Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-08, 12:43   #271
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Wiecie, że zepsuły mi się 3 mini JT? Tak jak kiedyś Superbalmy.
o rany..... ja mam ich kilkanascie i fakt,ze sa uzywane w roznym stopniu ale wszystko z nimi ok podobnie jak z pelnowymiarowymi,ciekawe od czego to zalezy

Z superbalmami nie jestes jedna bo zreszta sporo osob o tym wspominalo a sama bylam niemile zaskoczona jak w trakcie uzywania zrobil sie nie do otworzenia i powiedzialam im zegnaj na zawsze.

Pakosto super fryzura i zazdroszcze zdecydowania co do lokow bo ja mam zmienne nastawienie i w sumie trzyma m specyfiki do skretu ale i do prostowania-zalezy od nastroju
Stary 2009-03-08, 12:44   #272
MagJa
Zakorzenienie

Witam niedzielnie
Znów mi cytaty zeżarło

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
To musiał być cudowny dzień, zazdroszczę
Cośty z tym kolenkiem zrobiła
Też zazdroszczę. I proszę o przepis na tego pysznego łososia, Ago-Opolanko.
A Ty, gayuś, nie forsuj się teraz, okładaj kolanko, a jak opuchlizna nie przejdzie, to do lekarza podreptaj Ja sama też sobie ostatnio nadwyrężyłam stopę i chodzę jak kaleka. Co mi jednego dnia przejdzie, to na drugi dzień znów boli. I przez to nie mogę iść na stepa. Kurka, już od ponad 2 miesięcy ciągle mi coś staje na przeszkodzie nooo....

Cytat:
O nie, ja nie przyjmuję żadnych życzeń w ten dzień. I nie składam
A to dlaczego tak

Cytat:
phi, ja nie mogę bo nie idę na zakupy
Ale zawsze możesz coś niechcący kliknąć

Mi się wczoraj niechcący kliknął gorset Hestia w komplecie ze stringami. Tak sobie nad nim dumałam i ubolewałam, że nie ma już mojego rozmiaru, aż w końcu doznałam olśnienia i sprawdziłam, że poprzedni mój Masquerade'kowy gorset mam w innym rozmiarze niż staniki i on jest Niewiele się zastanawiając kliknęłam, bo jeszcze do dziś była promocja -15% z okazji Dnia Kobiet.

Widzę, że wkradło nam się tu zupełnie niepotrzebnie jakieś zamieszanie, którego nijak nie rozumiem. Dziewczyny, dajcie spokój, szkoda naszej znajomości na jakieś nieporozumienia, o które, jak zauważyła isa, bardzo łatwo przez internet. Pomyślcie lepiej o czymś przyjemniejszym, jak na przykład jakimś wiosennym zlociku NK Co Wy na to Może jakoś w kwietniu jak już nam się pogoda poprawi?
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 12:56   #273
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
o rany..... ja mam ich kilkanascie i fakt,ze sa uzywane w roznym stopniu ale wszystko z nimi ok podobnie jak z pelnowymiarowymi,ciekawe od czego to zalezy

Z superbalmami nie jestes jedna bo zreszta sporo osob o tym wspominalo a sama bylam niemile zaskoczona jak w trakcie uzywania zrobil sie nie do otworzenia i powiedzialam im zegnaj na zawsze.
No ja nie wiem, czemu się zepsuły. Przechowywałam je dobrze, dbałam o nie, a tu taka przykra niespodzianka. No może poza Lychee, który zaliczył dziesiątki imprez w dusznym klubie, wycieczki latem nad wodę, jeżdżenie w nagrzanym samochodzie i pełno innych niekorzystnych okoliczności. Ale czytałam gdzieś wypowiedzi, że JT nie psują się niezależnie od przechowywania i częstotliwości używania.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 12:57   #274
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A internet to od czego niby?

Ja też się nie wybieram na zakupy dziś, ale w piątek z okazji dnia kobiet kupiłam sobie żel żurawinowy Fa, ciemnofioletowy lakier w H&M (zaraz będę testować, tylko nastawię obiad) i okulary przeciwsłoneczne.
Ekhm ekhm- internetowo poszalałam w piątek

Ooo, to ten co ja nabyłam w poniedziałek pewnie- nazywa się Fashionista?
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Odchudzam się i chodzę na siłownię, jestem dzięki temu tak pełna energii, że sama się nie poznaję - ja, spioch, wczoraj wstałam po 7 i do 9 rano, kiedy normalnie właśnie przewracam się na drugi bok, miałam już sprzątnięte mieszkanie, maskę na twarzy i włosach i 100% mocy na długą sobotę.

