Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-07, 19:50   #2521
***luna
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Lecicie jak szalone.
Ja jestem w trakcie pakowania
Poza tym idęza chwilę spać
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:11   #2522
Reijel
Wtajemniczenie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
chyba obejrzę jakieś romansidło, nuuuuuda...
U mnie też...

Nawet nie udało mi się zaprosić faceta na martini (i kolację ze śniadaniem).
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:15   #2523
Malla
Nie depcze krokusów

mój przyjął zaproszenie... koleżanki :/
Stary 2009-03-07, 20:16   #2524
201604211131
Konto usunięte

A gdzie ty się Luno wybierasz, hę?
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:21   #2525
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Malla, a czemu ty na imprezę nie poszłaś?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:23   #2526
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
A gdzie ty się Luno wybierasz, hę?
Werka przeprowadzam się
Za tydzień wszystkie graty mają być w nowym domu
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:29   #2527
Malla
Nie depcze krokusów

Szajba - to nie moje towarzystwo. Nigdy mnie do nich nie brał, tak jak i ja go nie wszędzie biorę. Tylko że on zwykle przez to zostawia mnie samą w weekend, kiedy wszyscy się dobrze bawią :/
Stary 2009-03-07, 20:32   #2528
favianna
Zakorzenienie

matko, wróciłam a tu produkcja masowa, nadążyć za wami nie mogę, pędzicie jak szalone

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
witam wszystkich miło by było gdybym mogła się dołączyć. Błąkam się po wizażu, po ostatnich akcjach na Plotkowym stwierdzam żem stara, zacofana i mam ciasne poglądy, chyba wystarczy by dołączyć do Was?
agabil witaj przezacna, twoja obecność doda splendoru naszej ławeczce witamy serdecznie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
aga -
a the voodka daje radę
ja jem właśnie pomidora, który smakuje jak pomidor a nie woda ale koszty swoje ma...
o malinka, no właśnie wróciłam ze sklepu gdzie wydałam majątek na zdrową żywność i takie tam, jak człowiek chce coś normalnego zjeść to musi mieć fortunę :/

Cytat:
mad - owoce i warzywa to podstawa mojego żywienia bo w każdym posiłku mam coś z owoców albo warzywko... ogólnie jak jem to 2/3 warzyw 1/3 np. mięsko do obiadu ja już męczę tatę co ma zasadzić na działce - wymęczyłam już chilli, pomidory, sałatę, teraz męczę go o rzodkiewkę, kalarepę, fasolkę szparagową i inne a z owoców mamy jabłuszka, wiśnie, śliwki, winogrona a w domu mała hodowlę cytryn i limonek
malla - no ale przecież chowamy zęby jadowe jak wychodzimy na świat
jak ja ci ogrodu zazdroszę, moi rodzice mieli działekę ale oddali, wtedy nie myślałam o tym a teraz po kilku latach cierpię i tęsknię za własnym skrawkiem gleby w której możnaby pogrzebać sobie
i właśnie dietę zmeniłam, poczytałam mądre książki i mi się na przemiany żywieniowe rzuciło
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:35   #2529
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

a ja przeczytam jutro bo zmykam na dance nieplanowany wypad wpadł współlokator i mówi "masz godzinę na wyszykowanie się wychodzimy"

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:41   #2530
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja chyba przerzucę się na kobiety...

Cytat:
a ja przeczytam jutro bo zmykam na dance nieplanowany wypad wpadł współlokator i mówi "masz godzinę na wyszykowanie się wychodzimy"
Baw się dobrze

Tak mówicie o zdrowej żywności, a ja właśnie usmażyłam sobie frytki. Jednak nic tak nie pociesza jak dobre papu.
Stary 2009-03-07, 20:44   #2531
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Uuu,a to niedobry facet. Zamiast być ze swą lubą,poszedł w tany.

Cytat:
Udanego dancingu.

