|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz. 2
o cholera, ale was zaniedbałam.
masakra..nie mam już sił na nic.. nie chcę mi się żyć.. za jakie grzechy noo ? za jakie grzechy pytam ? sorry, musiałam to z siebie gdzieś wyrzucić. nadrobię wszystko wieczorem, bo teraz nie mam ani sekundu dla siebie. Nawet do łazienki rzadko chodze. :|
|
#3932 |
|
Zadomowienie
|
Padam.
Jestem zmęczona, a nic nie zrobiłam. Zmęczona bezczynnością. Muszę przepisać ok. 9 stron zeszytu - skutki tego, że na lekcji pisałam jakieś bazgroły, o niczym, do nikogo. A macie może jakieś piosenki, takie .. smutne? Żeby miały łądną melodie. Lilyback;
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2009-03-07 o 16:13 |
|
|
|
#3933 |
|
Zadomowienie
|
Mówcie co tam u was.
|
#3934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież nie można tyle ! co najwięcej 40 km/h ![]() Cytat:
jest śliczna tańczyliśmy do tego modern jezz
|
|
#3935 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
- jose gonzalez - heartbeats - jimmy eat world - hear you me - jessy - dancing in the dark - butch walker - mixtape - forty foot echo - beside me - forty foot echo - brand new day
|
|
#3936 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Was też czeka samotny sobotni wieczór?
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Mi instruktor powiedział, że poza terenem zabudowanym można 90 jechać więc jechałam
primadonna - jak co tydzien kochana, jak co tydzien ![]() na rowerze byłam, auto mamy odkurzylam i klatkę schodową umyłam... trochę kalorii zgubiłam ![]()
|
#3938 |
|
Zadomowienie
|
prawie jak u mnie.. umówiłam się z przyjaciółkami wczoraj, że sobie dzisiaj gdzieś zdjęcia porobimy, ale nie uwzględniłyśmy pogody.. miały do mnie wpaść, ale jednak nie wyszło.. Wrrr, kompletna nuda! nawet na wizażu dzisiaj cicho.
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-03-07 o 19:24 |
|
|
|
#3939 |
|
Rozeznanie
|
co u was kochane ?
Ja dzisiaj rano na zakupy jechałam, potem do cioci . Po przyjeździe zjadłam obiad i położyłam się spać, bo normalnie na nic chęci nie miałam, dopiero coś o 18:00 wstałam . I tak mi minęła sobota ; / W zasadzie nic nie zrobiłam .
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wizażu tak jakoś w ostatnim tygodniu cicho jest... pewnie każda się uczy xDD natuś to ciekawą sobotę miałaś ![]()
|
|
#3941 |
|
Zadomowienie
|
pamiętacie moją dawną przyjaciółkę? pamiętacie jak opowiadałam wam, że próbowałam się pogodzić, a ona mnie olała? pamiętacie, że kłócę się z nią od 3 miesięcy?
wiecie, że napisała do mnie i chce to wszystko naprawić? a ja nie wiem co robić. z jednej strony.. jak jej nie było to przyzwyczaiłam się do myśli, że trudno, a z drugiej strony.. łączy nas tyle wspomnień, tyle sytuacji.. nie wiem czy będę jej mogła znowu zaufać. nic nie wiem. a najdziwniejsze jest to, że z tą myślą mi dobrze. wolę chyba nie wiedzieć. po prostu. ta cała sytuacja dała mi poweru i.. siły. kurde, przepraszam, ale musiałam to gdzieś napisać. (; ps. ej, 501 post ![]() przegapiłam 500! no nie
Na końcu wszystko będzie w porządku, a jeśli nie jest w porządku to znaczy, że to nie jest koniec. zakochana od ponad roku! Edytowane przez letes Czas edycji: 2009-03-07 o 20:24 Powód: ps. (; |
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz kochana. zależy czego ty chcesz. jeśli lepiej się czujesz bez jej przyjaźni to może warto się z nią pogodzić ale ograniczyć kontakty co czystko koleżeńskich.. kiedyś ktoś mi powiedział że nie można budować związku tylko na wspomnieniach. zastanawia mnie tylko.. czemu dopiero po takim czasie ona wyciaga ręke do zgody.. zrób jak uważasz. jak dla ciebie bd lepiej ;];*
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- gartuluje 500 posta
|
#3943 |
|
Marudziara
|
Witajcie dziewczynki wieczornie
![]() echhh wykonczona jestem a jutro znowu na uczelnię od 8.00 do 20 .00 wykończe sie A i jutro Dzien Kobiet napewno nawet kwiatka nie otrzymam
|
#3944 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakiś głupi kwiatek to nie może być powód do depresji. ja też pewnie nie dostanę kwiatka - tzn. namówię jutro koleżanki, żebyśmy sobie kupiły po kwiatku ![]() ![]() Cytat:
![]() a widzę, że jej zależy i nie wiem co zrobić.. hm, pożyjemy, zobaczymy!
|
|
#3945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może i nie dostaniesz kwiatka, ale ktoś pewnie pomyśli o czekoladkach
|
|
#3946 | |||
|
xoxo
|
ahhh
to nie dziwie się,ze mi sie spodobała on jest boooski ten seksowny głos mmmrrr ![]() Cytat:
Cytat:
śliczna jest ta piosenka ![]() Cytat:
może warto jej dać drugą szanse ? ja mojej wybaczyłam jak raz zrobiła mi świństwo zrozumiała swój błąd i teraz jest ok fakt na początku miałam do niej dystans ale teraz już jest jak dawniej ![]() piękny avek możesz mi przesłać ?
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam dziś na zakupach kupić sobie buty.. Zakochałam sie w dwóch parach, ale na razie nie kupiłam żadnych, jedne były czerwone , idealne normalnie, nie za wysoki obcas, czubek taki jak chciałam i ten kolor Ale pojechałam z zamiarem zakupu czarnych więc mama kręciła trochę nosem, a takie były sexi ! Za to drugie jak dla mnie boskie były czarne, ale miały 12cm obacas czułam się w nich super, tylko, że mam 172cm wzrostu no i trochę duża byłam... tak sobie myśle bede wieksza od niektórych chłopaków... Ech i nie kupilam zadnych ;lA teraz też siedze w domku i troche oglądam Jak oni Śpiewają troche robie sałatke a troche się nudze przed kompem, wcianając żelki bananki Chce któraś troche ? ;**
|
#3948 |
|
Marudziara
|
Echh jednak chyba nikt nie pomyśli o czekoladkach .A M hmmm chyba już odszedł do przeszłości a mialo byc tak fajnie
on jest jakiś taki niezdecydowany robi krok do przodu a o następne dwa sie cofa Postanowiłam olewać sobie wszystko (czyt:facetów)
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
letes - śliczny avantarek ;D
Witam kochane ;* Ja dziś cały dzień spedziłam u koleżanki bo projekt na technike robiliśmy xD prezentacje taką;P O 13 byłam na angielskim i dostaliśmy od chłopaków tulipany xD I jeszcze mi go wreczył tkai chłoipak któy też mi się podoba MMmhmm tak sie łądnie uśmiechnoł ;P Mozę jutro sie jeszcze cos dostanie kto wie ;P A jak tam u was ? są kwiatuszki jakieś ?
|
|
#3950 | |
|
xoxo
|
Cytat:
ja byłam z dziewczynami w kinie i rzeczywiście fajny ten kochaj i tańcz ![]() ale wiecie co niektórym nie powinni sprzedawać biletów za nami siedziały takie dwie hotki i gadały jak najęte dopiero potem się uspokoiły i dobrze bo bym im tam coś zrobiła i jeszcze akurat trafiłyśmy tak,że przed seansem zatańczyła grupa ze szkoły tańca bardzo mi się podobało i jeden koleś jak wymiatał tam to wam mówie i nawet fajny był ![]() nieżle się prezentował ![]() potem poszłyśmy coś zjeść i połaziłyśmy troche po sklepach ![]() byłam w empiku kupiłam sobie "intruz' Stefani Meyer zobaczymy czy tez takie fajnie jak Zmierzch napewno nie lepsza ale mam nadzieje,że tez fajnie się bedzie czytać. Zdam Wam potem relacje
|
|
#3951 | |
|
Zadomowienie
|
mogę. (;
podaj maila ![]() ja nie chcę ![]() przez tą moją chorobę to straciłam kompletnie apetyt i tak sobie myślę, że mogłabym częściej chorować to straciłabym więcej na wadze. ![]() Cytat:
![]() ja też olewam facetów!
|
|
#3952 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie olewam ostatnio, jakoś tak nawet się układa [?]
ciekawe na jak długo..
|
#3953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ee, z tym chłopakiem to coś na rzeczy, tak? ![]() Cytat:
![]() a intruza też mam zamiar czytać.. ![]() i gdzieś w internecie przeczytałam, że ten tytuł jej źle przetłumaczony. the host - gospodarz, a nie intruz.
|
|
#3954 |
|
xoxo
|
martynaxxx@gmail.com
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- no cała Polska hehe
|
#3955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też chcę ! Cytat:
korzystam z weekendu ile wlezie. piwko i te sprawy
|
|
#3956 |
|
Marudziara
|
Dobranoc dziewczynki
![]() Miłej niedzieli ![]() Jutro cały dzionek na uczelni ufffff
|
#3957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj się na tej uczelni
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsza szczera rozmowa
Cytat:
mam to niemalze codziennie, rozmawiajac z chlopakiem... nigdy nie rozumiem go do konca, i nie moge mu powiedziec wszystkiego tak jakbym chciala... ale jakos sie dogadujemy... i wiem ze mimo, ze rozmowa w realu jest trudniejsza, jest bardziej ceniona niz np SMS... sprobuj kiedys ![]() btw. jak ci poszlo?
|
|
|
#3960 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najlepsza szczera rozmowa
Cytat:
Poczekam na Niego. Jego to też powinno interesować. Dzień dobry Wszystkiego najlepszego. ^^ Kiedyś były takie życzenia, `W dniu tak wspaniałym, przyjmnij życzenia od kobity .. ` nie pamiętam. xd Ale życzę każdej Kobiecie tu obecnej szczęścia, miłości i dużo zakupów. Spełnienia marzeń, spotkania Edwarda i wszystkiego najj. Edit; na jtro mam napisać lisy pożegnalny Małego Księcia do Róży. Macie może jakieś pomysły co tam napisać? Proszę.
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2009-03-08 o 11:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

masakra..

Ale pojechałam z zamiarem zakupu czarnych więc mama kręciła trochę nosem, a takie były sexi ! Za to drugie jak dla mnie boskie były czarne, ale miały 12cm obacas czułam się w nich super, tylko, że mam 172cm wzrostu no i trochę duża byłam... tak sobie myśle bede wieksza od niektórych chłopaków... Ech i nie kupilam zadnych ;l

- Serce mi mówi, że się mylisz...