![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Moje pierwsze na wymiankę
- wodę toaletową Today Tommorow Always Avon, pierwotnie 30 ml, zużycie jak na zdjęciu
- wodę toaletową Amethyst Fatale Oriflame, pierwotnie 50 ml, zużycie jak na zdjęciu - naprawde minimalne - wodę perfumowaną Belle En Sonii Rykiel, pierwotnie 100 ml, użycie jak na zdjęciu - EDP Angel Thierry Mugler, pierwotnie 25 ml, opakowanie "gwiazdka", stan/ubutek jak na zdjęciu 7. Maseczka Planet Spa, Dead Sea Mineral (tzw. błotna), Avon, 75 ml, nówka, nieużywana 4. Cellu-Sculpt, Avon Solutions, 200 ml. nieużywany 5. Anew Clinical, Trilaser Cellulite Corrector, Avon, 150 ml, folia cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
sprawdziłam i zostały jakieś 2cm od dna flaszki. Nie wiem ile, to [z 5ml ?]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Muciu, no to Angel jeszcze wolny. a bym chciala: - Baza pod cienie MAC PREP+PRIME EYE KOLOR MEDIUM 5g ubytek minimalny raz pokryłam nią obie powieki.wiec jest jak nowa wymienie za cos o podbnej wartosci - Dokładam paletke na 4 prasowane cienie MAC+ cien sliwkowy kolor NOCTUR-NELLE A37 kilka razu uzyty, ale za angel to nie wiem ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Muciu, no to Angel jeszcze wolny. a bym chciala: - Baza pod cienie MAC PREP+PRIME EYE KOLOR MEDIUM 5g ubytek minimalny raz pokryłam nią obie powieki.wiec jest jak nowa wymienie za cos o podbnej wartosci - Dokładam paletke na 4 prasowane cienie MAC+ cien sliwkowy kolor NOCTUR-NELLE A37 kilka razu uzyty, ale za angel to nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Więc wpisuje się w wątku co ustaliłyśmy:
Angel w zamian za Pure Wish (dziś załączyłam zdjęcie na ostatniej stronie)+ puder Revlon nowy. Wierze ze Aniołek jest orginalny i że wszystko z nim w porządku tzn. nie jest staruszkeim czy tez nie zmienił zapachu. Czy wszystko dobrze napisałam ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-03-09 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() Pojemnośc Wisha mnie satysfakconuje. To to machniom ![]() Zapraszam na PW, celem dogadania wymiany |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
cos u mnie zA:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1236530073 ? bardzo proszę,odpowiedz w moim watku ! ![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za te rzeczy lub którąś z nich ?
![]() - podkład Isadora High Performance (all-day foundation), kolor 2 Vanilla Beige), zużycie i stan jak na zdjęciu - maseczka Planet Spa, Dead Sea Mineral (tzw. błotna), Avon, 75 ml, nówka, nieużywana - maska Alpha Anew (peel-of), Avon, 100 ml - nówka, nieużywana Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314355 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
postaram się eszcze ją rozszerzyć - niesety troszkę ostatnio nienalepiej stoję z czasem i dość trudno mi się zebrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety juz ten blyszczyk wymieniony ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
3. 2 x Instant Tone (Body Tightening Spray), Avon Solutions, po 150 ml każdy - nieużywany
4. Cellu-Sculpt, Avon Solutions, 200 ml. nieużywany Znajdziesz cos u mnie? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() -Tusz do rzęs Collistar supermascara tridimensionale- extra czarne rzęsy, podrubione, wydłużone, świetna szczoteczka- przeszło pół - BIODERMA ATODERM-MLECZKO NAWILŻAJĄCE DO SKÓRY SUCHEJ ATOPOWEJ- użyty 2 razy - hypnose Lancome 10 ml AAAALE - czy tusz jest nadal w stanie mokrym i malujacym? ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- no trudno, pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, ostatnio sie nim malowałam wiec nieco go ubyło, jest gęsty ale od poaczatku taki był wiec chyba jest ok
![]() ![]() reszta jak najbardziej jest wiec czekam na wiesci ps. pisałabym sie na wszystkie 3 kosmetyki jesli mozna ![]() wkleje fote szczoty ![]() Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-03-14 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.