Rei,a ja miałam smażone kurczaka.No mówie,że sosyste. Ja przez jakiś czas nie tkne frytek,bo ostatnio jak zjadłam to na drugi dzień cierpiałam,ale to były fyrty z kebabowni :/ a nie swojskie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-03-07 o 20:46
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 21:00   #2532
favianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość
Tak mówicie o zdrowej żywności, a ja właśnie usmażyłam sobie frytki. Jednak nic tak nie pociesza jak dobre papu.
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Rei,a ja miałam smażone kurczaka.No mówie,że sosyste. Ja przez jakiś czas nie tkne frytek,bo ostatnio jak zjadłam to na drugi dzień cierpiałam,ale to były fyrty z kebabowni :/ a nie swojskie.
ale ja też czasem jadam takie rzeczy lubie np fryki z KFC, choc staram się ogólnie max. 1-2 razy w miesiącu
A ostatnio miałam posiadówkę w pracy i pojechałyśmy w międzyczasie z koleżanką do mc donalda zjeść coś żeby nie wbijać zębów w biurka i... fuj, pierwszy i ostatni raz coś tam jadłam błeeee..... jak to można jeść? tłuszcz bez smaku, a w zasadzie o smaku tłuszczu i tektury :P
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 21:03   #2533
Malla
Nie depcze krokusów

dzisiaj jadłam smażone ziemniaczki ;] ale żeby nie było, do sałatki z fetą, ogórkiem, pomidorem, sałatą i oliwkami

czas na kolację - zapomniałam zarówno o jedzeniu, jak i myciu łazienki. Cóż, jutro TŻ zamiast seksbomby będzie miał gosposię :P

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2009-03-07 o 21:05
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 21:23   #2534
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Cytat:
Paula - nie mogę się powstrzymać

nie zapytam, którą część najszybciej zjadłaś

Ostrzegalamniech ja tylko te kulki znajdea która najpierw zjadłam to sie domyśl

Cytat:
ale włosy na klacie powinny być ciemniejsze !

fuj wcale ich nie zrobiłam

Cytat:
to blondyn pewnie ;]

blondynka

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
II część NZK za mną
Nie wiem, ale ostatnio mam ciągotki specyficzne muzyczne - miłosnych piosenek sobie słucham... Teraz jedna płyta za mną chodzi (i w kwietniu będzie moja!) - "The Best Love Song... Ever".
Paula - ciasto wygląda mega smakowicie... (nie mogę powiedzieć, że ładnie )
P.S. nie wiem co Wiola (nasza koleżanka ze studiów) robi w Szczecinie - jeśli zacznie go (czyt. M) podrywać to ma u mnie

moje takich ksztaltów ładnych nie miałyprzy kolejnym dojde do wprawy

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Witam wszelkie swieze mieska ^^

Osiagnelam szczyt infantylnosci... zazyczylam sobie na dzien kobiet posciel z serii The Dog :P
A propo ciast, jutro robie ciastka francuskie z brzoskwiniami... chce ktos zrobic mi nalot na chalupe? ;P

Jak Cie znajde to nalot zrobie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
strasznie aktywne jesteście,a mnie się nie chce dokładnie was czytać,przeleciałam po "was"jak wicher i mniej więcej wiem co co biega.

a czemu ja o tym nic nie wiem

Cytat:
Fajny ten torcik.

Zjadłoby się jakieś dobre ciacho.

Bo ja miałam w planie same te galoty zrobic i niedzwiedzia w nie przyodziac ale nie chcial sie zgodzic

Cytat:

baw sie dobrze
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 21:32   #2535
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

jejka, jejka, człowiek Was opuszcza na chwilkę ,a tu zaraz tyle zmian: nowe avki Pięęęęęęęęęękne Luna, Malla- skąd je wzięłyście?

Jakiś moherowy beret na n-k mnie odwiedził- przyznać się, która to?

