|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
chłopiec |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 41,82% |
dziewczynka |
11 | 20,00% |
nie wiem |
21 | 38,18% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
Ja już też uciekam ![]() ![]() P.S. Czego to już ludzie nie wymyślą... http://www.babystyle.pl/Wisiorek+dla...ola_p7976.html A tu otulaczki ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-03-08 o 23:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |||
Zakorzenienie
|
Svinecko, życzę zdrowia dla synusia!
Cytat:
![]() Najbardziej wzrusza mnie zawsze to, że ktoś specjalnie swoimi ręcami ( ![]() Cytat:
![]() ![]() Też miałam takie brunatne plamienie. Teraz też wsio w porządku. będzie trzeba bardziej uważać... ![]() ![]() Cytat:
![]() ------------- Poproszę o dobre fluidki na jutrzejsze przedpołudnie. Mam moje USG połówkowe. Jeśli dzidzia się odtajni, to wybieramy się na pierwsze symboliczne zakupy dla dzieciątka. Myślimy o jakieś zabawce i pierwszych bucikach lub ubranku.
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
witam serdecznie, ja od 5 albo jeszcze wczesniej nie spie ,nie umiem jakos zasnac
![]() ![]() no Witam serdecznie , poniedziałkowo ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2009-03-09 o 06:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
Gizmiątko obiecywałam wczoraj, ale powtórzę dzisiaj trzymam
![]() Miłego dnia babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Gizmiatko ![]() ![]() ![]() mariolasl za Was również! ![]() ![]() Dziewczyny jesteście niesamowite! Wczoraj oczywście nie nadrobiłam zaległosci - padłam jak mucha o 21 ![]() ![]() syla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Svinecka ![]() ![]() Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2009-03-09 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja miałam jakąś ciężką noc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
O matko, a co to za nowa wersja wizażu??
Witam w poniedziałek, juz po śniadaniu mamusie? Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2009-03-09 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Ola-Unhola
|
Hej
![]() Witam poniedziałkowo ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Nie mogłam się dostac na Wizaz, a teraz już widzę - nowa grafika Fiu Fiu ![]() A mnie od wczoraj wieczora bolało podbrzusze, tak jak na okres. Dziwnie sie czułam ![]() ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2009-03-09 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo
![]() Nowe zmiany na Wizażu? ![]() ![]() Wybaczcie, że ale teraz nie przeczytam co tam popisałyście przez weekend bo uciekam do miasta po odbiór moich okularków nadrobie wszystko jak wrócę. Miałam okropna noc ![]() A dzisiaj wklejam obiecane fotki brzuszka a raczej bębena (23 tyg. i 3 dni) ![]() Nie przestraszcie się. ![]()
![]() |
#3880 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Brzuszek śliczny ![]() A nerwów rzeczywiście nie zazdroszczę. Ach Ci mężczyźni, co im przyszło do głowy, żeby kobietę w ciązy denerwowac ![]() Pochwal się okularkami po powrocie ![]() Coś na wesoło: Przed ślubem : Ona: Cześć!!! On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: Może chcesz, żebym poszła? On: Nie! Co ci przyszło do głowy? Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście o każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem! Ona: Czy mogę ci zaufać? On: Tak. Ona: Kochanie... (Po ślubie: czytać od dołu w górę he he ;P)
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2009-03-09 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie ustawiam sobie swoje kolory Wizazu, w panelu kontrolnym, bo ten fiolet i pomarancz jakis za ostry dla mnie
![]() Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2009-03-09 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cass, masz super brzuszek ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam Nadzieje że te wsszystkie przesądy to nie prawda, ja noszę na szyi łańcuszek i nie mam zamiaru sie go pozbywać tak samo jak kota ![]() Jak wam minoł weekend? u mnie leniwie, Dzień Kobiet spędziłam na taoczanie tak mnie coś w boku mocno kóło ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ------------- Poproszę o dobre fluidki na jutrzejsze przedpołudnie. Mam moje USG połówkowe. Jeśli dzidzia się odtajni, to wybieramy się na pierwsze symboliczne zakupy dla dzieciątka. Myślimy o jakieś zabawce i pierwszych bucikach lub ubranku. [/quote] Ja będę bardzo mocno trzymać kciuki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Mamusie, a malujecie paznokcie? Bo ja do tej pory nie malowałam, bo tak mi ginka powiedziała, znaczy nie zakazała, ale powiedziała, ze lepiej nie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Wtajemniczenie
|
Juz myslalam ze cos mi sie znowu z netem stalo bo na wizaz nie moglam wejsc a ze ja od tego zaczynam to nawet nie sprawdzalam innych stron.
