|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz. 2
ja też tylko życzenia od kolegów ;d
aaa no i jak bym mogła zapomnieć : czekolade taką duuużą od taty ![]() haha xd Cytat:
![]() i nmzc (:
|
|
#3992 |
|
xoxo
|
znalazłam tą wyciętą scene z Twlight z polskimi napisami
ale jednak wciąz jej nie rozumiem...;/ daje link jak chcecie zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=Bi0gNvAsjUg
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() wszystkiieeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeego dobrego ![]() ![]() spotkania wymarzonych Edwardow itp itd
|
|
#3994 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w cuda to ja wierze, ale bez przesady.w spotkanie Edwarda naprawde wątpie ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis szwagier mi przyniósł zmierzch <333 boski, boski, boski ;D teraz sciagam ścieszke dzwiekowa z filmu ;]] aaa.. i dostalam jeszcze po róży od taty i brata xD i co tam kochane? ja musze na jutro przeczytac "gloria victis" nie podoba mi się styl pisania Orzeszkowej... ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- dziewczyny zauwazylyscie że sama autorka zmierzchu zagrała jako "tlo" w scenie jak bella je obiad z Charlim? tzn tak mi się wydaje że to ona.. przy barze siedzi..
|
|
#3996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaraz zobacze
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
a noo ! ... troszkę czasu minęło.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
ja ja poznalam bo na poczatku czy na koncu kazdej ksiazki jest jej twarz ![]() a ona ma strasznie duże i szerokie usta wiec łatwo ją zapamietalam btw wiecie że jacob jest z 1992 roku i ma 158cm wzrostu? w filmie wydawał się większy xDD wlasnie sobie zrobiłam budyń smietankowy ze skórkami pomarańczy <3333 mmmm.... uwielbiam
|
#3999 |
|
Marudziara
|
Witajcie Drogie Dziewczynki
![]() Jestem wykonczona po uczelni nie dostałam życzen od M i ogólnie czuje się źle Wrrrrrrrrrrr na wszystko Wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-03-08 o 20:33 |
|
|
|
#4000 |
|
Rozeznanie
|
Co u was ?
Ja jutro mam rekolekcje ..
|
|
#4001 |
|
Zadomowienie
|
ja też.
![]() całe szczęście!
|
#4002 |
|
Zadomowienie
|
Jestem wolna.
Najpierw wybrałyśmy się [ było nas 4 ] do restauracji na lody. Od Angeli dostałam tulipana. Potem poszłyśmy do niej do domu, na chwile, potem do mnie, i coś po 20. sobie poszły. A za tydzień w sobotę idziemy do niej. Wgl. Angela była u mnie pierwszy raz, no i zostawiła mi czekoladę. ;d A moja mama ją zapraszała. Wiecie, chyba tego mi trochę brakowało, żeby się pośmiać. I mogę się założyć, że moja przyjaciółka, W., będzie jutro coś mówić, że byłam z nimi. Tyle, że ja nic nie umiem. Napisałam ten list z polskiego, ale tak to zero. Idę się umyć i będę się uczyć troszkę. Ech. Uciekam. Kocham Was. Dobranoc.
|
|
#4003 | |
|
xoxo
|
Cytat:
ja miałam bez problemu. przejrzyj komentarze i tam ktoś tłumaczył jak włączyć napisy ja nie wiem dokładnie jakieś cc trzeba włączyć nie wiem wracam czytać Intruza
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
a nam nie robią rekolekcji w tym roku. ;| ;( normalnie do szkoły idziemy ... - zazdroszczę !
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4005 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki, mam pytanko.
mam włosy krótkie, trochę przed ramiona, da się z nich zrobić kitkę. tylko chodzi o to, że właśnie chciałabym je jakoś ładnie spinać. ( odstawiam prostownice, a w rozpuszczonych niewyprostowanych nie mogę pokazać się ludziom na oczy ) macie jakiś pomysł jak je upinać ? Czy kucyk, czy tapirowanie z tyły, czy spięcie spinką czy coś ? Całe życie chodzę w rozpuszczonych i jakoś tak pomysłu nie mam ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
uu to neidobrze ja mam za tydzień, chyba xP
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
mówię Wam jakie rewelacyjne spodnie na allegro widziałam.
<zakochany> ![]() takie zaje.biste, że ohhhhhh. <33 ![]() jak wieczór mija? ;*
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-03-08 o 21:53 |
|
|
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
idę jutro do szkoły doskonale przygotowana na to, że dostanę trzy buty.
ogólnie jest straaaasznie zaje.biście patrząc na wszystko po kolei ;/ gdyby nie to, że mam strasznie dużo nieobecności ostatnio to poszłabym na wagary. zawsze musi wyjść nie tak jak chcę. źle się czuję. idę udawać, że śpię. dobranoc skarby
|
#4009 |
|
xoxo
|
nie ma już nikogo.
ja tez idę spać bo jutro trzeba wstać. dlaczego dni weekend'owe nie mają 48 h ?? erotyczno Edwardowo Emmettowych ;*
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
hęę. jednak wyszło na to, że zrobiłam sobie wagary. nawet legalne.
aczkolwiek muszę siedzieć w domu ;/ no bo : "jak Ty to sobie wyobrażasz nie idziesz do szkoły, a potem sobie spacerujesz po ulicach..." ehh. zapomniałam o "dzień dobry" ;d ![]() co tam u Was ? ps. podoba Wam się nowy wystrój wizażu ?