Ja miałam dziś pierwszy zjazd w nowej szkole Fajni ludzie, przyjemna atmosfera- podoba mnie się

Wiecie co? Przeglądam znany portal z nianiami, bo chciałabym znaleźć dorywczą nianię na wieczory, jak chcemy z TŻ gdzieś wyskoczyć. Jestem w szoku, że nawet na portalu z nianiami roi się od zdjęć "dziuń". Wypacynkowane, wypinają się do obiektywu To chyba taki wabik, jeśli tatusiowie szukają niani Jedna nawet na foto leży na łóżku Co prawda na dziecięcej pościeli, ale to chyba tym bardziej... MASAKRA
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 21:40   #2536
Malla
Nie depcze krokusów

za to pewnie mają świetne referencje od tatusiów

linka do galerii wrzuciłam w klubie, zrobiłam sobie już kilkanaście avów z beretami

Paula - część zwana winogronami tudzież śliwkami, czy ta większa? :P
Stary 2009-03-07, 21:45   #2537
Reijel
Wtajemniczenie

Paulina i cyferki, chyba ciasto znowu na Ciebie działa

Avki z laleczkami są śliczniutkie
Stary 2009-03-07, 21:58   #2538
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Elli - to czemu matka natura dała mi brązowe a nie czerwone? ja kocham czerwone włosy!! mnie nie swędzi hehe do czasu - dzisiaj debilator w ruch pójdzie
fav - ja też nie mam czasu na peelingi maseczki - dzieki bogu wyskrobałam czas w wtorek/środę na peeling kawitacyjny i odnowę paznokci (się znaczy obgryzaczków)
Daria - prawdziwy moher to zarośnięty moher mogę wpaść na karkówkę? mogę mogę? a próbowałaś wkładek żelowych z sholla? http://www.partyfeet.pl/
Malla - ja też spożywałam kolorowe ale soki
Kochana wpadaj na karkówkę jutro bo jutro robię pieczeń z karkówki- dziś usmażylam tylko 2 steki z niej...także zapraszam mam 1kg 70 hihih także starczy! A co do wkladek to wiele razy kolo nich krążylam. Masz jakieś doświadczenia z nimi, dzialają?
Cytat:
Napisane przez bibrzok87 Pokaż wiadomość
Po przeczytaniu wątku Szkoła jak zakon...stwierdzam, że ja również jestem moherzycą, bo inaczej być nie może...Pozdrawiam wszystkie Moherki
Cytat:
witam wszystkich miło by było gdybym mogła się dołączyć. Błąkam się po wizażu, po ostatnich akcjach na Plotkowym stwierdzam żem stara, zacofana i mam ciasne poglądy, chyba wystarczy by dołączyć do Was?
Powiem Wam tylko tyle, że barbiątka wyrządzily nam wielką przyslugę- coraz więcej nas na laweczce...to tak jak z wątkiem o świadkach jehowy- tylko przywrócil zbląkanych do KK...
Witamy serdecznie i rozgoście się dziewczyny!

A tak swoją drogą to tak pozmienialyście avy że teraz za każdym razem muszę patrzeć na nicka żeby wiedzieć kogo czytam i się nie pogubić!

Edytowane przez DariaKom
Czas edycji: 2009-03-07 o 22:00
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 21:58   #2539
madmuazelle
BAN stały

paula,to niedobry tż-cik że nie chciał przyodziać seksi bokserek.

impersona,te dziunie chyba pomylily zawody. No,chyba że to niańki tatusiów.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 22:01   #2540
DariaKom
Zakorzenienie

Dobra lecę lulu...i komunikuję, że ukończylam moje haftu-haftu! Pokaże efekty, ale dopiero jak zakupię ramkę!
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 22:08   #2541
katakumba
Zakorzenienie

boze nie macie serca. dziergacie jak glupie

przelecialam po ptokach przez posty, bo moje dziecie 4 miesieczne ma dzis ten gorszy dzien. ma go w sumie tlyko wieczorem, ale za to juz 3dzien tak miauczy

romansidlo - jak mam dola to zawsze leci "kiedy harry poznal sally". zawsze
luna - ja sie tez bede przeprowadzac, boze jak my to zrobimy to nie wiem. tyle gratow... matko miej mnie w opiece

ja bym chlopu nie dala pojsc na impreze z kolezanka. to taka jakas malo tolernacyjna jestem

wlos mi wyszedl czerwony miejscami bo mi farby braklo, wypadaja tak, ze jak przeciagne palcami przez nie, to cale pasma wyciagam, jakbym miala doczepiane treski.