Zdjęcie takie przerobione, bo reszta na płycie, a nie chce mi się szukać. kolor to ciemny brąz jest, ale to nie ważne - chodzi o kształt
Ja tyz chcem schudnąć jak już mi się udało narzucic dyscyplinę na nauke to moze i na jedzenie przyjdzie pora

Fajowskie loczęta, a mi brzydaśnie w loczkach, moge jedynie fale
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A to dlaczego tak

Ale zawsze możesz coś niechcący kliknąć

Pomyślcie lepiej o czymś przyjemniejszym, jak na przykład jakimś wiosennym zlociku NK Co Wy na to Może jakoś w kwietniu jak już nam się pogoda poprawi?
No bo czego to niby jest święto? Łaskawie PRL-owski patriarchat wyznaczył 1 dzień kiedy kobiety górą a niby pozostałe 364 należą do mężczyzn? Nie widzi mi się to

Nu nie mogiem kliknąć teraz, poczekam jeszcze na jakies Goshowe cudeńka

Jaaa chcę zlota na wiosnęęęę
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 13:00   #275
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ooo, to ten co ja nabyłam w poniedziałek pewnie- nazywa się Fashionista?
Nie, mój się nazywa Meet Me In The Dark.

Ładne kolory mają te H&Mowe lakiery, coś czuję, że jak będzie fajny, to jeszcze się skuszę na jakiś.

Cytat:
No bo czego to niby jest święto? Łaskawie PRL-owski patriarchat wyznaczył 1 dzień kiedy kobiety górą a niby pozostałe 364 należą do mężczyzn? Nie widzi mi się to
To starsze święto niż PRL, PRL je tylko rozdmuchał.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-03-08, 13:02   #276
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Ja też chce tylko no gdzie?? Dziewczyny jakie miasto proponujecie
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 13:13   #277
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, mój się nazywa Meet Me In The Dark.

Ładne kolory mają te H&Mowe lakiery, coś czuję, że jak będzie fajny, to jeszcze się skuszę na jakiś.

To starsze święto niż PRL, PRL je tylko rozdmuchał.
Oo, z nazwy wydaje się ciemniejszy- w Krakowskiej kupiłaś?

Tym większy mój sprzeciw Dlaczego męska populacja ma mówić kobiecej kiedy ta ma świętować
Ja się rozpieszczam co dzień

Wczorajsze wypociny: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post11339208

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-03-08 o 13:15
Stary 2009-03-08, 13:15   #278
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
tusz Oscillation to bubel nad bublami strzezcie sie go. szczoteczka jest gietka, i trzeba cierpliwosci by w ogole pomalowac nia resy, nie mowiac juz o szczatkowym chociazby modelowaniu [lubie wyciagac swoje rzesy na szczoteczce ta niestety nie jest to mozliwe].
wibrujaca szczoteczka to jakis zart producenta chyba - ale prima aprilis dopiero bedzie... ja nie wiem jak Lancome mogl wypusic az takiego bubla...
Ja jakoś nie jestem w ogole przekonana do wibrujących szczoteczek i szczerze mówiąc nawet za darmo bym chyba takiego tuszu nie chciała

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Odchudzam się i chodzę na siłownię, jestem dzięki temu tak pełna energii, że sama się nie poznaję - ja, spioch, wczoraj wstałam po 7 i do 9 rano, kiedy normalnie właśnie przewracam się na drugi bok, miałam już sprzątnięte mieszkanie, maskę na twarzy i włosach i 100% mocy na długą sobotę.

Załączam Wam moje nowe włoski Kupuję Tigi do kręconych, wydam prawie 130 zł na A (odżywka i krem), ale kocham loczki, a żelami wychodzą za sztywne. I chciałabym drugi zestaw, Play Ball Pearl cośtam i odżywkę Goldwella do zimnych brązów, bo mi kobita zdecydowanie za ciepły kolor zrobiła i chcę go nieco tłumić.

Zdjęcie takie przerobione, bo reszta na płycie, a nie chce mi się szukać. kolor to ciemny brąz jest, ale to nie ważne - chodzi o kształt
Hej Marta
Zazdroszczę motywacji w ćwiczeniach i odchudzaniu. Ja jakoś ciągle się za to zabieram, ale po 1-2 dniach wraca wszystko do normy Właśnie się obżeram chipsami znów, ech...
A loczki śliczne

btw. Gadałam przed chwilą z kuzynką-fryzjerką i nie wiem czy robić tego boba czy nie Boję się, że jak obetnę włosy to końce będą mi się kręcić(taki już urok moich włosów) i będę wyglądać brzydko, bo mi się podobają boby z wyprostowanymi włosami a nie będę ich codziennie prostownicą męczyć Kuzynka potwierdziła moje obawy, że niestety na 99% końce będą się wykręcać i nic na to nie poradzę.
Chyba ostatecznie zrobię sobie tylko ten 2-kolorowy balejaż a ze ścięciem się wstrzymam

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Pomyślcie lepiej o czymś przyjemniejszym, jak na przykład jakimś wiosennym zlociku NK Co Wy na to Może jakoś w kwietniu jak już nam się pogoda poprawi?

