![]() |
#3421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3422 |
Rozeznanie
|
juz wysylam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3423 |
Raczkowanie
|
to ja też po proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3424 |
Raczkowanie
|
Hmm..nie mam pojęcia dlaczego te linki jednym działają a Wam dziewczyny nie, moze spróbujcie przekleić te adresy od momentu :www.
Co do sprawy finki ... Ponieważ pisząc na forum o swoich sprawach osobistych niejako trzeba sie liczyć z tym, ze są one już publiczne, to roszczę sobie prawo do skomentowania tego. 1.Przeczytalam wszystkie posty tej osoby na tym forum i 2 z nich pisane są przez mężczyznę, w tym jeden wczesniejszy, więc sądze że do konta ma dostęp zarówno finka jak i jej mąż. 2.Ta dziewczyna odezwała się do mnie na gg i opowiedziala o tym co się dzieje u niej w domu. Wprawdzie historia nie była do konca spójna i momentami mialam wrażenie, ze finka (że tak powiem) psychicznie nie wyrabia, ale wydaje mi sie, że zmyślić wszystkiego ot tak nie mogła. Zaproponowałam jej pomoc, bała sie z niej skorzystać, kontakt się urwał. Tak czy owak możliwe, że to wszystko to jakas prowokacja i zabawa ze strony 'finki' albo naprawdę ktoś tam potrzebuje pomocy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3425 |
Zadomowienie
|
ja też proszę
![]() |
#3426 |
Raczkowanie
|
Dorbar - ja pozew złożyłam 26 lutego, też siedziałam w papierach.
Do męża Finki - to forum - masz pytanie, masz odpowiedź. Nie uważamy, że mamy monopol na rację, a i rozstrzyganie które z Was ma rację jest niemożliwe. W każdym razie współczuję, bo jedno jest pewne - macie poważny problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
Raczkowanie
|
Ja też bym prosiła o namiary na te płatne ankiety.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3428 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Kochana
![]() Dzisiaj złożyłam pozew, ale zła jestem bo bart mi powiedział dzisiaj, ze ojciec Ali się znowu przeprowadził ![]()
![]() |
#3429 |
Raczkowanie
|
Znowu jestem chora..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Rozeznanie
|
witajcie
dorbarku gratuluje,że wkońcu udało ci sie z pozwem ![]() Veneno podsyłam fluidki - zdrowiej szybko ![]() u mnie jak zwykle nudy postanowiłam złożyc zamówienie na pomoce dla młodego no i jak na złość okazało się że nie ma wszystkiego co chciałam ![]() poza tym skończyłam juz łykać antybiotyki no i teraz musze pochłaniać duże ilości maślanki,kefiry itp rzeczy bo mam tak wyjałowiony organizm że noramalnie masakra.no i oczywiście znowu szykuje się u mnie seria kontrolnych badań bo moje nereczki "odezwały się" więc w czwartek smigam do laboratorium pogoda w kratke - choć ostatnio było bardzo milusio - na balkonie miałam 18 st ![]() ![]() a co u was ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3431 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny.
Co za zastój u nas
![]() |
#3432 |
Rozeznanie
|
ZAŁAMAŁAM SIĘ;
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...udowodnic.html nie chodzi o sam artykul, ale PRZECZYTAJCIE KOMENTARZE!!!!!!!!!!!!!! ( najgorsze jest to, że jedyne broniace samotnych to MOJE plus jeden jakiegos Pana, tak to wszyscy ludzie sa straszni...) boje sie ze takie glosy doprowadza do rezygnacji z tego kryterium i wtedy juz totalnie strace jakiekolwiek szanse na przyjecie dziecka do przedszkola i prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
Niewytrzymałam i skomentowałam te posty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3434 |
Rozeznanie
|
ja wlasnie tez nie...ale to przykre, ze takie glosy sa tylko nasze...nie wiem czy jak ja bym nie byla sama to tez bym byla taka niewyrozumiala????widze ze kazdy kto zyje z mezem/zona juz od razu potepia samotnych...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3435 |
Raczkowanie
|
Przegięcie. Ja jestem sceptycznie nastawiona do małżeństw, jęczą, narzekają, a i tak są w lepszej sytuacji. Tam wszystkie problemy dzielą się na dwoje, a u nas wszystko na jednej głowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 |
Rozeznanie
|
kurcze ja chyba zylam dotad w jakiejs blogiej nieswiadomosci, ale nie wiedzialam ze cala reszta spoleczenstwa ( malzenstwa ) uwaza ze kazda samotna matka tak naprawde nie jest samotna i tylko udaje by wyciagac kase i miec przywileje, no i oczywiscie kazda to pasozytujaca dziwka i cichodajka...
prawde mowiac mam od wczoraj dola jak to przeczytalam, boje sie ze urzednicy poddadza sie presji Swietych Rodzin i zlikwiduja dodatkowe punkty za samotne macierzynstwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3437 |
Wtajemniczenie
|
W sumie to ja te komenatzre przeczytalam pobieżnie no i wkurzyło mnie to jak określane były tam samotne mamy, ale uważam, że jednak o tym czy dziecko zostanie przyjete do przydszkola nie powinno decydować to czy ma oboje rodziców czy jedno, uważam, ze jednak kolejność zgłoszeń jest dobrą opcją.
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Ale to ze jestes sama mozna udokumentowac.Ja musialam dac wyrok o pozbawieniu władzy rodzicielskiej i oswiadczenie napisac ze zyje sama.Wydaje mi sie ze to dobre rozwiazanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3439 |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
hejka dziewczyny. co tam u was? bo u mnie wszystko dobrze. mam śliczną córeczkie. i prze de wszystkim już sie nie nudzę. i he he i 2 kilo szchudłam
![]() ![]() a co do tematu załamalam sie. bo małzeństwa mają lepszą sytuacje od samotnych matek. i tylko nażekają że mają jeszcze mało. ale sobie dają radę bo mogą na swym partnerzę polegać. ![]() ![]()
![]() |
#3440 |
Rozeznanie
|
dorbar; tez tak uwazalam dopoki nie zapisalam sie dwa lata temu do zlobka, do dzisiaj czekam i czekam, zasada kto pierwszy ten lepszy sprawia ze bogaci placa lapowki, a Ci co maja znajomosci zalatwiaja sobie miejsce, przede mnie co chwile ktos "WSKAKUJE"
zasady uwazam za niedoskonale, ale lepsze, a oszusci beda zawsze anulciak' NORMALNI RODZICE wychodza z zalozenia, ze nawet jak masz wyrok z sadu, to naprawde ustalilas to z mezem, pseudo rozwod takze tylko dla tego, by pobierac te koksy z opieki spolecznej i miec miejsce w przedszkolu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3441 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
Wiem ze tak jest i wiem ze ludzie tak robia mam taki przyklad na mojej ulicy...
A oszusci byli i beda normalka... Ja mam zalamke bo koncze kurs skonczyl mi sie zasilek i zaczynaja sie problemy.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3443 |
Zadomowienie
|
to może ja też łapówkę dam??? mam w końcu 600 zł oszczędności
![]() idę właśnie od lekarza, bo brzuch mnie okrutnie boli pozew o podwyższenie alimentów nadal nie tknięty... A muszę to załatwić w tym roku szkolnym, żebym miała wyrok jak do przedszkola będzie szedł, a ja do nowej pracy (bo nie będę się zwalniać do sądu w nowej pracy!)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a tak z innej beczki. ile czekałyście po sprawie na badania dna?
i czy dużo wcześniej dostałyście wezwanie? i piszcie jakich miast to dotyczyło. bo mi powiedzieli ze w lublinie szybciej wszystko się załatwi. tymczasem już ponad 3 tygodni od sprawy minęło a tu nic listonosz nie przynosi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3445 | |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3446 |
Raczkowanie
|
Niestety, ja też nie wiem.
Mój pozew o podwyższenie wniesiony już pod koniec lutego i zero odzewu... Mukaa - wnieś dopiero jak pójdzie do przedszkola - bo wtedy zmieni się sytuacja dziecka, jest argument. Choć w tym porąbanym kraju - wszystko może się zdarzyć. Idę spać,bo mała chora znowu i będę wstawać zapewne.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
nic nie mowcie o sadach mam ich dosc od sierpnia byly 2 rozprawy i gówno nawet nie ma terminu dna
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
a ja za to jestem tchorzem i boje sie zaangazowac w zwiazek i to nieiwm czemu(nadal chodzi o tego kolesia o ktorym juz pisaslam...)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3449 |
Rozeznanie
|
czesc dziweczyny
widze że powrócił temat sądów ![]() no niestety "oni" naja duuuuuuuuuuużo czasu i im się nie spieszy,nie ważne,ze mamusie muszą czekać na to co im się należy - maja to gdzieś choć.............. jak cofne się w czasie to u mnie było wszystko załatwione bardzo szybko.w ciągu pół roku było po sprawie.A teraz z tego co czytam to masakra. A tak poza tym to czekam na wiosne ![]() ![]() anulciak85 nie jest chyba az tak źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
Facetowi zalezy(chyba) a ja sie boje nieiwm czemu...Kuba go lubi a on jego... a ja sie nie moge zdecydowac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.