jutro zrobie piernik. ide pomolestowac konkubenta :P

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 22:08   #2542
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Wiecie co? Przeglądam znany portal z nianiami, bo chciałabym znaleźć dorywczą nianię na wieczory, jak chcemy z TŻ gdzieś wyskoczyć. Jestem w szoku, że nawet na portalu z nianiami roi się od zdjęć "dziuń". Wypacynkowane, wypinają się do obiektywu To chyba taki wabik, jeśli tatusiowie szukają niani Jedna nawet na foto leży na łóżku Co prawda na dziecięcej pościeli, ale to chyba tym bardziej... MASAKRA

Bo one pewnie mysla,ze zona takiego tatuska to sama o niego zadbac nie umie
Na logike raczej mamuska wybiera nianke i wiadomo,ze prawdopodobnej konkurencji nie zatrudni to jaki maja cel umieszczajac takowe anonse chyba chca zabłysnac

Cytat:
Paula - część zwana winogronami tudzież śliwkami, czy ta większa? :P
Lubie banany

Cytat:
Paulina i cyferki, chyba ciasto znowu na Ciebie działa

Tak po cichu powiem,ze działa znowu

Cytat:
paula,to niedobry tż-cik że nie chciał przyodziać seksi bokserek.

E na bokserki by sie zgodził ale ja za mało zelek miałam i stringi zrobiłam
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 22:10   #2543
Reijel
Wtajemniczenie

Przyszła pora na budyń waniliowy z rodzynkami. Niech ktoś zasponosoruje mi małe zakupy i wrócę do siebie.

Edytowane przez Reijel
Czas edycji: 2009-03-07 o 22:11 Powód: dopisek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 22:12   #2544
Ainsel
Zadomowienie

o matko dziewczyny, ale macie tempo! chwilę mnie tylko nie było, filmik sobie oglądalismy, a tu juz tyle stron
no i nowe moherki-witam witam, Agabil guru makijazy

i w ogole zapomniałam cytować czytając, wiec nic nie napisze oprócz tego, ze sliczne macie nowe avki, ale Was teraz nie rozpoznaję na 1szy rzut oka musze sie przyzwyczaic
Ainsel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 22:13   #2545
Elliannia
Zakorzenienie

Uch kobiety, ale wy macie tempo dziergania, człowiek wyjdzie się odstresować a później nadrabiania od metra

Cytat:
Eva - ja mam tak od choroby bo robię się głodna, nie wiem czy to słońce na szybsze spalanie cukrów mi wpływa, ale tak po 30 - 40 minutach leżenia na słońcu mam piękną motkę w głowie
fav - z tego co wiem to Mro Ilo więc tylko za dużo o pałeczkę postawiłaś

7 listopad też nie jest zły
Kochana - nie gadaj ze my w tym samym dniu urodzone

Cytat:
Witamy, witamy, właśnie przesuwamy nasze 4 litery na ławeczce, coby sie nas więcej i więcej mieściło

Zgadzam się z Darunia moją, że barniatka nas rozreklamowały nadając na nas, nawet nie wiedzą jak wielką przysługę oddały zacnemu moherowemu gronu

Cytat:
Dziewuchy, pomóżcie mi się zrelaksować, bo gonitwa myśli mnie dręczy, a współlokatorzy jak na złość wyszli i nie mam z kim pić
Matko założycielko - gdybys Ty była dzisiaj z nami... boże jedyny... te hektolitry %... kamikaze w Lizard Kingu mnie dobiło, co mój tż niecnie wykorzystał

Za to koncert był cud miodzio, od jakiegoś czasu Lizard King jest moim ulubionym miejscem (pomimo zabójczej ceny 9 zł za piwo), ale szczerze mówiąc wole wypić mniej, a nie siedzieć w straszliwym, zadymionym scisku (chociaż sama palę), nie mieć możliwości się obrócić bez nadepnięcia na 5 osób, i czekać 30 minut na skorzystanie z łazienki, a do tego ta muzyka... żadne umc umc, tylko klimaty lat 80, tudzież rock

P.S. co do budyniów - odkryłam ostatnio pyszne dwa smaki z Oetkera, czekolada z bananami i wanilia z malinami - boskie!