Jestem ZA
Stary 2009-03-08, 13:24   #279
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Oo, z nazwy wydaje się ciemniejszy- w Krakowskiej kupiłaś?

Tym większy mój sprzeciw Dlaczego męska populacja ma mówić kobiecej kiedy ta ma świętować
Ja się rozpieszczam co dzień

Wczorajsze wypociny: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post11339208
Kupiłam w M1. Jest zupełnie ciemny, nie wiem do czego Ci porównać, na pewno ciemniejszy niż ten matowy fiolet Eveline, który Estella pokazywała na ostatnim krakowskim zlocie, kojarzysz?

Makijaż bardzo ładny.

Ja też się rozpieszczam co dzień, ale przeciwko dniu kobiet nic nie mam. Niech sobie będzie jak już jest.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-03-08, 13:32   #280
gayenka
Zakorzenienie

Dziewczynki ,chcialabym tylko jeszcze cos napisac.Tylko raz.
Wiem,ze pewnie i tak nikt tego nie zrozumie ,wiem ze za chwile to znowu moze zostac opatrznie odebrane ale chce napisac,bo to jest we mnie i dlatego ze jestescie dla mnie za wazne zeby to sie tak skonczylo.
Chcialam was przeprosic za te sytuacje w watku przez ktora padlo wiele niepotrzebnych slow.Nie chcialam tego,napisalam tylko ze mi przykro i nagle rozpoczela sie nagonka na mnie ,moje zachowanie i zycie.Wiem,ze dziewczyny tego nei chcialy i nie mam do nich zalu basolutnie bo ta sytuacja byla taka a jak juz Isa napisala o nieporozumienia w internecie latwo.
Madziu juz cie przeprosilam i jeszcze raz przepraszam,zastanowie sie nad Twoimi slowami.Estello,nad Twoimi tez.Ninko przepraszam,nie chcialam zebys zle sie poczula.
Moja reakcja spowodowana byla tym,ze mam ostatnio powazne problemy o ktorych nei chcialam wam pisac,zeby was nie zasmucac nimi ,ale jak widac wyszlo jeszcze gorzej.
Zabolalo pare slow,pewnie nei tylko mnie ,ale mi bylo po prostu przykro ,ze wszyscy oceniaja mnei przez pryzmat jednej sytuacji a przeciez bylo ich wiele.Przeciez znacie mnie,wiem ,nei jestem idealem ale staralam sie kazdej z was pomoc na tyle na ile moglam.Nikt nie zapytal czemu zareagowalam teraz inaczej,a ja zamiast napisac ze wlasnei to zabolalo najbardziej nie zrobilam tego.Po prostu bylo mi zle ,mialam trudny czas ,cos zle zrozumialam .Przeprosilam za to bo tak czulam i nie wazne ,ze ktos tego nie rozumie..
Prosze,nie wracajcie do tego tematu juz ,nie komentujcie i nie powodujcie pogorszenia atmosfery w tym watku ktory dal mi tyle radosci i ciepla.
Dziekuje wam wszystkim ze moglam tak wiele czasu tu pisac i byc z wami,ze poznalam ludzi ,ktorzy zmienili cale moje zycie.Dzeki wam duzo sie nauczylam i tak wiele zyskalam ze stalyscie sie mi blizsze niz wielu poznanych w realu ludzi.
Dlatego serce mi peka jak pomysle,ze moglabym powodowac psucie sie atmosfery tutaj albo inne nieporozumienia.Smutek kazdej z was powodouje ze i ja jestem smutna.Dziekuej wam za wszystkoBadzcie szczesliwe
gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 14:08   #281
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:

Nu nie mogiem kliknąć teraz, poczekam jeszcze na jakies Goshowe cudeńka

Pozwole sie nie zgodzic,okres PRL-u to jedno ale Dzien Kobiet ma bardzo ciekawa historie i jest naznaczona walka kobiet o swoje prawa-to bardzo istotna sprawa a niestety wiele osob do tego nie wraca
Stary 2009-03-08, 14:14   #282
Hosenka*
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Wróciłam niedawno z cudownego wieczoro-noco-poranko-dopołudnia z Samcem Zaskoczył mnie totalnie bo dostałam zestaw Diora - Addict 50 ml + mini żel i mini balsam w srebrnej kosmetyczce i tulipany

