Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-03-08, 14:13   #4201
domi7ks
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 141
Dot.: Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;)

Ja np. nie lubie jak kto¶ mówi i pluje na mnie

domi7ks jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 14:19   #4202
eloania
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 288

a jak czesto podcinacie wlosy ??
tez zapuszczam wlosy i jakos nie moge sie przekonac do czestego podcinania bo wtedy to mam wrazenie ze juz naprawde wcale mi nie rosna a przez to podcinanie mam tylko caly czas tej samej dlugosci...

tzn przez to w sumie nie podcinam czesto.mniej wiecej raz na 2miesiace.
eloania jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 14:36   #4203
rubinka123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

a ja w³a¶nie wracam z k±pieli
I powiem Ci Domi, ¿e siê chyba nie op³aca kupowaæ tego proszku. Nala³am wody, wrzuci³am proszek (swoj± drog± fajnie kolorowy :P), by³ d¼wiêk musowania, ale tylko tyle Mo¿e ja jestem jaka¶ gruboskórna Ale nastêpnym razem siê chyba skuszê na farbki

Who is it?
rubinka123 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 14:41   #4204
dusia139
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 618

Cytat:
Napisane przez Nerchie Poka¿ wiadomo¶æ
S± naturalne! Ka¿dy takie ma. Wcze¶niej spotkali¶my kogo¶ o imieniu dajmy na to Daria, kto nam siê narazi³ i nasz mózg to zakodowa³ i bêdzie wraca³ do tej informacji. Nie rozwa¿amy, czy sikanie na stoj±co przez facetów jest z³e, czy dobre, tak po prostu jest i nie zmienimy tego. Nietrafiony makija¿ stawiam na tym samym poziomie, jak wyj¶cie w dziurawych spodniach na kroku, wielkim oczku na rajtuzach i tak dalej. Jako gafê, tego siê nie robi, naucz siê w domowym zaciszu, rób sobie takie makija¿e, tak samo zaszyj oczko, spodnie i 'w³ala'. Nie potrafiê z kim¶ takim rozmawiaæ, bo mnie rozprasza jego makija¿.
Czemu Daria akurat?;d Mam podobne zdanie na ten temat.
Cytat:
Napisane przez eloania Poka¿ wiadomo¶æ
tez zapuszczam wlosy i jakos nie moge sie przekonac do czestego podcinania bo wtedy to mam wrazenie ze juz naprawde wcale mi nie rosna a przez to podcinanie mam tylko caly czas tej samej dlugosci...

To zale¿y ile kto potrebuje. Mi ogólnie bardzo wolno rosn± w³osy i podcinam je raz na 4 miesi±ce albo i rzadziej.
Nie jest za pó¼no!
dusia139 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 14:42   #4205
atenaz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 224

Cytat:
S± naturalne! Ka¿dy takie ma. Wcze¶niej spotkali¶my kogo¶ o imieniu dajmy na to Daria, kto nam siê narazi³ i nasz mózg to zakodowa³ i bêdzie wraca³ do tej informacji.
masz racjê, ¿e skojarzenia s± naturalne, pomaga³o to przetrwac naszym przodkom, zanim pozna³am mojego T¿, który dajmy na to ma na imiê ronaldo, zna³am tylko jednego ronaldo i by³ niemi³y, co wywo³ywa³o we mnie niechêc na d¼wiêk tego s³owa i niechêc do innych ronaldo, a jak pozna³am T¿ to to imiê wydaje mi siê kochane i wszyscy ronaldo s± fajnymi facetami... czy to znaczy, ¿e wcze¶niej ka¿dy ronaldo by³ z³ym cz³owiekiem, a moment mojego spotkania z t¿-tem spowodowa³ przemianê w ka¿dym ronaldo na ziemi na dobrego cz³owieka?? nie, zmieni³o sie tylko moje odczucie co do imienia ronaldo, stereotyp g³upiej blondyny powoduje, ¿e to jest odruch taka reakcja jak Wasza, te¿ tak mam, ale to nie znaczy, ¿e ka¿da z nich jest tep±, niedouczon± latawic± i o tym ca³y czas mówiê, nie dajmy siê poniesc takim odruchom i nie oceniajmy ludzi po wygl±dzie jako takim, w¶ród barbie s± zarówno dziewczyny s³abo ucz±ce siê, które lubi± siê bawic i daj±, bo lubi±, jak i wykszta³cone kobiety, z jednym partnerem na ca³e ¿ycie...

