|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 690
|
Dot.: Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;)
Domi, piêkne te w³oski
To ja siê wypowiem o Barbiach ;P nie czyta³am Barbiowego, ale czasem przegl±da³am AG i baaardzo podoba mi siê ten styl, moim zdaniem dziewczyny na zdjêciach które tam by³y wklejane jako wzór s± prze¶liczne, urocze wrêcz. Na Barbie chyba podobne by³y idea³y, ale nie wiem. Z tego co widzia³am dziewczyny z tych w±tków nie s± agresywne, w tej ca³ej "wojnie" zachowywa³y siê naprawdê przyzwoicie. Nie podoba³y mi siê tylko wypowiedzi Foxy i jeszcze jednej ale nie pamiêtam nicka. Barbie s± spo³eczno¶ci± "wygl±dow±" a Mohery "idea³ow±" (czy te¿ "pogl±dow±") wiêc w ogóle moim zdaniem w ogóle nie powinno byæ dyskusji, pod warunkiem ¿e nikt nie wje¿d¿a na cudzy teren ze zgry¼liwo¶ciami
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 141
|
ja? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje![]() pokaza³am mojemu Tz wczoraj te zdjêcie, które wklei³a xxxMIkixxx to mnie zgasi³ i powiedzia³,¿e przecie¿ mam takie oj nei takich to nie mam, ale co mia³ powiedzieæ![]() do takich d±¿e ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Pani-jesieñ dosta³a ostrze¿enie czuje sie winna, bo Wam powiedzia³am, ¿e wojna na wiza¿u![]() Nerchie na drugim zdjêciu taka u¶miechnieta jeste¶, na pierwszym smutna...fryzurka na 2gim zdjeciu dodaje Ci uroku
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-08 o 11:31 |
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 540
|
Cytat:
na w±tku AG? ![]() ja taka niewtajemniczona jak zawsze
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 690
|
Omg, za co dosta³a ostrze¿enie?
|
#4175 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 346
|
Dlaczego dosta³a ostrze¿enie?
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie za tego posta o cycach wielkich jak balony
![]() ![]()
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 882
|
Cytat:
U mnie póki co sprawuje siê nadzwyczaj dobrze ![]() Dziewczyny, mo¿e nie roztrz±sajmy ju¿ tej afery. Nie chcia³abym, ¿eby i tutaj polecia³y bany. Edit. Karolynko, ¶liczne w³osy masz
17.12.2007- Walka o zdrowe i piêkne mo-hery Moja pielêgnacja-> klik!Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2009-03-08 o 11:48 |
|
|
|
|
#4178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadziejê, ¿e dobrze kupi³am, chocia¿ mój szampon jest inny ni¿ ten na focie na KWC ![]() I szuka³am jeszcze Hippa, ale nigdzie nie mog³am go znale¼æ... widzia³am ró¿ne produkty Hipp ale szamponu nie by³o ...
|
|
|
#4179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale przynajmniej wypróbujesz co¶ nowego
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 851
|
Narek, z tego co pamiêtam to u¿ywa³a¶ te¿ Hippu... nie masz wra¿enia ze Babydream gorzej domywa silikony? ja przy hippie szamponem z SLES my³am co 3-4 dni a przy Babydream co drugi dzieñ bo czuje ze mam zaplastikowane w³osy...
21.06.2014r.Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2009-03-08 o 11:59 |
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rubinko a uzywa³a¶ ju¿ tego proszku Liliputza???? ![]() Moje w³osy dzi¶ odpoczywaj± od zabiegów ![]() Karolynka90 ³adne w³oski, a jakie d³ugie
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-08 o 12:01 |
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stosuj±c jeden jak i drugi myjê w³osy szamponem z SLES'em raz w tygodniu. Nie zauwa¿y³am, ¿eby Babydream gorzej zmywa³ sylikony, ale mo¿e po prostu nie zwróci³am na to uwagi. Popatrzê w tym tygodniu dok³adniej na mo-hery
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjmij zyczenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana. Niech dzieñ ca³y bedzie radosny, b±d¼ zdrowa Babo - aby do wiosny! Szczê¶cia zycze Tobie, sobie i kobietom na ca³ym globie! By marzenia sie spe³ni³y, a nas ch³opcy wyrêczyli! My dzis drinki i kaweczki, nasze ¶wiêto dzis Babeczki |
|
|
|
#4184 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli dobrze kupi³am ![]() Cytat:
![]() I ten opis 'gdy woda w wannie zacznie musowaæ, mo¿na zacz±æ zabawê' ![]()
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 622
|
Cytat:
co do awantur jedno co mnie irytuje, ¿e nie trochê jak za prl'u nie masz szans siê obroniæ, dostajesz ostrze¿enie, bana i ju¿, jedno co mo¿esz robiæ to b³agaæ.
W³osy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedzia³bym wszystkiego, o czym my¶lê, ale na pewno przemy¶la³bym wszystko, co powiedzia³em.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2009-03-08 o 12:15 |
|
|
|
|
#4186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na relacje, bo siê te¿ chcê pok±pac z Liliputzem a ile on kosztuje, jesli moge wiedzieæ???![]() Cytat:
i jest te¿ wtedy buzia opalona wiêc inaczej to wygl±da
|
||
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 412
|
Maju55 (w³a¶cicielko jednej z najpiêkniejszych blond czupryn na Wiza¿u
