|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trampki
W katalogu CCC są ładne trampki. Podobają mi się dwie pary - jedne kosztują 25, a drugie 30 zł :O. Więc jak ktoś lubi tanie, ładne trampeczki to polecam się przyjrzeć tamtym
.
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli o mnie chodzi to to były trampki, trampki converse, a jezeli o loladance przypuszczam, że to ironia.
|
|
|
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/item566988425_...019_7_r37.html
Co sądzicie o tych? Moim zdaniem są świetne, nie mają dziur po bokach, przez co woda nie dostanie się do środka w pluchę. Zamierzam sobie kupić, tyle, że... jak myślicie, będą solidne? Widać, że są po bokach szyte, więc mam nadzieję, że trochę w nich pochodzę...
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
Bo w zwykłych trampkach nie wyszłabym na deszcz
![]() Zamierzam kupić czarne. A jak z wytrzymałością? Czy fakt, iż są szyte, może coś o tym powiedzieć?
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Przyczajenie
|
''Śmiałam'' się z tamtych bo takie jak dla barbie były;p
Edytowane przez Loladace Czas edycji: 2009-03-05 o 22:16 |
|
|
|
|
#2709 |
|
Zadomowienie
|
a te drugie nie są jak dla barbie? ^^
aaaaa http://cgi.ebay.pl/CONVERSE-chuck-taylor-A-S-SPECIALTY-HI-1Q892-n36-5-alte_W0QQitemZ27035079552 0QQcmdZViewItemQQptZDonna _Scarpe?hash=item27035079 5520&_trksid=p3286.c0.m14 &_trkparms=66%3A2|65%3A2| 39%3A1|240%3A1318#ebaypho tohosting ale tanie! i takie zielone sąą zwykle. ale .. czy oni ocipieli tyle za przesyłkę?! :| moja siostra z USA płaci 20$ za przesłanie mi trampek paczką lotniczą, czyli tą droższą. a to z Włoch:| te z allegro fuj, nie lubię skórzanych A te?!!? aaaa chcę je! to jak takie co kiedyś były tutaj, tylko tamte miały ostrzejsze kolory,ale te teeeż cudne:<
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2009-03-06 o 10:43 |
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie idealne są w Avanti. Tylko cholera nigdzie w sklepach takich nie ma! Oczywiście Conversy, takie klasyczne do kostek, zielone, ale w takim ciekawym odcieniu z białą gumą, a te takie paski wokół gumy widoczne z góry są w kolorze koralowym :O.BOSKIE! Tylko gdzie ja takie znajdę?
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Mjucaczek, cudne ^^
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam dziś w jakimś katalogu trampki na szpilkach. muszę przyznać, że mi osobiście się nie podobają. wg mnie są ohydne.. zresztą preferuję płaską podeszwę w butach. no chyba, że już naprawdę spotkam coś ładnego i ma malutki obcas to biorę..
trampki.. owszem lubię i chodzę, ale rzadko spotykam takie, które wpadną mi w oko.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#2713 |
|
Rozeznanie
|
mi też strasznie nie podobają się takie na szpilkach. osobiście nie mam trampek, chciałam kupić ale nie było nic fajnego, ale za to mam adisasy takie za kostkę ^^
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Hej a ja się dowiedziałam, że na moich studiach na zajęciach rytmicznych kobieta powiedziała nam, że obowiązkowe buty to trampki na rzepy i gdzie ja mam takie szukać ?
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo z takimi się jeszcze nie spotkałam. trzeba poszukać.. może na allegro, albo połazić po sklepach.. skoro takie musicie mieć, to w jakimś sklepie na pewno znajdziesz.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
W sklepie z butami dziecięcymi na pewno
ale nie poważnie babka ma wymogi jakieś beznadziejne też się z takimi nie spotkałam tylko w dziale dziecięcym takie widziałam.
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
łooo. - szczerze współczuję !
a to w czym niby trampki na rzepy są lepsze od takich wiązanych ?
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może chodziło po prostu o sportowe buty na rzepy?
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie o to chodziło.
|
|
|
|
|
#2720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A swoją drogą, to na tą wiosnę chciałabym sobie kupić jakieś fajne trampki. Oczywiście najładniejsze są z Conversa, ale szkoda mi kasy Wiecie, czy gdzieś oprócz CCC i Deichmanna można kupić jakieś niebanalne i w dobrej cenie?edit: dodam, że wolałabym nie kupować przez internet
Edytowane przez Paramore Czas edycji: 2009-03-07 o 12:58 |
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak chodziło o to żeby się przy ćwiczeniach nie wywalić gdzieś po drodze, ale babka jasno się wyraziła mają to być trampki na rzepach podobno są gdzieś ale ja w moim mieście ich nie widzę a przez neta butów nie zamawiałam i rozmiar rozmiarowi nierówny czasem nosze 37 a czasem 38 więc bez przymierzenia boję się w ciemno kupować. |
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Przyczajenie
|
Ja kiedyś miałam takie zielone trampki na rzepy. Ale to było jakieś 8 lat temu ;P
Widziałam też takie trampki w jesienno-zimowej kolekcji Pull and Bear.. Wiem, że nie chcesz kupować przez internet ale podam linka do jednych, które znalazłam http://www.deezee.pl/shop,show,1129 Napewno są w sklepach trampki na rzepy tylko trzeba dobrze poszukac
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki wielkie te co podałaś są fajne miałabym je nie tylko na ćwiczenia ale potem mogłabym w nich na co dzień chodzić.Jak nie znajdę to pozostanie mi zamówić przez neta.
|
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
A ja chcialam sie pochwalic moim Avatarem i tym samym moimi (i przyjaciolek) trampkami
![]() Chce powiedziec ze nie trzeba wydawac kilkuset zlotych na fajne trampki Edytowane przez MiLkA2693 Czas edycji: 2009-03-07 o 22:19 |
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Milka. - no fajne, fajne.
też bym takie kupiła, albo podobne.
|
|
|
|
#2726 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, orientujecie się może, gdzie mogę w Polsce znaleźć takie trampki?
wierzę, że wiecie lepiej ode mnie i z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
w Polsce to raczej niet xD zostaje Ci poszukiwanie na all albo ebayu
![]() fajne takie energetyczne ![]()
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie podoba mi się w nich głównie zestawienie kolorów
![]() w ogóle wchodziłam na oficjalna stronę converse'a i, nie wiem czemu, zniknęły wszystkie modele z podwójnym językiem, wycofali je już? za ebay się jeszcze nie brałam (miałam nadzieję, że jednak się obędzie xd) ale skoro tak, to już się zabieram za poszukiwania
|
|
|
#2729 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, szukam fioletowych trampeczków
![]() Tylko nigdzie w Krk nie widze .. na all nie chce kupować, od razu uprzedzam. Może gdzieś widziałyście ? ;p |
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

.