Cytat:
Nie rozwa¿amy, czy sikanie na stoj±co przez facetów jest z³e, czy dobre, tak po prostu jest i nie zmienimy tego.
wiesz... w np niemczech faceci s± uczeni siadac na sedes i robic siku... jest to bardziej higieniczne, mój t¿ trochê tam mieszka³ i tak mu zosta³o

Cytat:
Nietrafiony makija¿ stawiam na tym samym poziomie, jak wyj¶cie w dziurawych spodniach na kroku, wielkim oczku na rajtuzach i tak dalej. Jako gafê, tego siê nie robi, naucz siê w domowym zaciszu, rób sobie takie makija¿e, tak samo zaszyj oczko, spodnie i 'w³ala'. Nie potrafiê z kim¶ takim rozmawiaæ, bo mnie rozprasza jego makija¿.
a Tobie nie zda¿y³o siê zrobic w rajstopach dziury i nie miec drugich na zmianê, przez co by³a¶ zmuszona w takich paradowac? mojej kole¿ance zda¿y³o siê na studniówce, mieli¶my ¶miechu co nie miara, gdy fotograf przy robieniu zdjêcia klasowego zwróci³ jej uwagê, ¿eby tak ustawi³a nó¿kê, ¿eby oczka nie by³o widac, a przecie¿ móg³ wyjsc i powiedziec, ¿e te badziewne oczko go rozprasza i nie zrobi zdjêcia...

albo ubrudzic siê kaw± i nie miec tego jak zas³onic czy zmienic bluzki, wystarczy wtedy powiedziec osobie, z która sie masz zobaczyc, ¿e przepraszam za plamê, ale zdarza siê i nie chcesz, ¿eby wp³yne³o to przebieg Waszego spotkania, bo z rozmow± merytoryczn± to nic nie ma wspólnego, a chwila nieuwagi kazdemu mo¿e siê zda¿yc

czy tak samo podchodzisz do osób
*emo: Nie potrafiê z kim¶ takim rozmawiaæ, bo mnie rozprasza jego czarna kredka na oczach i tapir na g³owie.
*goth: Nie potrafiê z kim¶ takim rozmawiaæ, bo mnie rozprasza jego czarny ubiór i upiorny make-up.
*nijakiej dziewczyny: Nie potrafiê z kim¶ takim rozmawiaæ, bo mnie rozprasza jej nijako¶c/bylejako¶c/zaniedbanie.
*pryszczatego ch³opaka: Nie potrafiê z kim¶ takim rozmawiaæ, bo mnie rozpraszaj± jego pryszcze, powinien co¶ z tym zrobic, a nie siê ludziom na oczy pokazywac. [kto mia³ tr±dzik ten wie jak trudno czasem z nim walczyc]
nie oceniaj wg tego kto jak wygl±da, sama ten b³±d pope³nia³am w liceum, ja w³osy króciutkie, glany na nogach, czasem tusz na rzêsy, taki punk-rock, wszyscy ró¿owi byli dla mnie g³upsi itp. wyros³am z tego stylu, ubieram siê normalnie, malujê siê czasem wiêcej czasem mniej, zapuszczam w³osy, powoli wymieniam garderobê na bardziej kobiec±, mam nawet dresiki ró¿owe, w których czasem wyjdê z koszem czy do sklepu... i nie czujê, ¿eby mi siê przez to mózg lasowa³... czy ¿ebym by³a g³upsza, albo poczu³am nieodparta chêc kopulacji z ka¿dym nowopoznanym facetem... T¿ jest moim pierwszym i mo¿liwe ostatnim facetem... a nawet gdybym taka by³a to co to kogo powinno obchodzic, moje ¿ycie- mój wybór, cichodajki zda¿aj± sie zarówno w¶ród barbie jak i zwyk³ych na pierwszy rzut oka dziewczyn, wiem, bo znam tak± jedn± niepozorn±...

wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711

szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy
atenaz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 14:43   #4206
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Ja podcinam co 3-4 miesi±ce, po ok.1-2 cm

Cytat:
Napisane przez rubinka123 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja w³a¶nie wracam z k±pieli
I powiem Ci Domi, ¿e siê chyba nie op³aca kupowaæ tego proszku. Nala³am wody, wrzuci³am proszek (swoj± drog± fajnie kolorowy :P), by³ d¼wiêk musowania, ale tylko tyle Mo¿e ja jestem jaka¶ gruboskórna Ale nastêpnym razem siê chyba skuszê na farbki
Oj szkodaa ja mysla³am, ze bêdê mia³a jacuzzi w wannie ale farbki moga byæ ciekawe

Stary 2009-03-08, 14:48   #4207
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 412

Dziewuszki, widzê, ¿e zapocz±tkowa³am niez³y offtop, proszê, skoñczmy ju¿ ten temat, hm?

Je¶li jeste¶cie ciekawe, to Wam powiem, ¿e dosta³am ostrze¿enie za "aluzje do inteligencji" - i nie przejmujê siê tym ostrze¿eniem, naprawdê. Teraz bêdê stara³a siê byæ grzeczna i tyle Mo¿e i faktycznie przesadzi³am - chcia³am Wam tylko powiedzieæ, ¿e nie wystawi³am opinii dziewczynom z w±tku "Barbie" li i jedynie na podstawie wygl±du, ale na podstawie tego, co pisz± i jak pisz±, niektóre z nich... Tyle.
pani-jesieñ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 15:08   #4208
Angelene00
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

hej dziewczyny ta od¿ywka radical podobno zapobiega wypadaniu i trochê przyspiesza ro¶niêcie w³osów, u¿ywacie tego? warto takie co¶ kupiæ?
bo ja ju¿ takie d³ugie chce a mi wypadaj± i wolno rosn±, normalnie prawie po³owê straci³am. Wszystko przez stres ;D a mo¿e dziewczynki znacie jakie¶ inne od¿ywki do wypadaj±cych w³osów, tylko ¿e moje te¿ farbowane s±, bo jak mi tak wypadaæ bêd± to ich nie zapuszczê na takie jak chce
Angelene00 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 15:17   #4209
atenaz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewuszki, widzê, ¿e zapocz±tkowa³am niez³y offtop, proszê, skoñczmy ju¿ ten temat, hm?

Je¶li jeste¶cie ciekawe, to Wam powiem, ¿e dosta³am ostrze¿enie za "aluzje do inteligencji" - i nie przejmujê siê tym ostrze¿eniem, naprawdê. Teraz bêdê stara³a siê byæ grzeczna i tyle Mo¿e i faktycznie przesadzi³am - chcia³am Wam tylko powiedzieæ, ¿e nie wystawi³am opinii dziewczynom z w±tku "Barbie" li i jedynie na podstawie wygl±du, ale na podstawie tego, co pisz± i jak pisz±, niektóre z nich... Tyle.

i takie podej¶cie rozumiem: "niektóre z dziewczyn z w±tku barbie s± g³upie/puste/nieoczytane, poniewa¿ ......." a nie: "dziewczyny z barbiowego maj± sztuczne cycki, blond w³osy i ró¿owe, wiêc s± g³upie/puste/nieoczytane", ale to ju¿ sobie wyjasni³y¶my

szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy
Stary 2009-03-08, 15:20   #4210
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atenaz Poka¿ wiadomo¶æ

i takie podej¶cie rozumiem: "niektóre z dziewczyn z w±tku barbie s± g³upie/puste/nieoczytane, poniewa¿ ......." a nie: "dziewczyny z barbiowego maj± sztuczne cycki, blond w³osy i ró¿owe, wiêc s± g³upie/puste/nieoczytane", ale to ju¿ sobie wyjasni³y¶my
I proponujê, by naprawdê zakoñczyæ tê nieszczêsn± dyskusjê... Nie chcê, ¿eby równie¿ tutaj wkrad³a siê niemi³a atmosfera...

Stary 2009-03-08, 15:32   #4211
atenaz
Zakorzenienie

Cytat:
I proponujê, by naprawdê zakoñczyæ tê nieszczêsn± dyskusjê... Nie chcê, ¿eby równie¿ tutaj wkrad³a siê niemi³a atmosfera...

ok kto¶ co¶ chce wyja¶nic to na priva, tu bêdê ignorowac takie posty

Stary 2009-03-08, 16:52   #4212
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 038
GG do jyyli

Cytat:

Ja podcinam od jakiego¶ czasu co miesi±c 3 cm, ale ja w ogóle jestem jeden wielki wyj±tek od regu³y Na d³ugo¶ci nie tracê, bo dziêki wiza¿owym przyspieszaczom doustnym (wcze¶niej pokrzywa, teraz dro¿d¿e, ca³y czas siemiê lniane) rosn± mi ok. 3 cm na miesi±c

I wiecie co, wspania³a wiadomo¶æ, odkry³am kosmetyk, który zmiêkcza moje w³osy Serum zio³owo-witaminowe Radical. Nak³adam troszkê (a¿ siê dziwiê, ¿e tak ma³a ilo¶æ za³atwia sprawê) na ca³e w³osy po normalnej od¿ywce. Dopóki nie wyschn± s± w dotyku oble¶ne. Ale za to jak ju¿ s± suche

Chcia³am jeszcze o co¶ zapytaæ. Kiedy¶, dawno temu (nawet nie wiem w jakim w±tku, wtedy czyta³am wszystkie sumiennie i ca³o¶ciowo) kto¶ wspomnia³ o kosmetykach do w³osów dla czarnoskórych osób, które maj± za zadanie zmiêkczyæ i obci±¿yæ w³osy. Nie wiecie czy jest co¶ takiego dostêpne w Polsce? I nie wiem, czy to w ogóle ma sens, bo moje w³osy s± tak inaczej twarde Ale mo¿e warto by by³o spróbowaæ.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 16:55   #4213
19agusia91
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 378

Cytat:
Ja podcinam od jakiego¶ czasu co miesi±c 3 cm, ale ja w ogóle jestem jeden wielki wyj±tek od regu³y Na d³ugo¶ci nie tracê, bo dziêki wiza¿owym przyspieszaczom doustnym (wcze¶niej pokrzywa, teraz dro¿d¿e, ca³y czas siemiê lniane) rosn± mi ok. 3 cm na miesi±c
Ja podcinam jak widzê, ze jest taka potrzeba. Ostatni raz robi³am to w pa¼dzierniku, teraz idê, w tym tygodniu. Mam nadziejê, ¿e fryzjerka nie obetnie wiêcej ni¿ 3 cm..
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 17:59   #4214
eloania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Poka¿ wiadomo¶æ
Chcia³am jeszcze o co¶ zapytaæ. Kiedy¶, dawno temu (nawet nie wiem w jakim w±tku, wtedy czyta³am wszystkie sumiennie i ca³o¶ciowo) kto¶ wspomnia³ o kosmetykach do w³osów dla czarnoskórych osób, które maj± za zadanie zmiêkczyæ i obci±¿yæ w³osy. Nie wiecie czy jest co¶ takiego dostêpne w Polsce? I nie wiem, czy to w ogóle ma sens, bo moje w³osy s± tak inaczej twarde Ale mo¿e warto by by³o spróbowaæ.
tak sie sklada ze bylam w zeszle wakacje w stanach, i przy okazji tam tez przegladalam kosmetyki do wlosow. a te kosmetyki dla czarnoskorych osob polegaja na tym ze zawieraja rozne olejki.... jako ze niby te olejki maja wyprostowac ich mocno poskrecane naturalne wlosy... przez przypadek kiedys tam kupilam lakier do wlosow z jakims takim olejkiem, i efekt u mnie byl taki ze wlosy wygladaly na mocno przetluszczone, tak ze odrazu musialam umyc wlosy. i podejrzewam ze wszystkie te dla nich kosmetyki dzialaja podobnie...
wiec nie polecam i stwierdzam ze chyba jednak nie ma sensu... ;]
Stary 2009-03-08, 18:11   #4215
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
O ten w±tek chodzi? -> klik!
Zapamiêta³am, kto ten w±tek za³o¿y³ i dziêki temu go znalaz³am
Stary 2009-03-08, 18:14   #4216
domi7ks
Zakorzenienie

A ja siê nie mog³am oprzeæ i jak bylismy u mnie to wziê³am wode brzozowa i Liliputza. I przed chwilk± u T¿ dokona³am czynno¶ci wcierania mojej wody a na d³ugo¶æ spsika³am Liliputzem

Ju¿ mam plan, kiedy wyprostuje w³osy na komunie w maju chrzesniaka

Stary 2009-03-08, 18:18   #4217
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ
Ju¿ mam plan, kiedy wyprostuje w³osy na komunie w maju chrzesniaka
Oczywi¶cie zrobisz fotkê i siê nam pochwalisz
Moja chrze¶nica ma Komuniê bodaj¿e w przysz³ym roku

Zmiesza³am dzi¶ Romantic z od¿ywk± Elseve, ciekawe, jaki bêdzie efekt po wyschniêciu w³osów
Stary 2009-03-08, 18:23   #4218
domi7ks
Zakorzenienie

Pani- jesieñ mi sie troszke Romantic znudzi³a tzn. ja tak zawsze mam, najpierw fascynacja, potem znudzenie i chêæ u¿ywania jakiej¶ nowej, tudzie¿ powrót do jaki¶ czas temu u¿ywanej, tak jak w przypadku Kallosa Latte (do którego mam zamiar wrócic) i Glorii, która ju¿ stoi u mnie w szafce.
Ale ogólnie j± lubie, nie powiem...w³osy s± puszyste a to jest bardzo du¿y plus

Teraz jestem zafascynowana woda brzozow± i Liliputzem, ci±gle bym tylko psika³a i wmasowywa³a w skalp

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-03-08 o 18:24
Stary 2009-03-08, 18:27   #4219
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 038
GG do jyyli

Cytat:
tak sie sklada ze bylam w zeszle wakacje w stanach, i przy okazji tam tez przegladalam kosmetyki do wlosow. a te kosmetyki dla czarnoskorych osob polegaja na tym ze zawieraja rozne olejki.... jako ze niby te olejki maja wyprostowac ich mocno poskrecane naturalne wlosy... przez przypadek kiedys tam kupilam lakier do wlosow z jakims takim olejkiem, i efekt u mnie byl taki ze wlosy wygladaly na mocno przetluszczone, tak ze odrazu musialam umyc wlosy. i podejrzewam ze wszystkie te dla nich kosmetyki dzialaja podobnie...
wiec nie polecam i stwierdzam ze chyba jednak nie ma sensu... ;]
Cytat:
O ten w±tek chodzi? -> klik!
Zapamiêta³am, kto ten w±tek za³o¿y³ i dziêki temu go znalaz³am
Dziêki dziewczyny
Je¶li kiedy¶ gdzie¶ dorwê, to na pewno wypróbujê, bo moich w³osów chyba nie da siê obci±¿yæ, przynajmniej nigdy mi siê to nie uda³o, ale za to s± strasznie twarde, ma³o rzeczy jest w stanie je chocia¿ tymczasowo zmiêkczyæ, ostatnio jeszcze to siê nie wiedzieæ czemu pogorszy³o

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 20:01   #4220
Narek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 882

Cytat:
W±tpiê, ¿eby by³y dostêpne w Polsce Prêdzej znajdziesz na amerykañskich stronach, ale przy obecnym kursie dolara, to nie op³aca siê kupowaæ przez Internet

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 20:36   #4221
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 137

Dziewczyny powiedzcie jak z wydajno¶cia Kallosa tego ma³ego lub ¶redniego, czy na d³ugo on wystarcza?

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 20:39   #4222
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny powiedzcie jak z wydajno¶cia Kallosa tego ma³ego lub ¶redniego, czy na d³ugo on wystarcza?