Ide sie zaraz porolniczyć

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-08 o 14:29
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 14:23   #283
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Wróciłam niedawno z cudownego wieczoro-noco-poranko-dopołudnia z Samcem Zaskoczył mnie totalnie bo dostałam zestaw Diora - Addict 50 ml + mini żel i mini balsam i tulipany

Ide sie zaraz porolniczyć
O jaki ładny prezent wymyślił Twój samiec. Też bym nie pogardziła 50-tką Addicta, bo mojej 20-tki szybko ubywa ostatnio.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-03-08, 14:30   #284
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam w M1. Jest zupełnie ciemny, nie wiem do czego Ci porównać, na pewno ciemniejszy niż ten matowy fiolet Eveline, który Estella pokazywała na ostatnim krakowskim zlocie, kojarzysz?
Nie kojarzę, ale jeśli jest taki o jakim marzę czyli jagodowy to musi być mój
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Zabolalo pare slow,pewnie nei tylko mnie ,ale mi bylo po prostu przykro ,ze wszyscy oceniaja mnei przez pryzmat jednej sytuacji a przeciez bylo ich wiele.
Właśnie o to chodzi- Ty sobie pomyślałaś, że oceniłyśmy Cię na podstawie tej jednej sytuacji. Dziewczyny podały tylko poprawione info o promocji a Ty to uznałaś nie wiem za co. Przeciez inne dziewczyny nawiązywały do innych częśi wypowiedzi. I tyle Nie smutaj się, każda się czasem da ponieść emocjom
Juz dobrze
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Pozwole sie nie zgodzic,okres PRL-u to jedno ale Dzien Kobiet ma bardzo ciekawa historie i jest naznaczona walka kobiet o swoje prawa-to bardzo istotna sprawa a niestety wiele osob do tego nie wraca
Oj, ja jestem jak najbardziej za walką o prawa kobiet ale jednak to święto mi się negatywnie kojarzy- taki obraz dotarł do mnie przez media w ciągu tych kilkunastu lat które przeżyłam świadonie
Stary 2009-03-08, 14:32   #285
isa666
Zakorzenienie

Hosenko 50 ml Addicta? Na lata Ci to wystarczy, bo Addict bardzo mocny jest

Gajuś Gdzie się podział Twój avek?

EDIT: Chyba jutro pójdę po pracy do Marionnaud i poszukam jakejś nowej perfumowej miłości Zakup Hypnose sobie póki co odpuszczam, idzie wiosna i potrzebuję coś lekkiego, kwiatowego, ale z pazurem.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-08 o 14:34
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 14:37   #286
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Tak, wiem, że mocny I dlatego mi się podoba. Samcowi też Kupił go chyba bardziej dla siebie (żeby móc go czuć ) niż dla mnie

Instagram

Stary 2009-03-08, 14:45   #287
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wiem, że mocny I dlatego mi się podoba. Samcowi też Kupił go chyba bardziej dla siebie (żeby móc go czuć ) niż dla mnie
A to takie buty Spryciarz

Patrzcie co znalazłam na Perfumach: nowy Angel i Alien będzie Aliena żem ciekawa
http://nowsmellthis.blogharbor.com/b...6/4114257.html
Stary 2009-03-08, 14:48   #288
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Nie kojarzę, ale jeśli jest taki o jakim marzę czyli jagodowy to musi być mój
Jagodowy... Chyba bardziej nazwałabym go ciemną śliwką.

Cytat:
Mojemu TŻ też się bardzo Addict podoba.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-03-08, 14:51   #289
rzyrafka
Zakorzenienie

Uu, śliwkę mam, nawet chyba 2 ale i tak muszę zobaczyć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-08, 15:04   #290
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Uu, śliwkę mam, nawet chyba 2 ale i tak muszę zobaczyć
Ciężko mi sobie teraz wyobrazić kolor jagodowy, chyba powinien być taki niebieskawy, granatowawy?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-03-08, 15:06   #291
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Gajuś Gdzie się podział Twój avek?

EDIT: Chyba jutro pójdę po pracy do Marionnaud i poszukam jakejś nowej perfumowej miłości Zakup Hypnose sobie póki co odpuszczam, idzie wiosna i potrzebuję coś lekkiego, kwiatowego, ale z pazurem.
Gayenka odeszła z forum...

