Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-08, 14:33   #211
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
pytałam o to mojego ginekologa..mówił ze one nie przeszkadzają, mogę spokojnie je zażywać (mówiłam o ziołowych typu skrzyp i pokrzywa czy takie inne)
oooo to dobre wieści dzięki

acha, ale podczas ciąży też spokojnie można? upewniam się czy dobrze zrozumiałam

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 14:43   #212
Malga19
BAN stały

Witajcie

jak myslicie moge do was dolczyc...??? Wpradzie jestem juz w watku "planownie dzieci na 2010 rok" ale Planuje zajscie w ciaze wlasnie 2009 roku..Mam nadzieje ze mnie jednak przyjmiecie.... Palnuje zajscie w ciazy na przelomnie od czerwca do Wrzesnia....2009 Pozdrawiam
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 15:10   #213
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
oooo to dobre wieści dzięki

acha, ale podczas ciąży też spokojnie można? upewniam się czy dobrze zrozumiałam
PAtka, ja bralam takie tabletki ziołowe, ale tu w Holandii więc holenderskie ale też z ziołami i wyraźnie napisane było na opakowaniu, że odradzają w razie ciąży lub w razie "kinderwens" czyli starania się o dziecko. Myślę, że wiele zależy od składu i najlepiej zobaczyć co pisze w ulotce lub zapytać w aptece. z tego co wiem niektóre zioła nie są zalecane w ciąży.

Wpadam na moment, wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet Babeczki!!

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 17:01   #214
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

wszytskiego naj babeczki z okazji naszego swieta....wlasnie sie dowiedzialam ze bede ciocia moja siostra w ciazy!!!co prawda wpadlo jej sie...jedyne co mnie zastanawia jakim cudem ona wpadla biorac tabletki anty......i wiem ze brala jej reguralanie
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 17:41   #215
kees26
Rozeznanie

Wszystkiego co najlepsze dla Was kobietki w dniu naszego święta

Witam nowe staraczki, życzę szybkiego zafasalkowania.

U mnie dziś 15 dc, owulacja - świadczy o tym ból jajnika, sporo ciągnącego się śluzu i test owulacyjny, który wczoraj pokazał 2 kreseczki, co oznacza, że w ciągu 24-36 godzin nastąpi owulacja. Także przytulanki będą dzis wieczorkiem, a jakże
kees26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 17:46   #216
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Ciao belle

Malga19 pewnie,że możesz dołączyć do naszej paczki
Witaj w naszym gronie

A mój mężuś właśnie wrócił do domku ciekawe jak mi zrekompensuje ten dzisiejszy dzień w samotności ????????
edzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 18:22   #217
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
PAtka, ja bralam takie tabletki ziołowe, ale tu w Holandii więc holenderskie ale też z ziołami i wyraźnie napisane było na opakowaniu, że odradzają w razie ciąży lub w razie "kinderwens" czyli starania się o dziecko. Myślę, że wiele zależy od składu i najlepiej zobaczyć co pisze w ulotce lub zapytać w aptece. z tego co wiem niektóre zioła nie są zalecane w ciąży.

O to dobrze, że napisałaś ogólnie narazie żadnych tabletek nie łykam oprócz picia pokrzywy i skrzypu polnego. Ale w ciąży pokrzywę trzeba odłożyć, co do skrzypu to nie wiem.

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-08, 18:26   #218
martaN23
Zadomowienie

wtam was serdecznie ja dzis byłam na obiadku u teściów wiec dzionek szybko zlecial coś mi troszku nie dobrze dzis ale niestety temperaturka spadla dziś 27dc a tempka 36,9ale jak jutro @nie przyjdzie to we wtorek jak wytrzymam to zrobie test juz trzeci moze coś innego teraz wyjdzietrzymam za was kciuki aby jak najszybciej sie wam udało
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 19:57   #219
memka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
wtam was serdecznie ja dzis byłam na obiadku u teściów wiec dzionek szybko zlecial coś mi troszku nie dobrze dzis ale niestety temperaturka spadla dziś 27dc a tempka 36,9ale jak jutro @nie przyjdzie to we wtorek jak wytrzymam to zrobie test juz trzeci moze coś innego teraz wyjdzie trzymam za was kciuki aby jak najszybciej sie wam udało
36,9 to nie jest jeszcze zle!!! ja wciaz trzymam kciuki za Ciebie!!!
memka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 20:28   #220
ula 87
Zadomowienie

