|
|
#4921 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
Dla mojego guru, wszystko ![]() Czcionka będzie większa. A powyższe kradnę, mam nadzieję, że mogę ![]() _______ Narysuję sobie to czego nie dał mi świat. O chol.ra, jak ciężko Ciebie narysować. w miejscu, gdzie już dawno zakazano szczęścia. ciąg dalszy nastąpi? perfekcyjnie zapomniałeś. brakuje mi samaniewiemczego. - Jak dorosnę to zostanę aktorką. - Dlaczego, Mała? - Bo już potrafię udawać szczęście... jedna chwila, a spełniła milion marzeń. |
|
|
|
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
Została jedynie garść wspomnień i obraz twarzy, który tracił rzeczywistość z każdym upływającym dniem.
Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi. chciałabym poczuć jak smakuje śmierć. zgubieni na rozstaju dróg. nie potrafimy wierzyć w cud. bo tak łatwiej. samotność wyszła na ulicę. na każdym kroku pełno jej. Lubię Cię to za mało powiedziane Ufaj swemu sercu i swojej historii. Gdy zechcesz wrócić, idź tą samą drogą. To się nigdy nie zdarzy, w ogóle nie ma takiej opcji, że przestanę kiedyś marzyć, nawet będąc dorosłym. Czasem ludzie zgrywają niedostępnych, żeby się upewnić, czy uczucia tej drugiej osoby są prawdziwe. Czy ludzie naprawdę chcą wiedzieć,jak się czujesz, kiedy mówią: "Jak się masz?" A może tylko próbują być uprzejmi? Stwórzmy rzeczywistość tak szaloną jak moja wyobraźnia. wszystko, co zdarza się raz może już nie przydarzyć się nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci.
|
#4923 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
_________________________ _________________________ _____ _________________________ ___________________ W tej kwestii jestem bez konkurencji.
To ten człowiek z betonowego buszu. Dym palonego suszu tańczy ulotny taniec. Bitu pulsowanie powtarzane jak różaniec. Liryczny wandal, muzyczny skandal. Nie zagłuszy nas propaganda. Bez cyrków w styl tu na fyrklu. Od startu do mety mknę bez podniety. Monety to nie mój fetysz, droga nie tędy. Polski truskul, polski oldschool. To jest flow niewiarygodny, a jednak godny wiary. |
||
|
|
|
#4924 |
|
Raczkowanie
|
sobie będę go opowiadać
i nie będę tłumaczyć na odwrót.
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
*Zachłannie pragnęła przyjaźni i porozumienia!
*Potrzeba oczyszczenia rąk z niewidzialnego brudu ziemi
|
#4926 |
|
Raczkowanie
|
Słyszę Cię na każdym kroku..
brak skupienia.. tyle myślenia.. pustka głośno gra.. Nadal wierze,że losy nasze są baśnią owiane.. bawisz się laskami, tak jak kilku letni gnojek zabawkami.. nie wiem gdzie,po co i nie wiem dla kogo ;] najgorsze, że na te pytania są odpowiedzi.. osiągniesz swój cel jeśli nie załamiesz się.. wszystko ma swój koniec tak samo jak początek.. balety, pokazy, grzyby, kwasy, fajne fazy.. nie daj się manipulować swoim własny wrogom.. ja tego nie rozumiem i zrozumieć nie umiem..
|
#4927 |
|
Rozeznanie
|
W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę....
Ciche uliczki wypełnione tęsknotami..... Nie oddalaj sie teraz, trzymasz w dłoniach moj świat. Wszystko trwa, dopóki sam, tego chcesz. ' Z papierowych samolotów nasz świat oglądamy kolorowy. ' ' Kolorowe balony unoszą nasze marzenia w świat wyobraźni. ' ' Gdzieś jest takie miejsce gdzie warto być sobą. ' Przez zamknięte powieki patrze na gasnące światło. '
|
|
#4928 |
|
Raczkowanie
|
Tingeling
_______ Narysuję sobie to czego nie dał mi świat. O chol.ra, jak ciężko Ciebie narysować. perfekcyjnie zapomniałeś. brakuje mi samaniewiemczego. - Jak dorosnę to zostanę aktorką. - Dlaczego, Mała? - Bo już potrafię udawać szczęście... po prostu idealne. ;** bez. off;a. Ogłuszają mnie wspomnienia wypolerowane tuż pod powiekami. Nawet dziwna miłość jest lepsza od braku miłości... to że staram sie zapomnieć wcale nie znaczy że cie już nie kocham ... Na niebie dla Ciebie układam serce z gwiazd <3
|
#4929 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z dnia na dzień truskawko jesteś coraz lepsza iii dziękuję za wyróżnienie A tak wgl to znowu okradłam niebiańskie opisy lilyblack ! jesteś przegryzioną wargą poślizgnęłam się na śliskim parapecie Twego serca zasłaniasz usta, w których skrywa się krzyk w imię banalnej popularności rzucasz mnie dla innej ogromny wstyd i strach przed ciszą eteryczną w pustych domach puste twarze życzą bólu jej, pragną widzieć ją, gdy płacze nie widzę Ciebie w swych marzeniach niedorzecznie idealny plan już nie dotyczy nas
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-03-08 o 13:47 |
||
|
|
|
#4930 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Twoje również świetne _______ i teraz płacę cenę za miłość. omijasz mnie spojrzeniem. w świecie utkanym z niespełnionych marzeń. najgorsze są domysły. domyślam się, że wcale nie tęsknisz. dni nieskończonego szczęścia... miłość w rozmiarze XXL! <3 - Kocham Cię jak stąd do księżyca. - Ach, to daleko. - To bardzo daleko, to bardzo daleko. - Ale ja Ciebie też kocham jak stąd do księżyca... i z powrotem. nadal Cię idealizuję. niepotrzebnie... w ciągu jednego spojrzenia, trzy razy ukradł mi serce. powiedz mi, jak się gra w miłość. |
|
|
|
|
#4931 |
|
Przyczajenie
|
Witam, chciałabym się dołączyć do waszego forum
strasznie mi sie podobają wasze opisy ) _________________________ __________________ W moim innym świecie jest inna prawda, tu Ciebie nie ma to tylko wyobraźnia . . . " Być wznoszoną przez wiatr... Być wzniesioną nad świat... Tańczyć na wietrze jak liść... I tak przez życie iść... ... Być sobą ! ... " Nieznany los zmienia życia bieg, tak trudno jest zacząć nowy dzień. BEZIMIENNA, zbyt prawdziwa Twoja twarz... |
|
|
|
#4932 |
|
Zadomowienie
|
chowam się w tłumie idiotycznych kombinacji i poharatanych serc. opętana samotnością, myślą swą szukam szczęścia. Bo ja tak bardzo chciałam, żeby tylko coś napisał. Cokolwiek. Nawet zwykłe 'od******* się'. Ale on milczał. A ja tak bardzo chciałam, żeby tylko napisał. Cokolwiek. Żeby wszystko było jasne.. niech ktoś zapewni: jest dobrze, jest dobrze, jeeeest.. zmarnowane dni, zyskane szanse. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- strasznie mi miło w takim razie
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
spóźniłam się o jedno zauroczenie nie będzie płaczu, nie będzie łez, co było - to było, ważne co jest! ciut przysłodko położyłam gdzieś szczeście... i nie mogę znaleźć a gdybym była snem, czy chciałbyś dalej śnić? a moją super extra cud miód i cukierki miłość szlag trafił i ślubujesz mi uśmiech przy kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę? teoretycznie jestem, niekoniecznie DLA CIEBIE! |
|
|
|
#4934 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;11337466][/indent]Dla mojego guru, wszystko
![]() Czcionka będzie większa. A powyższe kradnę, mam nadzieję, że mogę ![]() _______ brakuje mi samaniewiemczego. - Jak dorosnę to zostanę aktorką. - Dlaczego, Mała? - Bo już potrafię udawać szczęście... jedna chwila, a spełniła milion marzeń.[/quote] no zaskoczylas mnie tym 'guru'. Strasznie wielkie slowo, az sie wzruszylam Ahh, no i skoro mowisz, ze zrobisz dla mnie wszystko to mozesz mi przepisac lekcje z tego tygodnia, bo w szkole mne nie bylo, a straaaaaaasznie mi sie nie chce ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
.. musze, no musze ukrasc !Ty jestes rodem z piekla, a ja jestem rodem z nieba. |
||
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
bo tylko Ty potrafisz oddechem pokolorować mój świat
tak pięknie mówisz o wszystkim... Ty mój piękny, bajeczny! Czasem ciut niegrzeczny... ![]() kupisz mi krokodyla i będzie po sprawie ![]() szukam kogoś, kto ogarnie mój wybuchowy temperament ![]() lukier, miód, liryczne cudo trzy kilo radości w sobie mam! ___ Primadonna
|
|
|
|
#4936 |
|
Raczkowanie
|
nie chcę Cię na krótko, nie chcę, żeby to było tylko to!
kolec rozczarowania utopiony we mnie. już nie dotyka mnie Twój chłód. choć są chwile 'uśmiechpowodujące', to zwyczajna codzienność przytłaczać potrafi. definicja dobrego humoru - znasz ją? jestem dla Ciebie, mój Aniele ;* błękit wpleciony we włosy. wszystko traci sens, bo Ciebie już przy mnie nie ma. Bo to co dla mnie miało sens - odeszło razem z Tobą. przetrwam to, przetrwamy razem. tak zimno, tak pusto czuję się. dla mnie luty, dla Ciebie maj.
|
|
#4937 |
|
Raczkowanie
|
Mój świat, czyli skażone myśli moje podane
w sposób niechlujny wraz z filiżanką herbaty. mamy czas.. zamknij oczy cofnę czas, bo nie było dawno nas. wróćmy do tych dni kiedy się spełniały sny. czekam na nadziei głos.
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że moje opisy zostały niezauważone, ale trudno się dziwić, kiedy tyle świetnych opisów się tu przewija.
kradnę kilka opisów Miluuu, lilyblack, Schizofreniczna jak narazie dla mnie najlepsze *** love. trust, respect your man. Baby this situation's driving me crazy and I really wanna be your lady wherever you go whatever you do I will be right here waiting for you. radość prowadzi do smutków. ta cisza zabiera mi ciebie ! Przypomnijcie mi gdzie was wszystkich mam ? |
|
|
|
#4939 |
|
Wtajemniczenie
|
1.śniłeś mi się Dupku. i po co?
2.teraz jesteś gdzieś głęboko pod moimi powiekami . 3.Oczywiście, że jest fajnie. Już Cię nie kocham. Czemu pytasz? 4.pretensjonalnie. para przyjaciół - wszystko jasne. po co komplikować. 5.i padał deszcz. czekoladowe cappucino i kawa w hektolitrach. 6.- nie boję się umierać. Przeraża mnie tylko jedna myśl... - jaka? - że zostawię Cię samą.. 7.więc żegnaj ... jedyny mój. |
|
|
|
#4940 |
|
Raczkowanie
|
choć przez chwilę przytul mnie, nie chcę wiele przecież wiesz.
- zmieniłaś się. - nie, Ty tylko zapomniałeś jaka byłam. lubię, jak mówisz do mnie: Mała. *; wplątałam się w sieć zależności. gdzie byłeś, gdy tak czekałam?.... - czy to była miłość? - nie wiem dziś sama. Gdzie jest ta siła i skąd ją brać? tylko ja wiem, ile jestem warta. Zdradzałeś mnie z Konchitą, Luz Marią, Dolores i Manuelą! Ale jak mogłeś to zrobić z Glorią, moją najbliższą przyjaciółką?! Jesteś łotrem, Antonio! ![]() ![]() Starałam się pohamować przy tym narastający we mnie gniew, bałam się bowiem, że z oczu pociekną mi zaraz łzy. Nie wiedzieć czemu, jedno z drugim było u mnie powiązane. To żenujące, ale często płakałam ze zdenerwowania. Ty mi noce, ja Tobie dni. Boże, dlaczego los mi Cię przedstawił? mówiłeś pięknie, szkoda, że kłamałeś...
|
|
#4941 |
|
Przyczajenie
|
pójdę z Tobą, choćbyś się na księżyc zechciał wdrapywać.
głowy mamy w chmurach - po to by być bliżej słońca. odgadnij moje marzenia. Gdyby tak można sfotografować nasze sny. czasem potrzeba tak mało ... tak mało, że aż za dużo. uwierz oczom, i spragnionym dłoniom wierzysz? a teraz uwierz we mnie. I gdy stoisz obok nie mówisz nic, wtulony w myśli... W powietrzu unosił się zapach jego wody kolońskiej i odrobiny whisky. Nauczyłam Cię jak mnie znienawidzić. -Po co Ci tyle książek kucharskich? - Szukam przepisu na miłość. |
|
|
|
#4942 |
|
Zadomowienie
|
perfekcyjnie - oczywiście, że możesz
![]() bananowalaska - fajnie, że Ci się podoba (: i również wszystkiego naj ![]() ![]() Primadonna - a więc jest nas dwie cudowna <33lilyblack - Ty wiesz, że wciąż kradnę ![]() _____________ to tylko miłość, nie panikuj. dwadzieścia siedem lat wypisane na grobie... nic nie jest tym na co wygląda. rzeczywiście przekroczył już próg śmierci, ale wrócił, bo nie mógł znieść samotności. odczekać 6 godzin, albo kilka dni, pare miesięcy, rok. potem znów zaświeci słońce. więc jak mam spać, kiedy wiem, że nie zaśniesz ? egoistyczne pragnienie posiadania Ciebie.
|
#4943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fanka, fanka.. one tree hill i the o.c. <zakochany> <marzyciel>_________________________ so shut up, shut up. ![]()
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() __ Będzie tak, jakbyśmy nigdy się nie poznali. W mieszkaniu brakuje powietrza, Więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz I poznasz mnie po tych, co wciąz tylko mało i mało. |
|
|
|
|
#4945 |
|
Raczkowanie
|
nie pozwól mi oddalić się, zapomnieć... stoisz bezradnie patrząc w mur za którym nic już nie ma. czasami zdarza się, że chwila trwa trochę dłużej niż tylko chwilę... Choć raz Twego światła.
Choć raz Twego ciała.
... Though J still can't myself to say That you don't matter anymore... Edytowane przez aaan Czas edycji: 2009-03-08 o 16:07 |
|
|
|
#4946 |
|
Raczkowanie
|
mam coś wyjątkowego, idealne na dzień kobiet
wiem, że to nie opis, ale bywały tu dłuższe wypowiedzi więc to napiszę:"Pierwiastek: kobieta. Symbol: Ko. Wynalazca: Adam. Masa atomowa: przyjęto 55 kg, ale może sę wahać między 45 a 225 kg. Występuje: w dużych ilościach na terenach miejskich, w śladowych w rejonach leżących na uboczu. Właściwości fizyczne: wrze z lada powodu, lodowacieje bez wyraźnych przyczyn. Topnieje potraktowana specjalnie, gorzknieje użyta niewłaściwie. Właściwości chemiczne: upodobanie do złota, srebra, platyny i wszelkich kamieni szlachetnych. Najsilniejszy czynnik pieniężno-redukcyjny znany człowiekowi. Ogólne zastosowanie: wielce dekoracyjne, zwłaszcza w samochodach sportowych. Może być skutecznym środkiem czyszczącym. Zagrożenie: bardzo niebezpieczna w niedoświadczonych rękach. Posiadanie więcej niż jednej nielegalne, aczkolwiek można utrzymywać kilka okazów w różnych miejscach, dopóki nie wejdą ze sobą w bezpośredni kontakt." Buziaczki dziewczyny ;*
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4948 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny za pomoc i za niezasłuzone pochwały.
ode mnie; A jednak...w Tobie niczego dla mnie nie było. Boje się o nas dwoje. znajdziesz kochankę mądrzejszą, znajdziesz bogatsza, piękniejszą. Nie myśleć o tych dłoniach które jeszcze wczoraj grzały mnie. zapukaj cicho puk puk puk do moich antywłamaniowych drzwi. uczucia z herbatą pomieszane. przeszłość pachnie tobą
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2009-03-08 o 16:32 |
|
|
|
#4949 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz tak świetne opisy, że aż brakuje słów. A co do zrobienia dla Ciebie wszystko to czekam na zeszyty czy na coś tam ![]() Wiadomo, że kradnę te powyżej ![]() _______ teraz podróżuję palcem po globusie w poszukiwaniu Ciebie. I design dreams. / projektuję marzenia. nie zostaniesz nigdy sam. masz mnie... i mieć Cię na 'dzień dobry' i na 'dobranoc'. pięknie. nadzwyczajnie. idealnie. szczęściem zapachniało. wypełniam Tobą dni. ze złudzeń zlepiam czas... - Ale kochasz go? - Tak, narazie tak. porcja ciepłych złudzeń przenika do serc... powietrze zatrute wspomnieniami. zamknięta w słoiku marzeń. |
|
|
|
|
#4950 |
|
Raczkowanie
|
perfekcyjnieouu lilyblack - mrr.
love. love. <3Brak porównania Ciebie z innymi Jednorazowe zakochanie Zaraźliwie zazdrosna Chcę coś bardziej egzotycznego od mango. Mógłbyś to być Ty? Przyciągasz mój wzrok na Twoje unikatowe oczy Z przeszłości zawsze coś zostanie – Ty. Jest to już niezmienne Pójdźmy gdzieś tylko razem, przez morze, las, w nocy Tak, jesteś moją miłością, tylko w Tobie znalazłam mój własny punkt Ślinię się na Twój widok Odwracasz wzrok, lecz ja wiem, że patrzysz ukradkiem albo masz z tyłu oczy __________________ Dzień dobry, poproszę 1kg uśmiechu a może być nawet 10 kg, bo często go brak w domu, lepiej mieć na zapas, a jest może paczkowane szczęście? Poproszę 7. Na każdy dzień tygodnia.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

Cudowne opisy macie!

wystarczy Marzena