Przepiękny ten Angel....
Patrzecie co mi wpadło w oko: od Laury Mercier
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg laura-mercier-gilded-garden-collection-shimmer-bloc.jpg (29,8 KB, 25 załadowań)
Stary 2009-03-08, 15:25   #292
lizzie
Zadomowienie

Ehh wróciłam do domu. Widzę że był tu mały kryzys ale mam nadzieję że już zażegnany? Bo chyba nie ma się co sprzeczać o takie małe nieporozumienie
Gajuś, mam nadzieję że z tym odejściem z forum to nieprawda, każdy ma prawo mieć gorszy dzień, zrozumieć coś inaczej ale po każdej burzy wychodzi słońce jak to mówią, więc mam nadzieję że twoje problemy o których wspomniałaś się rozwiążą pozytywnie i wrócisz tu do nas pełna energii jak zawsze

Hosenko, gratuluję takiego fajnego TŻ, sprawił ci rewelacyjny prezent. Ja dziś dostałam tylko tulipany od taty

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

Patrzecie co mi wpadło w oko: od Laury Mercier
Widziałam to wczoraj na stronie Nordstrom, prześliczne Czemu nie ma u nas LM
Stary 2009-03-08, 15:31   #293
rzyrafka
Zakorzenienie

Vibesko, ale cudo wyklikałaś

Ja miałam właśnie obiadową awanturę o moje naukowe postępy, jest genialnie

Gayenko bedzie mi Ciebie brakowało, wróć kiedy uznasz za stosowne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-08, 15:32   #294
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że jednak to nie prawda i Gajunia wróci Napisałam jej że bez niej już nie będzie tak samo

A mnie boli dziąsło Jadłam chipsy no i się doigrałam - kawałek wbił mi się między 2 zęby i zaczął tam uwierać i teraz dziąsło puchnie.
Stary 2009-03-08, 15:40   #295
rzyrafka
Zakorzenienie

Ice- mi chodzi o prawie czarny fiolet- bez śliwki ale też bez granatu
Stary 2009-03-08, 16:05   #296
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ice- mi chodzi o prawie czarny fiolet- bez śliwki ale też bez granatu
To musisz sobie go obejrzeć na własne oczy, bo ja jestem kiepska w opisywaniu kolorów.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-03-08, 16:20   #297
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
To musisz sobie go obejrzeć na własne oczy, bo ja jestem kiepska w opisywaniu kolorów.
Tak zrobię

Patofizjologia jest bleeeee
Stary 2009-03-08, 17:00   #298
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Chciałam jeszcze napisać Wam że kilka dni temu kupiłam żel Waterlily Nivei, jednak nie oparłam się pokusie
Jak dla mnie nie pachnie zbyt rewelacyjnie, inne są lepsze, za delikatny ten zapach dla mnie , na skórze nie czuję go wcale.
Za to jest gęsty i kremowożelowy, i te perełki

A dziś oparłam sie i nie kupiłam balsamu HappyTime, zwalczyłam to
Może late, bo teraz byłby za lekki, taki lotion bardziej niż balsam...
Stary 2009-03-08, 17:23   #299
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam jeszcze napisać Wam że kilka dni temu kupiłam żel Waterlily Nivei, jednak nie oparłam się pokusie
Jak dla mnie nie pachnie zbyt rewelacyjnie, inne są lepsze, za delikatny ten zapach dla mnie , na skórze nie czuję go wcale.
Za to jest gęsty i kremowożelowy, i te perełki

A dziś oparłam sie i nie kupiłam balsamu HappyTime, zwalczyłam to
Może late, bo teraz byłby za lekki, taki lotion bardziej niż balsam...
Vibesiu Waterlily ma delikatny zapach? Ja po kąpieli czuję go bardzo długo a nawet po całej nocy rano jeszcze wwąchując się w skórę wyczuwam ten aromat
Mam nadzieję, że Nivea wprowadzi jeszcze inne warianty zapachowe w takiej formie żelu z kuleczkami z olejkiem.
Stary 2009-03-08, 18:46   #300
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenko jak poczujesz się lepiej to wróć do nas

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Hosenko, gratuluję takiego fajnego TŻ, sprawił ci rewelacyjny prezent.
I założył karte - Pani go przekonała, mimo że powiedział - "żona ma"

Wczoraj był rozczarowany że nie wzięłam ze sobą mazidełek (które przyszły w piatek), żeby mu pokazać

Musze pochwalić olej żurawinowy - nie jest tłusty, ładnie się wchłania, nie błyszczy się. Skóra jest gładka i mięciutka Chyab bardziej mis ie podoba niż olej z owoców lesnych.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-08 o 18:55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości