|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. V :)
dziekujemy
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Raczkowanie
|
Apropos celebrytów z aparatami to widziałam gdzieś kiedyś, że Pajacyków
też nosi złomka
|
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak "gwiazdom" lepiej opłaca się wydać kasę na raz i mieć z głowy. kilianna ja miałam aparat od razu, przyszłam w gołych ząbkach, po prawie 3 godzinach wyszłam z resztkami cementu po wyciskach 4 pierścieniami, 20 zamkami, 2 drutami i ciemnoróżowymi ligaturkami ![]() a co do pomadki: nivea classic, hydrocare ostatnio kupiłam milk&honey, też fajnaa nie wiecie, jaki aparat nosi tomasz jachimek? bo efekty są chyba spore, a nigdy się nie mogę dopatrzeć, ale kiedyś przeczytałam, że chyba porcelanowy, ale nie jestem pewna
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-03-08 o 21:58 |
|
|
|
|
|
#1115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja uważam że nie takie wyciągi straszne choć może jeszcze zmienie zdanie bo jak narazie mam te 1/4 mocy :pdobranoc
|
|
|
|
|
|
#1116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
jeju, tak sie ciesze ze juz niedlugo bede miec aparat
Bo wczesniej musialam wyleczyc zeby itp, a teraz juz mam seperacje. Prawie za tydzien bede juz miala
|
|
#1118 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekamy niecierpliwie razem z Tobą
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i napewno będziesz zadowolona![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
|
Oooj ja też czekałem długo na aparacik a teraz mam go dość a on ma dość mnie ;p (chodzi oczywiście o prawdopodobną wymiane na porcelanowy...)
Ludzie potrzebują wielu rzeczy, aby poczuć, że żyją -Rodziny. Miłości. Seksu. -Ale tak naprawdę potrzebujemy tylko jednej rzeczy. By rzeczywiście żyć, potrzebujemy bijącego serca. -Bo kiedy jest ono zagrożone. Działamy w dwojaki sposób -Uciekamy... albo Atakujemy Walcz albo uciekaj -To instynkt |
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zamki od piatki do piatki do tego łuk+ligatury a nast wizycie będę miała zakładane pierścienie a kilka dni wcześneij będzie separacja
|
|
|
#1124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przybywam z pytaniem- czy któraś zauwazyla po leczeniu lub w trakcie ZMARSZCZKI? dziwne rzeczy dziś wyczytałam na jakimś forum, gdzie szukałam info o obsuwających się dziąslach. Otóż parę osób skarzyło sie,ze po zdjęciu aparatu wystąpiły takie grube bruzdy jakieś, nie wiem od czego niby, ale łączą to z aparatem dziwne rzeczy, ktoś ma coś takiego?
|
||
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia, właśnie się zdziwiłam jak to przeczytałam, jakaś dziewczyna pisała,że jak jej zdjęli, to się zaczęły robic bruzdy jakies nad ustami, a druga,ze ona w trakcie leczenia miala cos takiego,ale nie przejmuje sie tym, a jakaś inna dodala, że jej znajoma tez takie coś ma, ale może to tylko czcze gadanie. Nie wiadomo też ile one miały lat, jakie miały wady.
|
|
|
|
|
#1127 | |||
|
Blond forever!
|
Wiem, że zdjęła, ale chciałam podać przykład kogoś z vip-ów ze złomexem
![]() Cytat:
Obejrzyjcie sobie od 7 minuty. Cytat:
![]() A Jachimek też nosi aparat, chyba porcelanowy, albo jakiś inny przezroczysty, miał takie straszne szpary, a teraz jak go oglądam w "Szkiełku kontaktowym" (nie wiem czy już może zdjął ) to szparek już nie ma![]() Cytat:
Edytowane przez Blondi2989 Czas edycji: 2009-03-08 o 23:57 |
|||
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to zreszta wisi, bo ja sie zmarszczek tak nie boje,tylko tego, ze mi zeby wypadna
|
|
|
|
|
|
#1129 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(na gorze mam aparacik na wszystkie ) Cytat:
calkiem niedlugo brrrrrrry
|
||
|
|
|
|
#1130 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Ja mam zamki na wszystkich ząbkach (no chwilowo nie mam na jednej siódemce, ale to sama sobie go wyrwałam )
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na 5
|
|
|
|
|
#1132 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
...Tylko Ty Kochany ...bo być piękną to czuć się dobrze we własnym ciele... Aparatka od 27 maja 2008r. góra-metal dół-metal od 4 marca 2009r. ![]() ![]() Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009. |
|||
|
|
|
|
#1133 |
|
Blond forever!
|
O wow, jakie zmiany na wizażu
![]() Całkiem korzystne
|
|
|
#1134 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny któraś z was ma nie symetrycznie ząbki ?? ja mam jedynki jakoś nie równo jak się uśmiecham to nie widać ale jak mam uchylone tylko usta to widzę to ,lewa jedynka powinna być bardziej po lewej a jest na środku
widzę że orto zakłada mi metalowe ligatury zamiast gumek i te drucki wykręca jakoś właśnie jakby te zęby przesunąć ma może ktoś z was tak??? czy to tak musi być bo tak szczęka ułożona...hm zapytam orto o to
...Tylko Ty Kochany ...bo być piękną to czuć się dobrze we własnym ciele... Aparatka od 27 maja 2008r. góra-metal dół-metal od 4 marca 2009r. ![]() ![]() Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009. |
|
|
|
|
#1135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja niestety tak mam, górną prawą jedynke, dwójkę i trójkę mam jakby za bardzo w prawo i orto dodatkowo poprzyczepial mi druciki na krzyż żeby ja przesunąć do środka, żeby były symetryczne z żuchwą. Klada jak już będziesz miec aparacik to zrób zdjątko i pochwal się ![]() A ja mam ligaturki do 5 a na szóstkach te zameczki bez ligaturek - nie wiem jak się nazywają fachowo.
I call on you my friend A helping hand you lend In my time of need Edytowane przez mclilu Czas edycji: 2009-03-09 o 11:07 |
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
w końcu kolejny kroczek dzisiaj czynię - drug wizyta u ortodontki, wyciski, separacja - już się boję.
chyba warto popytać o możliwość robienia mieszanego aparatu, prawda? Na górze mam spore zęby, natomiast na dole drobniutkie i takie wielki metalowy zamek zasłonie je całe. Góra prawdopodobnie będzie porcelanowa - pracuje z mnóstwem ludzi i nie jestem już najmłodsza, żeby kolorowe gumeczki dobrze u mnie wyglądały... A może będzie możliwość pomieszania porcelanowego z metalowym, ma któraś z Was taką mieszankę?
|
|
|
#1137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i w ogóle jakby szły w bok zamiast prosto.. dziś idę 2-gi raz do nowego orto więc zapytam czy da sie coś jeszcze z tym zrobić
|
|
|
|
|
|
#1138 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja na 6-tkach też mam rureczkiCytat:
może jest tak dlatego że nie chciałam wcześniej aparatu na dół i orto musiała dopasować mi górę do dołu no nie? a teraz może jakoś dorówna to....nawet na avatarze widać że moja lewa jedynka powinna być bardziej w lewo
...Tylko Ty Kochany ...bo być piękną to czuć się dobrze we własnym ciele... Aparatka od 27 maja 2008r. góra-metal dół-metal od 4 marca 2009r. ![]() ![]() Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009. Edytowane przez milunia27 Czas edycji: 2009-03-09 o 11:44 |
||
|
|
|
|
#1139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wieczoram dam znać
|
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki chłopcy
A tu taaaakie zmiany ładnie, mnie się podoba
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

4 pierścieniami, 20 zamkami, 2 drutami i ciemnoróżowymi ligaturkami
fot0: #

Czekamy niecierpliwie razem z Tobą
Ortka mówi, że moje dziąsła bardzo źle znoszą leczenie, delikatnie mi podkręciła aparat, tak że praktycznie nic nie boli, ale przynajmniej dziąsła nie dostaną tak w kość. W grę nie wchodzi zdjęcie, bo zostanę z pokaźną szparą w miejscu jedynki. NIe wiem, czy po tym leczeniu będę jeszcze w ogóle miała zęby, także chyba lepiej byłoby mi zacząć oszczędzać na sztuczne.

)
i w ogóle jakby szły w bok