hej dziewczynki a ja mam dziś dzień taki nijaki ,mąż właśnie mi powiedział że w tym cyklu znowu @ przyjdzie bo go dziś bardzo denerwuje ( zmierzła jestem) a ja tylko mu powiedziałam że smutno mi bo nawet kwiatka n ie dostałam. rozumiem że niedziela to także jego dziń pracy bo musi na giełde jezdzic , ale to go nie zwalnia z tego że ma o mnie dbac i to że jesteśmy malżeństwem nie znaczy że już nie musi o walczy o moje względy.
jak mi powiedział ze jest pewien że nie jestem w ciązy to mn ie tak zasmuciło że aż sobie pocichutku popłakałam , jestem smutna i wściekła

przepraszam ze Wam tu tak smęce
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:09   #221
edi25
Raczkowanie

ula 87 nie przejmuj się każdy z nas ma gorsze dni u mnie jest bardzo podobnie wtedy słucham muzyki takiej o miłości i płacze to pomaga ja swojemu męzowi mówię aby również walczył o moje względy ale myśli chyba że jak jesteśmy małżeństwem to nie musi ale jak się uśmiechnę tam gdzie nie potrzeba to zaraz awantura- łobuz jeden
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:11   #222
celka2000
Zakorzenienie

ula -

kees - powodzenia

dobranoc

ps. ale sie rozpisalam
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:14   #223
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość
Wszystkiego co najlepsze dla Was kobietki w dniu naszego święta

Witam nowe staraczki, życzę szybkiego zafasalkowania.

U mnie dziś 15 dc, owulacja - świadczy o tym ból jajnika, sporo ciągnącego się śluzu i test owulacyjny, który wczoraj pokazał 2 kreseczki, co oznacza, że w ciągu 24-36 godzin nastąpi owulacja. Także przytulanki będą dzis wieczorkiem, a jakże
jak masz owulke to działaj, niech bedzie owocna

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

dobranoc dziewczyny idę spać bo jutro pierwsza zmiana
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:21   #224
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki a ja mam dziś dzień taki nijaki ,mąż właśnie mi powiedział że w tym cyklu znowu @ przyjdzie bo go dziś bardzo denerwuje ( zmierzła jestem) a ja tylko mu powiedziałam że smutno mi bo nawet kwiatka n ie dostałam. rozumiem że niedziela to także jego dziń pracy bo musi na giełde jezdzic , ale to go nie zwalnia z tego że ma o mnie dbac i to że jesteśmy malżeństwem nie znaczy że już nie musi o walczy o moje względy.
jak mi powiedział ze jest pewien że nie jestem w ciązy to mn ie tak zasmuciło że aż sobie pocichutku popłakałam , jestem smutna i wściekła

po 1 to praca nie zwalna twojego męża od tego by uczcić jakoś dzień kobiet..Mógł choćby rano po obudzeniu się powiedzieć Ci do ucha życzenia albo wysłać je sms'em jeżeli wyjechał przed twoją pobudka.

Mój mąz też dziś pracuje i wyjechał do pracy o 6..Ale wczoraj jak chodziliśmy po mieście weszliśmy do kwiaciarni i kupił mi piękną śmietankową różę i sobie od wczoraj stała w wazonie ..

Mi też byłoby przykro jakby o mnie mąż zapomniał... i to nie przejaw chandry i "nie bycia w ciąży" tylko życie !!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:37   #225
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Ula - wiem cos o tym mialam kiedys takiego chlopaka, no ale moze kiedys zrozumie ze to ze jestes jego zona nie zwalnia go od dbania o wasza milosc Glowa do góry

Ja dzis dostalam piękną czerwoną różyczkę, maz zaprosil mnie na koktail owocowy i zmywal dzis naczynka moj kochany robaczek...w malzestwie sa trudne chwile, ale choc proste gesty zrobietnie kawy czy herbaty lub zrobienie kolacji wystarycz...no ale same wiecie jak to z facetami bywa!
U nas przytulanki sa, choc owulka bedzie, okolo srody, ach wyluzuje, przytulanki sa fajne i nie mysle o tym dziecku bo oszaleje chyba, dzis same wozki na spacerku widzialam i moj TZ mowi zebym wyluzowala bo bedziemy mieli nasze malestwo...mam prawdziwy skarb w domku...zycze kazdej takie szczecia w malzestwie, po 2 latach malzenstwa nadal jest ta chemia miedzynami i niech tak pozostanie dokonca...
Dziewczynki w tym miesiacu wiosenne przebudzenie, badzmy pelne sexapilu i energi, niech nowe budzace sie zycie w przyrodzie bedzie preteksetm do nowych wyzwac i napelnia nas energia i optymizmem na lepsze jutro

-----------------------------------------------------------------------------------------------
P.S ale mnie wzielo....

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2009-03-08 o 21:39
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:45   #226
pomarnczka
Raczkowanie

PatkaM84 z tymi tabletkami to nie wiem.. na moim skrzypie pisało coby nie stosować w ciąży. Lepiej się dobrze zorientować aby nie zaszkodzić. Ja odstawiłam, da się bez tego żyć a i tak mam wystarczająco dużo stresów i nie chcę myśleć jeszcze nad tym.

Dzień mi się wrednie kończy. Przytulanek nie będzie, ot i wsio.

3majcie się i powodzenia

ps.ula zaczynam wierzyć że chłopy to tak mają.. upolują i zapominają że cały czas trzeba dbać.. ja niby krzaczka dostałam ale cała reszta... chyba wolałabym same życzenia i więcej uwagi..

Edytowane przez pomarnczka
Czas edycji: 2009-03-08 o 21:47 Powód: luka w pamięci
pomarnczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 21:50   #227
Malga19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
Ciao belle

Malga19 pewnie,że możesz dołączyć do naszej paczki
Witaj w naszym gronie

A mój mężuś właśnie wrócił do domku ciekawe jak mi zrekompensuje ten dzisiejszy dzień w samotności ????????
dziekuje za prszyjecie...

Cytat:

Ojojo ja chyba bym TZ zabila jak by mi powiedzial ze pewnie nei ejstem w ciazy jak wie ze sie stramy... niestety czasem tacy sa walasnie faceci... JA tez dzis nic nie dostalam NIC!!!!!!! na dzien kobiet...wogle ostanio jakos sie oddalamy z TZ

Dobranocka
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 22:51   #228
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

a ja jak już kiedyś pisałam, mam męża, który jest ideałem, dostałam piękny wieeelki bukiet kwiatów, cudowne tulipany, i super sokowirówkę ))
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 23:02   #229
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Strasznie szybko nam tych postów przybywa

Mi niedziela nawet miło minęła, zaczęliśmy od przytulanek a skończyliśmy na kolacji ze znajomymi Teraz już niestety myślę o tym, że jutro trzeba wstać do pracy... Wprawdzie lubię moją pracę, ale straaaasznie nie chce mi sie rano wstawać...

Zastanawiam się, jak to będzie w tym cyklu, bo przytulanki były w 10, 13 i 17dc. Zwykle miałam cykle po 30 dni, ostatni mi się wydłużył do 38 - prawdopodobnie przez grypę. Więc teraz nie wiem czego się spodziewać... Ale jak już pisałam wcześniej, co ma być, to będzie

Dobrej nocki wszystkim!!

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

A na TŻ nie mogę narzekać, wczoraj juz dostałam ślicznego kwiatka, a dziś jeszcze różyczki od teścia

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
a ja jak już kiedyś pisałam, mam męża, który jest ideałem, dostałam piękny wieeelki bukiet kwiatów, cudowne tulipany, i super sokowirówkę ))
wow aliisanka pięknie

Edytowane przez DAnia
Czas edycji: 2009-03-08 o 23:03
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 03:01   #230
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czesc dziewczynki

ulka 87 nie martw sie tak to jest z tymi naszymi chlopami czasem...zanim pomysli to powie i tyle
moj tez dzisiaj pracowal caly dzien od 6 rano ale pamietal o mnie i rano jak wstalam znalazlam na stole w kuchni bukiet roz i czekoladki...takze na mojego narzekac nie moge chociaz tez czasem ma swoje humory
pozdrawiam wszystkie i dobranoc
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 08:18   #231
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Dzień dobry dziewczynki Dziś jestem pierwsza

ula_87 Zły dzień zawsze się kończy i przychodzi kolejny - lepszy

Ja już siedzę w pracy, trochę mi się spać chce, bo wczoraj były nocne rozmowy z TŻ Ale ogólnie jest nieźle... W tamtym tygodniu zrobiłam sobie badania (z krwi), głównie te zalecone przez moją gin, łącznie z toxo i różyczką. Właśnie dzwoniłam i podobno wyniki są ok. Czyli nie zostaje nic innego, tylko starać się dalej

Miłego dnia wszystkim!!!
Stary 2009-03-09, 08:53   #232
ula 87
Zadomowienie

dziękuję dziewczyny za słowa otuchy , jesteście kochane
niestety dzisiejszy dzień też nie zapowiada sie miło , wstałam już o 7.00 a mój przed 8 i do tej pory się nie odzywamy , hej ...przecież to ja powinnam byc zła i jestem a on powinien mnie przeprosic a nie się boczyc . teraz sobie jajecznice robi a ja chyba wsiąde w samochód i pojade do miasta się odstresowac
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 10:28   #233
martaN23
Zadomowienie

hej!ja dziś bardzo optymistycznieto 28dc ale testu nie zrobiłam może doczekam do środy chyba że wcześniej przyjdzie@temperaturka świetna 37,3 także trzymajcie tam kciuki ja za was też trzymam pozdrawiam
Stary 2009-03-09, 10:29   #234
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:

Te chłopy nasze to czasami takie głupie są że aż cycki i ręce opadaja...

Ula to kwiatek ode mnie dla Ciebie

Ja na swojego nie mogę narzekac bo nie powiem postarał się jak nie wiem co duży bukiet kwiatów w koszyczku, kino, kolacja - to było w sobotę. Wczoraj byłam w pracy ale z rańca dostałam różę.

A teraz zmykam bo lecę na solarium a potem do sklepu po karkówkę

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-09, 10:42   #235
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
hej!ja dziś bardzo optymistycznieto 28dc ale testu nie zrobiłam może doczekam do środy chyba że wcześniej przyjdzie@temperaturka świetna 37,3 także trzymajcie tam kciuki ja za was też trzymam pozdrawiam
marta trzymam mocno I poczekaj spokojnie z tym testem, a najlepiej niech Ci d aliisanka powróży z fusów

Dziś jakiś wyjątkowy spokój... Oby tak dalej
Stary 2009-03-09, 10:48   #236
gooha3
Zadomowienie

dzien dobry dziewczynki

wizaz wa musze nowej szacie, ciezko sie tu bylo dostać dzisiaj.
Zazdroszcze wam Waszych romantycznych mężusiów.

Ja mam dzisiaj humor do d.......
jakos tak wszystko sie nalozylo na siebie. Choroba mnie dalej meczy. Chyba musze się wybrać na jakieś dodatkowe badania bo to juz za długo trwa ;(

Wczoraj nie dostałam zadnych zyczen od Tż-ta. W sumie prawie cały dzien trąbili o tym że to dzien kobiet, nic sie nie odzywałam na ten temat. Wieczorem gdy wróciliśmy do domu od teścia dostałam kwiatka i życzenia. Tak samo życzenia od szwagra. To wszystko przy moim Tż-cie a on nic. Myślałam że może wieczorem się odezwie a on nic. Nie chodzi mi juz o jakis prezent bo na tym mi nie zalezało tylko chocby o jedno słowo.

Chyba zeczywiście po ślubie sie wszystko zmienia. Jakos tak przykro mi sie zrobiło.

Specjalnie wziełam kwiatka do nas do pokoju i postawiłam na środku pokoju. On westchnął powiedział pod nosem że nie nawidzi skłądać zyczen i do mnie zaczyna skladać życzenia. Ja sie wkurzyłam jak to usłyszał i mu wie mu że nikt go dożyczen nie zmusza, a jak ma takie nastawienie to niech sie wypcha z takimi zyczeniami.

.....i on sie obraził na mnie. .....To mnie dopiero jeszcze bardziej wkurzyło. I cały romantyczny wieczor sie rozleciał.
Po prostu do d....

i jeszcze na dodatek się z mamą pokłóciłam wczoraj. Cholernie mi smutno z tego wszystkiego.
Przepraszam Was, ale musiałam się gdzieś wygadać, bo mi źle.

Na dodatek pewnie nici ze staranek w tym miesiącu.....

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
dziękuję dziewczyny za słowa otuchy , jesteście kochane
niestety dzisiejszy dzień też nie zapowiada sie miło , wstałam już o 7.00 a mój przed 8 i do tej pory się nie odzywamy , hej ...przecież to ja powinnam byc zła i jestem a on powinien mnie przeprosic a nie się boczyc . teraz sobie jajecznice robi a ja chyba wsiąde w samochód i pojade do miasta się odstresowac

Oj chyba identyczna sytuacja.
Czego Ci faceci odwracają kota ogonem...

Ja stwierdziłam, wczoraj że trudno, nie chce psuc wieczoru i zaczełam normalnie zachowywać się , jak gdyby nigdy nic. Nawet wyciągnełam sexi koszulke nocną wskoczyłam pod kąłderke mysłałam że jak mnie zobaczy to zaraz zacznie się przymilać do mnie i zapomnimy o wszystkim. On bez słowa położył się obok, nawet się nie przytulił jak zwykle i zasnął.

Rano wstał bez śniadania i poszedł do pracy tez w powaznym humorze.
grrrrr.....
a mi smutno

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 10:48   #237
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

gooha nie daj się smutkom Faceci jak każdy, czasem wymyślają sobie problemy... Ja od TŻ dostałam kwiatka, bez życzeń. Mi to wystarczy A najpiękniejsze życzenia złożył mi wczoraj dziadek mojego TŻ Ale to wszystko drobiazgi, trzeb przejść ponad tym
Z naszych staranek pewnie też nic nie będzie w tym miesiącu....
Stary 2009-03-09, 10:52   #238
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

cześć dziewczyny
powiedzcie jak to jest: gdy chodzi się do pracy to marzy się o tym by posiedzieć w domku gdy siedzi się w domku to tęskno za obowiązkami... eh (nienormalna jestem?)
u mnie w pracy to 3 godzinki już tyrają a ja dopiero co wstałam i zastanawiam się co robić, choć robić dużo nie mogę. tak to bym chociaż posprzątała ale i tego mi nie wolno. obiadek tylko zrobię tzn. włożę skrzydełka do piekarnika, które wczoraj mój zamarynował. ot całe bojowe zadanie na dziś
sorejna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 10:56   #239
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
gooha nie daj się smutkom Faceci jak każdy, czasem wymyślają sobie problemy... Ja od TŻ dostałam kwiatka, bez życzeń. Mi to wystarczy A najpiękniejsze życzenia złożył mi wczoraj dziadek mojego TŻ Ale to wszystko drobiazgi, trzeb przejść ponad tym
Z naszych staranek pewnie też nic nie będzie w tym miesiącu....
Mi tez nie chodzi o prezenty i nie wiadomo co.
...ale jak przy nim złożył mi życzenia jego tato i szwagier to tez brzydałoby sie choćby słowo. Wiem że to drobiazgi, ale czy wobec tego on ma się na mnie obrazac i psuc wieczór.
W końcu byliśmy wcoraj wieczorem sami w domu mieliśmy chwile czasu, a on sie do mnie słowem nie odezwał. Ja do niego starałam się normalnie odzywać przeszłam do porządku dziennego jak kładliśmy sie spać zazartowałam sobie że czekam na słodkiego całusa z okazji dnia kobiet on specjalnie odwrócil sie na drugą strone do mnie plecami i zasnął

Poczułam się poprostu ze ma mnie gdzies..... i tak się czuje.
Poprostu miodowe miesiące mineły teraz to juz nie trzeba sie starac bo poco...

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 10:59   #240
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
marta trzymam mocno I poczekaj spokojnie z tym testem, a najlepiej niech Ci d aliisanka powróży z fusów

Dziś jakiś wyjątkowy spokój... Oby tak dalej
jestem spokojna poczekam do środy ranochyba że wcześniej @przyjdzie poproszę ALIISANKE żeby mi powróżyła z fusów to dobry pomysł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości