|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
chłopiec |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 41,82% |
dziewczynka |
11 | 20,00% |
nie wiem |
21 | 38,18% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
ja obstawiam chlopa
![]() kurcze, moj brzuch to polowa twojego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
wiem gruba jestem
![]() ![]() ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Brzuchatki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wszystko się okaże ![]() ![]() ![]() Jak już o śmiesznych przesądach...to nie można po turecku siedzieć bo dzidzia będzie miała krzywe nóżki...hahahha A i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NASZYM DNIU ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-03-08 o 19:20 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() prosimy o fotki brzuszka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co ty mowisz!!!! ja tez mam juz taki jak ty!! wstawie niedlugo nowe foty to zobaczycie!!
![]() |
#3786 |
Zadomowienie
|
Dla mnie ewidentnie nisko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Zakorzenienie
|
Ach i muszę się pochwalić
![]() Wczoraj odwiedzili nas moi Rodzice i okazało się że Moja Mama odkurzyła druty i szydełko ![]() Oto co Zuzia dostała od Babci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm no zoabcyzmy cyz bedzie syn czy ni
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na prawde CUDNE ![]() ![]() i oczywiscie niech da wzrór ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2009-03-08 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj już się wkręciła i kolejne ubranka robi ![]() ![]() ![]() ![]() Z Tż się śmiejemy że Mała bedzie miała więcej ciuszków niż ja z Tż razem wzięci ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A wzorów nie ma... Mama wszystko robi na oko... ten zestaw to tylko jej wyobraźnia ![]() ![]() ![]() Dzisiaj przesłałam jej zdjecia z netu...zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3793 |
BAN stały
|
Witajcie mamuśki
![]() ![]() ![]() A już wam piszę co się stało - niestety nic przyjemnego, a mianowicie wizyta w szpitalu. Dziś rano zauważyłam, że śluz jest brązowawy i nie na żarty się wystraszyłam. troszkę odczekałam, myślałam że minie godzinka, dwie i będzie lepiej ale niestety. Zadzwoniłam do pani ginekolog do której chodziłam wcześniej przed przeprowadzką do olsztyna, na szczęście miała dyżur i mnie przyjęła. obejrzała mnie i malutką - łożysko i szyjka ok. a ten śluz taki to konsekwencja wczorajszego przytulanka niestety. Dostałam zastrzyk w pupę i no spę mam wziąć na noc, ale już czuję że jest lepiej a i śluz wraca do normy. Maleństwo szleje, pani doktor sedruszka za bardzoo nie mogła posłuchać tak się wierciło. Ulżyło mi, nawet nie wiecie jak. teraz normalnie wizyta za 2 tyg i zobaczymy co lekarz powie. No to tyle moich [przygód, jutro poczytam, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Zadomowienie
|
A ja tradycyjnie jak co tydzień "dokumentowałam" swój brzusio. 20 tygodni i 1dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT: Nie wiem czy oglądałyście ale za parę minut zacznie się na TVP2 film "Patrol" z Kevinem Costnerem i Ashtonem Kutcherem...POLECAM!!! ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-03-08 o 19:54 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak wogóle to już druga w ciągu ostatnich dni która miała taki problem po przytulankach. Niby nie ma przeciwskazań a jednak nie do końca jest to takie bezpieczne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za tydzien bede robila dokumentacje pt 21 tydzien Cytat:
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2009-03-08 o 19:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez majka versace Czas edycji: 2009-03-08 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() majka fajny brzusio ![]()
![]() |
#3800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3801 |
Zadomowienie
|
Żeby nie zdradzać szczegółow tym które nie widziały jeszcze... Costner wykłada w szkole dla ratowników itd. itp. a Kutcher jest kursantem itp.itd. ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze, że doczytałam ze to przyjaciółka zrezygnowała, bo chciałam cię zapytać czy ty też czarownicą jesteś ![]() I znowu lody ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i ja obiecałam i dziś najdalej jutro wstwię mój brzuch. Mąż obiecał z jego aparatu wrzucić je w końcu na laptopka. Cytat:
![]() oh...skierko, rzeczywiście fatalna przygoda ![]() Jak wszystko w porządku to dowiedziałaś się skąd ten śluz się wziąltak podbarwiony? Ja też się przytulam z Mężusiem, a teraz mnie nastraszyłaś nie na żarty... Toznaczy że rezygnujecie z sexu? Lekarz coś poradzil w tej kwestii? Majko, a czy Mariolka też po sexie miała te plamienie, czy nie doczytałam czegoś?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2009-03-08 o 20:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | ||
Zakorzenienie
|
Kciukasy zawsze i o każdej porze
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ania a masz jakieś zdjęcia z tego Zakopanego? Jak masz to dawaj ![]() Witam nową mamusię ![]() Skierka współczuję, musiałaś się na pewno nieźle wystraszyć ![]()
![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png Edytowane przez eleeri Czas edycji: 2009-03-08 o 20:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |
Wtajemniczenie
|
Ania0104 Super, że wyjazd się udał
![]() Gizmiatko jutro po 15 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Karolinak82 prześliczne te ubranka ![]() skierka mam nadzieję, że już lepiej ![]() majka versace śliczne mieszkanko ma Twoja dzidzia ![]() Widzę, że na tapecie były wanienki. Też ostatnio się zastanawiałam czy będziemy kąpać w łazience czy w pokoju. Trochę się boję tych wanienek stawianych w wannie. Chyba bym się obawiała, że się przeważy czy coś.
![]() |
#3805 |
Raczkowanie
|
ja nie zobacze
![]() satelite chcemy dopiero w kwietniu kupic, jak bedziemy w polsce, coby i u nas ogladac polska tv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
hihi ale 2 to ze zwyklej anteny bedziesz miala :p takiej pokojowej znaczy sie takze
![]() dziewczyny NIE dziekuje za kciuki
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lubię takiego zakończenia w filmach, dlatego oglądam tylko familijne, bajki, komedie i fantastyczne ![]() ![]() Majka fajny brzucholek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3809 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak bede kąpać w sypialni........narazie nie mamy swojej lazienki na górze, tylko mama ma na dole, a tam nie ma miejsca gdzie polozyc malusza........wiec bede nalewac wode w lazience i zanosic do sypialni, troche to bedzie klopotliwe ale co zrobic ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.