), mam do Ciebie pytanie odno¶nie szczotki z naturalnego w³osia Podobno szczotka taka ¶wietnie rozczesuje w³osy, bez zbêdnego szarpania - prawda to? Zastanawiam siê nad t± szczotk± w³a¶nie z tego powodu, bo rozczesywanie to u mnie koszmar ![]() PS. Nie jestem grzeczn±, pokorn± osob±, domy¶la³am siê, ¿e pewnie prêdzej czy pó¼niej dostanê jakie¶ ostrze¿enie Wyrazi³am tylko swoj± opiniê, której nie zmieniê, choæbym nie wiem jak by³a przekonywana, ale przepraszam, je¶li kogo¶ urazi³am
Edytowane przez pani-jesieñ Czas edycji: 2009-03-08 o 15:42 |
|
|
|
#4188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale w opakowaniu s± 3 saszetki, wiêc starczy mi na 3 szalone kapielie z Lilliputzem
|
|
|
#4189 |
|
BAN sta³y
|
dziewczyny chcee sobie zrobic zaraz maseczke z jajka,nafty z dodatkiem olejku ryc, tylko ze kurde nie mam cytrynyy,zamiast niej dodam kropelke oliwy z oliwek
aaaa i chcialam zapytac :mam uzyc cale jajko czy tylko zoltko ?prosze o szybka odp bo za troszke chce zaczac maskowanie
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi siê ¿e same ¿ó³tko ;p
ja nak³ada³am je z maseczk± z garniera xD Aktualnie szukam jakiej¶ do br±zowych w³osów. Do blond jest sporo fajnych i chwalonych, a do br±zowych nie umiem znale¶æ (z avonu s± koszmarne) |
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 412
|
Domi, pyta³a¶ mnie ostatnio, którego Waxa polecam, polskiego czy Rainforesta - otó¿ po wczorajszym u¿yciu W. polskiego zdecydowanie polecam Ci Rainforesta
Edytowane przez pani-jesieñ Czas edycji: 2009-03-08 o 14:42 |
|
|
|
#4193 |
|
BAN sta³y
|
uuu czyli mozna sobie jeszcze czegos dorzucic do tej jajka..mam maseczke z owsa, jesr srednio dobra ale moze w poloczeniu z innymi skladnikami
:con fused: hmmm wiec sklad:jajko (sprobujmy cale) ,nafta z olejkiem ryc., lyzka oliwy z oliwek, troche meseczki z owsa .. i co jeszcze np?? .. kurde ja mieszkam we wloszech, nie mam tu takich skladnikow jak sam olejek rycynowy, tu nawet jedwabiu nie sprzedaja takiego jak u nas w polsce, mama mi musiala wysylac i ile czasu powinnac to trzymac na wlosach ?
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 527
|
Cytat:
Co¶ ostatnio zatêskni³am za szamponami dzieciêcymi po u¿ywaniu zio³owych ![]() A co do tych k³ótni i banów... ostatnio na Wiza¿u w ogóle zrobi³a siê nieprzyjemna atmosfera. I nie tylko na w±tku o barbie, ale te¿ przy okazji konkursu na manicure przypiêtego w notkach polecia³y bany. Wcze¶niej aktywnie udziela³am siê na forum o paznokciach, ale ostatnio nie mia³am zbyt wiele czasu. Dzisiaj wesz³am i widzê, ¿e atmosfera nie jest zbyt przyjemna. Dobrze, ¿e chocia¿ forum w³osowe jako¶ siê trzyma
|
|
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, dzieki dawno juz ja uzywa³am, wczoraj skonczy³am Kallosa i jeszcze Wax mi siê konczy
|
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w takim opakowaniu-> klik!
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam obecnie te dwa szampony,j eden w domku drugi u T¿ (i jeden angielski firmy Alberto)
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16821 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19267 brzozowy przyw³aszczy³am sobie wczoraj, bo nikt go u mnie nie uzywa³ w domu
|
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 527
|
Cytat:
![]() Na dniach bêdê siê musia³a wybraæ na ma³e w³osowe zakupy w poszukiwaniu jakiej¶ nowej od¿ywki A co do zio³owych szamponów mam nieco mieszane uczucia. Niby dobrze oczyszczaj±, w³osy s± g³adkie, ale trochê wysuszaj± koñcówki i pl±cz± w³osy. Mam te¿ wra¿enie, ¿e po Babydream'ie by³y d³u¿ej ¶wie¿e. Edytowane przez aanika Czas edycji: 2009-03-08 o 13:02 |
|
|
|
|
#4199 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 224
|
Cytat:
ale pojecha³a po najmniejszej linii oporu i nie czytaj±c o co chodzi, pos³uguje siê stereotypem g³upiej blondyny, a to jest niedobre podej¶cie, co nie?co do foxy, bez z³ych intencji zapyta³a czekoladê o prywatn± sprawê, czekolada poczu³a siê ura¿ona, za ostro odpowiedzia³a, a to jak p³achta na byka, odpowied¼ b³yskawiczna, w równie dobrym tonie i polecia³o... nale¿a³o siê obu, jak siê ma gorac± g³owê, to trzeba och³on±c, zanim siê siada do klawiatury ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i dlaczego nietrafiony makija¿ uwa¿asz za powód do... no w³asnie do czego? oceny cz³owieka? ¿e cycki powiêkszone wybaczysz, a nieumiejêtnego makija¿u ju¿ nie? szkoda, ¿e mnie nie widzia³a¶ jak siê malowa³am jak kupi³am pierwsze cienie w wieku 19 lat... Cytat:
przepraszam Pani-jesieñ, nie tak mia³o bycCytat:
z mojej strony koniec na temat stereotypów, je¿eli kto¶ ma jakie¶ ± ê-> zapraszam na priv
20*12*2007 zapuszczam w³osy po pas 01*09*2008 nie farbujê wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|||||
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

czuje sie winna, bo Wam powiedzia³am, ¿e wojna na wiza¿u

U mnie póki co sprawuje siê nadzwyczaj dobrze 

i ile czasu powinnac to trzymac na wlosach ?