaz ten brak zdenerwowania nie jest w zaden sposob wywolany wiara w siebie i swe umiejetnosci
ostatni egzmin tak mnie wybil z rytmu, zalamal i zniechecil, ze tym razem w ogole nie biore pod uwage takiej opcji , ze moge zdac
chcialabym przynajmiej by trafil mi sie jakis mily egzminator i bym chociaz wyjechala na miasto
moze wtedy uwieze w siebie i przy kolejnym pojdzie juz gladko

gratuluje wszytskim dziewczynom ktore zdaly w ostatnim czasie
z tymi, ktorym sie nie udalo lacze sie w bolu
a tym ktore maja go przed soba w najblizszym czasie, zycze powodzenia
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości