|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki pielęgnacyjne, kolorowe, w tym kilka nowych!
Cytat:
W takim razie będę czekać na twoją odpowiedź. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
oki mam jeszcze pare pytan
![]() St. Ives Kolagen & Elastyna Balsam do ciała do skóry suchej i normalnej 200ml - nowy 8. Lirene Samoopalacz w żelu 75ml - używany byl kilkakrotnie - moglabys okreslic zuzycie w % ? 7. Olay Gentle Cleaners Emulsja do demakijażu oczu 100ml - 13. Pantene Pro-V Pełnia Blasku Odżywka 200ml - użyłam jej kilka razy - moglabys okreslic zuzycie w % ? i czy to jest odzywka bez splukiwania czy ze splukiwaniem ? 2. Essence Pure Mineral Make Up Podkład mineralny w pudrze sypkim Kolor:01 Soft Beige - użyłam go raz |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednego i drugiego produktu może brakować góra 20%, samoopalacza na pewno mniej. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
5. Wellaflex, Lakier do włosów Połysk i trwałość 250ml - nowy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie u ciebie puder mineralny Essence sypki, moze zainteresuje cię u mnie podkład Mary Kay http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315894
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
OK Acha i napisz mi czy bez pudru sprawa będzie Cię nadal interesowała i czy mam rezerwować tę resztę rzeczy albo tę resztę i coś nowego co sobie dobierzesz? Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-06 o 20:26 |
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
tak jestem zainteresowana.
jesli chodzi o puder to jutro bede w drogerii to sobie chyba sama kupie ten Essence
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
Joanna Z Apteczki Babuni Serum wygładzająco-regenerujące do
końcówek włosów 50g - użyłam go kilkakrotnie 50 g ? a nie 50 ml ? Mysle, ze to by było okej ![]() |
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki pielęgnacyjne,kolorowe,ki lka nowych i jedna EDP
W sumie za zapachy wolałabym jakiś zapach. Może masz jakąś resztkę poza wątkiem? Bo masz wiele ciekawych kosmetyków, ale nic co było by mi potrzebne
Widzę, że był krem AA do naczynek ale już nie ma
|
|
|
#77 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli za jakiś czas zdecyduję się niektóre z nich wystawić do wymiany to się do Ciebie odezwę, to może wtedy coś z nich Cię zainteresuje. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
też byłam zaskoczona
|
||
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
. Znajdziesz coś u mnie za:Pantene Pro-V "Proste i gładkie" Odżywka bez spłukiwania 300ml - została 1/3 opakowania Olay Gentle Cleaners Emulsja do demakijażu oczu 100ml Wellaflex, Lakier do włosów Połysk i trwałość 250ml - nowy 2. Palmolive Naturals Szampon Long & Shine "Długie i Błyszczące" 200ml - użyłam go dwa razy Rimell Lasting Finish Mineral Powder Foundation Podkład mineralny w pudrze sypkim 5,6g Kolor: 100 Ivory - użyłam go raz . Essence Pure Mineral Make Up Podkład mineralny w pudrze sypkim Kolor:01 Soft Beige - użyłam go raz ? ![]()
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
A co dokładnie ci się u mne podoba?
Mi u Ciebie Winter Delice, balsam Dove i może podkład Rimmel [ale przydałoby się foto. Jest z ciepłej czy zimnej tonacji? Wpada w żółty czy róż?] |
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o kolor podkładu Rimmela to trudno mi to stwierdzić teraz w sztucznym świetle Zdjęcie zrobię jutro w naturalnym świetle, będzie dokładniejsze i będziesz mogła to lepiej ocenić. Możesz też wejść na stronę Rimmela, tam jest zdjęcie koloru tego podkładu. Jeśli chodzi o próbki, które masz do wymiany to zastanowię się co konkretnie by mnie interesowało. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nic
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za Garnier Tonik łagodzący do skóry wrażliwej 200ml
zużyłam 1/5 opakowania 6. Perfecta Cera Wrażliwa Tonik oczyszczająco-łagodzący 175ml - również 1/5 opakowania zużyta i krem Ziaja na naczynka? |
|
|
|
|
#85 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woda termalna Avene ok. 100 ml z dużego opakowania 300 ml[/color] i Próbki: Hugo Boss, Woman Delices de Cartier Roberto Cavalli Sahar Jessica Parker, Lovely ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Ja dorzuciłam dziś jeszcze do swojej listy: NU, edp i Nina Ricci L'Air du Temps - mam z wymiany, w fiolkach, zostało w jednej i drugiej po 3ml U Ciebie podobają mi się próbki: Guarlain-Terracota Lolita EDP YSL Baby Doll Britney-Fantasy Chopard -Wish Lanvin Eclat D Arpege JdP In Black Calvin Klein Obsession Night Oriflame-Tsun Lai Molinard Nirmala G.SAbatini-Devotion ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
Czy możesz mi opisać ten zapach i napisać ile go jeszcze zostało w mililitrach? Perfumy Sephora minimalne zużycie psiknięte może ze 4 razy zapach: soleil brulant Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-10 o 01:24 |
|||
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
To brałabym te 3ml Nu, Winter Delice , balsam Dove, Essence Highlighter i balsam St.Ives [kolagen i cośtam
].W zamian proponuję: ok.7ml Fantasy [w atomizerze] 5ml Tsun Lai [w atomizerze] ok 2,5-3ml Baby Doll [w opakowaniu 'próbkowym'] i tyle samo Lolity EDP [tak samo] może być? |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero się odzywam, bo czekałam na odpowiedź w sprawie jednej z rzeczy którą chciałaś od innej Wizażanki, która wcześniej o nią pytała. Sprawa wygląda tak: Puder Essence był już wcześniej zarezerwowany i jeśli o niego chodzi to jestem już w trakcie wymiany. Balsamy możesz brać, Winter Delice i Nu także Twoja propozycja mi się podoba tylko czy dałoby radę wymienić 5ml Tsun Lai na 5 Lolity ? A Tsun Lai, jeśli ewentualnie chciałabyś mi dać, to tylko próbkę? Bo chodzi o to, że nie znam tego zapachu I jeszcze może mniejszą ilość Fantasy, a na poczet tej ilości jakąś próbkę lub próbki z tych zapachów które chciałam.Ja mogę zaproponować jeszcze kapkę E. Coudray Ambre et Vanille, jeśli byłabyś zainteresowana? Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-10 o 01:40 |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz na czym polega problem? Na opakowaniach
Chodzi o to,że Fantasy mam juz w atomku. To samo tyczy się Tsun Lai Poszukam jakiś fiolek i wtedy odpiszę ![]() Szkoda,że nie ma teg highlightera ....w takim razie może zamiast niego wezmę tonik garniera. Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2009-03-10 o 13:05 |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

].