Ja Kallosa latte mia³am od lipca do marca tego ma³ego oczywi¶cie

Ale przez 3 miesi±ce by³am w Anglii i nawet go tam chyba nie mia³am. Poza tym mia³am ma³y zastój w u¿ywaniu Kallosa

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-03-08 o 20:40
Stary 2009-03-08, 20:43   #4223
Magdzia94
Zakorzenienie

To dobrze Ale mam masek do wybierania, nawet nie wiem na co siê zdecydowac czy Joanne czy Kallosa czy Mypa(i mog³abym tak w nieskoñczono¶c)

Stary 2009-03-08, 20:45   #4224
eliZordon
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 107

Przegl±dam od pewnego czasu Wasz w±tek i tak, chcê tu do³±czyæ!
W³osy staram siê zapu¶ciæ, gdzie¶ od roku. I co? I zawsze jak pójdê podci±æ koñcówki wracam do w³osów do ramion! Dlaczego nikt nie mo¿e zrozumieæ, ¿e mówiê o podciêciu 1-1,5 cm?
Dlatego szukam wsparcia, podobno nastawienie psychiczne ma du¿y wp³yw
eliZordon jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 20:56   #4225
Magdzia94
Zakorzenienie

Witaj witaj. Mo¿e zmieñ fryzjera??

Stary 2009-03-08, 21:09   #4226
Oana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 109

Cytat:
Napisane przez eliZordon Poka¿ wiadomo¶æ
Przegl±dam od pewnego czasu Wasz w±tek i tak, chcê tu do³±czyæ!
W³osy staram siê zapu¶ciæ, gdzie¶ od roku. I co? I zawsze jak pójdê podci±æ koñcówki wracam do w³osów do ramion! Dlaczego nikt nie mo¿e zrozumieæ, ¿e mówiê o podciêciu 1-1,5 cm?
Dlatego szukam wsparcia, podobno nastawienie psychiczne ma du¿y wp³yw
Ach! Ci fryzjerzy! Oni s± po prostu nie do zniesienia!
Moja przyjació³ka mia³a w³osy do ³ocki. Posz³a, aby wycieniowac i podci±æ koñcówki. Wróci³a z p³aczem (autentycznie) i z nieco d³u¿szymi, ni¿ za ramiona... By³a tak za³amana, ¿e nie da³a rady zrobiæ awantury tej ca³ej fryzjerce. Dlatego moje koñcówki podcina zaufana kole¿anka, która nie jest profesjonaln± fryzjerk±.
Stary 2009-03-08, 21:17   #4227
carlo_rossi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

Dzis po raz pierwszy po kilku miesiecznej przerwie u¿y³am kallosa mlecznego. Jejku jak mi brakowa³o tego zapachuu. ohh
Stary 2009-03-08, 21:26   #4228
Kiciunia85
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 529

Witam. Ja te¿ zapuszczam... (patrz, podpis )
grzywka chyba ju¿ do po³owy nosa siêga... z ty³u w³osy s± wycieniowane ale na szczê¶cie najkrótsze siêgaj± ju¿ do pocz±tku szyi... A by³y na 2 - 3 cm. Mia³am tak± fryzurkê na ma³pê. No i grzywkê króciusieñk± mia³am... a i by³ taki moment, ¿e za bardzo odstawa³y mi w³osy na czubku g³owy... w¶ciek³am siê i podciê³am je przy samej skórze. (Oczywi¶cie nie mia³am wszystkich na 2 - 3 cm, spód by³ d³ugi, wiecie chyba o co chodzi... )

Opalone, a raczej przypalone, jêdrne po¶ladki!
http://www.youtube.com/watch?v=APKyPYR7jAk
Kiciunia85 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:29   #4229
Narek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 882

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Przy codziennym u¿ywaniu ma³y Latte starczy³ mi na ponad 2 miesi±ce

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:32   #4230
eloania
Zadomowienie

mi sie wydaje ze w zeszlym roku w wakacje mialam wlosy tej samej dlugosci co teraz;/ co prawda wtedy strasznie je poniszczylam, i w ciagu tego roku bylam podciac ze 3, max 4razy...

moze lepiej jednak nie podcinac wcale?
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.