|
#4011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jaa, myślałam, że dzisiaj nie wytrzymam. wchodzę do szatni, a tam? ten fajny chłopak co wam o nim opowiadałam. ale to nie koniec! ![]() zaczęłam opowiadać koleżance jakieś bzdury, blablabla, o dentystce, że podobno taka cud jest, że nic nie boli i że się muszę wybrać, a On do mnie (podsłuchiwał ) : `myślałem, że powiesz, że ta dentystka nie ma zębów` i ten jego uuuśmiech, jaa <- dosłownie tak wyglądałam. ![]() no i potem.. usiadł przede mną. taaaaaaka radocha! och, ach, za bardzo przeżywam, no ale go lubię. i dzięki niemu powoli zapominam o M. powoli. no, a od chłopaków z klasy dostaliśmy tulipanyy i płyny do naczyń+gąbki+rękawiczki postarali się, nie powiem i w ogóle fajnie dzisiaj było. ![]() a nowy wygląd wizażu mi się nie podoba - nie lubię ogólnie zmian. ale zaraz się przyzwyczaję i będzie ok.
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeejku myślałam, że mi się zła strona włączyła.. Wiem, wiem, że zmiany są potzrebne , ale dziwnie mi jakoś na razie ;p
juhuu minął poniedziałek Jeszcze tylko 4 dni... Słoneczko ładnie grzeje i wgl wmawiam sobie, że wszystko jest malinowo... no bo kiedyś tak będzie
|
#4013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak chodziłam, jak miałam włosy do ramion ![]() no coż.. jak włączyłam wizaż, pierwsza moja myśl - znowu coś się psuje z grafiką.. bo kiedyś mi się właśnie coś rozwaliło.. i było podobnie. ![]() no cóż, teraz to jest zmienione specjalnie.. i nie podoba mi się. za duże mi to się jakieś wydaje.. no, ale przyzwyczaję się.
|
|
#4014 | |
|
xoxo
|
Cytat:
witam ;* średnio mi sie podoba nowy wystrój ;/ jakieś takie duże to wszystko jedynie ten fioletowy kolor mi się podoba ![]() nareszcie w domu na polskim mieliśmy spr jakie głupie pytania były prawie nic nie napisałam bo w tym romantyzmie to oni wszyscy byli chorzy psychicznie i nieszczęśliwie zakochani ;/ wczoraj położyłam się spać i miałam wrażenie,że trace czas na sen i dziś na polskim to samo (kiedy już oddałam spr a było jeszcze 30 min) podgoda brzydka zimno i pochmurno :/ a koleżanka mnie dziś postraszyła,że w kwietniu ma jeszcze sypać śnieg wrrrr testuje czcionki
|
|
#4015 |
|
Wtajemniczenie
|
mi wcześniej nie działały
![]() tylko kolory się zmieniały ![]() / haha, mi się zrymowało.
|
#4016 |
|
Zadomowienie
|
Trafiłam na dobrą stronę?
Tak fioletowo, i to wszystko takie duże. Jutro mam sprawdzian z religi. A dziś dowiedziałam się co będzie. Nie wiem jeszcze jak się tego nauczę. Co dziś w szkole się działo. Ech. Siedze na angielskim i mówię do mojej przyjaciółki W., że na wycieczce jestem z moją drugą przyjaciółką - B. - ustaliłyśmy to na początku ferii. A W. do mnie, że ona zawsze się o wszystkim ostatnia dowiaduje [ wiedziała już w ferie ]. Potem W. gadała z taką E.. No a ta do mnie pisze czy możemy pogadać, G. E. i ja. Ok. Idziemy do łazienki i E. zaczyna mówić, że to nasza wina, że G. się zmieniła. A potem wyszłyśmy i się dalej kłócimy. I ja mówie, że to nie jej sprawa. - Wykrzyczałam to. Tak zła to jeszcze nie byłam. Nigdy. Ona się wtrąca w coś, o czym nie powinna rozmawiać. A W. się nie odzywa, na matmie rozmawiałyśmy o zadaniu. 2 słowa. Tyle. Za chwilę wyjdę z siebie i stanę obok. :/
|
|
#4017 |
|
Zadomowienie
|
wszystko jest stanowczo za duże!
|
#4018 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie.
wtedy było tak proporcjonalnie jakoś. ^^
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
hej ;*
wygląd. uuuuujdzie jak dla mnie. ![]() dawno tu nie byłam. ale niestety. nauka. nauka. nauka. :| Co u Was? iii mogłybyście mi pomoc?... A. ma 13.03 ( piątek xD ) urodziny i zastanawiam sie czy złozyć mu życzenia ( on na DzK nic nie powiedział. )myslałam żeby wysłać mu tylko esa : " i czego ja mam Ci zyczyć? " ale moze Wy macie lepsze pomysły? a może wgl nie pisac??? pomocy ![]() kocham Was;*
'ponoć szukamy szczęścia tylko dlaczego w kłamstwach, pięściach, pogardliwych treściach, w opowieściach, w chorych głowach, na przedmieściach gdzie tynk odpada ze ścian... szczęście? kwestia podejścia!'
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
też uważam że jakoś siępowiększyło ;P
KOlor nie jest zły ;P Ogólnie to co tam u was jak wam minoł dziueń kobitek ;P JA byłam ździwiona bardzo bo dostałam od kolegi takiego mozę bliższego ; P róze byłam zaskoczona ! przzyanm się podoba mi się on ale to nie stety tylko kolega;/ Ale zadowolona byłam A wątpiłam w niego bo mi wcześniej móił zę mi mzoe da jakąs ;P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

Wrrrrrrrrrrr na wszystko

Potem poszłyśmy do niej do domu, na chwile, potem do mnie, i coś po 20. sobie poszły. A za tydzień w sobotę idziemy do niej.