Mialam chyba z 5 stron do nadrobienia ![]() Ania wklej jakies fotki z twojego wypadziku ![]() Dziekuje za gratulacje kopniaczkow. Troche sie martwilam bo przez weekend to tak nie bardzo z nimi bylo ale za to dzisiaj od rana tak sie moje dziecie rozbrykalo ze ho ho ![]() No wlasnie a propos brzucha. Czy wy tez macie twarde podbrzusze wieczorem??? Bo mi czasami tak twardnieje ze az sie martwie ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- A i trzymam kciuki za mamusie ktore maja dzisiaj usg ![]() Paznokcie maluje caly czas i pierwsze slysze zeby ktos przed tym przestrzegal ![]()
#3886 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Ja mam żelki nałożone moja ginka widziała i nic nie mówiła. Mojej kosmetyczki siostra rodziła jakieś 3 miesiące temu i nawet do porodu miała zrobione żelki tylko jej siostra kciuki zostawiła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czego mamy się przestraszyć? Śliczny brzusio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1 miesiąc - 1-4 tygodzień, 2 miesiąc - 5-8 tygodzień, 3 miesiąc - 9-13 tydzień, 4 miesiąc - 14-17 tydzień, 5 miesiąc - 18-22 tydzień, 6 miesiąc - 23-27 tydzień, 7 miesiąc - 28-31 tydzień, 8 miesiąc - 32-35 tydzień, 9 miesiąc - 36-40 tydzień. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no jesli ból sie powtorzy to lepiej zadzwon......lekarz sprawdzi co i jak, a ty bedziesz miec spokojna glowe bo napewno wszystko jest dobrze ![]() Cytat:
![]() a u nas pogoda do dupy!!! pada deszcz i jakos ciemno jest.........a myslalam ze pojde na spacer....... ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- tez tak mam czasami, pytalam w piatek gina o to, powiedzial ze na tym etapie ciazy to jeszcze nic groznego......
![]() |
#3890 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do otulaczka, to też się na niego czaję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chłopaków trzeba było doprowadzic do porządku ![]() ![]() Piękny brzuszek!!! ![]() No wdzę, ze mamy nowy wizaż ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Ola-Unhola
|
A dzisiaj dotarła częśc moich zakupków
![]()
#3892 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
#3895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pociesze Cie, bo ja mam 15 stron do nadrobienia ![]() ![]() super!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie ![]() ![]() i wiecie co jakoś wolałam wcześniejsze kolorki, te są jakieś takie cmentarne ![]() kojarzą mi się z wieńcem na pogrzeb ![]() Cytat:
Chyba teraz wszystkie tak będziemy miały ![]() ![]() Ja nie maluję ale i nie malowałam przed ciążą.
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() jakoś nie mogę się przyzwyczaić do nowej grafiki - niesamowite jak człowiek się przyzwyczaja nawet do szaty graficznej forum ![]() ja mam usg w czwartek - już się nie mogę doczekać ![]() mój synek szaleje na całego, ale w nocy śpi grzecznie - jeszcze mnie nie obudził dziś się chyba wybiorę z mamą do sklepu dziecięcego obejrzeć na żywo wózki, łóżeczka, wanienki, itp..., bo widzę, ze Wy tu jesteście na etapie zaawansowanych wyborów, a ja daleko w lesie - aż mi wstyd ![]() dziewczyny - mam nadzieję, ze Wasze dolegliwości napięciowe i bólowe brzuszków to nic poważnego ![]()
![]() |
#3899 | |
Wtajemniczenie
|
Hejka brzusie
![]() ho ho jakie zmiany ![]() mariolasl za jutro ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() UnholyOne ciuszki pierwsza klasa- jak zwykle ![]() Cassandra piękny brzuszek ![]() ![]()
![]() |
#3900 |
Raczkowanie
|
[quote=p4w;11352626]dzień dobry
![]() jakoś nie mogę się przyzwyczaić do nowej grafiki - niesamowite jak człowiek się przyzwyczaja nawet do szaty graficznej forum ![]() ja mam usg w czwartek - już się nie mogę doczekać ![]() mój synek szaleje na całego, ale w nocy śpi grzecznie - jeszcze mnie nie obudził dziś się chyba wybiorę z mamą do sklepu dziecięcego obejrzeć na żywo wózki, łóżeczka, wanienki, itp..., bo widzę, ze Wy tu jesteście na etapie zaawansowanych wyborów, a ja daleko w lesie - aż mi wstyd ![]() Nie martw się ja to nawet w lesie nie jestem, dziewczyny tu są takie obcykane ze wszystkim a ja sie czasami zastanawiam cholipka o czym one mówią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.