|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() dy chodzi o modę, kobiety gotowe są ponieść każdą ofiarę.
Hej dziewczynki!!
Od pewnego czasu was podczytuje i zaczełam dbać o siebie ![]() ![]() Myśle nad zmianą koloru włosów na ciemny brąz...zastanawiam sie jakim typem urody jestem i co do mnie pasuje...wogólw chciałabym w koncu stwierdzic ze sama sie sobie podobam a tak nie jest wiec mam nadzieje ze mi pomozecie?? Dołaczam zdjecia 1.studniówka 2009-styczeń 2.ferie -luty 3.dawno temu <jakis rok> 4.twarz:P 5.sylwester:P
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: dy chodzi o modę, kobiety gotowe są ponieść każdą ofiarę.
Tak patrze na Ciebie i zastanawiam się co jest nie tak. Masz ładną cerę, lśniące włosy, fajną figurę. Jedyne co mogłabyś zrobić to przyciemnić brwi henną i pokombinować z cieniami do powiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja myślę że powinnaś zahodowac brwi, bo te cienkie niteczki nie pasują
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, jestem trochę ślepa - noszę okulary niesłabe - napisałaś, że chcesz zrzucić parę kilo...? A po co, tak się obcesowo spytam? Nie sądzę, żebyś miała co zrzucać, naprawdę, no co Ty...
Co do włosów - fajnie wyglądasz na zdjęciu nr 3, z tą grzywką / pasemkiem włosów na bok - ostatnio mam też ogromną ochotę na coś takiego ![]() Zaklinam Cię - nie chudnij ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
co do brwi to samo doradziła mi kosmetyczka i zawziecie choduje codziennie wcierajac olejek w brwi i rzesy:P a co do figury to niestety zdjecia sa mylace poniewaz odstawiłam leki i przytyłam nagle 5kg
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
dziekuje bardzo za miła opionie własnie chciałabym wiedziec jak sie malować na wizarzu znalazłam troche informacji i wiem ze mam oczy blisko osadzone i powieka ruchoma jest równa tej nie ruchomej i tyle wiem ale co z tym zrobic? ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
robiłam sobie test i tez mi wyszło ze jestem zima ale waham sie miedzy latem a zima lub mieszanka...naturalne włosy mam mysie
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Odpowiadam na pytania o typ kolorystyczny
1. Jak się opalasz - ciężko(najpierw na czerwono ). Odcień opalenizny jest ciepły 2. Kolor oczu - ciemne. Tęczówki mają jaśniejszą obwódkę - zielony, a w środku sa brązowe. Oprawa oczu jest jasna ciemniejsze rzesy i jasne brwi taki brazik 3. Piegi - brak 4. Cera - jasna, wpadająca w róży. Rumienie się na czerwono 5. Naturalny kolor włosów - jasny taki mysi brąz 6. Kolor ust - koral? 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze- czerń, biel, czary, czerwony, a które źle podkreślają Twoją urodę- nie mam pojecia
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdy chodzi o modę, kobiety gotowe są ponieść każdą ofiarę.
Z analizą kolorystyczną nie za bardzo Ci pomogę, bo sama się nie potrafię określić :-( Ale z tego co napisałaś wydaje mi się, że raczej jesteś typem chłodnym, czyli zimą, latem, albo typem mieszanym, czyli lato -zimą, chociaż jak piszesz że dobrze wyglądasz w czerni i bieli to teoretycznie zima... no i brak piegów - jak zima królewna śnieżka. Niestety nie umiem tego rozstrzygnąć, przepraszam :-( Pewnie wiesz o wątku o typach chłodnych w "pytaniach do wizażystki" tak prawie na początku
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- przepraszam, z ta śniezką to się chyba wygłupiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie tez stawiam na typ mieszany bo czytałm te fora i do lata i do zimy pasuje ale wejde na tamto forum i popytam...
w aedług was w jakich kolorach i makijażach byloby mi dobrze? jak podkreślić swoja urode ?
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem ślicznie wygladasz w delikatniejszym makijażu jak na zdj 3, tzn bez grubej kreski na dolnej powiece. Jestes bardzo ladna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jestes bardzo ladna i nie trzeba nic zmieniac
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczynki za to ze mnie tak podbudowałyście w domku cały czas mi powtarzaja zebym cos ze soba zrobiła bo ....i zaczyna się gadanie
![]() wiele z was radzi mi pokombinować z makijarzem i widze ilejest watkow na ten temat i szczeże mowiac zgłupiałałm ![]() mam nadzieje ze nie macie mnie jeszcze dosyc? buziiaczki kochane ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze, malujesz się dla siebie, nie dla mamy, i wiadomo, że to Ty decydujesz czy masz ochotę na mejkap czy nie ![]() Po drugie, jak dziewczyny wcześniej pisały, ładna dziewczyna jesteś; lasiczka,, napisała, że na zdjęciu nr 3. - czyli bez dolnej kreski -najlepiej wyglądasz i dobrze mówi ![]() Po ostatnie, możesz np. użyć różu - czyli w wyszukiwarkę "modelowanie różem" , albo rozświetlacza/highlitera, to dodaje twarzy głębi, twarz nie jest płaska, masz skierowaną uwagę tam, gdzie chcesz żeby ta uwaga była skierowana, np. na piękne kości policzkowe ![]() powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
dziekuje kochana!! postaram sie poszukać i wyniki moich prób wklejac tu abuscie mogły mi pomóc ocenic czy jest ok czy tczeba cos zmienic
![]() a co do koloru oczu to sama mam problem poniewaz w srodku sa brazowe a dookoła i obwódka zielone i czasami sa bardziej brazowe czasami bardziej zielone ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
najbardziej pasuje Ci fryzura numer 3 i makijaz jaki tam masz rowniez..
nie rob sobie na dole kreski czarnej grubej..masz blisko osadzone oczy i daje to twarzy taki grozniejszy wyraz natomiast ladnie Ci z kreska na gornej powiece a i dobrze wygladasz nie z matowa cera, ale z lekko swietlista...
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ale ty masz ciemny brąz na włosach bo do czarnych to im trochę brakuje i tak brwi przyciemnij henna a tak w ogólnie ładnie Ci w ciemnych włoskach.A i chciałam się zapytać gdzie te kilka kilo? bo ja ich nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki miałam wstawic zdjecia makijazy ale chciałam popraawic sobie cere i zaczełam pic herbatke z pokrzywy dostałam takiego wysypu ze szok wiec jak sie pozbede tego bo mam to wstawie
![]() a co do kresek to nie umiem bez nich zyć i nie wiem czy dam rade ![]() ![]() a co do grzywki to tez juz dawno jej nie mam i troche szkoda mi scinac włoskimoge sie czesać na bok i zakładac włoski za ucho czy lepiej znowu sciąć grzywke?
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem najlepiej wyglądałaś na zdjęciu nr 3 z uroczą grzyweczką, ale jeżeli nie chcesz ścinać włosów, to na razie tak jak pisałaś postaraj się zaczesywać włoski na bok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.