Edytowane przez Elliannia
Czas edycji: 2009-03-07 o 22:14
Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 22:15   #2546
espera
Raczkowanie

GG do espera

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Jakiś moherowy beret na n-k mnie odwiedził- przyznać się, która to?
To ja. Jak juz miałam zakładać fikcyjne konto, żeby was popodglądać to nie chciało mi się poświęcać za dużo czasu na wymyslanie nazwy
Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
Bo ja miałam w planie same te galoty zrobic i niedzwiedzia w nie przyodziac ale nie chcial sie zgodzic
Czyżby nie zrozumiał, że bardzo opłacałoby mu się przywdziać te smakowite galoty

Może one szukają samotnych ojców? ale czy to się opłaca?

espera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 22:17   #2547
madmuazelle
BAN stały

Dario,oczywiście pochwal się nam swoimi zdolnościami.Dobrej nocki.

katakumba,oj maleńka ma zły dzień. Moja kumpela ma 6 miesięczną dziewuszke,to ta po nochach nieśpi mała płacze bo jej chyba zęby wychodzą.Miłego molestowania tż-ta.

paula,aaaaa no to mój tż też pewnie by stringów nie założył.

Rei,budyń lubie,ale czekoladowy ewentualnie śmietankowy ale bez rodzynków bo nie przepadam.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-03-07 o 22:20
Stary 2009-03-07, 22:19   #2548
Ainsel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez espera Pokaż wiadomość
To ja. Jak juz miałam zakładać fikcyjne konto, żeby was popodglądać to nie chciało mi się poświęcać za dużo czasu na wymyslanie nazwy

Czyżby nie zrozumiał, że bardzo opłacałoby mu się przywdziać te smakowite galoty

Może one szukają samotnych ojców? ale czy to się opłaca?
i sie nazywasz moherowy beret?jak oryginalnie hiehie (powiedziała ta, co sama błysnęła inwencją twórccza )

a Paulina-niezłe to ciacho a własnie, czemu Twój niedzwiedz nie chciał galotek załozyć?wtedy nie trzeba by talerzyków wyciagac na kawałek ciasta, tylko tak od razu z "półmiska"

a propos ciast-upiekłam dzis szarlotke-tartę z przepisu od Santos mmmm pycha i banalnie prosta
Ainsel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 22:27   #2549
madmuazelle
BAN stały

ain,no widzisz niby takie stare,a jakie płodne z Nas moherki. Szarlotke upiekłaś,mmm pycha.Jabłecznikiem też bym nie pogardziła.

Musze zmykać na chwile,nie piszta za dużo.
Stary 2009-03-07, 22:36   #2550
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość

(...)

Matko założycielko - gdybys Ty była dzisiaj z nami... boże jedyny... te hektolitry %... kamikaze w Lizard Kingu mnie dobiło, co mój tż niecnie wykorzystał

Za to koncert był cud miodzio, od jakiegoś czasu Lizard King jest moim ulubionym miejscem (pomimo zabójczej ceny 9 zł za piwo), ale szczerze mówiąc wole wypić mniej, a nie siedzieć w straszliwym, zadymionym scisku (chociaż sama palę), nie mieć możliwości się obrócić bez nadepnięcia na 5 osób, i czekać 30 minut na skorzystanie z łazienki, a do tego ta muzyka... żadne umc umc, tylko klimaty lat 80, tudzież rock

P.S. co do budyniów - odkryłam ostatnio pyszne dwa smaki z Oetkera, czekolada z bananami i wanilia z malinami - boskie!
W Łodzi też mamy Lizard King, to sieć?? Byłam tam raz i jakoś tak...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości